Tecrübeli Buonanotteyi 160 bin euro bonservis bedeli yıllık 675 bin euroya 2 yıllık kadromuza kattığımızı borsaya bildirdik.
Tecrübeli Buonanotteyi 160 bin euro bonservis bedeli yıllık 675 bin euroya 2 yıllık kadromuza kattığımızı borsaya bildirdik.
KADROMUZA KATILAN DİĞER OYUNCULAR
TAİLELU'ya 3.9 Milyon bonservis ödendi.
BU 3 OYUNCUDA SERBEST TRANSFER OLARAK YENİ SEZON HAZIRLIK KAMPINA YETİŞECEKLER.
Tailelu'ya güç çalıştır, efsanen olsun
Avrupa'da ve Ligde son durumlara bi bakalım.
Yarın devam ederik
Forza Ternana![]()
sen zor alırsın ilk 2 yi![]()
Avrupa liginde iyi gidiyorsun maşşallah ligdende çıkarsın umarım bende 5 sezonluk gimnastic külübü maceramı noktalayıp yeni saveye başladım belki onu sizinle paylaşabilirim![]()
Avrupa Ligi 1 Eleme Turu
Rakip MONTPELLIER
Son maçlardaki formumuzdan memnunum ligde ilk 2 ' ye gireceğimize inanıyorum Montpellier'i de eleyebilirsek çok iyi olucak Buanonette sakatlandı zarate'ye kaldık
Playoflara kalırsan çıkmazsın ki öyle olucak![]()
Ligde rakipleri ezmeye başladık bu maç Montpellier ile ilk maç deplasmanda.
Montpellier yıldızlar karması gibi kweuke, emenike, eikrem birçok yıldızı var eziliriz![]()
Mantova'ya Umutlu Döndük
Last edited by sowkay : 19.Ağustos.2013 at 19:12
Cittadella mücadelesiyle lige dönüyoruz.
AL den elenmişsinama yinede bi 2. lig takımı için iyi iş çıkartmışsın
![]()
Juan Diaz'ın Lazio'suna top göstermedik.
4-6-0 taktiğiyle çok iyi maçlar çıkardık gelecek sezon hazırlık maçlarında iyi performans alırsak serie a 'da bu taktikle devam etmeyi düşünüyorum. Lider Genoa'ya karşı üstün bir oyunla yenerek 2 hafta kala ait olduğumuz Serie-A'ya geri döndük bu yaz transfer sezonu çok hareketli geçecek, çok.
Gece devam ederik
montpeiller'i az daha eliyormuşuz. ligtede devre arası transferden sonra çok iyi gitmişiz.
Serie A' ya yükselişimiz basında geniş yankı buldu. Bazıları bizi çekemiyor doğru pek sevenimiz yok italyada herkes "mahvolsunlar" diye bakıyor açık ve net Ternana ile Milan birlik olup bizi küme düşürdüler inat ettik geri geldik ternana ve milanla kapanmamış bir hesabımız var.
Asansör takım yeniden seri A da![]()
Ben daha çok avrupayla ilgileniyorum bakalım ne kadar yükseleceksin, başarılar.