Sayfa 250 / 367 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
7,471 ile 7,500 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Default İnter Milito’yu bitiriyor

Inter, uzun süredir transferine çalıştığı Genoalı golcü Diego Milito konusunda mutlu sona yaklaşıyor.

İtalyan basının haberine göre Milito’nun menajeri Fernando Hidalgo ile Inter asbaşkanı Rinaldo Ghelfi ile görüşmelere başladı.

Diego’nun menajeriyle yıllık ücret konusunda tam anlaşma sağlanamadığı, ancak pürüzlerin ortadan kaldırılacağı ifade ediliyor. Diego’nun yıllık 4 milyon avro istediği, İnter’in ise 3 milyon avroda ısrarcı olduğu ifade ediliyor. Görüşmeler bugün de devam devam ederken, 3.6 milyon avroya anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

29 yaşındaki golcü oyuncu, İnter’deki Arjantinli oyuncu kolonisine dahil olmaya çok yakın. Resmi imzanın en kısa sürede atılacağı ifade ediliyor.

Del Piero_10 Misafir

Default İtalya Kupası Lazio'nun

Lazio ve Sampdoria’yı karşı karşıya getiren İtalya Kupası finalinde, normal süre ve uzatmalarda beraberlik bozulmazken, penaltı atışları sonucu kupa Lazio’nun oldu. Başkent temsilcisi beşinci kez kupayı müzesine götürmenin mutluluğunu yaşadı.

İtalya Kupası finalinde Başkent temsilcisi Lazio ile Sampdoria karşılaştı. Yarı finallerde Lazio Juventus’u elerken, Sampdoria final vizesini lider Inter’i egale ederek kazanmıştı.

Maça hızlı başlayan Lazio, ceza sahası dışından güzel bir vuruş yapan Arjantinli golcüsü Mauro Zarate’nin Sampdoria kalecisi Castellazzi’yi avlayarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Golden sonra Sampdoria Palombo, Pazzini ile gol pozisyonlarından yararlanamayan Sampdoria, 31. dakikada Stankevicius’un pasında Cassano’nun yaptığı ortada, Pazzini’nin kafa golüyle 1-1’lik beraberliği yakaladı.

İlk yarısı bu sonuçla biten maçın ikinci yarısında daha dengeli bir oyun sergilendi. İki takım da beraberliği bozamazken, final maçı uzatmalara taşındı.

Uzatma dakikalarında yorgun oldukları gözlenen iki takım da beraberliği bozacak golü bulamazken, kupa galibini penaltı atışları belirledi.

İlk 5 penaltı atışında Sampdoria’dan Antonio Cassano, Lazio’dan Thomasso Rocchi atışları kaçırdı. 4-4’ük beraberlikten dolayı seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışlarında Campagnaro Samdporia adına atışı gole çeviremezken, kupa Lazio’nun oldu.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yo82gz7qGqU[/YOUTUBE]
    Last edited by Del Piero_10 : 14.Mayıs.2009 at 18:11

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

en alttan 4. Vialli sanirim ? Toldo'ya ne kadar benziyor böyle bi benzerlik olamaz ya.. Toldo sandim.

Default Mutu, Zenit yolunda mı?

Fiorentinalı golcü, teknik direktör Advocaat’ın görevine devam etmesi halinde önümüzdeki sezon Rus ekibinde forma giyebilir.

Zenit St Petersburg, ara transfer döneminde Arsenal’e gönderdiği Andrey Arshavin’in yerini bir türlü dolduramamıştı. Rus ekibinin bu bölge için Fiorentina’da forma giyen golcü yıldız Adrian Mutu’yu düşündüğü öğrenildi.

Tuttomercatoweb adlı internet sitesine göre; Romen futbolcu da, kulübü izin verdiği takdirde Rusya’da forma giymeye hevesli fakat bir şartı var.

Mutu, şu an için takımın başında bulunan fakat bu görevini bırakarak Belçika milli takımının başına geçmeyi düşünen Dick Advocaat’ın, görevinin başında olmasını şart koşuyor.

Mor menekşelerde başarılı bir sezonu daha geride bırakan Mutu, Serie A’da oynadığı 19 maçta, 13 kez ağları havalandırmayı başardı. Nisan ayında dizinden ameliyat olan golcünün, sezonu kapattığı belirtilmişti.

Goal

Default Crespo'nun Menajeri de Napoli iddialarını kabul etti

Önümüzdeki sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Crespo’nun, Napoli’de bulunan vatandaşı Lavezzi ile beraber oynayabileceği belirtildi.

Bu sezon Inter’de fazla forma şansı bulamayan Hernan Crespo, sezon sonunda kulüpten ayrılmayı düşünüyor. Arjantinli futbolcunun menajeri Fernando Hildalgo da bu haberleri doğruluyor.

Bugün Radio Kiss Kiss’e konuşan menajer, “Crespo belki Napoli’ye gidebilir. Ben şu anda başka iki İtalyan kulübü ile de görüşme aşamasındayım. Sezon sonunda yeniden bir görüşme yapmak üzere sözleştik” dedi.

