Sayfa 21 / 30 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Del Piero, amacın nedir?

Ne dememizi bekliyorsun bu paylaşıma? Teröristlerin başı ezilmeli. Bu ülkenin birliğine tehdit oluşturacak her şeyin önüne geçilmeli. Bizans oyunlarıyla mı yapılmalı bu ama?

Sen hem teröristlerle memleket pazarlığı yapanı destekle -ki sonra önümüze "anneler ağlımıyor" demagojisi ile önümüze sun- sonra da "bakın burda da teröristler var, Berkin falan" diye önümüze saçma sapan bir şey koyuyorsun.

Buraya gelip "biz yalandan savaş çıkartmazsak onlar çıkartacak" gibi saçma sapan şeyler söyleyen de sendin. Savaş dediğin şey bağımsızlığın ve egemenliğin tehdit edilirse düşünülür. Bizans oyunlarıyla savaş çıkartmayı da destekleyen sensin. Sonra gelmiş burada "kandile girelim diyenler şimdi hede hödö" diye yine saçma sapan şeyler sunan da sensin.

Her yeriniz çelişiyor. Savunacak argümanınız bile artık komik şeylere dayanıyor. Yukarıdaki fotoyu koymanın amacı da zaten bu. "Savunacak bir şeyim kalmadı, dhkpc'den gireyim bari" diye acizliğe düşmüşsün.

Komiksin. Ama bunlar daha iyi günleriniz. Feto olayında duyduğunuz utancı, pişmanlığı bir kez daha duyacaksınız.

2+2 nasıl 4 ediyorsa, bu da öyle kesin bir olay. fuatavni'nin dediğiyle bitireyim:

Korkma, titre (burada sımayl olacak ama neyse)
    Kiminle savaşırsan onunla masaya oturursun. Bu masaya oturduklarından hazzettiğin anlamına gelmez. Bu savaşı Ak Parti değil onların karşısında duran zihniyet başlattı. Hükümet, milletin belli bir kısmı tarafından 'kötü adam' ilan edileceğini bile bile başkalarının ettiğini temizlemeye niyetlendi ve elini taşın altına koydu.

Gelelim dhkpc'ye. Gezi Parkı olaylarının ilk gününde o konu başlığına yazmıştım. Bu olayların önünü komünist, marksist terör örgütleri çekiyor, oraya hükümet devrilecek gazı ile giden 'akıllı telefon kullanan devrimciler' sadece o örgütlere vagon oldu.

Ülke siyasetini gezi protestoları ile takip etmeye başlayanlar, komünizmin kirli tarihinden de habersizlerdi haliyle. Durum böyle olunca red hack gibi ne üdüğü belirsiz organizasyonlar 'sevgi kelebeği', yağmacılar 'çiçek çocuk' oldu.

Ortaya da böyle garabetler çıktı

futavni dediğin nedir bana söyler misin? Şakirt, maklube bilmemne diye çağırdıklarınız şimdi en muteber adamlar olmuş. Uçak biletleri çoktan hazır, 30 Mart'tan sonra kaçabilirlerse yurtdışına kaçacaklar, olmadı turpun büyüğünü yiyecekler. Adam(lar) mahlas kullanıp oturma organından hikayeler yazıyor, bazıları da 'vaybee' neler varmış diye tepki veriyor. İnanın o koyun dediklerinizin algısı bunların peşine takılan elitlerden daha açıktır. Adamın başbakan danışmanı olduğuna inanan bile vardı.

Ağaca dayanma kurur, insana dayanma ölür. Ben buna inanırım. Bu bir davadır, davaya kim hizmet ederse benim gözümde muteberdir, kim ihanet ederse pul kadar değeri kalmaz. Bu benim için olduğu kadar, diğer 'koyunlar' için de böyledir.
    Last edited by Del Piero_10 : 28.Mart.2014 at 20:25

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

@Del Piero

Komünizmin kirli tarihi kadar faşizmin kirli tarihinden ve faşist yönetimlerden de haberdar olan birisi olarak şu an savunduklarının bulunduğu yol farksız.

fuatavni muteber değil benim için. Sanmıyorum ki diğer arkadaşlar için de muteber olsun. fuatavni'nin içinde bulunduğu organizasyonun şu an hakkında çok ilginç ve kritik iddialarda bulunduğu kişi ve sistemle içli dışlı olması yazdıklarını önemli kılıyor benim için. Yoksa sırf AKP ile bir düelloda diye cemaatin peşinden gidecek değiliz. Onların da sırası gelir bir gün elbet.
    Kimin biletlerini elinde hazır tuttuğunu ben tahmin edebiliyorum.

