Sayfa 235 / 367 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
7,021 ile 7,050 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adriano bulundu!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'de ''disiplinsiz hareketleriyle'' gündemden düşmeyen ve Brezilya Milli Futbol Takımı'nın Peru maçı sonrasında İtalya'ya dönmeyen Adriano'nun, başkent Rio de Janeiro'da ailesiyle hasret giderdiği bildirildi.

Adriano'nun menajeri Gilmar Rinaldi, Brezilya ulusal medyasına yaptığı açıklamada, Brezilya Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası elemelerinde Peru ile yaptığı maçın ardından takımı Inter'e dönmeyen Adriano'nun, Rio'da ailesiyle birlikte vakit geçirdiğini, İtalya'ya ne zaman döneceğinin belli olmadığını belirtti. Rinaldi, iddiaların aksine, ''polisle başının dertte olmadığını'', ''trafik kazasına da karışmadığını'' ifade etti.

Default Vieri, Amerika yolunda !!

Eskiden Atalanta, Inter, Milan ve Juventus takımlarında forma giyen Christian Vieri, Galaxy takımıyla denemelere çıkmak için Los Angelas’a uçtu.

Bu sene iyi bir performans gösteremediği için geçtiğimiz hafta Atalanta ile olan sözleşmesini karşılıklı fesh eden Vieri, şansını bir de MLS’de denemek istiyor.

Chi dergisinin haberinde; İtalyan oyuncu hala futbol oynayabildiğini dünyaya göstermek için Amerika’ya uçtu ve kulüp aramalarına başladı bile.

Eğer Vieri, Galaxy takımına transfer olursa; kulüp, onun profesyonel futbol kariyerindeki 14. kulüp olacak.

Atalanta’da gösterdiği performansla bir anda parlayan oyuncu daha sonra Juventus tarafından transfer edilmişti. Atletico Madrid’e satılan oyuncu daha sora Lazio ve Inter formaları da giymişti.

Goal.com’un ulaştığı Vieri’nin menajeri ise, bu konuda bir yorum yapmayacağını belirtti.

Goal

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kendi Kendini Bitirdi Yazık Gerçekten

Kendi kendini diye bitirdi diye bir şey yok.İ$ini iyi biliyor.Ekmek parası i$te..

$u ana kadar 15 küsür takım degi$tiren , futboldan nefret eden bir adamdır kendisi.Çok para kaldırmı$tır bu i$ten.

Milano'nun suyu çıkmı$tır.Sıra Los Angeles ' dedir..

Vieri ve Formaları

Sheriff Misafir

Kendi kendini bitirmesinden ziyade, sakatlıklar onu bitirdi demek daha doğru olur sanırım. İnter'de oynarken bir dönem çok iyiydi. İnter maçlarını izlerken uzaktan bir şut çekse çat diye assa diye beklerdim tv. başında. Nitekim somut başarılarıda var ama inter onuda harcadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bende Mustafa abi gidiyo zannettim

Del Piero_10 Misafir

Default Adriano: "Bırakıyorum"

Interli Adriano, tüm futbol dünyasını şok eden açıklamasını yaparak kariyerine son noktayı koymayı düşündüğünü söyledi.

Adriano, basın mensuplarına yaptığı açıklamayla herkesi şok etti. Brezilyalı yıldız, bazı kişisel sorunlarını çözebilmek için futbola veda etmeyi düşündüğünü dile getirdi.

İtalyan basınının önümüzdeki hafta sonu Çizme'ye döneceğini umduğu Interli golcü, önce bu haberleri yalanlayarak bir süre daha ülkesinde kalacağını belirtmişti.

Adriano bu gelişmelerin ardından Sky Sports24'e yaptığı açıklamada şu sözleri söyleyerek herkesi şaşırttı; "Şu anda tek düşündüğüm şey sağlığım. Bu nedenle de şu aralar futbolu bırakmayı düşünüyorum. Zaten futbol oynamaya olan tüm arzumu da kaybettim. Bu haldeyken oynamak istemiyorum. Eğer gerekirse tüm alacaklarımdan bile vazgeçebilirim."

