...
İlk kupa bizden bereket Allah tan devamını bekliyoruz son maçlar gayet iyi![]()
Kuluplerin borc durumlarini iyi gozetleteknik adam satmasada baskan satiyor
...
28.Hafta
Lider karşısında kupanın vermiş olduğu rehavet diyelim : ) Allahtan gol atmayı kestiler, çok kötüydük.
...
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
Kupayı kazandıktan sonra lig maçlarına daha rahat çıkıyoruz, farklı oyunculara şans vererek ligin sonlarına yaklaşıyoruz ve fena oynamıyoruz. Ancak biraz da şanssızlık var üzerimizde, Samsunspor'luluk mu tuttu ne bir beraberlik tuttu bizi : ) Maçların son dakikalarında yediğimiz goller puanları alıp götürüyor, özellikle son maçta, maçın son 10 dakikasında atılan 6 gol takdire şayandı : ) Bu sezon keyifli geçiyor çok atıyoruz ama çok da yiyoruz, sezon sonunda takviyelerin çoğu savunma hattına olacak. Yola devam....
...
Maçlar için birşey demiyorum çünkü avrupa ligini garantiledik o yüzden sıkıntı yok Pinto dikkatimi çekiyor yine süperNeyse yola devam ..
![]()
...
İlk 3 zor 4.Olabiliriz maçlar fena değil![]()
...
İlk kaç şampiyonlar ligine gidiyor hocam ?
Bu kadar başarılı olacağını tahmin etmiştim.
...
...
4.Olmak daha ön plana çıktı o zaman![]()
...
34.Hafta
35.Hafta
36.Hafta
37.Hafta
38.Hafta
Maç motorunun son güncellemesinden sonra oynadığım maçlar bunlar, pozisyon sayılarının bir önceki güncellemedeki gibi yine fazla olması ve kanatlarla beraber hızlı futbolun tekrar aktif olması işimize geldi diyebilirim. Acısıyla tatlısıyla bir sezonu daha geride bıraktık, bizim adımıza başarılı ve eğlenceli bir sezondu. Sezon sonunda yeni yapılan stadımıza kavuşuyoruz, o stada yakışacak yeni transferlerle yeni sezonda görüşmek dileğiyle.
...
Sezon Sonu Ödüller
...
Hocam Pinto'nun proflini atabilir misiniz ? Teşekkürler.
Ligi iyi nyerde bitirmişsin. Maç motorundan memnun kaldınmı.
...
Kupayı aldıktan sonraki puan kayıpları olmasa şuan Şampiyonlar Ligi vizesi almış olabilirdik ki alsaydık şuan ki durumdan çok kat daha iyi olurdu.
Neyse yeni sezonda hedefimiz Şampiyonlar Ligi olacaktır.
Dün benim steam fm nin yeni güncellemesini yükledi updating falan dedi bende play dedim yükleyince temanın darkı geldi süper olmuş . Sürüm 13.2 yazıyor ve maç motoru da değişmiş hemen anladım zaten oyun içerisindede hafif değişiklikler olmuş ama daha hoş oldu . Bu arada lig iyi bizim için uefa daha hayırlı yeni güzel efsane transferler bekliyorum artık hani regen al ama yani tanıdığımız bir oyuncuda olabilir öyle daha çok memnun oluruz bizÇünkü regeni alınca tanımıyoruz ama iyi oynuyor ama bir bomba transferi herkes tanır bekliyoruz başarılar
![]()
Daum United'da ne arıyor yahuEn iyi menajer olmuş birde.
German Pinto napmış ya.![]()
ŞL olsaymış çok daha iyi olurmuş hocam ama sağlık olsun
...
Yeni sezonda şuanlık bir hedef belirlemedim, transferlerin akıbetine göre belli olacak artık.
Ben de regen olmayan yıldız bir oyuncu getirmek istiyorum, bakalım artık.
Hangisine dem yansam ki : )
Milli Takıma çağrılsa da fiyatını katlasa artık.
Sağlık olsun, Teşekkürler.
...