Sayfa 24 / 24 İlkİlk ... 14222324
691 ile 702 arası toplam 702 sonuç

Konu: 11 Yıllık Hakimiyeti Yıkmaya Geldik - Bir Menajer Hikayesi - Sezon 2023 / 2024

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Beklediğimizden çok daha rahat bir sezon geçiyor. Bu arada Castillo aynı Kevin GroBkreutz.

edit: Bayern maçı da şampiyonluk kutlaması.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Beklediğimizden çok daha rahat bir sezon geçiyor. Bu arada Castillo aynı Kevin GroBkreutz.

edit: Bayern maçı da şampiyonluk kutlaması.
    Çok çok rahat bir sezon geçirdim burada. Rakiplerimizin düşük performansı ve bizimde iyi performansımız birleşince güzel oldu ve istediğimiz noktaya eriştik.

Castillo'dan umudum var ancak şimdilik 2 sezon kiralık oynatmayı düşünüyorum oyuncuyu.
    Last edited by trinitrotloen : 28.Mart.2014 at 15:54

Güzel seri galibiyetlerle hedeflerine ulaşmışsın oyuncuların süper anlatımın dahada süper başarılar aynen devam gelişmelerin takibindeyim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrikler. İlk yılında büyük başarı elde ettin. Daha öncede dediğim gibi İngiltere alt ligleri sana yaramıyor dönme sakın oralara

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrikler. İlk yılında büyük başarı elde ettin. Daha öncede dediğim gibi İngiltere alt ligleri sana yaramıyor dönme sakın oralara
    Teşekkürler üstat. Yok artık geri dönüş çok zor İngiltere'ye. En fazla Sakaryaspor'a dönerim 2. lige çıkarsa

Tebrikler, hem ligi hem de kupayi almisiz ilk sezonda.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Teşekkürler. Güzel bir zafer oldu ilk sezonumuzda. Gelecek sezon daha da zorlu bir lig beni bekleyecek gibi.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Bayern mayern kalmamış hikaye olmuş iki kupayıda kapmışız tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar hepinize destekleriniz için, sabırla 12 sezonluk takibiniz için çok teşekkürler. Daha fazla devam etmek isterdim. İlerleyip ekran görüntülerini dahi hazırladım ancak, bir kaç gün içinde doğacak kızım sebebiyle artık ilgim ve alakam farklı bir yönde olacak kabul edersiniz.

Umarım keyifli bir kariyer olmuştur sizler için. Hayatınızda hep güzellikler sizleri bulsun...

10. Default

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Arkadaşlar hepinize destekleriniz için, sabırla 12 sezonluk takibiniz için çok teşekkürler. Daha fazla devam etmek isterdim. İlerleyip ekran görüntülerini dahi hazırladım ancak, bir kaç gün içinde doğacak kızım sebebiyle artık ilgim ve alakam farklı bir yönde olacak kabul edersiniz.

Umarım keyifli bir kariyer olmuştur sizler için. Hayatınızda hep güzellikler sizleri bulsun...
    Gelebilceğin kadar geldin hocam zaten tebrik ederim bu kadar sezon dayandığın için öncelikle Bu arada bebeğinizle beraber sağlık ve mutluluk dolu yıllar dilerim, Allah analı babalı büyütsün.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Abi allah analı babalı büyütsün, gelebileceğin en güzel yerde bıraktın zaten inş. gene aramızda görürüz seni

Sayfa 24 / 24 İlkİlk ... 14222324

Mesaj Yetkileri