boşta rivaldo die bi adam var manchesterdeydi eskiden o iyi birde bayernedki ottl iyi oynuo
boşta rivaldo die bi adam var manchesterdeydi eskiden o iyi birde bayernedki ottl iyi oynuo
bunu deneyen elbette cok insan war ama ben henuz denemedm 2006da gozume carpmisti... deneyen arkadaslarin yorumunu almak istiorum
ben river pLati yönetirken oynamıstım harika bir adam her takıma uyar
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence çok iyi oyuncu ama falcao yu oyunun hemen başında almak lazım ilerde almak çok zor oluyor çok pahalı oluyorrr....
ewt abi hem pahalı hem de takımdan ayrılmak ıstemıyor ama alırsan kesınlıkle pısman olmazsın
mühteşem bi forvet gs ye 15 md ye aldım gerçekten süpeeeeer
valla çok yırtıcı özellile sol kanattan muhteşem top sürüo
falcao yla river plate deyken oynamıstım oyun basında özellikleri fazla iyi değilmiş gibi gözükebilir ama çok artıyo örnek verecek olursam bitiricilik 17-18 flan oluyo çok yararlı bi oyuncu kesinlikle tavsiye ederim
Arkadaslar CemSultan hakkında yorum yapmayacagım yeterınce yapıldı zaten...
Bu konuyu acmamdakı maksat CemSultan ın oyundakı ıyı bır alternatıfı FatıhCanık e dıkkatınızı cekmek ıstememdır...
Trabzonspor altyapısında ve CemSultan a nazaran artı ozellıklere sahıp bı forvet...
CemSultan la ıyı bır ıkılı oluyolar...BILMEM ILGINIZI CEKER MI![]()
![]()
![]()
ilk defa duydum fatih caniki onn ss ini koyarmisin
bende ilk defa duyuyorum cem sultan'a göre artı özellikleri warsa kaliteli bir genç galiba??
abi regen olmasın fatih?
cagri yarkin war cem sultanla super 2li oda gs altyapısında
cem sultani bende begeniyorum gelistirmek zevkli oluo...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
serkan gedik yaşı cok genc deil ama manyak bişi
irfan basaran hakknda grslernz bnm oynda yeteri kdr gelsmedgne inanyrm ozellklerinin...
99-Hugo Rodallega!!!
Takım: Atlas
Yas: 21
Uyruk: Kolombiya
Mevki: Forvet
Değeri: 850 bin£
(bu adama cidden dikkat edin!!!)
Ayrıca Alianza Lima(Peru)'dan Carlos Elias'ı kesinlikle bi inceleyin
Per Weirauch
Dennis Hoegh
Didier Digard
Pedro Junior
Kenneth Adamu
Angelo Mkhize
Gerard Pigue
Gabriel Paletta
Christoper Neumann
Marcelo
Boskalio(İsveç Milli Takımında bulabilirsiniz)
Theo Wallcott(mutlaka herkez biliyordur ama yinede yaziyim ben)
Alexander Farnerud
Carlos Vela
Arturo Lupoli
Vassikiri Diaby
Denilson
Alexander Song
Justin Hoyte
Luke Moore
Henri Saivet
Adam Cook
James Gooding
Hugo Roquero
Valentin Navarro
paylasım ıcın sagol bu arada bunlar ilk oyun acıldıgında warolan oyuncular dımı regen diil????
ewt kaptan ama ben birkaç tanesini 2009 da buldum
bunlarıda bilimo ama saol farnerud zaten cm den beri iyi vela süper ayrıca
(kun aguerro ve bojan) bunlarıda tek geçme derim
saolun beyler düşüncelerinizi belirttiğiniz için ayrıca jaku88 arkadaşımında belirttiği gibi bojan gerçekten süper bende barcelona da takımın değişmez ismi oldu.
Nicolas Millan ıda es geçme derim sağlam adam![]()
bişey deil beyler yardım edebildiysem ne mutlu
carlos elias özellikleri süper pahalı da diil bi de robert koncz,aymen abidi,sturridge bunlar da çok yetenekli oyuncular
arkadaşlar fm07 de ilerliyosunuz 2011-2012-2013-2014 vs okadar yıl ilerliyosunuz ve alt yapınızdan yetenekli ve iyi gelişen oyuncuların isimlrini burada paylaşalımmm...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben başlatıyorumm
berber bilal
adrian porcel
metin ergün
cevat muslum
serdar avcıoğlu
henry
sizinde elbet beğendiğiniz oyuncular vardır alt yapıcan cıkan