Sanki tenis maçı hakem kenarda yağmurun durmasını bekliyorVerirsen soğuk memleketlere ev sahipliği böyle olur.
Sanki tenis maçı hakem kenarda yağmurun durmasını bekliyorVerirsen soğuk memleketlere ev sahipliği böyle olur.
Bir Dost
Hellbells
Resimler bereket getirdi![]()
Muhtemelen![]()
Bir Dost
Hellbells
Euro 2008'de de yağdı sanki diye biliyorum...
Yuuuh ne yagmur bu.
Last edited by vego : 15.Haziran.2012 at 20:33
Bi maç zevkimiz vardı zevk falan kalmadı.Bu maç oynanmaz bugün.
Bir Dost
Hellbells
ömer öründül
Zeminin ıslak olmasını yağan yağmura bağlıyorum.
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sabahtan beri maçı bekliyoruz. Ömer Üründül'ümüz de var. Yağmur izin vermedi ama Ömer Üründül'ü kimse engelleyemez. Yapıyor babalar gibi yorumunu.
Bir Dost
Hellbells
Maç oynanacaktır şimşek çaktığı için durdurdu sanıyorum...Biz İsviçreyle oynamıştık yağmurda top zar zor gidiyordu hatta...
Maç 20:00'den önce başlamayacak.
Bir Dost
Hellbells
Fransa bu kupada bir şekilde final oynayacak buna yağmur da engel olamaz şimşek de başlatııın ulan![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Nadal-Djokovic maçı da yağmurdan ara verilmiştiBaşlıyor maç. Bakalım yağmur başlayacak mı . Ama hava müthiş kapalı tekrar başlayabilir yağmur.
Bir Dost
Hellbells
Ahahaha
Bu arada spiker Yarmolenko'ya Yarmolenka diyor![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
...
Her maç şu telaffuz olayına giriyorsunuz bırakın abi kim ne derse desin.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Evet sonradan hatırladım,çok daha kötüydü.Bu maçı sanırım şimşekten dolayı durdurdu hakem.Bu arada ilk defa görüyorum derken maçın ertelenmesini söylemiştim aslında.Neyseki 1 saat sonra başladı maç ve Fransa üst üste attığı 2 golle önemli bir galibiyet aldı.Maç boyuncu üstün olan taraflardı zaten.Hak ettikleri bir galibiyet aldılar diyebiliriz.
So what?
Saike
Fransa'da pas konusunda İspanya'dan aşağı kalmıyor bu turnuva da. Daha mütevazi bir kadroya sahipler ama ortasaha'da ki pas trafikleri gerçekten harika. Cabaye'ın direkten dönen topunda nerdeyse gol olana kadar top çevirecek gibi geldiler bana. Yaşlı Malouda yerine Menez çok iyi katkı verdi bugün. Bana kalırsa İngiltere'nin biraz sonra ki maçta oynayacağı futbol çok şey ifade ediyor. İngilizler yine bocalarsa Ukrayna seyirci desteğiyle bir sürpriz yapabilir İngiltere'ye. Gerçi Rooney dönmüş olacak ama.
Evet İngiltere'nin maçı başlıyor. Bu gece İngiltere maçının çok zevkli geçeceğini düşünüyorum. Umarım bol gollü olur da keyif verir. Bu arada maçtaki heyecanım artsın diye skor oynadım 2-4 ingiltere kazansın![]()
Bir Dost
Hellbells