palermo golcü sıkıntısı çekmiyor valla toni,makinwa,amauri.. toni ve makinwa'dan yeteri kadar faydalanıp futbol piyasasına sundular ve şimdi de amauri bence de kaliteli bir topçu ve roma'da rahatlıkla oynar ve zannımca totti ile iyi işler yapar..
palermo golcü sıkıntısı çekmiyor valla toni,makinwa,amauri.. toni ve makinwa'dan yeteri kadar faydalanıp futbol piyasasına sundular ve şimdi de amauri bence de kaliteli bir topçu ve roma'da rahatlıkla oynar ve zannımca totti ile iyi işler yapar..
şuydu buydu derken evde kaldı buda 28'ine geldi.ama romaya gitcek galiba artık çok iş yapar romada batistutadan sonra kim geldiyse dikiş tutturamadı.totti'ye iyi bir partner olur.
İki takımında forvet hattı oldukça güçlü. Neden bir forvet alma sevdasındalar anlaşılır bir durum değil. Birinde Pato, İnzaghi Shevchenko var, diğerinde İbrahimovic, Adriano, Crespo, Cruz, Obinna, Balotelli hatta gelecek sezon Kerlon, Suazo gibi oyuncular var. İkisininde ihtiyacı yok. Heleki İnter için çok fuzuli bir masraf olur. Ya diğer oyunculara yazık olur yada Benzema'ya.. Ayrıca Benzema'nın İngiltere ligine gitmesi gerektiğini düşünüyorum..
Milanı bir nebze olsa analrımda İntere ne oluyor milan ileri uç elemenları bence o kadar kaliteli değil ihtiyaçlari var.Patı henüz istelin derecede bi oyuncu olamadı bence,İnzaghi ise yaşını doldurdu emekli olmaıs lazım oynadığı maçalrda hiç beğenemdim,Sheva zaten Milandan ayrıldıktan sora bir türlü eski formuna ulaşamadı.İnterde ise forvetler kaliteli ve takımı taşıyan isimler ne yani onu alıp İboyu mu kesecek
Interin gelecegi var forvet hatinda, ama milana gerekli. Benzema ve Pato yillar boyu is gorur
İnter bırak 15 gol atmayı 11 adamıda kaleye dizip 0-0-0 oynasa yine gol yer..
fm 2005 oynarken hep gözlemcilerim bu adamı buluyorlardı. bende hiç almadım güzel birisine benzemiyordutabi şuanda 2008 oldu ama 29 M çok fazla
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
öhöm. Benzema 40M euro![]()
Elmander gercekten cok kaliteli bir oyuncu, arkasinda iyi bir ortasaha oldugu zaman harikalar yaratacaktir.
15 Değilde İnter turu geçecek.![]()
Inter’in golcü futbolcusu, Manchester United maçında kendisine güveniyor.
Zlatan Ibrahimovic, Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları Kırmızı Şeytanlar’ın forvetleri Rooney ve Berbatov’a patronun kim olduğunu göstereceğini belirtti.
Inter, tıklım tıklım dolu olacak San Siro’da ağırlayacağı Dünya ve Avrupa şampiyonu rakibi önünde, rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.
Bu dev maçı heyecanla bekleyen Ibrahimovic ise, Tuttomercatoweb.com’a yaptığı açıklamada, “Rooney ve Berbatov’a kimin patron olduğunu göstereceğim. Manchester United’ın forvetleri oldukça başarılılar ancak ben onlardan daha iyi olmak istiyorum” dedi.
Kendisine Van Basten’i örnek aldığını belirten Ibrahimovic, sözlerini “Gençken Van Basten benim idolümdü. Capello’da bana onun maçlarını kasetlerden izletmişti. Ondan hala birşeyler öğrenebiliyorum” diyerek sürdürdü.
Golcü futbolu, Manchester United’a gol atarak takımına faydalı olmak istediğini söyleyerek açıklamalarına son verdi.
Jose Mourinho, Kırmızı Şeytanlar’ın İngiliz Futbolu’nda yeniden zirveye çıkmasının kendi eseri olduğunu savundu.
Chelsea’nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, Stamford Bridge’deki başarılı döneminin Manchester United’ı yeniden zirveye çıkmalarında zorladığını söyledi.
The Sun gazetesine açıklamalarda bulunan Mourinho “İngiltere’de olduğum dönemde Chelsea 2004-2006 yılları arasında en iyi takımdı. İşte bu yüzden arka arkaya iki şampiyonluk yaşadık. Manchester United işte o zaman kazanmak için daha iyi olmaları gerektiğini anladı ve benim üçüncü sezonumda bunu başardılar. Yeniden Şampiyonlar Ligi’ni o zaman kazandılar. Bu onlara büyük bir güven verdi. Kesinlikle şu anda daha iyi bir takım oldular” dedi.
Şu anda Inter’in başında olan Mourinho, bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaşmaya hazırlanırken Portekizli ve Sir Alex Ferguson arasındaki taktik savaşını birçok kişi merakla bekliyor.
Bu maç hakkındaki görüşlerini dile getirerek sözlerini tamamlayan Portekizli, şöyle konuştu:
“Maç sırasında gerçek bir savaş olacak fakat maçtan sonra her zaman mutluluk vardır ve beraber biraz vakit geçiririz. Ben bunun değişmesini istemem, kimin kazandığıyla ilgili değildir bu. United ile birçok kez karşılaştım. Onları Porto’nun başındayken yendim, Chelsea’deyken Lig Kupası’nda da yendim”
Yavaş ol , Berbatov mu ?![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu adamı hiç sevmiyorum çok abartılıyor..Daha doğrusu kendi abartıyor..
Karaktersiz bir adam..
Ibrahimovic ikisinden de yetenekli bir futbolcu. Ama karaktersizligi ve bencilligi onun yeteri kadar iyi olmasini engelliyor. Biraz düzgün karakterde birisi olsaydi, biraz takimi icin oynasaydi, su anda Dünyanin en iyi forveti olurdu ...
Bence gerçektenden ikisindende iyi ama Böyle bir laf diyip kendisini küçük duruma düşürme geregi yoktu.
Doğru diyor. 2sinden de çok iyi.
Fiziğide,tekniğide ikisinden de çok daha iyi.Bu yüzden katılıyorum.
Çok mütevazi bir kişilik (!)
İbrahimoviç bu sene çok gol kaçırıyor gibi gelmişti bana.
Bu dev maçı heyecanla bekleyen Ibrahimovic ise, Tuttomercatoweb.com’a yaptığı açıklamada, “Rooney ve Berbatov’a kimin patron olduğunu göstereceğim. Manchester United’ın forvetleri oldukça başarılılar ancak ben onlardan daha iyi olmak istiyorum” dedi.
Adam kötü birşey dememişki yahu gayet güzel konuşmuş![]()
Aksini iddaa eden mi varki?
Bencede İkisinden Çok Daha İyi
Rooney'le belki karşılaştırılabilir de Berbatov kendine iltifat olarak almalı bu yorumu![]()
Raşit'e katılıyorum.
Rooney ve Berbatov'un toplamı anca Ibrahimoviç eder bence..
Bir adam kendine gerçketen güveniyorsa böyle konuşur.Bencede güvenmeli ama sadece kendine.Çünkü en nihayetinde Man Utd. İnter'i eler![]()
Bence asil Berbatov cok abartiliyor. Ibrahimovic bana göre Torres'ten sonra Dünya'nin en iyi forvetidir.