Bana da öyle geliyor ama tek tesellim Aykut Kocaman gelirken de aynı şeyleri hissediyor olmam...
Bana da öyle geliyor ama tek tesellim Aykut Kocaman gelirken de aynı şeyleri hissediyor olmam...
Yönetime iş düşüyor, hoca deneyimsiz olsa da, tecrübesiz demiyorum çünkü bir Tayfur Havutçu bir Aykut Kocaman zamanında üst düzey futbol oynamış, kaliteli hocalarla çalışmış isimler, verilecek destekle iyi işler yapabilecek isimler.
Yeni Malatya maçından sonra Aykut Kocaman gönderilmiş olsa 1 seneyi daha kaybedecekti belki Fenerbahçe. Arkasında duruldu, sözde durulmadı, ona bu güven verildi ve bu güvenin rahatlığıyla Aykut Kocaman işini yaptı. Tayfur'un Aykut kadar teknik direktörlük tecrübesi olmasa da, o rahat çalışma ortamını ve güveni bulduktan sonra en kötü Beşiktaş'ın bu seneki performansını sergiletir, güvenilmeli.
Ben açıkcası 'kendi çocuklarımızı' harcama taraftarı değilim.Keşke yönetimde veya teknik kadronun her yerinde,oyuncu izleme komitemizde felan kullanılsalar.Havutçu'ya sabır göstermek lazım.
Last edited by vego : 15.Mayıs.2011 at 16:01
Gibisi fazla bence.Rıza hoca da sezon sonuna doğru takımın başına geçmiş ve baya da ışık vermişti o dönem.Ancak ertesi sezon yaşanılanları biliyoruz ve bu Rıza hocanın ilk teknik direktörlük deneyimi değildi.Tayfur hoca Schuster gittikten sonra geldiği dönemde açıkcası bir ışık vermedi.Evet kupayı kazandık ama sergilenen performans beklentilerin aşağısındaydı.Tayfur hoca daha önce başka takımı da yönetmedi.Yola Tayfur hoca ile devam edilecekse sabırlı olmalıyız ki bu sezon ligde yaşanılan hüsrandan sonra ve insanların Tayfur hocanın yönetiminde ışık görmemesinden sonra zor.Harcanacak büyük ihtimalle.Örnekleri çok.
So what?
Saike
BJK Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu: Forlan'ın bonservisi 5.5 milyon avro, kendisi de yıllık 4.5 milyon avro istiyor.
Ertunç Soğancıoğlu: 32 yaşındaki bir oyuncuya bu paraları vermeye ben karşıyım.
Tribündergi
Bence Beşiktaş Forlan'ı bu fiyatları almazsa yazık eder. Forlan'la beraber sağlam yerliler alındı mı Beşiktaş uçar.
Asil bu paralara Forlan'i alirsa kendine yazik eder. Hele ki 32 yasindaki Forlan'in maliyetini karsilamak icin 26 yasindaki Almeida'yi satarsa, ki o maliyeti karsilamiyor bile.
Muhtemelen 2 yıllık kontrat yapılacak... Bobo gidip yerine Forlan gelirse yıllık yaklaşık 3 milyon euro civarı ekstra ödeme ve 5.5 milyon euro da bonservise verilecek. Mali olarak düşünülünce, Almeida nın yerine Forlan ın oynayacağını varsayarsak ve 2 yıllık sözleşme imzalansa, Forlan-Almeida farkının 2 yılda bize 14 milyon euro kazandıracağını düşünmüyorum. Kaldı ki yönetimde buna olur demez. Bonservisi çok daha aşağı çekip yıllık 3.5-4 milyon euro ya olursa olur, diyeceklerini düşünüyorum.
Ntv Spor Son Dakika haberi olarak verdi Forlan haftaya resmi sözleşmeyi imzalayacakmış.Hayırlı olsun.
Ertem Şener twitter'da 23 mayıs tarihinde Forlan ile sözleşme imzalanacağını duyurdu..
Hayırlısı olsun..
Tam yazmaya girmiştim.
İspanya'dan Türkiyeye gelen oyuncular burda dikiş tutturamıyorlar. Umarım o şanssızlıgı kırarız.
Hayırlı olsun bakalımİnşallah faydalı bir oyuncudur iyi çıkar umarım :P
Forlan Beşiktaş'ta
15 Mayıs 2011 20:08 | NTVSpor.net
Beşiktaş, yeni sezondaki ilk transfer hamlesini yaptı ve Atletico Madrid'ın yıldızı Diego Forlan ile kesin olarak anlaşmaya vardı ve önümüzdeki hafta Çarşamba günü sözleşme imzalayacak.
![]()
Beşiktaş transfere hızlı başladı ve Atletico Madrid'in yıldızı Uruguaylı Diego Forlan ile ön anlaşma imzaladı.
Önümüzdeki sezon çok güçlü bir kadro ile yola çıkmayı planlayan siyah-beyazlı takım, önümüzdeki hafta çarşamba günü Forlan ile resmi sözleşme imzalayacak.
