bu arada beyler çok fena hasta oldum ya...
bu arada beyler çok fena hasta oldum ya...
Geçmiş olsun; havalardandır.Originally Posted by comandante
![]()
havadan mı sudan mı bilmiyorum ama yorganla dolaşıyorum evde=)
maçtandır maçtan.. aynısı banada oldu 2 gündür donuyorum evde ne giysem donuyorumOriginally Posted by comandante
neyse artık maçtan sonra acayip hastalanacakmışım gibi geliyor ama neyse..
arkadaşlar fotoğraf makinesini unutmayın.. cep telefonuna kalmayalım![]()
valla bende fotoğraf makinesi yok kiOriginally Posted by ermoon
fotoğraf makinesi olan vardır inş aramızda
yücel yarın saat 17:30 da stadın oralarda ol haa
![]()
Ben Fotoğrafçıyım :=)
Güzel resimler çekin, hepsini burda bekliyoruz valla.![]()
Taşkın zaten ya sen ya ben getirecektim sana düştü..Originally Posted by TaşkınMahmut
Herkesin şöyle tek tek resimlerini, birlikte olan resimlerimiz fln bol bol çekeriz
Originally Posted by ermoon
evet bol bol çekinelim
sonra buradada yayınlarız herkesind earşivinde güzel bir anı olarak kalır
![]()
cep telefonlarıa artık foto. makinesi gibi ennde 6680 var gerek yok fota makinesine
Benim getireceğim makina 12 mp 36 optik zoom![]()
Originally Posted by TaşkınMahmut
ooo manyak kalite olcak o zmaan fotolar
![]()
evett bende bundan bahsediyodumOriginally Posted by TaşkınMahmut
![]()
burak sizi alıcam tam 16,30 da kamil koçun önünden...kuzenimle gelicem dönüşte belki amcam bırakabilir metroya belli olmaz...bana özelden tel.numaranı at yolda kalmayalım...
Beyler herkese iyi akşamlar.. Bu konunun sabitini kaldırabiliriz artık.. Yarın görüşmek üzere.. Unutmayın üstümüz başımız sarı kırmızı olacak.. Hepinizi öpüyorum, stadda görüşmek üzere.. Yarın yolcu yolunda gerek erkenden stada hucüm..![]()
valla Ben şu şekilkde gelecem.
Kafada Şapka
Boyunda Bere
Üstte Forma
Altını Sorma
Pankart Olarakta Kayserispor maçında verilen Burası Samiyen Yazısı.
hadi beyler yarın 7de çıkıyorum yola. hepinizle stadta görüşürüz 17.30-18 gibi herkes telefonu olan birini arasın ve ortak bi noktada buluşalım. Sağ salim gider-döneriz inşallah yarın görüşmek üzere hoşçakalın
eee şey kem küm alkol alırmıyız
ben şahsen istemem ne gereği var![]()
bencede gerek yok...
ben kullanmıyorum zatenOriginally Posted by TaşkınMahmut
sizde almayın
![]()
alkol de alırım lahmacun da ayran da kola da....alırım uleyn...zaten hastayım kafam dönüyo...yarın siparişlerle birlikte en geç 6 da stattayım.burak ilk siz orda olacaksınız yer belirleyin...
yücel gs storenin orda buluşucaz galiba öyle yazılmış ilk mesaja...
Saat şuan 9 oldu 1 saat sonra stadda olacağım.. Herkes Store'ların önünde beklesin.. Herkes en geç 6 gibi stadda olur.. Herkese iyi yolcuklar, iyi günler, iyi maçlar, görüşmek üzere.. vs. vs. vs.![]()
beyler benim otobüs 10 da geliyor hadi ben de kaçıyorum
burak zaten yolda. bende buradna binicem.
bende birazdan yola çıkıyorum stadyumda görüşmek üzere, telefon numaram hurmet te var görüşürüz
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
bende 16:30 da çıkacam yola eminönünden
beyler arkadaşlarımızdan birinin sitedeki bi fotorafında mac izlerken eli yanlış yerlere gidiyordu lütfen bu macı izlerken eline sahip olsun o arkadaş mazallah kamera falan cekerken yakalanır sitenin adı kötüye cıkar o arkadaş kendini biliyor adını söyleyipte rencide etmek istemiyorum![]()
beyler bordeaux un tribününe girebiliyomuyuz??
Originally Posted by nekop
bi yerden taş mı geldi ne=)=)
ya iple oynuyodum beyler gelmeyin üstüme hehe=)=)
taşkın bu arada eray erken gitcek tike açıksa fiyatlara bakcam arıcak beni...eğer abartı bi fiyat yoksa orda yiycez...çünkü ben alırsam oraya kadar hamur olur=)olmasa bile yani herkes gelene kadar soğur...eray arıcak beni...
vallaha ben yolda atıştırmalık adana alırım herhalde"gitmemede az kaldı zaten