Mourinho çok haklı
bu konuda onu tebrik etmek lazım...
Mourinho çok haklı
bu konuda onu tebrik etmek lazım...
Tutmayın Milan'ı! 1-4
Milan gaza bastı! İtalya Serie A'da oynanan 20. hafta karşılaşmasında zirvenin takipçilerinden AC Milan, Bologna deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmadan 4-1'lik galibiyet ile ayrıldı.
Üç penaltı golü ve bir kırmızı kartın gösterildiği ve birçok tartışmalı pozisyonun yaşandığı maçta Milan'a farklı skoru getiren goller, 13. dakikada Hollandalı yıldız Clarence Seedorf, 17. ve 43. dakikalarda Kaka'nın penaltıları ile 59. dakikada İngiliz star David Beckham'dan gelirken, Bologna'nın tek sayısını 9. dakikada penaltıdan olmak üzere Marco di Vaio kaydetti. Ev sahibi ekipte G. Mudingayi, 41. dakikada çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Bologna maçında Milan'ın süper yıldızı Ronaldinho, sakatlık problemleri nedeniyle yedek başladığı karşılaşmanın son 20 dakikasında Pato'nun yerine görev yaparken, kulübedeki bir başka yıldız Filippo Inzaghi de aynı bölümde Kaka'nın yerine sahaya girdi.
Bu sonucun ardından Milan, ligdeki büyük çıkışını sürdürdü ve puanını da 40'a yükseltti. Milano temsilcisi, geçtiğimiz hafta sahasında Fiorentina'yı mağlup etmişti. Teknik direktörü Sinisa Mihajlovic döneminde oldukça başarılı sonuçlar alan ve 9 maçtır kaybetmeyen Bologna ise bu sonucun ardından 19 puanda kaldı.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı, Bologna deplasmanda 2-1 kazanmıştı.
İtalya Serie A'da günün toplu sonuçları şöyle:
Bologna 1 - 4 AC Milan
Genoa 1 - 1 Catania
Lazio 1 - 4 Cagliari
Lecce 3 - 3 Torino
Napoli 0 - 3 AS Roma
Palermo 3 - 2 Udinese
Siena 1 - 0 Atalanta
So what?
Saike
Lazio dağılmış , Genoa sürpriz kayıp yaşamış , Roma çok zor bir deplasmandan mükemmel sonuç çıkarmış ..
Güzel bir galibiyet aldık.Beckham'ın da gol atması sevindirici.
Milan,rahat bir galibiyet aldı.
Last edited by Deniz : 26.Ocak.2009 at 04:02
İbrahimovic Ve İnteri Çok Severim Onun Ödülleri Almasına Sevindim
Inter şikeci mi?
İtalya sarsılıyor! İtalya İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir rapor, İtalya'da ortalığı fena karıştırdı. Raporda, Serie A'nın son şampiyonu Inter'in geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru bazı maçlarda şike yaptığı iddia ediliyor. İtalyan futbolunda son yıllarda yaşanan şike skandallarına bir yenisi daha ekleniyor. Juventus'un küme düşürülmesine ve şampiyonluklarının elinden alınmasına kadar varan skandallar zincirinin son halkası ise Inter olacak gibi. İtalya İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir haber İtalyan spor kamuoyuna bomba gibi düştü.
Raporda, Serie A Şampiyonu Inter'in geçtiğimiz sezon bazı maçları bilerek kaybettiği veya bu maçlarda bilerek puan kaybettiği iddia edildi. Zira, Inter son haftalara girilirken üst üste puanla kaybetmiş ve lig ikincisi Roma şampiyonluk yarışına dahil olmuştu. Raporda iddiaların, bakanlığın istediği üzerine müfettişler tarafından itinayla araştırıldığının vurgulanması dikkat çekti. Raporun bir başka dikkat çekici iddiası ise Inter'in o dönemki teknik direktörü Roberto Mancini ise mafya liderleri arasında geçen telefon görüşmelerinden bahsedilmesi. Inter hakkındaki iddiaların en çarpıcı olanı ise takımın İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in sakat olmamasına karşın sakatlığı bahane edilerek bazı maçlarda oynatılmaması ve Siena ile oynanılan ve 2-2 biten bir maçta ise Julio Cruz'un penaltı atışını Marco Materazzi'ye bırakması, Materazzi'nin de penaltıyı kaçırması.
İddialar üzerine bir açıklama yapan Inter Başkanı Massimo Moratti, iddialar hakkında yorum yapmaktan kaçınırken, kulüpten yapılan açıklamada ise iddialar yalanlandı. Bu arada, İtalyan savcılığı ise kendilerinin konuyla ilgili olarak bir soruşturma yürütmediğini açıkladı.
Kaynak : İHA
So what?
Saike
Orası İtalya Herşey Beklenir Vallaha
Milanlı santrfor, kabusu haline gelen sakatlıklarından bir türlü kurtulamadı. Doktorların yaptığı test neticesinde oyuncunun sakatlığı iyileşme kaydetmediği öğrenildi.
