burak içeri beraber girecek hizlioglu sen ben ok? başka kimse varmıydı?
sabri uganmı sunacak maçıOriginally Posted by iori
![]()
burak içeri beraber girecek hizlioglu sen ben ok? başka kimse varmıydı?
sabri uganmı sunacak maçıOriginally Posted by iori
![]()
içeri ben yücel görkem hızlıoğlu cihan falan gircez sen yürü üstevieri falanda gelcek ama o numaralıya kaçıcak onunla dışarda buluşcaz
evet. Ertem abi lyon'a gidiyor yarın lyon real madrid maçını sunmak için.Originally Posted by TaşkınMahmut
bende sizi içeride karşılacağım huehe![]()
sabri ugan bence ilk 20 dakika sunsun(ilk 20 dakika süper anlatıyor) sonrada Cem Yılmaz sunsun bence.Cem Yılmaz çok güzel maç sunuyor valla
ibrahim-> 3 acılı , 1 kola
görkem->2 acısız, 1 kola
yücel -> 3 acılı, 2 ayran
taşkın ->2 acılı, 1 kola
burak -> 2 acılı, 1 kola
tamamdır beyler...ama söyleyeyim siparişi veren beyler 5.30 da stadın önünde olacaksınız ki soğumadan yiyielim...
543 414 81 62...bu da benim numaram beyler...
vallaha saat 16:30 da binecem otobüse. kaçta olurum bilmem.
bizde herhalde otogardan metroyla yenibosnaya geçeriz ordan otobüslerle devam ederiz
taşkın nerden bincen?
eminönünden
Beyler serviste boş yer var. Gelmek isteyenler hemen belirtsin yer ayırtacam.. Siz bana bölge söyleyin alabiliyorsak ben size haber verecem. Gidiş-Dönüşlü.. Saat 5 - 5:30 gibi sefer yapılacak..
kaç kişilik yer var ve kaç para ve bizi garajdan alır mı
kaç kişiliği boşver yer var yeterince.. ben şimdi bi arayim tam saatini ve sizi garajdan alabilirmi sorayım.. ok?Originally Posted by hurmet
biz 3 kişi geliriz herhalde
şimdi sordum haber gelecek sizi garajdan alabiliyormu..Originally Posted by hurmet
Kaç gündür onlarca sayfa mesaj yazdınız ve nihayet maça gidebileceksiniz. Çok az kaldı valla. Beklediğinize deysin.![]()
Konuyu 12 gün önce açtım, 12 günde Ensantane konusunu geçti.. ee olacak o kadar.. Galatasaray aşkı bir başkadır bu dünyada.. Kendimi Mehmet Ağar gibi hissettim.. neyse.. Burak birazdan haber verecem..
Beyler bu arada döner işi yine size kalmış ama açıklama yapıldı,
Tike ve Monte Verde de Olimpiyat Stadı'nda
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımız öncesinde, Tike ve Monte Verde Restorantları da, stad dışında zengin yiyecek-içecek menüleriyle taraftarlarımıza hizmet verecek.
iyide dünya paradır o restaurantlar![]()
Originally Posted by TaşkınMahmut
banada fiyatları baya tuzlu yaparlar gibi geliyor
![]()
nart_susruko (1 üye ve 25 misafir)
forumun misafir sayısını arttırmış bu topic..
sizin toplandığınız yerde birisi gelirde ben üye değilim ama takip ediyordum tsi yi diyip aranıza girebilir haberiniz olsun..![]()
![]()
Originally Posted by nart_susruko
evet snein bu mesajından sonr abende dikkat ettim 23 tane misafir var
Sayın misafirler aranızda maça gelecek varsa lütfen 2 dk da üye olsun da burada yazsın
![]()
tike mükemmel et yapar gerçekten tadı damağınızda kalır ama fiyatlarının da tadı bi yerlerimizde kalabilir=) diğer restoran da zaten entel dantel bişiye benziyo...lahmacun yemiycem buralardan tıkıncam diyen var mı bizim grupta?
bu arada ibrahim msne girebiliyomusun ya?
yücel,Originally Posted by comandante
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=44
şunu yaparsan açılıyor..
msn de sorun halloldu sanırım ben o linkteki işlemi yapmadım ama açıldı yücel...Originally Posted by comandante
ohh be açıldı...eee beyler lahmacunlar kesin değil mi?
hava kötü yarın iyi giyinmek lazım
Bu arada belirsizler ne oldu?
belirsizliklerini koruyorlar=)
Belirsizler gelemiyorlar.. artık sayfayı güncellemenin alemi yok heralde..
En azından belirsizleri güncelleyebilirdin. Neyse..Originally Posted by ermoon
![]()