Bu yıl ortasında Thiago Silva'yı aldılar AB dışı olduğu için oynatamıyorlar.Bundada sorun olmasın
Milan bu adamları FMden buluyor heralde.FMde kim iyi milanda
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
italyanları bilememde ben çok mutlu oldum.
bu mourinho aciklamalariyla ve tarziyla intere zarar veriyor![]()
Inter'i hiç sevmem ama bir İtalyan takımı olduğu için ve İngiliz takımlarını da hiç sevmediğim için Inter'in elenmesine üzüldüm.
Mourinho yu severdim kendisine güveninden,hırsından,dobra açıklamarından ama bu aralar yaptığı açıklamalarıyla kendisine pek bi sempatim kalmadı..
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın kalecisi Christian Abbiati, dizinden sakatlanması nedeniyle sezonu kapatmış görünüyor.
AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Siena'ya karşı 5-1 üstünlükle biten maçta sakatlanarak, kaleyi Dida'ya devreden Abbiati'nin, dizindeki bağların yırtıldığını belirtti.
İtalyan file bekçisinin, sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyebileceğini ifade eden AC Milan yöneticisi, ''Önemli bir yırtık olmasından korkuyoruz'' dedi.
16.03.2009Kaynak : AA
Brezilyalı oyuncunun menajeri, Maxwell'in yaz döneminde kulüpten ayrılacağını ve Milan'a bile gidebileceğini söyledi.
Inter ve Maxwell sezon sonu yollarını ayırabilir. Brezilyalı bek, Mourinho yönetiminde az süre almasına sinirlenmiş gözüküyor.
Mourinho, Eski Ajaxlı oyuncunun yerine genç Davide Santon'u tercih ediyor.
Maxwell'in menajeri Mino Raiola, 27 yaşındaki oyuncunun gelecek yaz taze bir başlangıç aradığını söyledi.
Sky Sport 24'e konuşan Raiola, transfer konusunda şunları söyledi: "Bence Maxwell'in Inter macerası bitti. O, Avrupa'nın en iyi sol beki. O'nun için her zaman teklifler geldi ve eminim bu sene de birçok kulüpten teklif gelecektir. Kulüple olan ilişkimiz iyi, ama Maxwell'in Inter'da bir geleceği olduğunu düşünmüyorum."
Maxwell ile Milan'ın ilgilendiği söyleniyor. Raiola bu konuyla ilgili olarak, "Bunu göz ardı edemeyiz. Eğer taraflar anlaşırsa, ben bir sorun görmüyorum." dedi.
“Atom karınca” lakaplı futbolcunun menajeri, Giovinco’nun Juventus’a daha uzun yıllar hizmet edebileceğini düşünüyor.
Juventus’un Bologna’yı 4-1 yendiği maçta, Giovinco, gösterdiği muhteşem performansla beğeni kazanmıştı.
Genç yıldızın Juve’den ayrılacağına dair haberler çıkmasına rağmen, oyuncunun menajeri olan Claudio Pasqualini, bu dedikoduların gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Radio Kiss Kiss’e açıklamalarda bulunan menajer, “Giovinco’nun her ne pahasına olursa olsun Juventsu’ta kalacağını ve Del Piero’nun ayak izlerini takip edeceğini düşünüyorum” dedi.
Giovinco’nun Bologna maçında gösterdiği performansla ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu gösterdiğini belirten Pasqualini, “Onun satılması veya takas edilmesi yanlış olur. Giovinco, en çok ikinci forvet oynarsa başarılı oluyor. Birinci forvete ne kadar yakın oynarsa, o kadar iyi bir performans sergiliyor” diyerek sözlerini noktaladı.
Gelirse güzel olur sevdiğim bir oyuncu.(:
Milan için süper olur gerçekten![]()
Avrupa'daki tekrar eden başarısızlık, Mourinho'nun koltuğunun sorgulanmasına sebep oldu...
Inter'in Şampiyonlar Ligi'nde son 16'da elenmesinin ardından, Mourinho'nun, Avrupa'da başarı getirmeyecekse neden getirildiği tartışmaya açıldı bile.