Bu sezon sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Milan, bu sefer Borriello'nun sakatlığıyla sarsıldı.
İtalyan oyuncunun kulüp doktorları tarafından yapılan kontrolü neticesinde, sağ bacağındaki fleksör kasında iyileşme olmadığı ve en erken Nisan ayına kadar takımdan ayrı kalabileceği belirlendi.
Carlo Ancelotti ise bir oyuncusunun daha sakatlanmasından hiç mutlu değil. Haberlere göre Milan, Borriello’yu UEFA Kupası listesine almayacak.
Borriello’nun bu sezonu sakatlıklarla boğuşmakla geçti. Sezon başındaki hazırlık döneminin büyük kısmını sakat geçiren oyuncu menisküs ameliyatı olmak zorunda kalmıştı.
Lampard'ın Inter itirafı!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen İngiliz yıldız Frank Lampard, geçtiğimiz yaz İtalyan ekibi Inter'e sözleşme imzalamaktan son anda vazgeçtiğini itiraf etti.
Chelsea'nin yıldız orta saha oyuncusu Frank Lampard, geçtiğimiz yazın en çok konuşulan transfer söylentilerinden Inter'e transfer olacağı iddialarıyla ilgili çok önemli bir itirafta bulundu. Lampard, yaz aylarında Inter'e imza atmaya çok yaklaştığını söyledi. Lampard, annesinin vefatı nedeniyle zor günler geçirdiğini ve Inter'e transfer olmaya çok yaklaştığını ancak bu kararından son anda vazgeçtiğini söyleyerek, "Geçtiğimiz yaz takımdan ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyordum. Annem maçlarda tribünde olurdu. Onsuz oynamayı kabullenemiyordum. Onunla çok şey yaşardık Londra'da. O yüzden Londra'da oynamak benim için anlamsız geliyordu. Ancak bunun çözüm olmadığını anladım" dedi.
Lampard, Inter'e saygısızlık etmek istemediğinin altını çizdiği açıklamasında, "Inter'e saygısızlık etmek istemiyorum. Onlar çok büyük bir kulüp ve bunu herkes biliyor. Mourinho hakkımdaki düşüncelerimi de herkes biliyor. Ancak Inter'e transfer olsaydım sadece annemin ölümü üzerine bu transfer gerçekleşmiş olacak ve ben yanlış bir karar verecektim" diye konuştu.
So what?
Saike
Defansını güçlendirmek isteyen Luciano Spalletti, Lecce'den Diamoutene'yi kadrosuna kattı.
Malili milli oyuncu Souleymane Diamoutene, sezon sonuna kadar Roma'ya kiralandı.
Panucci'nin ayrılmanın eşiğine gelmesinden sonra, başkent ekibi, defansına takviye yapmak için hiç zaman kaybetmedi. Bir süredir Lecce ile görüşmeleri sürdüren Roma, bu transferi gerçekleştirmeyi başardı.
Diamoutene'yi kiralayan sarı kırmızılılar, oyuncunun performansından memnun kaldıkları takdirde, bir sonraki transfer döneminde satın alma opsiyonunu da ellerinde bulunduruyor olacaklar.
2006'da Udinese'den Lecce'ye geçen Diamoutene, birçok kulübün kıskacında bulunuyordu. Ancak elini çabuk tutan Roma, oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.
Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal eşleşmesi öncesi takımını güçlendirmeye çalışan Spalletti, bu hamleyle bir adım atmış oldu.
AMAURI RÜYASI BİTTİ!
İtalyanların, Juventus'un başarılı golcüsü Amauri'yi Milli takımlarında oynatma hayali suya düştü.
Brezilya Milli takım teknik direktörü Carlos Dunga, Sevillalı Luis Fabiano'nun sakatlanması üzerine forvet hattı için Amauri'yi kadroya dahil etti. Böylece Çizme'de vatandaşlık bekleyen Amauri'nin, İtalya Milli takımında forma giyme şansı kalmadı.
İtalya ile Brezilya, 10 Şubat'ta Londra'da, Emirates Stadı'nda bir hazırlık karşılaşması yapacak.
KAYNAK: WWW.HİTFUTBOL.COM
So what?
Saike
Milan çıkışını devam ettiriyor.Lazio'yu 3-0 gibi net bir skor ile geçtik.Rakiplerin puan kaybettiği haftayı baya karlı kapattık.Ayrıca Beckham'da gün geçtikçe ağırlığını koymaya başladı.2 asist yaptı son maçta..Mart'ta ayrılacak olması üzüntü verici,ayrılmama ihtimali umut verici..
So what?
Saike
Beckham beklenenin aksine Milan'da catir catir oynuyor futbolunu.Takima olan katkisi müthis ...
Son Lazio maçında da takımın aldığı galibiyete damga vurdu gerçekten.Galaxy'de geçen sessiz döneminin ardından Milan'da 2.baharını yaşıyor ..