32 yaşındaki Arjantinli yıldız, sırasıyla Independiente, Manchester United ve Villarreal formaları giydikten sonra Atletico Madrid'e transfer olmuş ve İspanyol temsilcisinde 102 maçta 67 gole imza atmıştı.
KEMAL TOKAK DA SIRADA
Siyah-beyazlı takım, bu sezon Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor forması giyen 1989 doğumlu stoper Kemal Tokak ile de kesin olarak anlaşmaya vardı.
Genç oyuncu Adanaspor altyapısında futbola başlamış, Dardanelspor'da ilk profesyonelliğini yaşamıştı.
22 yaşındaki genç yıldız adayı, daha sonra M.Kemalpaşaspor ve Orhangazispor'da TFF 3. Lig'de forma giymiş ve bu sezon başında da Samsunspor'a transfer olmuştu.
Bu transferin ne kadar iyi ve dogru oldugunu diger etkenler belirleyecek. Almeida kalacak mi, maliyeti nedir, onemli konular bundan. Almeida'yi satip ustune biraz koyup Forlan'i aldiysak tirt bence.
Ama Almeida kalacaksa, Forlan da uygun sartlarda (max 3 milyon bonservis, 3 milyon maas) alinmissa bence muhtesem transfer. Cunku Forlan demek senede 30 mac, 20 gol demek, buna cok ihtiyacimiz var.
Bjk'de mali islerden sorumlu birinin aciklamalarini okudum öglen bonservis 5.5 milyon euro yillik 4.5 milyon euro cok fazla gibi biseyler vardi. Ama gercekten cok iyi bi oyuncu leblebi gibi gol atar burda bu sezon Atl madridde kötü olsa bile.
hayırlı olsun. forlan beşiktaş'a yarar sağlayacaktır. ligimiz açısından da önemli bir transfer. diğer takımlarımızdan da böyle ve buna benzer transferleri olur umarım.
Şahsen Nihat'a 2 senede 7 milyon euro para saymışsak Forlan'ın 4,5 milyon eurosuna tek kelime laf etmem. Kaldı ki bu sene gereksiz ne kadar oyuncu varsa kurtulacağız. Nihat 3,5+Nobre 2,5.. İkisi zaten 6 milyon euro para ediyor , çöp..
Yani Nihat+Nobre+Ferrari+Tabata=10 milyon euro maaş
Yalnız ikisinin de kontratı bitmiyor benim bildiğim kadarıyla... Gerçi Nihat vazgeçecek gibi ama Nobre ye birşey diyemiyorum. Alınmışsa hayırlısı olsun, ayrıntılı gelsin, sonra konuşuruz azını çoğunu artık.
Kemal Tokak kimdir nedir? İzleyen var mı?
Birde madem Nobre de gidiyor diyoruz, Almeida kesinlikle kalacaktır o zaman... Acaba herhangi bir dengeli sistemle Almeida-Forlan ikilisini yanyana izleyebilecek miyiz?
Samsun savunmasının bel kemiği2. Ersan olur Allah'ın izniyle.
Bonservislere hiç girmeyelim![]()
Ersan-Toraman-Kemal-Egemen... Zorda kalırsak, Atınç... Çok iyi olmasa da fazla çaremiz yok, Hilbert-Q7-Simao-Guti-Ernst-Fernandes(ya da Fink)-Almeida-Forlan-Holosko... Ya yabancı stoperlerden biri kalacak ya da yabancı bir sağ bek alınacak. Birde Guti ye yedek lazım.
Sivok kalır![]()
Vay be ForLan da BeşiktaşLı oLdu demek sonunda. Bence Avrupa nın en iyi 10 forveti arasında. KompLe forvet tabiri bir adam. Eğer yeterLi desteği ve stiLine uygun pasLarı aLabiLirse eser.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
a.madrid'in 11'i belli oldu ,ne tesadüf kadroda forlan yok ! Ertem şener.
Forlan Flores ile fena takışıyor. E transfer haberi de çıktı artık oynamaz yani.
Almeida-Forlan ikilisi yanyana muthis olur, cunku Forlan'in oyuncu kurucu ozellikleri de var, geriye gelip uzaktan iyi sutlar cikarabiliyor, Dunya Kupasinda zaten Cavani'nin arkasinda bu sekilde oynadi. Tabii o zaman Guti kulubeye gececek, bence cilingir gorevi daha iyi olur onun icin.
YÖNETİMDEN FORLAN AÇIKLAMASI
Bugün basında çıkan "Forlan Beşiktaş ile anlaştı" haberlerinin ardından ulaştığımız Beşiktaş yönetimi konu ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş yöneticileri Haber1903'e yaptığı açıklamada;
" Forlan'da şuanda her hangi bir gelişme yok. Forlan transferi en son görüşüldüğü gibi duruyor. Şu an için her hangi bir futbolcu ile kesinlikle anlaşmadık " diyerek sözlerini tamamladılar.
Öte yandan Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun yarın özel bir uçak ile transfer görüşmelerini başlatmak için yurt dışına uçacağı öğrenildi.
-HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
20.42de yayınlanmış güvenirim haber1903e beklemek en doğrusu![]()
eto'o bitmiş.