Eski Chelsea hocasından Roberto Mancini'nin Avrupa başarılarını geliştirmesi beklenirken, Portekizli, son 16'yı geçemeyerek Interlileri üzdü.
İtalya'da, 'Mancio' kalsa, mavi-siyahlıların daha iyi yerde olacağı iddiası konuşulmaya başlandı. Mancini, resmi rakamlara göre üç İtalya Ligi şampiyonluğu kazanmış görünse de, bunun aslında 1.5 'a denk geldiğinin futbolseverler farkında. Biri 'Calciopoli' skandalının yaptırımı olarak elde edildi, biri rekabetten yoksun bir ligdeydi, sonuncusu ise neredeyse kaybediliyordu.
Avrupa'da Milan, Villarreal, Valencia ve Liverpool' a kaybedilerek yaşanan üzüntüler, Ferguson'un güçlü Manchester United'ına karşı alınan yenilgilerden daha çok taraftarı üzmüş olmalı.
Manchester eşleşmesinde Old Trafford'daki dişe diş mücadele Inter'e yetmemişti.
Söz sizde: Mancini'nin yerine getirilen Mourinho, sizce Inter'de başarılı mı?
Avrupa'daki başarısızlık Mourinho'nun suçu mu?
Serie A şampiyonluğu Inter için yeterli olur mu?
İnter'in hedefi zaten Milan'ı, Juventus'u, Roma'yı geçmek değil mi? Bu 3 takımı geçip 15. olsalar bile sevinirler kanımca. Ayrıca İtalya'da onlara yapılan hakem yardımı Avrupa Kupaları'nda yapılımıyor. Sonuç ortada. Her sene hüsran. Mourinho ne yapabilir ki? Yere yatmaya alışmış futbolculara sahip. Karşılarına sert bir rakip geldimi hiç bir şey yapamıyorlar...
I'm back...
Manchester United'a karşı mükemmel oynadılar.2 Toplarıda direkten döndü.Ama şanssızlık işte elendiler.
Mourinho ise bence dünyanın en iyi menejeridir.Onun şanssızlığı İtalya liginin karma karışık bir lig olması.Ayrıca benimde EN nefret ettiğim ligdir.
Mourinho ise bence kalmalı takımda.Hoş zaten takım göndermedikçe o istifa etmez.![]()
Mourinho ile olacak iş değil. Takımda oynama ruhu olması lazım.
Avrupada'daki başarısızlık kesinlikle Mourinho'nun suçu değildir. Hangi teknik adamı getirirseniz getirin, aynısından başka bir şey yapabiliyor mu.
bence Mourinho taktik yapısı iyi interli futbolcularda iş yok (ibrahimoviç hariç )![]()
Avrupa hakemleri yemiyor o numaraları.Mourinho ne kadar iyi olursa olsun futbolcular alışmışlar elle kolla ofsaytla gol atmaya.Daha çok beklerler başarıyı.
Mourinho da bekleneni karşılayamadı Al birini vur ötekine ...
Hollandalı orta saha oyuncusu gelecek yaz Seri A’nın yolcusu gibi gözüküyor.
PSV’nin Hollandalısı Ibrahim Afellay, Avrupa’nın yükselen yıldızlarından biri olmaya devam ediyor. Hücuma dönük orta saha oyuncusunun ismi gelecek sezon için İtalyan kulüpleriyle anılıyor.
İlsussidiario.net’e açıklamalarda bulunan Hollanda uzmanı olarak bilinen FIFA menajeri Alberto Faccini: “Afellay’ın Inter’e mi yoksa Lazio’ya mı gideceğini bilmiyorum. Bende gelişmeleri gazetelerden takip ediyorum. Onun için bence Fiorentina’da iyi bir seçenek olarak duruyor. Ancak bu Fiorenitna için hiç de ucuz olmaz” dedi.
22 yaşındaki futbolcunun daha büyük bir kulübe gideceğine inanan Faccini sözlerini: “Afellay, onun gibi genç yıldızlar arayan takımlar için ideal bir seçim” diyerek noktaladı.
