Sayfa 230 / 367 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
6,871 ile 6,900 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

palermo golcü sıkıntısı çekmiyor valla toni,makinwa,amauri.. toni ve makinwa'dan yeteri kadar faydalanıp futbol piyasasına sundular ve şimdi de amauri bence de kaliteli bir topçu ve roma'da rahatlıkla oynar ve zannımca totti ile iyi işler yapar..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

şuydu buydu derken evde kaldı buda 28'ine geldi.ama romaya gitcek galiba artık çok iş yapar romada batistutadan sonra kim geldiyse dikiş tutturamadı.totti'ye iyi bir partner olur.

Sheriff Misafir

İki takımında forvet hattı oldukça güçlü. Neden bir forvet alma sevdasındalar anlaşılır bir durum değil. Birinde Pato, İnzaghi Shevchenko var, diğerinde İbrahimovic, Adriano, Crespo, Cruz, Obinna, Balotelli hatta gelecek sezon Kerlon, Suazo gibi oyuncular var. İkisininde ihtiyacı yok. Heleki İnter için çok fuzuli bir masraf olur. Ya diğer oyunculara yazık olur yada Benzema'ya.. Ayrıca Benzema'nın İngiltere ligine gitmesi gerektiğini düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Milanı bir nebze olsa analrımda İntere ne oluyor milan ileri uç elemenları bence o kadar kaliteli değil ihtiyaçlari var.Patı henüz istelin derecede bi oyuncu olamadı bence,İnzaghi ise yaşını doldurdu emekli olmaıs lazım oynadığı maçalrda hiç beğenemdim,Sheva zaten Milandan ayrıldıktan sora bir türlü eski formuna ulaşamadı.İnterde ise forvetler kaliteli ve takımı taşıyan isimler ne yani onu alıp İboyu mu kesecek

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Milanı bir nebze olsa analrımda İntere ne oluyor milan ileri uç elemenları bence o kadar kaliteli değil ihtiyaçlari var.Patı henüz istelin derecede bi oyuncu olamadı bence,İnzaghi ise yaşını doldurdu emekli olmaıs lazım oynadığı maçalrda hiç beğenemdim,Sheva zaten Milandan ayrıldıktan sora bir türlü eski formuna ulaşamadı.İnterde ise forvetler kaliteli ve takımı taşıyan isimler ne yani onu alıp İboyu mu kesecek
    Pato bence şu anda dünya'nın en iyi forveti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Interin gelecegi var forvet hatinda, ama milana gerekli. Benzema ve Pato yillar boyu is gorur

Sheriff Misafir

İnter bırak 15 gol atmayı 11 adamıda kaleye dizip 0-0-0 oynasa yine gol yer..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu haberi sabah 4:57'de okudm ilk o saatte gülmekten yerlere yattım Liverpool İnteri italyada ingilterede hiç farketmez yine yener 15 gol atarmş mor(uk)atti bunamş hakkaten

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

ELMANDER forvet oyuncusundan çok ofansif ortasaha gibi oyuncu bence o kadar parayıda JUVE vermez

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

fm 2005 oynarken hep gözlemcilerim bu adamı buluyorlardı. bende hiç almadım güzel birisine benzemiyordu tabi şuanda 2008 oldu ama 29 M çok fazla
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

öhöm. Benzema 40M euro

Elmander gercekten cok kaliteli bir oyuncu, arkasinda iyi bir ortasaha oldugu zaman harikalar yaratacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    -

15 Değilde İnter turu geçecek.

Del Piero_10 Misafir

Default Ibrahimovic: “Rooney ve Berbatov’dan daha iyiyim”

Inter’in golcü futbolcusu, Manchester United maçında kendisine güveniyor.

Zlatan Ibrahimovic, Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları Kırmızı Şeytanlar’ın forvetleri Rooney ve Berbatov’a patronun kim olduğunu göstereceğini belirtti.

Inter, tıklım tıklım dolu olacak San Siro’da ağırlayacağı Dünya ve Avrupa şampiyonu rakibi önünde, rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

Bu dev maçı heyecanla bekleyen Ibrahimovic ise, Tuttomercatoweb.com’a yaptığı açıklamada, “Rooney ve Berbatov’a kimin patron olduğunu göstereceğim. Manchester United’ın forvetleri oldukça başarılılar ancak ben onlardan daha iyi olmak istiyorum” dedi.

