Tevez'in olması imkansız gibi ama Kanoute konusunda önemli gelişmeler var...
Azeri işadamı Mansimov'un da desteği var transferler konusunda...
Tevez'in olması imkansız gibi ama Kanoute konusunda önemli gelişmeler var...
Azeri işadamı Mansimov'un da desteği var transferler konusunda...
Mansimov bir çıLdırsa da City yöneticiLeri gibi paraLar saçsa bizim takıma![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bunlar camiaya kendisini tanıtma,sevdirme politikaları Hayrettin abi...
Takıma primde dağıtmıştı...
İlerleyen yıllarda başkan olarak görürsek şaşırmayalım...
Sevilla'da Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor ve İspanya'da oynuyor adam.Umarım alırız ama bana sanki bu da zor gibi geliyor.İnşallah dediklerin doğru çıkar Anıl abi.
Anlaşılan bu yaz çok güzel geçecek 3 büyük takım açısından + Trabzon ve Sivas![]()
(/s)
Şimdi de Galatasaray'ın eski yöneticisi Mehmet Topuz doğuştan Galatasaraylıdır açıklamasını yapmış.
profesyonel futbolcular böyledir, sonucta oynadiklari veya oynayacaklari takimi tutarlar ekmek parasini o kulüpten kazaniyorlar cünkü.. dogal olarak Topuz ben BJK'liyim diyor cünkü kendisi BJK'ye transfer oldugunu saniyor fakat durum tam dersi.O yüzden bence en iyisi beklemek olur... Bugünde cikip ben Fenerbahce'liyim derse sasirmayin, adam bi laf söyledi diyede efsane yapmayin yarin öbürgün baska takima transfer oldumu arkasindan küfür edersiniz.
dinime söven Müslüman olsa. Daum, Beşiktaş'tayken uyuşturucuyla ilgili davası varken Fenerbahçe taraftarı ellerinde içinde tuz olan naylon poşetleri sallarken iyiydi. Tümer'e edilen küfürler ona keza. Şu konuda anlaşalım önce kendi pisliğimizi temizleyelim. Konu sataşma işine döndü. Herkes laf atma peşinde. Bırakalım ve resmi açıklamayı bekleyelim.
Ben kendi görüşümü söyliyim. Mehmet Topuz Beşiktaş'ta değil şampiyonlar liginde oynamak istiyor. Eğer F.Bahçe ŞL'de olsaydı Mehmet Topuz hiç düşünmeden kabul ederdi F.Bahçe'nin teklifini...
I'm back...
Anıl sen neler diyorsun öyle ya.Ağzından bal damlıyor resmen.
Riise diyorsun Heinze diyorsun Caner diyorsun Kanoute,Gudjhonsen,Tevez diyorsun.Topuz'u herkes söylüyor artık.Neler oluyor yahu bu takıma![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tevez Liverpoolda Murat pek heveslenmeyin![]()
herkes saniyorki mehmet topuz , besiktasla anlasip direk besiktasliyim dedi ve Fenerbahcenin kayseriyle anlastigini duyunca feneri kabul edecek saniyor. Adam bonservisi icin fener ve kayseri yonetiminin anlastigini ogrenmesine ve o kadar baskiya ragmen aksam cikip aslanlar gibi besiktasliyim , gerekirse bir sene oynamam seneye bedavaya giderim demistir. bu kadar basit
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15984
mehmet topuz Fb'de resmi site yazıyor
Tevez'in gelme olasılığını birçok kere yazdım zaten...
Ben sadece girişim olduğunu söyledim.Tevez'in bonservisi menajerlik şirketinin elinde olduğu için girişimde bulunuldu...
Tekrar söylüyorum Gudjohnsen ve Kanoute için çok çok ciddi hamleler var ve önemli mesafe katedildi...
Kanoute yaşlandı en iyi dönemlerini geçti ama kaliteli oyuncu gelirse iş yapar ama ben Gudjohnsen'i pek beyenmiyorum son vuruşları zayıf bir oyuncu Beşiktaş'ın aradıgı adam degil Bobo'dan kalitelidir ama Bobo'nun alternatifi olamaz.
Franck Ribery sözleşmesi varken Galatasaraydan kaçıp istediği takımda oynamamışmıydı? gecici lisans ile...
