Sayfa 228 / 367 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
6,811 ile 6,840 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Default Ribery, Juventus’a gidebilir

Fransız oyuncunun menajeri, Juventus’un Ribery’i alma hayalinin gerçek olabileceğini söyledi.

Juventus, çoktan gelecek sezonun kadrosu için çalışmalara başladı. Sampdorialı Antonico Cassano ve Werder Bremenli Diego, Juventus’un ısrarla istediği isimlerdi. Son haftalarda Franck Ribery’nin de adı sık sık Juventus ile anılıyor.

Juventuslu yöneticilerin işi ise zor, çünkü Bayern yıldızını pek bırakmak istemeyecetir.

Ribery’nin menajeri Alain Migliacco, Tuttosport’a şunları söyledi:

“Juventus’un cazibesi, hiç bir dönem bitmez. Serie B’ye de düştüler ama hemen yükselmeleri şans değil. Yöneticileri bu konuda her övgüyü hak ediyor. Juventus, Avrupa’nın en iyi takımlarından birisi.”

Tuttsport’da yapılan bir anket, Ribery’nin taraftarların alınmasını en çok istediği oyuncu olduğunu ortaya çıkardı. Konu ile ilgili olarak Migliacco, şunları söyledi:

“Gerçekten rakiplerinden o kadar fazla oy aldı mı? Bu muhtemeşem. Juventuslu tafatarlar rahat olabilir. Bu rüya imkansız değil. Şu an için kesin bir şey söylemem, ama eminim ki bu imkansız değil.”

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Eto'o nun İtalya'da oynayacağını sanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Skrtel aldıktan sonra Liverpool pek şans bulamadı zaten Agger. İyi trasnfer olur. Ama İtalya'ya uyum sağlarmı orası önemli.

Del Piero_10 Misafir

Default Capello: "Ronaldo, Van Basten’den bile iyidir"

Capello’nun, geçtiğimiz senelerde çalıştırdığı Ronaldo ve Del Piero’yla pek de arasının olmadığını, futbolseverler iyi bilir. Ancak İngiltere’nin havası suyu iyi mi gelmiş bilinmez, İtalyan teknik adam şu sıralar oldukça nazik konuşuyor.

Capello, geçtiğimiz hafta dizinden şanssız bir sakatlık geçiren Ronaldo için “Maalesef canlı olarak izledim ve çok üzüldüm. Ronaldo şimdiye kadar çalıştırdığım futbolcular arasında en iyisiydi; buna Marco Van Basten’i de dâhil edebilirsiniz” diye konuştu.

İtalyan teknik adam, “Ronaldo’nun sakatlığı çok ciddi. Geri dönmesi için çok çalışması gerekecek. Umarım bunu başarır, çünkü onun gibi oyuncular futbol için çok önemlidir. Ronaldo başarmak ve kendinde geri dönmesini sağlayacak gücü bulmak zorunda” diyerek futbolcunun bir an önce sağlığına kavuşmasını arzu ettiğini söyledi.

"Del Piero da ayrı bir mükemmel"

Hızını alamayan Capello, Juventus’u çalıştırdığı sıralarda teknik direktörlüğünü yaptığı Del Piero için de, “Bir diğer mükemmel oyuncu da Del Piero’dur ve tıpkı tüm mükemmel oyuncular gibi, onun da biraz dinlenmesi gerektiğini bilmesi gerekir. Juventus her şeyiyle lige asılıyor, ancak Del Piero’nun da arada bir kenarda durması, geleceği için iyi olur” diyerek, İtalyan futbolcuya olan sevgisini dile getirdi.

Sheriff Misafir

Fifa Dünyada Yılın Futbolcusu ödülünü 3 kez kazanan 2 futbolcudan ilkinden bahsediyoruz(ikincisi Zidane) normaldir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldo'nun bu sakatlık problemi ve özel yaşamındaki sorunlar olmasaydı Dünya'nın gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ronaldo da iyidir hoştur ama, van Basten'in yeri ayrıdır çoğu kişide..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Van Basten ile Ronaldo kıyasalanamaz bana göre.İkiside kalitesini kanıtlamış oyuncular.Ama benim şahsi tercihim Van Basten olur.