Her ne kadar Crespo’nun menajeri, bu iki takımın adını vermese de, İtalyan basını bu takımlardan birinin Lazio olduğunu iddia ediyor.

Inter’deki performansıyla bir türlü göz dolduramayan Crespo, yine de geçtiğimiz hafta Chievo karşısında attığı golle kendini hatırlatmıştı.

Bu sezon sadece 13 kez sahada yer alan eski Parmalı golcü, iki kez ağları havalandırmayı başardı. Son dönemlerde takıma olan bağlılığıyla gündeme gelen Arjantinli futbolcu, şampiyonluğa giden takımı için gerekirse sakat sakat oynayabileceğini belirtti.

Goal

Del Piero_10 Misafir

Crespo önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Fiorentina'da oynayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bugün Fanatikte Crespoyu TS ile yazmışlar

Del Piero_10 Misafir

Default Ronaldinho'nun fiyatı 11 milyon avro

İngiltere'nin kalın cüzdanlı ekibi Manchester City'nin, Milan'da forma giyen Ronaldinho için girişimde bulunduğu ve bonservis bedeli olarak 11 milyon avro yanıtı aldığı öne sürülüyor.

Bu yaz Ronaldinho'nun ismini transfer gündeminde tekrar bol bol duyacağımız kesin. Brezilyalı futbolcuya talip olan takımlar arasında bir süredir adı geçen Premier League ekibi Manchester City'nin, bir adım daha atarak Milan kulübüyle resmi temas kurduğu iddia edildi.

Daily News gazetesinde yeralan habere göre İtalyan kulübü, ünlü yıldızın satışına 11 milyon avro değer biçti. Transfere bol para yatırmayı seven Manchester City'nin, bu bedeli ödeyip ödememek konusundaysa şimdilik kararsız kaldığı ifade ediliyor.

Bu arada Ronaldinho'yu renklerine bağlamak isteyen takımlar arasında Napoli'nin de yeraldığı öğrenildi.

Milan'ın sezon başında Barcelona'dan aldığı Ronaldinho, şu âna kadar forma giydiği 26 karşılaşmada 8 gole imza attı.

Del Piero_10 Misafir

Default Buffon: “Juventus’dan ayrılmayacağım”

Tecrübeli kaleci Gianluigi Buffon, gelecek dönemde Torino’dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Juventuslu kaleci Gianluigi Buffon’un geleceği alınan kötü sonuçların ardından yaptığı açıklamalarla belirsizlik kazanmıştı.

Tecrübeli kalecinin ismi Avrupa’nın birçok başarılı kulübüyle anılırken, Buffon, kendi resmi sitesinden yaptığı açıklamada Juventus’ta kalacağını belirtti.

Eski Parmalı kaleci “Gazetelerde neler okunduğunu biliyorum ve son günlerde televizyonlarda da aynı şeyleri görüyorum. Resmi olarak onaylayabilirim ki gelecek sezon Juventus’tan ayrılmayacağım” şeklinde açıklamalarına başladı.

Milan ile 1-1 sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada takımın bir iki sezon hiçbir şey kazanamamasından korktuğunu belirtmişti.

“İki adet röportaj vermiştim, biri John Elkann’a diğeri ise Jean-Claude Blanc’a. Daha sonra verdiğim cevaplar benimde ilgimi çekti. Sadece benim değil, herkesin görmek istediği daha rekabetçi bir takım görebilmek. Bu açıdan baktığımızda şu an daha sakinim. Şimdi ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmeliyiz”

Juventus 67 puanla ligde üçüncü sırada yer alıyor. Torino ekibinin kalan maçlarında Atalanta, Siena ve Lazio ile karşılaşacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milan yaptığı gereksiz transferin bedelini ödüyor 1 yılda 10 milyon euro zarar ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Inter'de kalmayacağı kesin de bakalım nereye gider . . .

Default Figo veda ediyor !!

Inter’in Portekizli yıldızı Luis Figo, Milan’ın Udinese’ye 2-1 yenildiği ve takımının şampiyonluğunu ilan ettiği maçtan sonra, futbolu bırakacağını açıkladı.

2001 yılında FIFA tarafından yılın oyuncusu seçilen yıldız oyuncu, 20 yıllık futbol kariyerini bitirme kararı aldığını ifade etti. Geçen sezon başında futbolu bırakacağı belirtilen Figo’nun, Jose Mourinho’nun gelişiyle bir yıl daha oynama kararı aldığı ifade edilmişti.

Bu sezon kendisi adına en rahat şampiyonluğun kazanıldığı yıl olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, “Kariyerimde ilk defa oynamadan şampiyon oluyorum. Bence bırakmanın zamanı geldi. İtalya’da şampiyon olmak çok zor. Kolay bir şampiyonluk aldık gibi gözükse de, işler burada çok zor” dedi.

Avrupa dışında bir süre daha futbol oynamayı düşünebileceğini belirten 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Artık üst seviyede futbol oynamayı düşünmüyorum. Küçük bir ihtimal de olsa, Avrupa dışında futbol oynamayı düşünebilirim” dedi.

