ilk yarı kötü bitmedi. Bir gol atarsak..
![]()
Sentugo.
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNALİNDE ELENDİK
Artık lige konsantre oluyoruz...
@19karabulut07
Orada ters cevaplık bir durum göremiyorum ? Nereden çıkarttınız ters cevap verdiğimi ?
Sentugo.
BURSASPOR YİNE ŞAMPİYON
GS MAÇI GİDİNCE ASİSTAN MENEJER'İ DEĞİŞTİRDİK
![]()
Sentugo.
Arkadaşlar "19karabulut07" un dediği laflar üzerine kariyeri paylaşmama kararı aldım. Yanlış anlaşılmalar oluyor demek ki.
Katılan, okuyan herkese teşekkür ederim.
Önemli olan yararlı olmaktı. FM 2014 için hazırlayacağım rehberleri dikkate almanız dileği ile...
Sentugo.
Ş.Ligini almadan bitirmek yok, kimsenin dediğine bakmayın siz...Ben zevkle takip ediyorum sizi...
Söz verdiğim gibi sezon sonu save dosyasını paylaşıyorum. Hazırladığım taktikleri zaten daha önceden paylaşmıştım.
SENTUGO - BURSASPOR KARİYERİ / 3. SEZON SONU KAYITLI OYUN (SAVE) DOSYASI İNDİR! (85.3 MB)
Bu dosyayı,
Documents(Belgelerim)\Sports Interactive\Football Manager 2013\games
içine atınız ve oyuna girdikten sonra Kayıtlı oyunu yükle seçeneğine tıklayınız, dosyayı bulunuz ve açınız...
Devre arasında anlaştığımız bir sürü isim var, çoğu Türk. Sezon başında kimlerle anlaştığımıza bakınız, öyle transfer yapınız... Şunları da yüklemiştim, paylaşım bari...
Arkadaşlar yaşım ve yaptıklarım belli. Kimseden laf yiyecek, aşağılanacak bir pozisyonda değilim. O laf geldiğinden beri kariyerden de zevk almamaya başladım. Kendisi durumu yanlış anladığını belirtir ve bunun için özür dilerse kariyere devam edebilirim. Aksi halde benim kaybedecek bir şeyim yok.
Teşekkürler.
Sentugo.
öncelikle o lafı bu kadar büyütmene gerek yok bence kariyerin müthiş bence devam et![]()
@19karabulut07
Ters cevap vermene gerek yok, lafınız için "durumu yanlış anladınız"
hadi iyi eğlenceler sana, lafınız için "beni aşağıladınız veya dalga geçtiniz, horladınız, küçük gördünüz", bunun için de özür dilemeniz gerekmektedir.
Hala üslubumu eleştiriyor, ısrarınızı sürdürüyorsunuz. Oysa ki ben ne kadar anlayışlı ve mutabakata varma konusunda hevesliydim.
Size verdiğim cevapta hala kötü bir üslup göremiyorum. Hatta verdiğim cevaba istinaden demiş olduğunuz "söylemek istediğim o değildi" lafı ile benim ne anladığımı düşündüğünüzü de çıkartamıyorum. Yani ben bir şeyi yanlış anlamışım, size geri cevap vermişim gibi görüyorsunuz olayı. Aslında böyle bir durum söz konusu değil. İlk mesajınızda beni övdüğünüz açık bir şekilde gözükürken, durduk yere nasıl laf atarsınız ? Yine aynı şekilde, yeni bir kariyere başlamış olduğunuzu gördüğümde favorim olarak sizi gösterdim. Buradan bile size karşı şahsi bir hareketim olmadığını çıkartabilirsiniz. Bu forumda görevim icabı kimse ile şahsi bir münasebete girmem zaten.
Bu kariyeri kapatmak istememin tek sebebi sizin lafınız olduğu için öyle diyorum. Yoksa 3. senemde 2 kez ligi üst üste kazanmış, Şampiyonlar liginde de çeyrek final oynamış bir Bursaspor var. Bir sonraki sezonda bomba transferim var. Gelecek için başarılı bir sezon beni bekliyor. Ayrıca bu kariyer şu an aktif kariyerler arasında Baldemir'in kariyerinden sonra en çok okunan kariyer. Ben zaten oynamaya devam edeceğim. Durduk yere niye kariyeri kapatayım ? Hadi kariyeri kapatma kararı aldım diyelim, sizi niye bahane göstereyim ? Bundan kazancım nedir, ne olabilir? Biraz mantıklı olun. Ben eğer böyle yanlış anlaşılmalara neden oluyorsam, kariyeri paylaşmama kararı aldım sadece. Yani kimseyi milletin önüne atmıyorum, niye atayım ?
Yine de durumu yanlış anladığınızı belirtir ve bunun için özür dilerseniz kariyeri paylaşmaya devam edebilirim.
Last edited by sentugo : 21.Ağustos.2013 at 18:33
Sentugo.
Son yazdığını okuyunca gerçekten şok oldum , iyi eğlencelerden ne çıkatmışsın , orada ki '' iyi eğlencelerin '' yazılış amacı ben bundan sonra bu üslüpla cevap yazan birini takip etmem anlamındaydı , zaten en kötü de iyi eğlenceler 'i bu şekilde kullana bilrsin ama gel görki özünde iyi bir cümle en fazla o kadar yanlış anlaşıla bilridi sen de o kadar yanlış anlamışsın kaldı ki ben de eğer senin gibi düşünürsem senin yazdıklarından istediğim şekilde anlam çıkartırım ,
Eğer yazdıklarım da senin düşündüğün niyetle onları yazsaydım gerçekten seni kırdığımı fark eder özür dilerdim ama senin düşündüğün şekilde yazılmadı orada aşağılama , dalga geçme ve hor görme gibi asla düşündüğün gibi şeyler yok senden özür dilemiyeceğim , sen benim yanlış anladığımı düşündüğün gibi aynı şekilde de ben de senin yanlış anladığını düşünüyorum , eğer uzlaşmacı biri isen , bu şekilde beyan veririz sıkıntı çözülür...
