Çok penaltı oluyor Serie A'da.Bu hafta 7 tane oldu.![]()
Çok penaltı oluyor Serie A'da.Bu hafta 7 tane oldu.![]()
Bencede Chelsea böyle karsız bir anlaşmaya imza atmaz.
So what?
Saike
Buffon için 75 milyon avro!
Juventus forması giyen İtalya Milli Takımı kalecisi Gigi Buffon, baş döndürücü bir teklifle karşı karşıya bulunuyor.
İngiltere'deki Premier Lig takımlarından Manchester City'nin, Buffon'u beş yıllığına renklerine bağlamak için harekete geçtiği, bunun için FC Juventus'un ve tecrübeli kalecinin görmezden gelemeyeceği yüklü bir para ödemeye de hazır olduğu bildirildi.
İtalyan basınındaki habere göre Manchester City, Buffon'la 5 yıllık bir sözleşme imzalamak istiyor. İngiliz kulübünün, Buffon'un sözleşmesinin normalde 2013 yılında sona ereceği FC Juventus'a, ünlü kalecinin bonservis bedeli olarak 75 milyon Avro önerdiği kaydedildi.
Buffon, bu transferin gerçekleşmesi durumunda, yıllık kazancını da otomatik olarak üçe katlamış olacak. Ünlü kaleci, halihazırda top koşturduğu siyah-beyazlı kulüpten yılda 5 milyon Avro alıyor. Manchester City ise 5 yıllık sözleşme önerdiği Buffon'a yılda 15 milyon Avro teklif etti.
Buffon, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''Eğer 100 milyon Avroluk bir teklif gelirse, kulübün beni elden çıkarması için bizzat ben harekete geçerim. Zira Juve, bu sayede, en azından 3 büyük oyuncu alma imkanına sahip olur'' demişti.
FC Juventus'un, Manchester City'nin teklifine olumlu yanıt vermesi, Buffon'un en pahalı transferler listesine girmesini de beraberinde getirecek. Buffon'un liste başında yer alması da güçlü bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.
Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki kraliyet ailesine mensup bir isim olan 38 yaşındaki Şeyh Mansur Bin Zayid, geçen Eylül ayında Manchester City'yi satın almasının ardından, takımı güçlendirmek için transferlere de ağırlık vermesiyle dikkati çekiyor.
İtalyan basını Mansur bin Zayid'in Kaka için de AC Milan'a 100 milyon Avroluk bir teklif götürmeye hazırlandığını ileri sürüyor.
Kaynak : AA
So what?
Saike
Ben oLsam giderimde, satarımda. BöyLe bir para Juve bir daha göremez. Dünya da kaLeci mi yok. Sat 75 e aL 15-20 e geLecek vaad eden iyi bir kaLeci. Hem durumunu düzeLt hemde tekrar eski günLerine dönecek oyuncuLarı transfer et. Zaten Buffon da kabuL etmesse bir sorun var demektir. 5 yıLda aLacağı parayı bir yıLda aLacak. Büyük rakamLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
E yuh be kardeşim parayı nereden topluyorsun sen
Ada'da ıkıncı abramovıc faciası yaşanıyor =) bence juve satarsa pişman olmaz ..
Eşantiyon birde genç kaleci göndersin Juventus
Süper bir teklif eğer doğru ise Juventus ve Buffon değerlendirmeli bu teklifi.
Buffon için sorun olmaz gider hemen.75 Milyon €'ya satılmayacak adam yok![]()
Buffon gitmek istese Juve küme düştüğünde giderdi
o parayı benim için teklif etseler burdan İngiltere'ye uçarak giderim
Çok büyük para FM'de bana böyle teklif gelse hiç düşünmem satarım.
Buffon kulubünün menfaatleri için gitmek istediğini söyledi...
75 MN € ne demek yahu5 yıllık kontratıyla bu transfer Citye 150 mn a patlar...
Buffon satılık değil!
