Karşıyaka maçı çok duygulu olmuştur abi senin için.
Abi birde,revizyon noluyor açıklar mısın?
Evet Karşıyaka'nın yeri ayrı
Kardeşim revizyon'un kelime anlamı;
"Bir işin planlandığı biçimde gidip gitmediğini denetleme ve eğer öngörülen plandan bir sapma varsa, gerekli düzeltmeleri yapma."
İspanya Milli takımında da miyadını doldurmuş kaşarlar vardıEskiden bu oyuncular iyiydi ama artık eski günlerinde değiller mesela Sergio Busquets çok büyük oyuncuydu ama artık bizim kadroda yeri yok bence. O ve onun gibiler yerine 20-24 yaş arası gelecek vaadeden ve kendilerini bir nebze kanıtlamış gençlerden yeni bir milli takım yarattık.5-6 sene belki 10 sene bu oyuncular oynayacak ve en az 2 turnava kazanma hedefim var bunlarla
![]()
İspanya Alt yaş gruplarında defalarca milli olmuş oyuncumuz Alex Grimaldo A milli Takım formasını da bence çok hakediyordu. Biz de ilk gittiğimiz günden beri Aday kadroya onu çağırıyoruz. İlk 11 çok zor olsada sonradan katkı veriyor takımımıza. Karşıyaka'dan beri yanımızda Alex. Türkiye'den her kampa İspanya'ya birlikte uçuyoruz
İspanya'da durumlar iyi gitmemiş,Beşiktaşla iyi ilerliyoruz.
Tebrikler güzel gidiyoruz. Mali durumlar da güzel. İspanyadaki gençleşme operasyonu destekliyorum bende avrupa şampiyonası sonrasi bende yaşlıları artık eleyeceğim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Hocam ispanyada da aynı taktiği kullanıyoruz iyide sonuçlar alıyoruz.Daha önce demiştim sen adamlar için antrenör olmaktam çıktın Babaları gibisin heryere beraber gidiyosunuz maşallah![]()
Bu Milletler Ligi nedir?
Aydınspor'a bak Süper Lig yapmış...
Çok iyi ilerliyoruz.Milletler ligi önemli değil hocam![]()
İspanya'da yolun daha çok başındayızBeşiktaş daha iyi olacak
Teşekkürler hocam 6-7 sene birlikte oynayacak takım yaratıyoruz
Doğru diyorsunTaktiğimiz değişmez
Vallahi bende ilk kez görüyorum bu turnavayı![]()
TR kupası angarya ama yedekteçok yer bulamayan ve alt yapı da inandığın gençler varsa yetiştirmek için büyük fırsat zaten grupta çok kek
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Grimaldo hala oynuyor muOlgunege ve Alper hocam senin kariyer hala devam ediyor maşallah, Karşıyakayı bırakmasaydın keşke ama BJK ile de iyi gidiyorsun.
![]()