Brezilya kaynaklı haberlere göre Adriano, eski kız arkadaşıyla ayrıldıktan sonra yaşadığı depresyondan bir türlü çıkamadı. Brezilya'da bu kötü ruh halinden kurtulmaya çalıştığı iddia edilen yıldız için şu anda yapılacak tek şey; bir an önce toparlanıp yeşil sahalara dönmesini dilemek olarak görünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Böylesi yetenekli bir oyuncunun erken yaşta bu hale gelmesi ve futboldan vazgeçmesi çok kötü.Yazılanlar doğruysa zaten kendiside demiş 'futbola olan tutkumu kaybettim' diye bu saatten sora oynasada verim alınamazdı.Mourinho onu kazanmak için çok uraştı ama olmadı.

Gercekten yazik etti kendisine ve yetenegine.
    Mükemmel bir forvetti ama kisisel sorunlari yüzünden iyice batti.

Yazık olur eğer bu haber doğruysa, Adriano çok iyi futbolcuydu..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ben birakacagina inanmiyorum. Asparagas haberdir diye dusunuyorum. Boyle ir futbolcuyu bu yasta ciddi saglik problemi olmazza biraktirmazlar. Hele sevgilisinden ayrilmista boyle birsey olmussa birakmamasi daha da kolay olur. Bence gelecek sezon tekrardan yesil sahalarda gorecegiz onu...

Default Kaka'nın yerine Adebayor mu?

Milan, Kaka’nın satışından gelecek para ile Arsenal'li Emmanuel Adebayor’u renklerine bağlamayı düşünüyor. AS’nin haberine göre, Phillippe Mexes de Milan’ın düşündüğü oyuncular arasında.
    Kaka da Milan da, Real Madrid ile olası bir transfer haberlerini haftalarca yalanladılar. Kamuoyundaki genel hakim olan görüş ise, Milan’ın Kaka’yı kesinlikle satacağı yönünde.
    Milan, 60 milyon avroluk transfer teklifi yapılması beklenen oyuncusunu satarak, yaşadığı finansal sıkıntılardan kurtulup gelecek sezon için yeni kadro oluşturmayı düşünüyor.
    İspanyol basınından bir habere göre, asbaşkan Adriano Galliani, Kaka transferinden gelecek paranın yarısıyla Arsenal'den Adebayor’u Milan’a getirmek için çoktan kolları sıvamış. Kaka transferinin, Roma'nın defansı Mexes’nin de transferine olanak sağlaması bekleniyor. Ekonomik krizden nasibini almış Milan, ezeli rakibi Inter gibi elindeki genç yeteneklere gelecek sezon as kadroda yer vermeyi düşünüyor.
    Milan, Real Madrid’in teklifini değerlendirmesi durumunda, takıma katkı sağlayacak kaliteli bir kaç ismin daha transferini gerçekleştirebilecek finansal duruma ulaşacak.
    AS’nin haberine göre, İtalyan devi Milan’ın yoluna devam edebilmesi için bir tane yıldız oyuncusundan vazgeçmek zorunda olduğu biliniyor.
    Milan’ın, takımın ikinci en değerli oyuncusu Pato yerine, tercihini, alıcısı çokken Kaka’dan yana kullanması bekleniyor.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Parmada oynarken müthiş frikikleri - gücü - uzun şutları sayesinde ün yaptı. İntere gitti kadınlar - gece hayatı - uyuşturucu - saçma pozlarla ünlendi. İnter 1 oyuncunun daha hayatını kararttı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bırakmaz diye düşünüyorum ama şımarıklıgı ve eglence düşkünlügü onu bu hallere düşürdü çok yetenekli bir futbolcuydu aslında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra biraz daha fazla para kazanması için en iyi tercih ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer bu haber doğruysa Milan hala yanlış işler yapıyor

Elmayla armut karışmış yine..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sadece gülüyorum (:

120 milyon dolar reddedilip ? 60 milyon $ kabul mu edilecek..