Topuz Fener’e gider!
Beşiktaş’ın devreye girmesiyle çatallanan Mehmet Topuz transferinde Kayserispor meneceri Süleyman Hurma’yla konuştum. Hurma şöyle dedi;
‘Topuz’un Kayserispor’la daha bir yıllık sözleşmesi var, bizim onayımız olmadan bir yere gidemez. Topuz’la geçen hafta ben konuştum. Yılda 3.2 milyon TL alıyordu, 4.2 istedi. Veremeyiz dedim. O zaman bana bu fiyatı verene giderim dedi. Hayırlısı olsun dedik. Topuz dinlenmek için Antalya’ya gitti. Fenerbahçe istiyordu, onlarla görüştük, şartlarda anlaştık. Aziz Bey pazartesiye kadar müsaade istedi. Sözümüz söz dedik ayrıldık.
Beşiktaş ayıp ediyor
Hurma sözlerine şöyle devam etti;
‘Beşiktaş, Antalya’da Mehmet’i bulmuş anlaşmış, Mehmet de ‘ben zaten Beşiktaşlıyım’ demiş. Yıldırım Demirören beni aradı, Mehmet’le anlaştık dedi. Şaşırdım. Demirören, Ertuğrul Sağlam olayında da aynı hatayı yapmıştı. Sözleşmesi olan oyuncunun önce kulübüyle anlaşılır. Aksi olursa futbolcu zararını çeker...
Sonuca gelelim;
Kayserispor’un Fenerbahçe’ye verdiği söz geçerlidir. Mehmet Topuz ya Fenerbahçe’ye gider ya bir sene Kayserispor’da oynar sonrasında serbest kalır Beşiktaş’a gider. ‘Hayır artık Kayseri’de oynamam’ derse kurallar açık, mukavelesi bir yıl daha uzar.
Kayserispor ciddi bir kulüptür ve verdiği sözden dönmez!
Amaç ortalığı karıştırıp Topuz’u kapmaktır, ama olmaz!
Gökhan Emreciksin ve üste para...
Kayserispor Fenerbahçe’yle anlaşmış. Mehmet Topuz’a karşı Fener’den Gökhan Emreciksin’i ve 5 milyon dolar da para alacak...
Fenerbahçe de Topuz’a Beşiktaş’ın verdiğinden 500 bin euro daha fazla verecek ve Topuz da Fenerbahçe’ye gidecek.
Bu transfer de yatarsa Mehmet Topuz zararlı çıkacak.
Ancak Topuz’un Beşiktaş’a gitmesi de hayaldir.
Fenerbahçe vaz geçerse durum tekrar gözden geçirilir.
Kafanızı şişirdim, yazı çok uzadı ama...
Ne yapayım ki transfer dönemi...
Beni takip eden yanılmaz!
Osamn Tanburacı
M.Topuz ve menajeri kaç gündür boşuna konuşuyorlar.Arkadaşlar M.Topuz F.Bahçe'ye gitmeyecek!Bunu anyalabilmeniz için ne olması gerekiyor?
Anilton niye bu kadar kasıyorsun ki ? Topuz Fenerbahçe'ye gitmez. ama bu sezon Beşiktaş'a da gidemez.
Gider paşa paşa 1 sezon daha Kayserispor'da mı oynar, paf takım ile idmana mı çıkar orası muamma. serbest kaldıktan sonra istediği kulübe yani Beşiktaşa transfer olur.
Yaptığı sayısız açıklamalar.Giydiği formalar.Gerekirse 1 yıl oynamam Beşiktaş'a bedavaya gelirim sözü.F.Bahçe 50 milyon dolar verse gitmem sözü...
Ayrıca detay vereyim size;
Aziz Yıldırım dün Antalya'ya 7 tane adam göndermiştir ve M.Topuz aynı sözleri onlarada söyleyip geri çevirmiştir.Hatta özel uçak bile gitmiştir Antalya'ya nafile...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anlaşılmamaya devam edildiği için kasıyorum.Bizde aynısını söylüyoruz burada ama anlamayanlar anlamak istemeyenler var.O yüzden kasıyorum...
Last edited by anilton : 07.Haziran.2009 at 00:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)