Evet biliyorum İsmail abi.Ancelotti'de Beckham onun hakkındaki düşüncelerimizi biliyor diye bir açıklamada bulunmuştu.Tabii iş L.A.Galaxy'e bakar.Aslında Beckham kalmakta ısrarlı olursa ki olmaması için hiç bir neden yok Beckham Milan'da kalabilir.Kalma ihtimali umut verici derken kastetmek istediğimde buydu zaten.![]()
So what?
Saike
Fabio Quagliarella'nın Napoli'ye attığı gol müthişti bu hafta..
Aslında şöyle birşey var LA GaLaxy kulubunun izin vermemesinden çok sponsorlar izin vermiyo. Beckham sayesinde stadlara gelen insan sayısının çok artmasından dolayıda böyle birşey yapıyolar. Haklılarda ama Beckham kendini göstermek istiyosa Milanda kalmalı.
Gözden ırâk olan gönüldende ırâk olur der atalarımız. Beckham içinde aynısı geçerli sanırım.
Beckham'ın Milan'a baya bir katkısı oldu.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ocak ayında kiralık olarak Los Angeles Galaxy'den Milan'a transfer olan David Beckham, şu ana kadar ki performansıyla futbolseverleri adeta büyülüyor. Onun ortaya koyduğu futbol nedeniyle şimdiden pek çok Milan taraftarı İngiliz yıldızın kulüpte kalarak uzun süre forma giymesini istiyor.
Milan ile Glasgow Rangers arasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan hazırlık maçının ilk yarısında forma giyen Beckam, maç sonrasında Milan resmi sitesine çarpıcı açıklamalarda bulundu; "Los Angeles Galaxy ile kontratım olduğunu biliyorum, ancak Milan'da uzun süre forma giymek istiyorum. Takım arkadaşlarım ve teknik direktörümle çok iyi anlaştığım için burada kalmayı arzu ettiğimi yöneticilere aktardım."
Eski Real Madridli yıldızın kulüpler arasındaki anlaşma gereğince 9 Mart 2009'da Milan'dan ayrılıp Los Angeles Galaxy yolu tutması gerekiyor, ancak görünen o ki Becks'in gönlü bunu istemiyor.
Görünüşe göre şu anda top LA Galaxy ve Milan yöneticilerinde. Eğer iki taraf anlaşırsa, Beckham'ı daha uzun süre kırmızı siyahlı formayla göreceğiz. Bu durum sadece Beckham'ın değil Milan Teknik Direktörü Ancelotti'nin de en büyük hayalleri arasında yer alıyor.
Bakalım 10 Mart 2009'da Beckham hangi takımda olacak .....
Milan'ın Kısmen Başlattığı Gençleştirme Operasyonuna Devam Etmesi Lazım ama Beckham Kalırsada Kötü Olmaz, gerek kendisi gerek milan için.![]()
Beckham Milan'da kalmalı bence.Ama Galaxy'nin bunu kabul edeceğini pek sanmıyorum.
Beckham 10 Mart 2009'dan sonra Milan'da olur.![]()
I'm back...
Beckham resti çektiği anda çok kolay olur.
Beckham MiLan'ın şu an kiLit oyuncuLarından.Gidişatı tam formunda, kendi MiLan'da oynamaktan çok zevk aLıyor.Serkan'ın dediği gibi resti çektiği anda çok koLay oLur.
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Manchester United’ın golcü oyuncusu Carlos Tevez’in Inter’in transfer listesinde olduğu iddia edildi.
Manchester United’daki geleceği belirsiz olan Arjantinli golcü oyuncu için, İtalyan temsilcisi Inter’in devreye girdiği iddia edildi.
United’ın teklif ettiği rakamları beğenmeyen Tevez, Dimitar Berbatov’un gelmesiyle geçen seneki kadar tercih edilen bir oyuncu olmamaya başladı. Tangocunun daha iyi bir teklif alacağı ve daha fazla forma şansı bulacağı bir takımla anlaşabileceği ifade ediliyor
Portekizli teknik direktörün başkan Massimo Moratti’ye Arjantinli golcünün alınması için bir rapor verdiği belirtildi.
Mario Balotelli ve Adriano ile sezon başından beri sıkıntı yaşayan ve Hernan Crespo’yu tercih etmeyen tecrübeli teknik adamın, Tevez’in Zlatan Ibrahimovic için ideal bir partner olacağına inandığı söyleniyor.
Bu ayın sonunda Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Manchester United ile karşılaşacak olan Inter’in yöneticileri, İngiltere’de bulundukları dönem içinde oyuncunun menajeriyle de temasa geçmesi bekleniyor.
Manchester City, Chelsea ve Real Madrid’in de Arjantinli oyuncu için devreye girmeye hazırlandığı belirtiliyor.
Ben Bi daha Amerika'ya gitmemArtık Galaxy benim için bitmiştir
![]()
![]()
![]()
Beckham Milano'ya ve Milan'da top toynamaya çabuk alıştı,Milan'daki performansı da gayet iyi.Milan'da kalmak Beckham için zor olmaz,kendisinin istemesi yeter ki istiyor da zaten.