4-1 skor oynadım ama irlandanın gol atma imkanı yok.
4-1 skor oynadım ama irlandanın gol atma imkanı yok.
Bir Dost
Hellbells
Amma sıkıcı maçtı be.
İspanya resitali izledik, ilk kez bu turnuvada bir takım bir takımı ezdi. Ruslar bile Çekler karşısında bu kadar üstün değildi.
İrlanda'nın bu kadar ezileceğini tahmin etmiyordum. Silva'nın attığı golden sonra zaten maça pek bakmadım. Önünde 3 tane stoper varken o topu kaleye gönderdi ya o adam harbi helal olsun. İrlanda çok çok zayıf.
İspanya ve Almanya'ya uyuz oluyorum ya. İspanya hele. 11 Kişi defans yapıp kapanan takımlara bende karşıyım ama bu adamlarda habire pas pas sıkıyor izlerken adamı.
Herkes pas izlemekten sıkılıyor ben nedense daha çok zevk alıyorum..Futbolu basit oynayanlar bu dönem fazlaca eleştiri alıyorlar.Hani pasları da normal değil ki iğne deliğinden top geçiriyor adamlar.Topu hiç kaybetmiyor,futbol nasıl oynanır gösteriyorlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Euro 2012'nin Güzelleri (Top 5)
5. Numara
4. Numara
3. Numara
2. Numara
1. Numara
...
3 numarayı daha bi beğendim![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
hicbiri bunun yerini tutmaz :] 2010 paraguay guzeli
![]()
Euro 2012'nin top 5'i yanlış özellikle de 1.si bu afet dururken nasıl başkası seçilir anlayamadım
Screw you guys, I'm goin' home
Fernando Santos
![]()
Bugün hagi maçlar var ?
2 ve 3 final oynar![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Benimde favorim şu ;
http://i.imgur.com/Lq2AP.gif
Türk kızları hepsi olmasada yüksek bölümü iğrenç malesef.
3 numara iyiymiş![]()
Konu 2012 Avrupa Şampiyonası biri görse buraya girdiğimi ne sanar bilmiyorum![]()
3 numaraya iyi diyen herkes göğüs meraklısı arkadaş. Yüzü dönme gibi kızın. 2 numara en iyisi valla.
1 numaranin gozleri yeter dagilin![]()
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
2 numaraya aşık oldum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2 ve 1 iyidirbide şu gif teki kız
![]()
erkek dergisine donmus konu, cik cik cik
sonu iyi degil gidisatin![]()
Katılıyorum, ayıp ama arkadaşlar gelip buraya kızların fotolarını koymayalım : ) Allah hepsini ailesine ailesi de bize bağışlasınNeyse efenim nerde kalmıştık.
Ukrayna-Fransa maçı var öncelikle, Fransa ve İngiltere arasında oynanan maç turnuvanın en sıkıcı maçıydı. Umarım bu maçta da her iki takım aynı türde mücadele örneği sergilemez. Ev sahibi Ukrayna'ya 1 puan altın değerinde olacak. Şeva'nın ayağına bakan bir takım. Fransa ise avantajını yükseltmek adına mutlaka kazanmak zorunda. Fransa baskın, Ukrayna bekleyen taraf olacak. Umarım güzel futbol ve Ukrayna tribünlerinden güzel kızları görürüz, herkese iyi seyirler : )
...
Noluyoruz la ..![]()
Burda biz sıcaktan pişiyoruz orada maşAllah şimşek çakıyor...
Yağmur nedeniyle maç durdu.Gök gürlüyor,şimşek çakıyor. Müthiş bir yağmur var.
Bir Dost
Hellbells
İlk defa bu tarz turnuvalarda böyle bir şey görüyorum.
So what?
Saike