Juventus, tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon'un satılık olmadığını duyurdu. Basında yer alan, ''Buffon, 75 milyon Avro karşılığında Manchester City'ye transfer oluyor'' başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklayan Juventus Kulübü Başkanı Jean-Claude Blanc, ''Gigi, satılık değil. Onun fiyatı yok.
Ayrıca bu tür bir konuşma kesinlikle yapılmadı. Bu dedikodular asılsız'' dedi.
Kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamada, Manchester City tarafından böyle bir teklifin yapılmadığı belirtildi.
Birleşik Arap Emirlikleri'nden United Group tarafından satın alınan Premier Lig kulüplerinden Manchester City'de, geçen hafta kaleci Joe Hart'ın sakatlanması üzerine yeni bir kaleci arayışı başlamıştı.
Öte yandan Buffon, Juventus'tan ayrılmasının ancak yabancı bir kulüpten çok büyük bir teklif gelmesi ve teklifin, Juventus'a maddi açıdan büyük katkı sağlaması halinde gerçekleşebileceğini söylemişti.
Blanc, Buffon'un daha uzun yıllar Juventus forması giyeceğini ve 2011-12 sezonunda açılacak yeni statlarında beraber olacaklarını ifade etti.
Kaynak : AA
So what?
Saike
Kesinlikle satılmalı Buffon bu paraya. Yaşı geldi, bundan sonra ölüyorum deseler satamazlar daha pahalıya. Maksimum 20 milyona dünya çapında kaleci alınır kardeşim. Olmadı biz De Sanctis'i 4 Milyon bonservisle alalım, Juventus 20 kağıda bizden alsın![]()
Eger haber dogruysa Juventus kulübü işi bilmiyor .Döve Döve satarım![]()
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Juventus teklifi reddeğini açıkladı arkadaşlar..
Delirmiş bu Man City
Delgado #10
Juventus'la sözleşme yenilemiş olmasına rağmen yeterince ilk 11 şansı bulamaması durumunda takımdan ayrılabileceğini ifade eden Sebastian Giovinco için Premier League devi Arsenal'in devrede olduğu ve Arsene Wenger'in genç oyuncu için Ocak'ta harekete geçeceği iddia edildi.
İtalya'da Alessandro Del Piero'nun veliahtı olarak değerlendirilen ve Juventus'la sözleşme yenilemiş olmasına rağmen yeterince ilk 11 şansı bulamaması durumunda takımdan ayrılabileceğini ifade eden Sebastian Giovinco için Arsenal'in devrede olduğu iddia edildi.
The Daily Telegraph Gazetesi; Arsenal'in Fransız menajeri Arsene Wenger'in genç oyuncu için gerekli finansmanı sağlamak için Danimarkalı Nicklas Bendtner'i satmaya yanaşabileceğini ve gelişmeler için Ocak Ara Transfer Dönemi'ni beklediğini iddia etti.
Gianfranco Zola yönetimindeki West Ham United'ın da Giovinco'yla ilgilendiği biliniyor.
Palermo'ya deplasmanda 3-1 yenildik.R10 bir penaltı kaçırdı.Golü de 81'de penaltıdan attı.Son 10 dakikayı izleyebildim.Yazık oldu.
1.İnter 33
2.Juventus 27
3.Milan 27
Ronaldinho 27.dakikada maç 0-0 iken atsa golü maçın kaderi değişebilirdi;olmadı.Sağlık olsun..
So what?
Saike
"Hayalim İtalya Gay Milli Takımı"
İtalya'da ismi açıklanmayan bir 3. Lig futbolcusu, Serie A'da 20'ye yakın üst düzey futbolcunun gay olduğunu iddia etti.
İtalya basınının, Serie A'yla ilgili son iddiası, ortalığı birbirine kattı. Kimliğini gizleyen bir 3. Lig futbolcusunun, İtalyan medyasına yaptığı açıklamalar çok konuşulacağa benziyor.