Nasıl bir davaymış bu? Bir ihanetten doğan dava mı? Önce Milli Görüş terkedilir, sonra anlaşmazlıklar yaşanan cemaat. Bunlar sana göre ihanet değildir tabii. Koyunları da fazla uzakta arama.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hutbeler müftülükler tarafından yazılır hoalar okumak zorundadır
    telefonun varsa müftülüğü arayıp ağzının payını verebilirsin
    Biliyorum zaten o yüzden tüm ülkede okunmuş Ama yaptıkları mitingi de dinleyemem kusura bakmasınlar , oradaki birçok AKP karşıtı insan da dinleyemez.

4. Default

Vatanım için sonuna kadar canımı vermeye hazırım.

Ancak akp kendini kurtarsın diye çıkacak bir savaşta ölmeye hiç niyetim yok.

Bilal, Burak vs. keyif yapacak yeni gemicikler alsın, ayakkabı kutuları daha çok dolsun diye savaşa katılıp ölmeyi bu ülkenin hiç bir evladı hak etmiyor.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşar Esad; "Türk Halkı isterse Süleyman Şah türbesini MİT'e karşı koruruz..."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Haydaaa

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Del Piero, gezideki akıllı telefonlu devrimcilerden girmişsin. Vagon muhabbeti falan. Kendilerine sunulan böreklere bile toma ile su sıkan bir polis olduğu için "ama vandallık yaptılar" gibi şeyler saçma duruyor. Olayların 5. 6. gününde polise molotof atanlarla polisin tiyatrosunu hatırlıyorsundur. O yüzden o konularda polisin nasıl hareket ettiğine tekrar dönmeyelim bence. Cenazelere bile biber gazı atan bir zihniyetten konuşmak istemiyorum açıkçası.

Büyük yanılgılardan biriniz de -başbakanınızın istediği gibi- "cehape ve cemaat kol kola" geyiği. cemaat sayesinde ortaya atılan kasetler yüzünden hükümetin nasıl tutuştuğu ortada. böyle bir durum varken muhalefet bunun üstüne gittiği zaman başbakan ne dedi? "cemaat ile birlikte hareket ediyorlar, bunlar montaj" vs. bayat şeyler.

Katil olan kişi, hırsızı ispiyonladığında ne yapılır? "zaten bunu söyleyen katil, hırsızı boşverelim" mi denir? Sizin mantığınız şu an "hırsız biraz daha dursun da katili halledelim önce".

Hayır. Biz ikisinin de aynı anda temizlenmesini istiyoruz. Adalet istiyoruz. Bunun için konuştuğumuzda da cemaati savunuyormuş gibi oluyoruz gözünüzde. İki taraf da hak ettiği cezaları çekecek diyeceğim ama adalet ve hukuk gibi kelimeleri kullanmak komik duruyor bu ülkede.

Sarıgül vs. diyeceksiniz. yolcu buralara zamanında baykalla olan davaları koymuş ama hepsinden aklandı adam. Ayrıca, istediğiniz nedir arkadaş? "Türkiye'nin birleştirici gücü" diye kendine slogan edinmiş bir partinin oraya buraya atarlanmasını mı isterdiniz? gerek yok. bunu yapan bir başbakana sahibiz zaten.

