3. maçımızı da kazanarak gruptan lider çıkmayı başardık.
Puan Durumu
3. maçımızı da kazanarak gruptan lider çıkmayı başardık.
Puan Durumu
Gruptan çıkman güzel,hedef Dünya Kupası...
2.Tur
Bizim Türkiye ne durumda acaba![]()
Türkiye katılamadı malesefÇeyrek Final de rakip Brezilya
İşimiz zor..
Çeyrek Final
Heyecanlı bir 90 dakika ve 90. dakika da gelen gol ile yarı finale yükseliyoruz.. Rakip Arjantin..
Hocam tebrikler. Kupa gelecek inşallah![]()
Yarı Final
Çok zevkli bir maç oldu.Çok net pozisyonları harcadık.. Uzatmalarda gelen gol ile turnuvaya veda ettik..
Yarı finale kadar gelmek de güzel başarıydı.Bir kulüp takımıyla anlaşıcak mısın ?
3.lük Maçı
2018 Dünya Kupası serüveni de böylece noktalanmış oldu.Turnuvayı 3. olarak tamamladık. Hollanda kadrosu yaş ortalaması yüksek malesef genç yeteneklerde yetersiz derecede.
Dünya Kupasını İngiltere kazandı.Şaşırmadım değil..
şampiyonluk olsaydı çok daha iyi olurdu ama 3. lükte iyidir. Sıra Avrupa şampiyonasını kazanmada)
Hiç beklenmedik bir kulüpten teklif geldiKabul etsem mi acaba ?
O kadar cefa çektik şimdi rahatımıza bakalım bence kabul et hocam hem premier league'inde en iyi menajeri olduğunu kanıtlarsın![]()
Hocam yalnız dikkat ettim , adamların aylık maaşı benim oyuncuların yıllık maaşı![]()
City'e gitmeni tavsiye etmem.Sıkılırsın hocam bolluk içinde.
Rangers macerasından sonra İngiltere'ye çıkarma yapma kararı aldık.
Yeni takımımız Manchester City !
City hayırlı olsun.
Yeni takım hayırlı olsun hocam. Bu arada takımdakiler yine tanıdık yüzler mi yoksa regenler var mı sağlam?
Hocam yeni takımın hayırlı olsun
Keşke Rangers ı bırakmasaydın ama hocam. Orada aldığın zevki alamayabilirsin![]()
City zevkli olacağını düşünmüyorum keşke gitmeseydin.
Sadece İngiliz oyunculardan kadro kurman güzel fikir aslında. Eminim senin için daha enteresan bir hale getirecektir oyunu. Yeni takımınla başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Çok ilginç olacak çünkü as kadroda sadece 1 İngiliz var![]()