Peki benim ne anladığımı zannetiğinizi de yazar mısınız ? Hani o manada söylemedim derken neyi ifade ettiğinizi tam anlamıyla anlamaya çalışıyorum da...
Hatta bu sefer de beni suçladığınız için özür dilemeniz gerekir aslında... "eğer kariyeri kapatıcaksan beni bahane edip milletin önüne atma" laflarınız için...
Uzlaşmacı biri olduğumu söylerler bu arada.
Sentugo.
Yazdığım son mesajın girişinde yaziyor amacı " iyi eğlencelerin yazılış amacı ben bu uslupla cvp yazan birin kariyerini takip etmem " en fazla bu yani bu arada gerçekten uzlaşmacı biriymişsin hala her yazdığım dan özür bekliyosun
Yahu onu demiyorum. Olayın başladığı mesajda,
Derken ne ifade etmeye çalıştınız. Yani benim ne anladığımı zannetiniz. Bunu öğrenmeye çalışıyorum sadece.
Yoksa zaten iyi eğlenceler sana derken bir daha bu kariyeri takip etmeyeceğinizi anlamıştım. Doğru anladım yani sizi. Bunu neden düşündüğünüzü anlamıyorum sadece. Benim hangi mesajım ters bir türlü onu anlamıyorum... Nasıl benim hakkımda nasıl kötü düşünürsünüz bunu anlamıyorum.
Sentugo.
Aynı bende senin gibi düşünerekten orada benimle dalga geçtiğini düşündüm yazmışsın ya hani "defans yapacak halimiz yok" , ben bu sekilde anladim ki aslında sana defans yap diyen falan da yoktu bunu demek istemediğimide belirttim cikarken sen ne sekilde anlardın iyi eğlenceleri aşagılanma ve hor görme olarak anlayan biri her halde bana yazdığın şeyden daha farklı anlamlar çıkarta bilir
Tamam problem çözüldü. Ortada yanlış anlaşılma silsilesi kol gezdi. Ters cevap geldiğini anlayıp, ters cevap verilince, ters cevap verip moraller bozuldu. Ortada ters bir şey yok. Hepimiz medeni insanlarız, insan gibi konuştuk sadece.
Ancak o benim takıldığım cümlenin altındaki mesaj "bu üslüpla cevap yazan birini takip etmem anlamında" olduğu için, hor görüldüm derken pek de yanlış anladığımı düşünmüyorum. Çünkü benim sizle dalga geçtiğimi sanarak ilk yanlış anlayan sizdiniz. Ancak ortada herhangiğ bir suçlama yok. Bu da yanlış anlaşılmasın. Sadece kendimi ifade etmeye çalışıyorum.
Bunlar önemli değil. Önemli olan kariyeri paylaşmaya devam edeceğimdir.
O halde Geleneksel Transfer Dönemi açılsın.
Genel olarak kanatlara transfer yapacağım... Bomba transferler var Türk olarak. Sis bombası da olabilir, gaz bombası da. Takımınıza göre değişir![]()
Geçen sene çok kötü bir performans sergileyen ve istediğimiz gibi gelişmeyen Batuhan'ı da kiralayacağız..
Aslında çok iyi bir sağ bek de lazım olabilir. Ozan çok gelişmedi... Diğer kişi de Sabri yani..
Sentugo.
Lucas Rios Marques nasıl sizce?![]()
Last edited by lenardo69 : 21.Ağustos.2013 at 19:57 Reason: Resim eklendi.
türk olarak genç mi ?tecrübeli mi ?
![]()
Şöyle söyleyeyim...
Bir Türk Kaleci (Zaten Onur bizde...)
Bir Türk stoper
Bir Türk sol bek (Lan zaten Hasan Ali bizde)
Bir Türk Defansif ortasaha (Sürekli kart görür)
Bir Türk orta saha
Bir Hırvat Sağ Kanat (Herkesin bildiği, asıl mevkisi AMC)
ile bosman yolu ile anlaştık. Arda'lar Nuri'ler de bizim takımla görüşmek istemediklerine göre.. Tahminleri alalım bakalım...
Karnm aç ondandır![]()
Sentugo.
Sevindin moralim duzeldi
oooooo bu lucas baya iyiOyun içi tercihleri de var mı ?
Sentugo.
kaleye mert günok yada cenk ?
stoper semih kaya , ömer toprak ?
orta saha necip ?![]()
Bir Türk Kaleci --> Cenk Gönen -- Doğru Bilen "oyuncu12"
Bir Türk stoper --> Semih Kaya -- Doğru Bilen "oyuncu12"
Bir Türk sol bek (Lan zaten Hasan Ali bizde ) --> Henüz Cevap yok...
Bir Türk Defansif ortasaha (Sürekli kart görür) --> Henüz Cevap yok...
Bir Türk orta saha --> Necip Uysal --> Doğru Bilen "oyuncu12"
Bir Hırvat Sağ Kanat (Herkesin bildiği, asıl mevkisi AMC) --> Henüz Cevap yok...
Sentugo.
defansif os yiğit incedemir mi ? hahahayada veli kavlak ?
![]()