Ronaldo harika futbolcu yeri her zaman ayrı sakatlıklar olmasaydı PeLe kadar efsane olabilirdi..

Del Piero_10 Misafir

Default Milano'da Benzema savaşı

Milano şehrinin iki dev ekibi bu kez de Fransız yıldız Benzema için karşı karşıya...

Inter ve Milan, en son Liverpool'un defans oyuncusu Agger için karşı karşıya gelmişti. Tuttomercatoweb'in haberine göre, iki dev ekibin ortak hedefi bu sefer Lyon'un santraforu Karim Benzema.

Perşembe günü yaptığı açıklamada Benzema, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum. 2010 yılında Dünya Kupası var. Şu an Lyon'da mutluyum. Ancak Real Madrid, Barcelona, Milan ya da Inter gibi dev bir ekipte oynamak isterim" dedi.

Milan daha önce 21 yaşındaki oyuncuyla anılmıştı. Inter'in Zlatan Ibrahimovic'in yanına bir santrafor aradığını ise sağır sultan bile duydu.

Son çıkan haberlere göre Samuel Eto'nun geleceği konusunda emin olamayan Barcelona'da Fransız oyuncuyla ilgilenen bir diğer ekip. Real Madrid ise her zaman olduğu gibi en pahalı oyunculara gözünü dikebilir.

Fransız oyuncunun hangi ekibi tercih edeceği ise merak konusu...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hele şükür anlamıslar şu takıma bir stoper lazım , Favalli Maldini ile olmuyordu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Vay hemde 24 yaşında

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yanlışlık vardır Milan 24 yaşında daha bıyıkları terlememiş,askere gitmemiş bi çocuğu transfer etmez.30'una gelsin öyle alırlar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Mümkün değil adamın yaşı tutmuyor Milan'da oynamaya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan nerede oynatıcak çok merak ediyorum Benzema'yı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Milan nerede oynatıcak çok merak ediyorum Benzema'yı.
    Forvette.

Milan'ın daha cok ihtiyacı var Benzema'ya.

Sheriff Misafir

Zidane: "Ronaldo çok üzgün"

Fransa futbol tarihinin 1 numaralı efsanesi Zidane, sakatlanan Ronaldo'yla konuştuğunu söyledi.

Emekli efsane Zinedine Zidane, Real Madrid döneminden takım arkadaşı olan Ronaldo'yla telefonda konuşmuş. Geçirdiği sakatlık nedeniyle en az 9 ay sahalardan uzak kalacak olan Brezilyalı golcüyü, ameliyatın ertesi günü telefonlar aradığını ifade eden Zidane, şunları söyledi:

"Uzun süre beraber oynadık. Çok iyi arkadaşlarız. Onunla telefonda görüştüğüm doğru. Ameliyatın ertesi günü olduğu için sesi çok üzgün geliyordu. 2002 Dünya Kupası'na, sakatlıktan çıkıp daha da güçlü girmişti. Tabii yaş haddi de önemli, evet, ancak bunu yeniden başaracağını umuyorum."

"Merhaba ben Zidane"

Bu arada Zidane, Ronaldo'yla konuşmak üzere Brezilyalının tedavi gördüğü hastaneyi ilk aradığında da sürpriz bir gelişme yaşanmış. Telefon operatörüne, "Merhaba, ben Zinedine Zidane. Ronaldo'yla görüşmek istiyorum" diyen Fransız efsanesi, "Lütfen bizimle dalga geçmeyin" yanıtını alarak arkadaşıyla görüştürülmemiş.

Ronaldo: "Geri döneceğim"

Geçtiğimiz haftalarda çok ağır bir sakatlık geçiren Milanlı yıldız Ronaldo, Real Madrid'den takım arkadaşı olan Julio Baptista'ya dokuz ay sonra sahalara döneceğini söyledi. Sakatlığın ardından birçok kişi Ronaldo'nun futbol hayatının bittiği yorumunu yapmıştı.

Livorno maçında dizinden ağır bir sakatlık geçirerek bıçak altına yatmak zorunda kalan El Fenomeno futbol sahalarına geri dönme umudunu yitirmediğini söyledi.

Sakatlığının en az dokuz ay süreceğine ilişkin haberlere rağmen, Ronaldo, Real Madrid'de birlikte oynadığı futbolcu arkadaşı Julio Baptista'ya pes etmediğini söyledi.