Default Mourinho: “Adriano’ya destek olmaya çalıştık”

Futbol oynama istediğini kaybettiğini belirten yıldız oyuncu bir süre futbola ara vereceğini belirtirken, “Yakın vadede İtalya’ya dönmek gibi bir planım yok. Orada mutlu olamıyorum. Kariyerim hakkında düşünmek için zamana ihtiyacım var” dedi.

Sorunlu oyuncu için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını belirten tecrübeli teknik direktör, “Daha öncede bu konu hakkında konuşmak istememiştim. Şimdi de konuşmayacağım. Inter yönetimi ve teknik heyeti oyuncuya yardımcı olmak için elinden geleni yapmıştır. Eğer oynamamak onu mutu edecekse, oynamasın” dedi.

Adriano’nun menajeri Gilmar Rinaldi’nin, kulüple olan sözleşmenin feshedilmesi için İtalya’ya geleceği ifade edildi.

Oyuncunun sözleşme durumunun kendisini ilgilendirmeyeceğini belirten Mourinho, “Bu tip konular oyuncu ile yönetim arasında halledilmesi gereken konular. Gazetelerden okuduğum haberler dışında bir şey bilmiyorum

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu hafta Milan'a yaradı (: İnter 1 puan aldı Juve kaybetti.Böyle devam ederler inş.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Evet bu hafta Milan açısından iyi oldu. Klasik İtalya ligindeki puan kayıpları..

Del Piero_10 Misafir

Default Roma yenileniyor

Kadrosunu yenilmek isteyen Roma bu yaz Mexes ve Doni’yi satarak kaynak yaratmak istiyor.

Derbi maçta Lazio’ya 4-2 yenilen Roma, Şmapiyonlar Ligi umutlarını zora soktu. Çünkü artık ligin bitmesine sadece 7 maç kaldı ve dördüncü Genoa’nın 4 puan gerisinde yer alıyorlar.

Shay Given’den memnun olmayan Manchester City Roma’nın kalecisi Doni ile ilgileniyor. İtalyan basının iddiasına göre City Brezilyalı kaleci için yaklaşık 20 milyon avroyu gözden çıkarmış durumda.

Roma, bu sezon pek çok maçta sakatlıkları nedeniyle görev yapamayan kalecisini satarak önemli bir kazanç elde etmek istiyor. Ancak bu transferin gerçekleşip gerçekleşmemesi teknik direktör Spalletti’ye bağlı.

Roma’nın Doni’nin yokluğunda Cagliari kalecisi Marchetti veya Le Mans’ın kalesini koruyan Pele ile doldurmayı planladığı iddia ediliyor.

Maldini’nin emekli olacak olması ve Nesta’nın bir türlü geçmeyen sakatlığı nedeniyle Milan da Roma’nın defans oyuncusu Mexes ile ilgileniyor.

Bu iki oyuncunun yanı sıra Monaco’dan geçtiğimiz yaz transfer edilen Jeremy Menez ile de pek çok takımın ilgilendiği iddialar arasında yer alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Buffon: Artık en iyi değilim

İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un başarılı kalecisi Gianluigi Buffon artık en iyi olmadığını itiraf etti. Buffon, Inter'in kalecisi Brezilyalı Julio Cesar'ın daha başarılı olduğunu söyledi.

Başarılı file bekçisi bir İtalyan kanalında katıldığı ''Chiambretti'' adlı şovda yaptığı açıklamada, şu anda Inter'in kalecisi Brezilyalı Julio Cesar'ın kendisinden daha başarılı olduğunu ve Cesar'ın gittikçe yükselen bir form grafiğine sahip olduğunu belirtti.

