Beklediğimizden çok daha rahat bir sezon geçiyor. Bu arada Castillo aynı Kevin GroBkreutz.
edit: Bayern maçı da şampiyonluk kutlaması.
Beklediğimizden çok daha rahat bir sezon geçiyor. Bu arada Castillo aynı Kevin GroBkreutz.
edit: Bayern maçı da şampiyonluk kutlaması.
Last edited by trinitrotloen : 28.Mart.2014 at 15:54
Güzel seri galibiyetlerle hedeflerine ulaşmışsın oyuncuların süper anlatımın dahada süper başarılar aynen devam gelişmelerin takibindeyim![]()
Tebrikler. İlk yılında büyük başarı elde ettin. Daha öncede dediğim gibi İngiltere alt ligleri sana yaramıyor dönme sakın oralara![]()
Tebrikler, hem ligi hem de kupayi almisiz ilk sezonda.
Teşekkürler. Güzel bir zafer oldu ilk sezonumuzda. Gelecek sezon daha da zorlu bir lig beni bekleyecek gibi.
Bayern mayern kalmamış hikaye olmuş iki kupayıda kapmışız tebrikler
Arkadaşlar hepinize destekleriniz için, sabırla 12 sezonluk takibiniz için çok teşekkürler. Daha fazla devam etmek isterdim. İlerleyip ekran görüntülerini dahi hazırladım ancak, bir kaç gün içinde doğacak kızım sebebiyle artık ilgim ve alakam farklı bir yönde olacak kabul edersiniz.
Umarım keyifli bir kariyer olmuştur sizler için. Hayatınızda hep güzellikler sizleri bulsun...
Abi allah analı babalı büyütsün, gelebileceğin en güzel yerde bıraktın zaten inş. gene aramızda görürüz seni