Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
Valla kariyerin en büyük özelliğide
Kariyerde bulunan 6 kişininde nickinin renkli olması
Sekopej (Forum Yöneticisi)
Eray Dengiz (Bölüm Sorumlusu)
nekop (Araştırmacı)
Jesus FB (Forum Yöneticisi)
Çağrı Zorkol (Site Yöneticisi)
Murat Özdemir (Ayın 3. Üyesi)
Gördüğünüz gibibenim sürem uzadı galibaGeçen ayın üyesiydim bu ay içinde torpil geçtiler galiba bana
yoksa her an atarlar beni kariyerden
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
evet 6 sıda heryerde her zaman yardıma koşan insanlar.......bravo sizeeeee.....![]()
serhat zaten sezon sonu ayrılmak zorunda kalıcak![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kariyerin talif hakkı benim bir kere![]()
Çaykur Rize'ye güveniyorum...
cok super bi kariyer oldu bole
Oyun boyle daha zevkli bir hal alir fakat cok sorun yasarsiniz devam edin falan diye. Kolay gelsin. Tarik abi ya 3. ya da 4. olur.
Serhat bunu bana mı söylüyorsun
Şaka yapma...Herkese soralım kimi bekliorz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arkadaşlar 6 kişinin bir anda online olması zor olduğu için kariyer biraz yavaş ilerleyebilir. Umarım daha hızlı olacağız..
Tabi Tarık efendi ile ne kadar hızlı olunursa artııık..![]()
bütün herkes gelmiş kariyere renk gelmiş valla.gerçi 1. belli diğerleri düşünsün artık hallerini
Gerçekten baya bir yavaşlayacak kariyer.
Bizim Kariyerimiz Zaten Renkli İdi...![]()
Yaz aylarında da sürerse müthiş bir kariyer olacak bence![]()
6 kişi yürümez bu kariyer.
Yürümeye başlar ama kayıplarımız olur. Menejerler birer birer vefat ederler. Çünkü kan çıkar. MSN'deki konuşmalarımızda bile kan çıkarken ben ligi hiç düşünemiyorum açıkçası. Özellikle ERay ve Tarık arasında müthiş bir kapışma var. Ben bunu fırsat bilerekten aralarından geçip sıyrılmayı ve üst taraflara tırmanmayı düşünüyorum.![]()
Bencede Çağrı MSN'de toplanmayalım bence o ne oluyor öyle yaa
Kan gövdeyi misali...![]()
Kanın gövdeyi götürmesine gerek yok şampiyon belli ben![]()
çağrı abi bu konuşmalarını birde sahada göster he ne dersin![]()
16.Hafta Maçları
Galatasaray’dan Beklenmedik Kayıp
Galatasaray 10 kişi kalan rakibi karşısında fazla etkili olamadı ve 2 puan daha bıraktı. Bu kayıplar belki de şampiyonluğa malolacak..
Mateus’tan Fener’e Darbe
Galatasaray’ın berabere kalmasıyla farkı arttırma şansı yakalayan Fenerbahçe maalesef bu fırsatı değerlendiremedi. Bursa deplasmanına giden Fenerbahçe pek etkili bir oyun sergilemese de maçı neredeyse kazanacaktı ama 88. dakikada Fenerbahçe’den kiralanan Mateus golü attı ve maç 1-1 sona erdi…
İnönü’de Mağlubiyet
Beşiktaş taraftarı önünde yine kaybediyor. Taraftarın artık pek sabrı kalmadı, bir an önce galibiyet serisinin başlamasını bekliyorlar.
Trabzon Son 3 Dakikada
Trabzon üstün oynadığı maçta galibiyet golüne 87. dakikada ulaşabildi. Uzatmalarda 1 gol daha atan Trabzonspor, zorlu geçmesi beklenen deplasmanda 3 puanla döndü.
Ligde Son Durum:
Trabzonspor’a yenilen Kayserispor’da yönetim Ertuğrul Sağlam’ın sözleşmesini feshetti. Kayserispor’un başına başarılı teknik adam Tarık Özkan getirildi. Kayserispor Tarık Özkan’la üst sıraları hedefliyor. Özkan hedeflerinin ilk 5 olduğunu, önümüzdeki szon da şampiyonluğa oynayacaklarını açıkladı.
Bir değişiklik de Çaykur Rize takımında oldu. Ligde kötü günler geçiren ve 12 maç sonra Ankaragücü’nü yenerek haftalar sonra 3 puan alan Rize’de Rıza Çalımbay’ın yerine Çağrı Zorkol getirildi. Tecrübeli teknik adam hedeflerinin öncelikle alt sıralardan kurtulup düşme potasından uzaklaşmak, önümüzdeki sezonlar içinse Avrupa kupalarına katılacak bir takım kurup bunun için mücadele etmek olduğunu dile getirdi.
"YÜCE ATATÜRK"
3 puan gibisi yok valla![]()
Ç.Rizespor ve Kayserispor maçları nerede peki?
Serhat tebrik ederim ayrıca. 3 puanı bu hafta yalnızca sen almışsın.![]()