ibrahimoviç beş para etmez ne messisi?
ibrahimoviç beş para etmez ne messisi?
Biri uyandirsin sunu Messi rüyasindan ...
Murat 131'e karşılık Porsche 911'i istiyorum..
Messi paha biçilemez bence
Ia quinta ile Rannieri'nin yıldızları barışmadı bu sene.Ama herşeye rağmen ben kalacağı kanısındayım..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bunu söylediği gün İtalya'da şaka günüydü sanırım..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
baba morattiyi gerçek hayata gönder kampayasına bir msjda siz atın...
Morattiyi sanal alemden kurtaralım...
Moratti sen çok fm oynuyosun galiba??
Barça 2.lige düşürülürse belki...
Klasik bir Moratti sandromu.Kendi haline bırakın..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Moratti'den ninniler: "Liverpool'a 15 gol atarız."-"İbrahimovic'e karşılık Messi."
moratti cok komik adamne ruyadi boyle uyanmak bilmiyo
biri seni durdursun canım ahahahaha![]()
coşkun insan...
Bence gitmesi iyi olur. Juve de varlık gösteremiyor.
Serie A'nın son sırasında bulunan Livorno'da teknik direktör Giancarlo Camelese'nin görevine son verildi. Yeni hoca, aslında eski hoca olan Fernando Orsi.
Geçtiğimiz 9 haftada hiç galibiyet alamayıp yalnızca 4 puan toplayarak son sıraya kadar gerileyen Livorno'da fatura, Teknik Direktör Giancarlo Camelese'ye kesildi. Son olarak dün iç sahada Milan'a 4-1 yenilen Livorno takımının yöneticileri, eski hocaları Fernando Orsi'yi (fotoğrafta) takımın başına getirdiler.
30 puanı bulunan Livorno'nun, Serie A'nın son 3 haftası içerisinde elde edeceği sonuçlarla ligde kalma ümidi hâlâ bulunuyor.
Ne diyelim,hayirli olur insAllah.Livornomuz küme düsmez insAllah.
Hakem denen futbol özürlüsü insan 10 metre ofsayti görmedi ve golü saydi,sonra da Livorno koptu mactan.Yazik oldu,ama küme düsecegimizi sanmiyorum.
Bu arada Juveye tebrikler,süper galibiyeeet,ne kadar cok sevindim anlatamam.
Görevinde başarılar...
moratti ya hiç dayak yememiş yaDA futboldan anlamıyor![]()
Messi'ye İbrahimovic'i veriyor çıldırmış olmalı.Solari'yi ver yeter...![]()
morattinin futboldan zerre anlamadığı sonucunu çıkarabilirim bu açklamadanallah akıl fikir wersin ne diyelim
stoper ihtiyacı yok gibi juvenin öncelikli transfer orta saha olmalı
del piero gidecek arkadaşlar donadoni son açıklamasında göz kırptı zaten![]()
juveyi ligden düşürünce futbol temizlenmiyo esas kirletenler hala koltuklarına. güle güle silvio git de kurtulalım
Hiç güleceğim yoktu..Sanki Barcelona'da attan iniğ eşşeğe binecek..![]()
Tuttosport gazetesinin haberine göre Juventus, Alberto **uilani’yi alabilmek için Roma’ya Vincenzo I**uinta’yı önerecek.
Juventus, a quilani'yi transfer etmek için Ia quinta'yı gözden çıkardı. Geçtiğimiz yaz Udinese'den büyük umutlarla transfer ettiği; ancak beklediği karşılığı alamadığı golcüyü Roma'ya vermeyi düşünen Juve, karşılığında **uilani'yi renklerine bağlamak istiyor.
Roma Teknik Direktörü Luciano Spalettiği'nin Ia quinta'nın hayranı olduğu ve Juventus'un takas önerisine sıcak yaklaşabileceği ifade edilirken, a quilani'nin henüz yeni sözleşmeyi imzalamamış olması da bu doğrultudaki iddiaları güçlendiriyor.