Kendisine Van Basten’i örnek aldığını belirten Ibrahimovic, sözlerini “Gençken Van Basten benim idolümdü. Capello’da bana onun maçlarını kasetlerden izletmişti. Ondan hala birşeyler öğrenebiliyorum” diyerek sürdürdü.

Golcü futbolu, Manchester United’a gol atarak takımına faydalı olmak istediğini söyleyerek açıklamalarına son verdi.

Del Piero_10 Misafir

Default Mourinho "United zirveye benimle çıktı"

Jose Mourinho, Kırmızı Şeytanlar’ın İngiliz Futbolu’nda yeniden zirveye çıkmasının kendi eseri olduğunu savundu.

Chelsea’nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, Stamford Bridge’deki başarılı döneminin Manchester United’ı yeniden zirveye çıkmalarında zorladığını söyledi.

The Sun gazetesine açıklamalarda bulunan Mourinho “İngiltere’de olduğum dönemde Chelsea 2004-2006 yılları arasında en iyi takımdı. İşte bu yüzden arka arkaya iki şampiyonluk yaşadık. Manchester United işte o zaman kazanmak için daha iyi olmaları gerektiğini anladı ve benim üçüncü sezonumda bunu başardılar. Yeniden Şampiyonlar Ligi’ni o zaman kazandılar. Bu onlara büyük bir güven verdi. Kesinlikle şu anda daha iyi bir takım oldular” dedi.

Şu anda Inter’in başında olan Mourinho, bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaşmaya hazırlanırken Portekizli ve Sir Alex Ferguson arasındaki taktik savaşını birçok kişi merakla bekliyor.

Bu maç hakkındaki görüşlerini dile getirerek sözlerini tamamlayan Portekizli, şöyle konuştu:

“Maç sırasında gerçek bir savaş olacak fakat maçtan sonra her zaman mutluluk vardır ve beraber biraz vakit geçiririz. Ben bunun değişmesini istemem, kimin kazandığıyla ilgili değildir bu. United ile birçok kez karşılaştım. Onları Porto’nun başındayken yendim, Chelsea’deyken Lig Kupası’nda da yendim”

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yavaş ol , Berbatov mu ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu adamı hiç sevmiyorum çok abartılıyor..Daha doğrusu kendi abartıyor..
    Karaktersiz bir adam..

Ibrahimovic ikisinden de yetenekli bir futbolcu. Ama karaktersizligi ve bencilligi onun yeteri kadar iyi olmasini engelliyor. Biraz düzgün karakterde birisi olsaydi, biraz takimi icin oynasaydi, su anda Dünyanin en iyi forveti olurdu ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence gerçektenden ikisindende iyi ama Böyle bir laf diyip kendisini küçük duruma düşürme geregi yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Doğru diyor. 2sinden de çok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Fiziğide,tekniğide ikisinden de çok daha iyi.Bu yüzden katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Çok mütevazi bir kişilik (!)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İbrahimoviç bu sene çok gol kaçırıyor gibi gelmişti bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu dev maçı heyecanla bekleyen Ibrahimovic ise, Tuttomercatoweb.com’a yaptığı açıklamada, “Rooney ve Berbatov’a kimin patron olduğunu göstereceğim. Manchester United’ın forvetleri oldukça başarılılar ancak ben onlardan daha iyi olmak istiyorum” dedi.

Adam kötü birşey dememişki yahu gayet güzel konuşmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aksini iddaa eden mi varki?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bu adamı hiç sevmiyorum çok abartılıyor..Daha doğrusu kendi abartıyor..
    Karaktersiz bir adam..
    Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Bence gerçektenden ikisindende iyi ama Böyle bir laf diyip kendisini küçük duruma düşürme geregi yoktu.
    Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Çok mütevazi bir kişilik (!)
    ......................................
    Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Aksini iddaa eden mi varki?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bencede İkisinden Çok Daha İyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rooney'le belki karşılaştırılabilir de Berbatov kendine iltifat olarak almalı bu yorumu

Raşit'e katılıyorum.
    Rooney ve Berbatov'un toplamı anca Ibrahimoviç eder bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir adam kendine gerçketen güveniyorsa böyle konuşur.Bencede güvenmeli ama sadece kendine.Çünkü en nihayetinde Man Utd. İnter'i eler

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bence asil Berbatov cok abartiliyor. Ibrahimovic bana göre Torres'ten sonra Dünya'nin en iyi forvetidir.

Mesaj Yetkileri