UEFA Başkanı Michel Platini; İtalya’nın, ne kulüpler bazında ne de ülkeler bazında herhangi bir gerileme ya da duraklama içerisinde olmadığını söyledi.
UEFA başkanı Michel Platini, İtalyan futbolunun krize girmek üzere olduğu haberlerine gülüp geçtiğini belirtti.
Platini, İtalya’nın hala Dünya Şampiyonu olduğunu söyledi ve hatta son dört yıl içinde Şampiyonlar Liginde final oynadıklarını da belirtti.
Sky televizyonuna konuşan Platini, “İtalyanlar; Şampiyonlar Ligindeki dört takımı da kaybettikleri için üzgünler ama bu bir kriz değil. Ülke takımları bazında, Dünya Şampiyonluğuna sahipler ve kulüpler bazında bu sene, şanssızlıkları yüzünden elendiler. Ibrahimovic iki kere topu direğe nişanlamasaydı ya da Juventus biraz daha şanslı olsaydı, şu anda bunlar konuşuluyor olmayacaktı” dedi.
Sözlerine devam eden UEFA Başkanı, “Bu yüzden de İtalyan Futbolu bir gerileme içerisinde ya da İngiliz futbolu daha iyi gibi cümleler sarf edemeyiz çünkü dört sene önce Juventus ve Milan final oynamışlardı. Değişen bir şey yok, sahada oynanan futbola göre ben İtalyan futbolunda bir kriz göremiyorum” diye konuştu.
Bu arada İngilizler dört takımla yollarına devam ederken; Şampiyonlar Liginde, hiçbir İtalyan ekibi bir üst tura çıkmayı başaramamıştı.
Yeni kontrat hayalleri suya düşen Adriano, yakında lacivert siyahlılardan ayrılabilir...
Sportmediaset.it'in iddiasına göre, Adriano'nun son günlerde hareketli gece hayatına geri dönmesi, oyuncunun Milano'daki günlerini sonlandırabilir. Futbolcunun sözleşmesi 2010 yılında bitiyor ve Inter, Adriano'nun yıllık ücretinde kesintiye gitmeyi planlıyor.
Gelen haberlere göre, Adriano'nun 5 milyon avro olan senelik ücreti, 4 milyon avronun altına çekilmeye çalışılıyor. Oyuncunun bu haberlerden rahatsız olduğunu söyleyen menajeri Gilmar Rinaldi, Adriano'nun kulüpten ayrılabileceğini belirtti. Rinaldi, "Dünya Kupası yaklaşırken kontratı biten bir oyuncu çok değerlidir" dedi.
Adriano'nun, başkan Massimo Moratti ile arasının her zaman iyi olduğu biliniyor. Ancak Mourinho'nun Adriano'ya kızgın olduğu, Moratti'nin de bu tip durumlarda her zaman teknik direktörden yana tavır aldığı aşikâr.
Mahamadou Diarra’nın menajerine göre, Diarra, Madrid’den Inter’e transfer olabilir.
calciomercato.it’a konuşan Frederic Guerra, Malili orta saha oyuncusunun yaptığı her orta saha oyuncusunun yapamayacağını ve oyuncusunun İtalya’ya gidebileceğini söyledi.
Frederic Guerra, şöyle konuştu: “Inter’e gitmesi büyük bir olasılık. Bu benim söylediğim bir şey çünkü Diarra şu an Inter için oynayabilecek tek oyuncu. O’nun gibi bir orta saha oyuncusu yok. De Rossi, Gerrard ve Lampard gibi olanlar da kulüplerinde kalacaklar.”
Geçtiğimiz yaz döneminde de Diarra’nın Inter’e gideceği söylentileri çıkmıştı, ama bu söylentiler asılsız çıktı ve Malili oyuncu Madrid’de kaldı.
Fakat Diarra’nın geçirdiği şanssız bir sakatlık yerini başka bir Diarra’ya, Lassana Diarra’ya bırakmasına sebep oldu.
Guerra, Malili yıldızın büyük bir kulüpte oynadığını, ama oynayabileceği üç dört takım daha olduğunu söyledi.
