Juventus süper bir transfer yaptı hemde bedelsiz olarak hayırlı olsun
Juventus süper bir transfer yaptı hemde bedelsiz olarak hayırlı olsun
Schewensteiger iyi bir oyuncu ama bence oraya Giovinco'yu monte etmeye çalışsalardı daha iyi olurdu..
So what?
Saike
Başlığa itibar etmemek lazım.Ocaktan önce böyle bir transfer kesinlik kazanmaz.
zarate 5 maçta 6 gol attı.bu istikrarla giderse futbol dünyası yeni bir yıldız kazanabilir.pandevde 4 gol attı.ikisi lazioyu taşıyorlar.
Akşama İnter'e sahayı dar edeceğiz. Mourinho'ya bir şok yaşatacağız inşallah.![]()
I'm back...
Akşam ki maçı unutmam umarım.Eğer beyler beni o saatte forumda görürseniz kesinlikle uyarın.![]()
So what?
Saike
Roma 2 - 0 Atalanta
Ronaldinho attı Milan kazandı![]()
İnter'i rahat yendik. Mourinho'nun surat ifadesi görülmeye değerdi.![]()
I'm back...
Kaka'nın ortasında, Ronaldinho kafayı vurdu ve Milan'a 3 puan geldi.
Burdisso ve yedek kulubesindeki Materazzi maçta kırmızı kart gördü.
Ercan Taner: Maldini 40 yaşın verdiği tecrübeyle araya girdi ve topu söktü aldı.Baya söyledi bunu.
Kaka topu aldığı anda ofsayttı.Sürdü,ortasını açtı ve gol oldu...
Milan kesinlikle daha iyi olan taraftı.Haketti kazandı.
Ayrıca golde çok güldüm.Yav İnterli defans oyuncuları Kaka gibi adama bu kadar rahat orta yaptırılırmı,yaptırırsan R10 un kafasına atar oda 90 a takar![]()
Maçın 2.yarısını ara ara seyrettim ama attığımız golü seyretme şansı yakaladım.Gerçekten çok harika bir gol oldu hem hazırlanış açısından hemde bitiriş bakımından her ne kadar gol ofsayt olsada..
İlk 2 hafta alınan mağlubiyetten sonra üst üste 2 galibiyet almamız iyi oldu.Umarım galibiyet serisi devam eder..
Kaka ofsaytta değildi sanki.Top Ronaldinho'nun ayağından tam çıktığı anda göstermedi,çıktıktan sonra görüntüyü durdurdu gibi geldi.Öyle yada böyle İnter'e geçmiş olsun![]()
2 mağlubiyetten sonra üst üste 3 galibiyet Ancelotti'ye koltuğa biraz daha oturma şansı verdi![]()
hep ofsayttan inter atıcak değil ya,birde milan atasın bakalım.
maçın yıldızı kaka idi,ronaldinho gol dışında öyle aman aman oynamadı hiç.kaka en iyi oyunculardan biri olduğunu kanıtladı atakları o yönlendirdi hep.
quaresma tam bir fiyasko ne mücadele var ne de yeteneğini kullanma.sıradan maçlarda iyi oynamak için alındıysa boş transfer olmuş.
maçı izledim çok zevkli bir maçtı.Milan her zamanki gibi düşük tempoyla rakibini bozarak oynadı.İnter daha çok mücadele etti.Quaresma'ya gelince her pozisyon faul yaptılar adama topu 5 metre sürdürmediler.
Milan en son gol yemeden tamamladığı maçı geçen sene 22 Mart'ta Torino'ya karşı oynadı.
bence de .. eger alınırsa cok ıyı olur ama alınmazsa da yerıne mıs gıbı sebastian giovinco var ..
Giovinco varken ona pek gerek yok...
Juventus için iyi bir transfer olur. Almanya'da en sevdiğim ikinci oyuncu.![]()
Kişilik olarak hiç sevmediğim ama futbolcu olarak çok beğendiğim biri çok yararlı olur Juve'ye...
Schweinsteiger büyük hata yapmış olur bence
Roma orta saha oyuncusu **uilani’ye hala yeni kontrat önermedi. İtalya basınına göre bu ay sonuna kadar oyuncu ile sözleşme yenilenecek.
**uilani muradına nihayet eriyor. Kulübü Roma oyuncuyla bu ay sonuna kadar yeni bir kontrat yapma peşinde.
Daha önce **uilani 2.5 milyon avro isterken Roma en fazla 1.6 milyon avro verebileceğini söylemiş ve görüşmeler tıkanmıştı.