3. Lig'de futbol oynadığını ve bir çok Serie A futbolcusunu yakından tanıdığını söyleyen ancak kimliğini gizleyen futbolcu, İtalyan TV'si La7'ye yaptığı açıklamalarla gündemin tepesine oturdu.
Futbol hayatını Serie A'da sürdüren 20'ye yakın üst düzey tanınmış oyuncunun gay olduğunu iddia eden Victoria takma adını kullanan kişi, birçok futbolcunun kendisine maçlardan sonra otellerde ya da soyunma odalarına randevu ayarlamak için büyük paralar ödediğini de iddia etti.
Bu oyuncuların bir kısmının yabancı ve evli futbolcular olduğunu söyleyen Victoria, "Bin 500 euro alıyordum. Maçlardan sonra otellerde buluşuyoruz ve zamanımızın çoğunu otelde geçiriyoruz. Onlar sadece rahatlamak istiyorlar ve bazen sadece öpüşüyoruz. Şu anda 30 tane futbolcu müşterim var ve bunların bir kısmı da milli takımda da forma giyiyor. Çoğu kez aynı takımdan futbolculara grup seks yapıp yapmayacaklarını sordum ve arkadaşlarım sadece seks yapmak istediler. Onların hepsi benim de bir futbolcu olduğumu biliyor. Gelen futbolcuların çoğu biseksüel. Yani evli ya da nişanlı ya da sevgilileri var" dedi.
Bu açıklamaların, İtalya'nın en büyük gay grubu Archigay'in başkanı Franco Grillini'nin Serie A'da en az 20 gay futbolcu var açıklamasından birkaç gün sonra gelmesi, İtalyan futbolunda ortalığın iyice karışacağı anlamına geliyor.
Geçen Haziran ayında homoseksüel olduğunu açıklayan gazeteci Paolo Colombo'nun hazırlayıp sunduğu programda, ismi açıklanmadan, sırtı ekrana dönük ve sesi değiştirilerek açıklamaları yayınlanan yarı profesyonel bir futbol oyuncusu, kendisinin biseksüel olduğunu ve şimdiye kadar Serie A'dan en az 30 futbolcuyla homoseksüel ilişkide bulundğunu belirterek, "Bunların bir bölümü İtalya milli takımında, bir bölümü ise diğer ülkelerin milli takımlarında da oynuyorlar" açıklamasında bulundu.
Program yapımcısı ve sunucusu Paolo Colombo ise, "Serie A'da her zaman olduğu gibi şimdi de homoseksüeller var. Ancak durumlarını açıklamıyorlar. Bunu değiştirmek istiyoruz" dedi. Kendisinin aynı zamanda bir gay futbol takımının teknik direktörlüğünü yaptığını da belirten Colombo, "Milano King Kickers gay futbol takımımızla Barcelona'da yapılan Eurogames'e katıldık. Programda ilk kez beş oyuncumun gay olduğunu açıklamış oldum. Hayalim İtalya Gay Milli Futbol Takımı oluşturulması ve onun teknik direktörlüğünü yapmak" diye konuştu.
07.12.2008
Kaynak : DHA ve İHA
Bu ne bicim lig arkadasim ya,entrikalarla dolu![]()
Allah allah![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
talya liginden en az 10 tane dizi çıkar.Polisleri öldürüyorlar,şike yapıyorlar,sonra erkekler bir garipVallahi dizi olur bunlardan.
![]()
Pirlo,Gattuso,Cannavaro,Zambrotta ve birkaç oyuncunun sanırım bir dergiye sanırım verdikleri pozun anlamı şimdi açığa çıktı![]()
Gattuso dan ne gay olur ha![]()
Beyler adamların günahını almayın yavTotti,Buffon,Gattuso,Toni'nin tip hiç göstermiyor
Bunların olduğunu zannetmiyorum.