Esad bile dalga geçiyor artık. En gizli odalara bile ajanların sızmasına sebep olunması istifa gerektirirken bizimkiler pişkin pişkin "parallelerin inine girecezzz" diye gazetelere manşet attırıp, halkın gözünü boyamaya devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aslinda en can alici nokta da zaten bu gizlilikteki gorusmelerin kolaylikla disariya sizabildigi gercegi, ama bunu herkes pas geciyor. istihbarattan sorumlu teskilatin baskani dinleniyorsa bu baskan orda bir dakka bile durmamali. skandal otesi bir durum bu zaten. ama cok onemli bir kisi ya, olmaz. nasil koruyacaksin o zaman bu zati.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    aslinda en can alici nokta da zaten bu gizlilikteki gorusmelerin kolaylikla disariya sizabildigi gercegi, ama bunu herkes pas geciyor. istihbarattan sorumlu teskilatin baskani dinleniyorsa bu baskan orda bir dakka bile durmamali. skandal otesi bir durum bu zaten. ama cok onemli bir kisi ya, olmaz. nasil koruyacaksin o zaman bu zati.
    Bu yorumu ben de yapmıştım. Ama peki ya kaydedenler ve servis edenler kendileriyse? Böyle de bir durum var. Bu sızıntı karşısındaki söylemleri damardan, "vatana ihanet". Oy toplamak için eşsiz söylem. Her kayda montaj diyen adamlar montaj demek yerine kaydın gerçekliğinden emin ve yapanları vatana ihanetle suçluyorlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler Android için VPN var mı düzgün güvenli Hotspot'tan başka?Hotspot gitti bende.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Del Piero, gezideki akıllı telefonlu devrimcilerden girmişsin. Vagon muhabbeti falan. Kendilerine sunulan böreklere bile toma ile su sıkan bir polis olduğu için "ama vandallık yaptılar" gibi şeyler saçma duruyor. Olayların 5. 6. gününde polise molotof atanlarla polisin tiyatrosunu hatırlıyorsundur. O yüzden o konularda polisin nasıl hareket ettiğine tekrar dönmeyelim bence. Cenazelere bile biber gazı atan bir zihniyetten konuşmak istemiyorum açıkçası.

Büyük yanılgılardan biriniz de -başbakanınızın istediği gibi- "cehape ve cemaat kol kola" geyiği. cemaat sayesinde ortaya atılan kasetler yüzünden hükümetin nasıl tutuştuğu ortada. böyle bir durum varken muhalefet bunun üstüne gittiği zaman başbakan ne dedi? "cemaat ile birlikte hareket ediyorlar, bunlar montaj" vs. bayat şeyler.

Katil olan kişi, hırsızı ispiyonladığında ne yapılır? "zaten bunu söyleyen katil, hırsızı boşverelim" mi denir? Sizin mantığınız şu an "hırsız biraz daha dursun da katili halledelim önce".

Hayır. Biz ikisinin de aynı anda temizlenmesini istiyoruz. Adalet istiyoruz. Bunun için konuştuğumuzda da cemaati savunuyormuş gibi oluyoruz gözünüzde. İki taraf da hak ettiği cezaları çekecek diyeceğim ama adalet ve hukuk gibi kelimeleri kullanmak komik duruyor bu ülkede.

Sarıgül vs. diyeceksiniz. yolcu buralara zamanında baykalla olan davaları koymuş ama hepsinden aklandı adam. Ayrıca, istediğiniz nedir arkadaş? "Türkiye'nin birleştirici gücü" diye kendine slogan edinmiş bir partinin oraya buraya atarlanmasını mı isterdiniz? gerek yok. bunu yapan bir başbakana sahibiz zaten.

Esad bile dalga geçiyor artık. En gizli odalara bile ajanların sızmasına sebep olunması istifa gerektirirken bizimkiler pişkin pişkin "parallelerin inine girecezzz" diye gazetelere manşet attırıp, halkın gözünü boyamaya devam ediyor.
    Polislerin yanlışları mahkemece cezalandırılır. Yanlış yapanlar arada kaynamasın diye onlara kask numarası veren bu hükümet. Şu 90'lı yılları biraz araştırsanız polisin bu hükümetten önce ne olduğunu görürdünüz. Gezi tarzı bir ayaklanmayı kimse aklından geçiremezdi çünkü plastik değil gerçek mermi ile müdaha edileceğini bilirdi.