Ancak Tuttomercatoweb’in haberine göre Juve ve Inter’inde peşinde olduğu yıldız futbolcu Roma ile bir kez daha masaya oturacak.
19 ekimdeki Inter maçından sonra sportif direktör Daniele Prade’nin oyuncu ile görüşeceği ve kulüpte kalması için ikna edileceği konuşuluyor.
Mafya Palermo’nun peşinde
İtalya Futbol Federasyon’un araştırmasına göre Palermo bir mafya babasına bedave bilet sağlıyor.
İtalya Futbol Federasyon’u Palermo kulübünün bir mafya babası tarafından baskı altına alması ile ilgili soruşturma başlattı.
Federasyonun yaptığı incelemede Sicilya ekibi olan Palermo’nun bir mafya babasına bedava bilet sağladığı iddia ediliyor.
Geçen hafta polis Palermo’nun aranan ve altyapıda oynayan bir futbolcusunu ve avukatının bazı futbolcularla olan ilişkisini ortaya çıkarmıştı. İki kişide Palermo’nun sahiplerini tehdit etmekte yer altı dünyasına yardım etmekle suçlanıyor.
Bu haberler üzerine Palermo başkanı Zamparini yer altı dünyasından kimseyle ilişki içersinde olmadıklarını söyledi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İtalya bu her şey olabilir.
İlk 6 haftası geride kalan Serie B de her hafta sonuçları eklemeye çalışacağım.
6.hafta sonuçları
Albinoleffe 0-0 Piacenza
Ascoli 0-1 Bari
Brescia 0-0 Parma
Cittadella 0-2 Empoli
Frosinone 1-0 Ancona
Livorno 0-0 Grosseto
Modena 1-1 Treviso
Rimini 1-2 Sassuolo
Salernitana 1-1 Pisa
Triestina 1-0 Mantova
Vicenza 3-0 Avellino
![]()
Siena maçında Vucinic şüpheli
Roma'nın forveti Mirko Vucinic, antremanda yaşadığı sakatlık sonrası pazar günü Siena karşısında forma giyemeyebilir.
Golcü oyuncunun yarın oynayamama ihtimalinin bulunması, sarı kırmızılılar için pek de iyi bir haber değil.
Çarşamba günü oynanan Bordeaux maçında ayağına bir darbe alan Vucinic, oluşan iltihap sebebiyle bugünkü sabah antremanına katılamadı.
Cuma günü gördüğü tedaviye rağmen böyle bir durum oluşunca, Spalletti de hücumda Baptista ile başlamaya karar verdi.
Roma için iyi haber ise, sağ bacağına aldığı darbeyle sakatlanan Simone Perrotta'nın iyileşerek takımla antremanlara katılmış olması.
Rodrigo Taddei gibi, Perrotta da Siena maçında forma giyebilecek.
Juan da uzun süreli bir sakatlıktan döndü. Totti, Tonetto, Cassetti ve Pizarro'nun dönüş tarihleri ise belirsizliğini koruyor. Doni de antremanda ufak çapta bir problem yaşadı, fakat yarın kalede yerini alacak.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Milan hücum oyuncusu Andriy Shevchenko Chelsea’de oynarken Milan’ı ve Calcio’yu çok özlediğini ve Milan taraftarının güveni tekrar kazanmak için elinden geleni yapacağını belirtti.
Ukraynalı oyuncu Milan için ilk golün Şampiyonlar Ligi maçından Zurich FC karşısında atarken taraftardan alkış aldı. Sheva iyi performansını devam ettirip İngiltere’de geçirdiği kötü zamanları unutmak istiyor.
Shevchenko “Zurich maçından herkes çok mutluydu ve oyunumu öven birçok insan vardı. Milan’da atmosfer çok iyi burada çok güzel bir yaşam sürebilirsiniz. Eski formuma kavuşabilmek için çok çalışıyorum. Son iki yıldır burada değildim ve taraftarın güvenini tekrar kazanmak için daha çok çalışmalıyım. ” dedi.
Açıklamalarına devam eden Sheva “Milan taraftarı beni her zaman desteklemiştir. Zurich maçı benim için sadece bir başlangıç olacak. İngiltere olduğum zaman içinde Calcio’yu çok özledim ve şimdi her zamankinden daha hırslıyım.” dedi.
Last edited by goosfraba : 04.Ekim.2008 at 17:11
Futbolcu Bilgileri