Haberlere göre Ronaldo, arkadaşıyla yaptığı görüşmede, "Bir an önce sahalara geri dönmek istiyorum. Bunu doktorların söylediğinden daha önce bile yapabilirim," dedi.

Eğer Ronaldo tahmincileri yanıltıp belirtilen zamanda iyileşirse, 2008 yılının son aylarında futbola dönebilir.
    Last edited by Sheriff : 21.Şubat.2008 at 18:32

Del Piero_10 Misafir

Default İbrahimovic: "Liverpool’dan daha iyi takımız!"

İsveçli golcü, Gazzetta dello Sport’a yaptığı açıklamada karşılaşmayı değerlendirerek, "85 dakika iyi oynadığımızı düşünüyorum,” dedi.

Cordoba'nın sakatlanmasının takımı olumsuz etkilediğini ifade eden İbrahimovic, "Bu bizim için kötü oldu çünkü da dakikaya kadar çok iyi oynuyordu. Ama sadece o değil, 10 kişi çok iyi savaştık. Son beş dakikada iki gol yiyince tüm çabalarımız boşa gittiği için yıkıldık. Şimdi rövanşta en az iki gol atmalıyız," diye konuştu.

Rövanşa maçında nasıl oynamaları gerektiğine de değinen genç yıldız, "Yapmamız gereken iki şey var; birincisi atak oynamalıyız, ikincisi ise kırmızı kart görmeden maçı tamamalamalıyız. Eğer 11’e 11 oynarsak kimin daha iyi olduğunu göreceksiniz. Ben, onlardan daha güçlü bir takım olduğumuza inanıyorum," sözleriyle rakiplerine gözdağı verdi.

goal

Del Piero_10 Misafir

Default Juventus’un gündeminde Elmander var

Daha önce Palermo’da oynayan Amauri ile ciddi biçimde ilgilendiği öne sürülen Juventus’ta artık gündemin ilk sırasında İsveçli forvet Elmander var. 2006 yılında Brondby’den Toulouse’a transfer olan futbolcu, 25 maçta 10 gol attı.

Juventus’un yaptığı transferler yüzünden çok eleştirilen sportif direktörü Alessio Secco’nun, oyuncunun bonservisi için 29 milyon avro talep eden Fransız takımıyla pazarlık masasına oturacağı bildirildi.

Ancak Juve’nin bu transferde Tottenham Hotspur, Paris-SG, Napoli ve Fiorentina gibi ciddi rakipleri var.

Euro 2008’de İsveç forması giymesine kesin gözüyle bakılan Elmander, milli takım formasıyla çıktığı 30 maçta 11 gol kaydetti.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

29 milyon avro çok yüksek bir mebla. O paraya neler alınır be Juve ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

29 milyon veremezler zaten.Toulose en fazla 15-16 milyon alır kime satarsa satsın.

Sheriff Misafir

Belki diğer arkadaşların iyi oynadı özellikle Cordoba filan ama sen misafir oyuncu gibiydin İbrahimovic.. Sen nasıl bukadar ünlü oldun, bu kadar kalitesiz bir futbolcu olmana ramen anlamıyorumki..

Artık Elmander Toulouse dönemini bitirmeli bence Toulouse'un geçen yıl ile bu sene olan performans farkı ortada bir an önce Juve'ye gitmeli...

29m€ çok yahu adamlar çoştular iyice Benzama yı alırlar o paraya çok daha iyi hemde...

sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

hiç bir şeyinin samimi olduğuna inanmadığım artist futbolcu ki sırf ronaldo özentisi.only tries tricks.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haklı bence 60 dakika 10 kişi oynamak çok çok zor iş.Cordoba çıkmasayı golde yemeyebilirlerdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elmander'in büyük katkı yapacağını sanmıyorum Juve başka oyunculara yönelmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kırmızı kart ve Cordoba'nın sakatlığı olmasaydı skor farklı olabilirdi ama olan oldu.Liverpool büyük avantaj elde etti ama telafi edilemeyecek bir skor değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

haberin doğru olduğunu düşünmüyorum.juventus daha genç ve sıkıntılı olduğu orta sahadaki transfere yönelmeli.

Mesaj Yetkileri