Sayfa 24 / 31 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oyuna yeni girdim hemen maçları yapıp eklemeye başlıyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi
    H Grubu -4.Maç-

Rekorlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz , Şampiyonlar Liginde 8-1'lik müthiş zafer elde ederek , gruptan çıkmayıda garantiliyoruz , ancak bu maçta fazlasıyla şanslıydık kaleyi tutan bütün şutlarımız golle sonuçlandı , Selçuk'un sakatlığı ise moralleriimizi bozdu 1.5 ay sahalardan uzak kalacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    -10.Hafta-

Spor Toto Süper Lig
    -11.Hafta-

Ligdeki derbilerimizden alnımızın akıyla çıkıyoruz , iki derbiyide evimizde oynamanın verdiği avantajla rakipleri sahadan sürklase ederek farklı galibiyetler ile amacımıza ulaşıyoruz , Gregoristch , Fierro , Vukcevic ve Mevlüt'ün inanılmaz uyumu gün geçtikçe meydana çıkıyor müthiş bir oyun oynuyoruz , Allah nazarlardan saklasın.Bir sonraki Kayseri maçımızı 10 gün sonra oynacağız bu bizim için iyi bir dinlenme fırsatı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    -12.Hafta-

Lige verilen uzun süreli aralar bize yaramıyor , dönüşümüzde Kayseri'de az daha maçı kaybediyorduk , Kayseri bizden daha iyi oynadı daha çok pozisyona girdi ancak tam tersine biz tutuktuk ve pozisyon üretemedik , Vukcevic'in füzesi ve Ceyhun kornerden gelen topa kafası ile zorlanarak 3 puanı alıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

'U must be kidding me' diyorum baska da bişey demiyorum. Harika
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi
    H Grubu -5.Maç-

Bizim için anlam ifade etmeyen bir maçtı , çıkmayı zaten garantilemiştik ama taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterken henüz 6.dakikada 10 kişi kaldık , buna rağmen Fierro tek başına bizi galibiyete taşıdı ikinci yarı çok iyi kapandık ve kontralar yakalamaya çalıştık , başarılı olduk 3 puanımızı aldık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    'U must be kidding me' diyorum baska da bişey demiyorum. Harika
    İstediğimiz oyunu yavaş yavaş yakaladık , müthiş oynuyoruz tek kelimeyle müthiş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    -13.Hafta-

Maçın zor geçeceği belliydi ve yine zorlandık , Fierro ve Gre gününde olmayınca sıkıntı yaşıyoruz , Vukcevic'i kaybettik 2.5 ay sahalardan uzak kalacak , maç bitiyor derken Hamit'in sert şutunu içeri alan rakip kaleci sayesinde 90.dakikada golü bulup 3 puanı aldık

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    -14.Hafta-

Skor olarak farklı gibi gözüksede Antalya ile aramızda oyun olarak pek bir fark yoktu sadece biz geldiğimiz her pozisyonu golle sonuçlandırdık , Vukcevic sakatlandıktan sonra Rausch'u öne aldım bu maçta ancak oda sakatlandı , Hasan Ali zaten sakat , mecbure Balta ve Ozan'ı kullanacağım.Atak varyasyonlarımız biraz düşecek , as oyuncularımızın yokluğunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer doğruları yaparsan şans da hep seninle olur, şanslı olduğun maçlarda bu şekilde düşün. ŞL'de başarı gelmeli artık, diğer her şeyi yapmışsın, Terim'in önüne geçebilmen için ŞL şart.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Alican ben bu kariyeri takipten bıkmadım sen devam etmekten bıkmadın Her geçen maç daha da olağanın üstüne çıkıyorsun,daha ne olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar liginde bu sene başarı gelir gibi. Yılların birikimi bunu gerektirir ama birazda şans işi, iyi şanslar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Eğer doğruları yaparsan şans da hep seninle olur, şanslı olduğun maçlarda bu şekilde düşün. ŞL'de başarı gelmeli artık, diğer her şeyi yapmışsın, Terim'in önüne geçebilmen için ŞL şart.
    Bende katılıyorum bir maç şans olur ard arda 7 maç şans olmaz herhalde , zaten şans güçlünün yanındadır , ŞL için çabalıyoruz ancak gittiğimiz yere kadar bakalım

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Alican ben bu kariyeri takipten bıkmadım sen devam etmekten bıkmadın Her geçen maç daha da olağanın üstüne çıkıyorsun,daha ne olsun
    Sorma ya Nedim feci sardı bu aralar 2 aydır aralıksız oynuyoruz dahada oynamayı düşünüyorum

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şampiyonlar liginde bu sene başarı gelir gibi. Yılların birikimi bunu gerektirir ama birazda şans işi, iyi şanslar.
    Dediğine katılıyorum ancak başarı gelir mi gelmez mi bilinmez ama şuanda üstüne koyarak gittiğimiz gerçek.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şampiyonlar Ligi
    H Grubu -4.Maç-

Rekorlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz , Şampiyonlar Liginde 8-1'lik müthiş zafer elde ederek , gruptan çıkmayıda garantiliyoruz , ancak bu maçta fazlasıyla şanslıydık kaleyi tutan bütün şutlarımız golle sonuçlandı , Selçuk'un sakatlığı ise moralleriimizi bozdu 1.5 ay sahalardan uzak kalacak.
    8lik tarife uygulamışsın allah bozmasın güzel gidiyorsun )

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Spor Toto Süper Lig
    -12.Hafta-

Lige verilen uzun süreli aralar bize yaramıyor , dönüşümüzde Kayseri'de az daha maçı kaybediyorduk , Kayseri bizden daha iyi oynadı daha çok pozisyona girdi ancak tam tersine biz tutuktuk ve pozisyon üretemedik , Vukcevic'in füzesi ve Ceyhun kornerden gelen topa kafası ile zorlanarak 3 puanı alıyoruz.
    işde bunu seviyorm ekranda heryer sarı kırmızı ya negüzel

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Benim yani bizim için tek sarı-kırmızı var ama

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi
    H Grubu -6.Maç-

Sakat ve cezalı oyuncularımızdan dolayı kadro kurmakta sıkıntı çekiyorduk bizim için hiç bir anlam ifade etmeyen ama CSKA için hayati bir kaşılaşmaydı buna rağmen başa baş bir oyun geçti rakibimizin 10 kişi kalmasını değerlendiremedik , son dakikalarda oyun disiplininden anlamadıgımız bir şekilde koptuk ve farkı 2'ye çıkardılar.

Şampiyonlar Ligi
    -H Grubu-

Puan Tablosu

6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile tamamladık grup mücadelelerini , CSKA ile elele gruptan çıkmayı başardık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    -15.Hafta-

Güçsüz rakibimizi net bir oyun ve skorla mağlup ediyoruz ligdeki son 14 maçımızı kazandık , müthiş bir seri yakalamış durumdayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yine uyku tutmadı , 1-2 maç yapıp ekliyeceğim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi
    1.Tur -Eşleşmeleri-

1.Turdaki rakibimiz Alman temsilcisi Leverkusen oluyor ilk maç Almanya'da , Bay Arena'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

5.Sezonda da Ligi zirvede bitirmiş görünüyorsun . Şampiyonlar Ligi'nde başarı için Türkiye Kupası'na yedeklerle çıkmanı öneriririm .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    -16.Hafta-

Vukcevic'in yokluğunda kanat organizasyonlarında ciddi anlamda sıkıntı çekiyoruz buda bize gol pozisyonlarında kısır bir maç izlettiriyor ancak bir şekilde atıyoruz bu huyumuz çok iyi , Hasan Ali ve Selçuk antremanlara başladılar yavai yavaş takıma ısınacaklar tekrardan.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    5.Sezonda da Ligi zirvede bitirmiş görünüyorsun . Şampiyonlar Ligi'nde başarı için Türkiye Kupası'na yedeklerle çıkmanı öneriririm .
    Lig bizim için çok basit , dediğin gibi elimizde faydalanacağımız bol bol oyuncular mevcut her lig maçına muhakkak bir isim olsun iki isim olsun dinlendiriyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Şike var , CSKA'ya Bayern çıkmasın diye yenilmişsin Tebrik ediyorum kardesim baya iyi gidiyorsun öyle böyle değil
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Şike var , CSKA'ya Bayern çıkmasın diye yenilmişsin Tebrik ediyorum kardesim baya iyi gidiyorsun öyle böyle değil
    Valla hiçbir yerden teklif almadık , alsak değerlendirirdik , şaka bi yana işler inanılmaz iyi gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    -17.Hafta-

Başa baş bir oyun vardı Bursa'da kim kazanırsa kazansın , kaybedene yazık olacaktı ancak yine becerikli olan taraf bizdik , 4.dakikada oluşan karambolde 1-0 öne geçtik ve geri çekilip kontra yakalamaya çalıştık ancak Bursa üzerimize çok iyi geliyordu ta ki Ceyhun'un golü gelene kadar bu zor deplasmandan da 3 puanla ayrıldık , Lige Fener beraberliği ile girmiştik ancak ligde oynadıgımız son 16 maçıda kazandık ve sadece 6 gol yedik , en yakın rakibimize 11 puan fark attık.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar liginde rakibi kolayca geçersin. ligde zaten diycek bir şey yok

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Leverkusen kendi liginde çok iyi bir konumda herhalde ama aynı ciddiyetle aynı hassasiyetle oynarsak turu kolayca geçebileceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ligin ikinci yarısı , Kadıköy'de Fenerbahçe maçı ile açılıyor , şuan o maça giriyorum oynayıp hemen ekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    -18.Hafta-

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak isterdik ancak olmadı ezeli ve şampiyonluktaki rakibimize Kadıköy'de kaybediyoruz , defansıfımızdaki aptalca hataları rakip forvetler cezalandırdı birde penaltı kaçırdı rakibimiz , kısacası iyi oynamadık hak etmedik , ama bu maçı telafi edebilecegimizi söyleyebilirim.

Sayfa 24 / 31 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Mesaj Yetkileri