Tecrübeli eldiven, ''Her zaman yüksek tempoyla oynamanız, doğal olarak bazen form düşüklüğüne yol açabiliyor'' diyerek, şu anda İtalya'nın en iyi kalecisi olmadığını açıkladı. Buffon, kendisini böyle düşünmeye sevk eden nedenlerin başında sezon başında geçirdiği ağır sakatlığın da olumsuz etkisi olduğunu sözlerine ekledi.

Juventus'u her zaman çok sevdiğini dile getiren başarılı kaleci, ''Önümüzdeki sezonlarda da Juventus'ta kalmak istiyorum. Fakat bu gelecek tekliflere kapalı olduğum anlamına gelmemelidir'' diyerek, transfer dedikodularına nokta koymamış oldu.

Buffon, 2006 yılında yaşadıkları ''Calciopoli'' skandalıyla İtalya İkinci Ligi'ne (Serie B) düşürüldüklerinde kimsenin Juventus'la anlaşmaya yanaşmadığını ve yıldız futbolculardan Patrick Viera ile Zlatan Ibrahimovic'in Inter'e transfer olmalarının takımı olumsuz yönde etkilediğini ifade etti.

Şampiyonluk yarışına da değinen Buffon, ''Şu anda Inter şampiyonluğa çok yakın. Bu noktadan sonra kaybedeceklerini sanmıyorum'' dedi.

AA

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Buffon: Artık en iyi değilim

İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un başarılı kalecisi Gianluigi Buffon artık en iyi olmadığını itiraf etti. Buffon, Inter'in kalecisi Brezilyalı Julio Cesar'ın daha başarılı olduğunu söyledi.

Başarılı file bekçisi bir İtalyan kanalında katıldığı ''Chiambretti'' adlı şovda yaptığı açıklamada, şu anda Inter'in kalecisi Brezilyalı Julio Cesar'ın kendisinden daha başarılı olduğunu ve Cesar'ın gittikçe yükselen bir form grafiğine sahip olduğunu belirtti.

Tecrübeli eldiven, ''Her zaman yüksek tempoyla oynamanız, doğal olarak bazen form düşüklüğüne yol açabiliyor'' diyerek, şu anda İtalya'nın en iyi kalecisi olmadığını açıkladı. Buffon, kendisini böyle düşünmeye sevk eden nedenlerin başında sezon başında geçirdiği ağır sakatlığın da olumsuz etkisi olduğunu sözlerine ekledi.

Juventus'u her zaman çok sevdiğini dile getiren başarılı kaleci, ''Önümüzdeki sezonlarda da Juventus'ta kalmak istiyorum. Fakat bu gelecek tekliflere kapalı olduğum anlamına gelmemelidir'' diyerek, transfer dedikodularına nokta koymamış oldu.

Buffon, 2006 yılında yaşadıkları ''Calciopoli'' skandalıyla İtalya İkinci Ligi'ne (Serie B) düşürüldüklerinde kimsenin Juventus'la anlaşmaya yanaşmadığını ve yıldız futbolculardan Patrick Viera ile Zlatan Ibrahimovic'in Inter'e transfer olmalarının takımı olumsuz yönde etkilediğini ifade etti.

Şampiyonluk yarışına da değinen Buffon, ''Şu anda Inter şampiyonluğa çok yakın. Bu noktadan sonra kaybedeceklerini sanmıyorum'' dedi.

AA

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ha şunu bileydin . Şaka bir yana Buffon bana göre yine en iyi kalecilerden.Daha doğrusu sevdiğim 2-3 kaleciden biri .. ( Buffon,Adler,Casillas )

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Julio Cesarda Kim Buffonun Yanında En İyi Buffondur

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dk 75 İnter 1-0 önde.Thiago kırmızı kart gördü.

Inter maci kazandi gibi sampiyonluga cok yakinlar Juve bastiriyor ama cok zor artik isleri ...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hayda.Şansa bala duran toptan attılar 90'da..+5 oynanacak.

Mesaj Yetkileri