Chp ile cemaatin kol kola olduğunu anlamak için başbakan veya bir başkasından duymaya ihtiyacım yok. Dediğim gibi mesele algıların açık olması. Birbirlerini çok sevdikleri için kol kola girmediler. Örgütün liderini ülkelerinde himaye edenler, Türkiye'de eskiden beri istedikleri vakit iktidar değiştirmeye alışık olanlar, askeri darbe imkanı ellerinden uçunca cemaat ve ana muhalefete birlikte hareket etme talimatı verdi. Sarıgül onların İBB değil, Türkiye için başbakan projesidir. İttifak tutacak mı 2 gün sonra göreceğiz. Bu millet dış müdahaleye müsamaha göstermez. İkinci bir Menderes vakasına göz yummaz, oy vermeyeceği varsa bile inat eder, yine o seçimle gelen iktidarı dışarıya yedirmez. Benim tahminim seçimlerde bu ittifakın ters tepeceği ve 30 Mart sonrası, sözde cemaatin ülkedeki varlığı sona ereceğinden ittifakın son 2 gününü yaşadığıdır.

Başbakana katil deyip, 21. yüzyılın en büyük kasabı ile aynı tarafı düşmek, söylemlerini burada paylaşmak ta ayrı bir ironi.

Chp nasıl birleştirici güç oluyormuş onu anlamadım? Tarihin hiçbir döneminde geniş halk kitlelerinin desteğini alamamış, milletin inancına sürekli ters düşmüş, ters düşmekle kalmamış ona karşı mücadele etmiş, askeri darbeleri arkasına almış bir elitist siyasi anlayış iktidara gelse, olsa olsa azınlık diktatoryası olur.

Birleştirici güç ülkenin her yerinden oy almaktır. Kürt bölgelerine bakın Chp veya Mhp'den iz var mı? O umursadığınızı iddia ettiğiniz doğu ve güneydoğunun bu ülke sınırlarında kalmasının tek sigortası, sevin veya nefret edin, Ak Parti'dir.

Şu ikisini karşılaştıralım kim birleştirici kim ayrıştırıcı anlaşılır
    http://secim.haberler.com/2011/partisonuc.asp?id=1
    http://secim.haberler.com/2011/partisonuc.asp?id=7

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://imgur.com/ZjVanUx

Tarihin hiç bir döneminde kitleleri arkasına alamamış doğru.Yukarıdaki rahmetli Ecevit'in CHP'nin başında olduğu 1977 seçimleri.1977 seçimlerinde de AKP kazanmış Kürt bölgesini.

Dezenformasyonunu sevsinler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

savaşa hayır diyip hümanist geçiniyorsunuz da 300 bin kişinin katilinin neredeyse avukatlığını yapacaksınız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

savaşa hayır diyip hümanist geçiniyorsunuz da 300 bin kişinin katilinin neredeyse avukatlığını yapacaksınız
    kim savundu ya?

adam bildiğin dalga geçmiş bizlerle. kim neden savunsun?

harbiden başbakanınız ne yapıyorsa sen de bu konu altında onu yapıyorsun. çarpıtıp durmak işiniz gücünüz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    kim savundu ya?

adam bildiğin dalga geçmiş bizlerle. kim neden savunsun?

harbiden başbakanınız ne yapıyorsa sen de bu konu altında onu yapıyorsun. çarpıtıp durmak işiniz gücünüz.
    hala aynı şeyi yapıyosunuz

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    http://imgur.com/ZjVanUx

Tarihin hiç bir döneminde kitleleri arkasına alamamış doğru.Yukarıdaki rahmetli Ecevit'in CHP'nin başında olduğu 1977 seçimleri.1977 seçimlerinde de AKP kazanmış Kürt bölgesini.

Dezenformasyonunu sevsinler.
    Ecevit'in o dönemi Chp için bir istisna. Klasik kemalizm çizgisinden farklı bir siyaset izliyorlardı ve o dönem solun en güçlü olduğu zamandı. Yine de hiçbir zaman tek başına iktidara gelemediler.

Hem hümanist hem de demokratik, hak ettikleri lider. Buradaki diktatör ya hani...