Goal
Juventus'un yıldız oyuncus Iaquinta geleceğinin Torino'da olduğunu kaydetti.
Ranieri'yle yaşadığı sorun nedeniyle kadroya giremeyen Trezeguet, sakatlığı nedeniyle forma bulamayan Amauri'nin yerini dolduran Iaquinta bulduğu forma şansından memnun olmuşa benziyor.
Sahada Juventus adına mücadele etmekten onur duyduğunu belirten yıldız oyuncu bu sezon şampiyonluk şanslarını son hafta kadar sürdüreceklerini kaydederek şunları söyledi: "Şampiyon olacağımıza dair bahse girerim. Buna hala inanıyoruz ve sonuna kadar şansımızı sürdüreceğiz. Bu bizim anlayışımız ve adeta DNA'mıza işlemşi durumda. Bana göre ben oynar ve gollerimi atarım. Ranieri bana güveniyor ve oynatıyor. Bana kapıyı gösteren yorumlara kula tıkadım çünkü benim geleceğim Juventusta..."
Transfer listesi oldukça kabarık olan Milan, rotayı Sevilla’nın yıldızı Kanoute’ye doğru çevirdi. Transferin sezon sonuna doğru gerçekleşmesi bekleniyor.
Milan gelecek sezon Sevilla’nın golcüsü Frederic Kanoute’yi renklerine bağlamak istiyor ve sezon sonunda bu oyuncuya teklif sunmaya hazırlanıyor.
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Malili oyuncuyu önümüzdeki sezon kadrolarında görmek istediklerini söyledi.
Geçen sene de Kanoute, Milan’ın transfer listesindeydi fakat daha sonra karar değiştiren İtalyan kulübü, genç yetenek Alexandro Pato ile yollarına devam etmeye karar verdi.
Fakat Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido, bu oyuncuyu West Ham United ya da Tottenham kulübüne önermeyi düşündüğü için bu teklife olumsuz yaklaşabilir.
31 yaşındaki futbolcunun Sevilla’yla olan sözlemesi 2010 yılına kadar devam ediyor fakat cazip bir teklif karşısında Kanoute’nin başka bir takıma gönderilmesi söz konusu olabilir.
Milan’dan gelecek bir teklif karşısında Premier Ligi kulüplerinden bazılarının teklif sunması bekleniyor.
Kanoute transferinin gerçekleşmemesi durumunda, Milan’ın transfer listesini Emanuel Adebayor, Didier Drogba and Samuel Eto'o gibi yıldız isimler süslüyor fakat transferi en olası gözüken isim ise PSG’nin golcüsü Guillaume Hoarau olarak gözüküyor.
Serie A haftanın 11’i: 29. Hafta
Goal.com, Serie A’da haftanın en iyi performanslarını sizler için değerlendirdi.
-------------- Bizzarri
Ferrari - Gamberini - Bocchetti
Caserta - Cambiasso - Padoin - Mannini
Ibrahimovic - Iaquinta - Cassano
2016 Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapmak için yapılan başvuruların sonucu UEFA komitesi tarafından açıklandı.
2016 Avrupa Şampiyonası ev sahipliği için adaylık başvurusu yapan takımlar, UEFA komitesi tarafından açıklandı ve bu ülkeler arasında İtalya da yer aldı.
Bu arada Fransa, Türkiye ve Norveç ile İsveç de diğer adaylığını koyan ülkeler olarak göze çarpıyor.
Ev sahipliği için istenilen her şey 3 Nisan’da bu ülkelere gönderilecek. Aday ülkelerin evrakları onaylayıp, en geç 15 Şubat 2010 tarihine kadar UEFA’ya göndermeleri gerekiyor
Ev sahipliği için seçilen ülkelerin, 27 Mayıs 2010 tarihinde UEFA tarafından açıklanacağı belirtildi.
Bu arada 1960 ve 1984 senelerinde olmak üzere iki kere Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapan Fransa, 1968 ve 1980 senelerinde ev sahipliği yapmış olan İtalya ve 1992 senesinde ev sahipliği yapmış olan İsveç’in, diğer ülkelere göre daha şanslı oldukları düşünülüyor.