Mesele başka, sen hala anlamadın mı arkadaş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Adamın cümleden çıkardığı anlama bak , öbürü de kalkmış bu saçma lafı destekliyor. Yahu Rasim Ozan'lar Nihat Doğan'lar sizi savunuyor diye onların seviyesine inmek zorunda değilsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler Android için VPN var mı düzgün güvenli Hotspot'tan başka?Hotspot gitti bende.
    TunnelBear kullanıyorum ben gayet iyi gidiyor ancak ücretsiz üyelik açman gerekiyor kullanmak için.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Adamın cümleden çıkardığı anlama bak , öbürü de kalkmış bu saçma lafı destekliyor. Yahu Rasim Ozan'lar Nihat Doğan'lar sizi savunuyor diye onların seviyesine inmek zorunda değilsiniz.
    rasim ozan kim nihat doğan kim ki ben onun seviyesine ineyim
    öcalan da esad gibi katil olduğu halde ben burda öcalanın bi esprisini koysam ve gülsem aynı hümanistliği ve iyi niyeti gösterecek misiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herif resmen akpyi yalanlıyor, kapak yapıyor siz hala bağcı dövüyorsunuz. Yazık yahu. Biz ne diyoruz siz ne anlıyorsunuz.

öcalan da esad gibi katil olduğu halde ben burda öcalanın bi esprisini koysam ve gülsem aynı hümanistliği ve iyi niyeti gösterecek misiniz
    Espri değilde tape koyabilirim, ya da başbakanın Öcalan'ı sorunları çözebilecek bir kişi olarak kabul ettiği bir video.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Espri değilde tape koyabilirim, ya da başbakanın Öcalan'ı sorunları çözebilecek bir kişi olarak kabul ettiği bir video.
    Montaj onlar montaj düblaj

rasim ozan kim nihat doğan kim ki ben onun seviyesine ineyim
    Bir Türk'ün bakış açısıyla apo ve esadı aynı kefeye koyamazsın. Mesela Hitler en büyük katildir ama Hitler esprisi koyulsa buraya gülmeyecek misin ?
    Last edited by omersal : 28.Mart.2014 at 23:06

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    TunnelBear kullanıyorum ben gayet iyi gidiyor ancak ücretsiz üyelik açman gerekiyor kullanmak için.
    Eyvallah.Çalışıyor sorunsuz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bu adamla ben mi tatile çıktım?

Ben mi "kardeşim esaaad" diye bağırdım meydanlarda?

Bu adam kendisine ayaklananların başını sadece geçen yıldan beri mi eziyor?

Diyorum ya işte, nereden savunsanız elinizde kalıyor.

Ülkenin evlatlarına yapılanlar karşısında gıkınız çıkmaz ama tayyip kime ağlıyor, siz de ona ağlıyorsunuz.

Şu konuda çıkıp bir kere bağıra bağıra "kendi ülkemiz bombalanacak ve evlatlarımız savaşa sokulacak" diye isyan ettiğini görmedim. Edemiyorsun. Korkma, titre yolcu :P

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Bir Türk'ün bakış açısıyla apo ve esadı aynı kefeye koyamazsın. Mesela Hitler en büyük katildir ama Hitler esprisi koyulsa buraya gülmeyecek misin ?
    Haklısın da işte anlatamıyoruz kendimizi.

O mantıkla, Amerika Irak'ta bir çok katliam yaptı, başbakan çıkıp ABD askerlerini kahraman ilan etti. Bu mu müslümanlık, bu mu savaş karşıtlığı???

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aydın sen kendi yazdığını mantıklı buluyo musun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nefret ediyordum,şimdi hem nefret ediyorum hem de kimseye acımadığım gibi acıyorum.

Bir insan sırf ''oy'' için bu hallere geliyorsa,değil başkanlığına,onun insanlığına yazıklar olsun.

İnşallah fişkıyesiyle beraber gidecek.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

komik olan ne ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

65 yaşında adam.20 seneye yakın o koltukta.Mansur Yavas'ın kendisini geçme ihtimalinin olduğunu görünce oy toplamak için ağlıyor.Arada ağlarken kağıttan okuyarak konuşma yapıyor.yani oy toplamaya çalışıyor.Ağlarken bile samimi değil.Adam bildiğin 20 senedir oturduğu koltuğu kaptırmayı kendine yedirememiş.

Haklısın aslında.Güleriz ağlanacak halimize.Bu adam ABB Başkanı.

Ayrıca adam açık açık CHP'ye oy vermek günah demeye getirmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pepee bu kadar ağlamadı arkadaş bu süreçte AKP'nin oy için ne kadar alçalabileceğini görüyoruz.

Yazık tek kelime ile çok yazık.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 21 / 30 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Mesaj Yetkileri