200 yılında Barcelona’dan olaylı bir transferle Real Madrid’e transfer olan Figo, kariyeri boyunca 23 kupa kazandı. 2001 yılında kazandığı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu en büyük başarılarından biri. Portekizli milli formasını 127 kez giyen Figo, Euro 2004’de final oynamış, 2006 Dünya Kupası’nda da 4. olmuştu.

Goal

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Portekizde bırakması daha şık olurdu ...

bence gençlere yönelmeli.. daha doğrusu bu kdar yaşlılara yönelinmemeli. ama galliani hala genç oyunularda değil yaşlı oyuncularla kupa kaldırılır diyor.[gördük]
    anormal yaşlandı kadro.
    --------transfer--------
    zambrotta-nesta-transfer-jankulovski
    ---------pirlo--------gattuso--------
    --seedorf-------kaka-----------transfer veya düzgün bir ronaldinho
    --------------pato veya pato--------
    şeklinde olmalı
    yedekler de:
    abbiati,kaladze,sağ bek yedek,ambrosini, kanat yedek
    şeklinde olmaı bence.
    3ü 1. sınıf, toplam 5 veya 6 tranfer şart bana göre

Default Mourinho: "Milito bize gelecek"

İnter'in teknik patronu Mourinhoi Genoa'da forma giyen Milito'yla anlaşmaya çok yakın olduklarını doğruladı.

İnter, Diego Milito'yla anlaştı sayılır. Konuya ilişkin olarak bir süredir medyada yeralan haberleri doğrulayan isimse, İtalya şampiyonunun teknik direktörü Jose Mourinho oldu.

Dün oynanan Siena maçının ardından mikrofon uzatılan Portekizli çalıştırıcı, "Artık bunu açıklayabiliriz. Genoa'dan Diego Milito'yu almaya çok yakınız. Çok formda bir golcü" diye konuştu.

Barcelonalı savunma oyuncusu Gabriel Milito'nun abisi olan 29 yaşındaki Diego Milito, bu sezon Genoa adına Serie A'da 20 gol kaydetti. Anlaşılan o ki İnter, önümüzdeki sezon İbrahmoviç-Milito ikilisiyle gol arayacak...

Goal

Default Ronaldinho: “Milan’da kalacağım”

Fazla forma şansı bulamamaktan yakınan Brezilyalı oyuncu, yine de ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz yaz sezonunda gerçekleşen Ronaldinho transferi, Milanlı taraftarlar tarafından büyük sevinçle karşılanmıştı. Sezona iyi de bir başlangıç yapan 29 yaşındaki futbolcu, zamanla formdan düştü ve kenarda oturmak zorunda kaldı.

Daha Barcelona’dayken, Manchester City kulübünden de bir teklif alan Brezilyalı yıldız, Milan’a gelmeyi tercih etmişti.
    La Gazzetta dello Sport’taki haberde Ronaldinho’nun şu sözlerine yer verildi: “Takım arkadaşlarımla, menajerimle ve taraftarlarla aram çok iyi. Bu formayı bırakmayı düşünmüyorum. Milan’a şampiyon olmaya gelmiştim ama bu sene hedeflerimize ulaşamadık. Önümüzdeki sezon hem lig hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için söz veriyorum."

Sezon sonunda Chelsea’ye gideceği konuşulan Ancelotti ile ilgili de konuşan Brezilyalı yıldız, “Mutsuz mu? Onun mutsuz olması bizi de mutsuz eder” diyerek antrenörüne destek çıktı.

Milan formasıyla bu sezon Serie A’da 16 maça çıkan Ronaldinho, sekiz kez ağları havalandırmayı başarmıştı.

Goal

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milan'da kalacağını sanmıyorum Böyle açıklamalar yapması doğal ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ibrahimovic'ten sonra etkili forveti yoktu Inter'in , Cruz Crespo son sezonlarını yaşıyorlar zaten Adriano Brezilyaya döndü . Inter için süper transfer olur Milito Ki bu transfer bitti sayılır ...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

vay senin yalanın batsın . Kim daha fazla verirse oraya gideceksin işte. Böyle konuşması doğal.

ancelotti kullanamadı bence şu harika yeteneği. ama kakanın ahenkini bozduğu gerçek. ronaldinho kaka seedorf 2 lüsü seneye iş yapabilir. gerekli şey arkalarının ii olması

çok yetenekli.. teknik, hava toplarnda da fena değil, yaratıcı, hırçın, pres de yapan, gole de yakın bi futbolcu. iboyu gölgede bırakırsa kimse şaşırmasın

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İbra,MiLito,BaLoteLLi

Barca gibi geLecek yıL goL rekoru kırma hedefLeri var sanırım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

arkasında stankovic vieira cambi mi yapacaklar sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

2 tane iniesta xavi ayarı oyuncu bulabilse inter....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

11 milyon avro mu istiyorlar? garanti gider o zaman.. şu anki ronaldinhoya bile 11 milyon avro vermek isteyen dolu takım çıkar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

City bu haberi duymasın...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    City bu haberi duymasın...
    Aziz Yıldırım duymasın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne demek şimdi bu. Neyi ima etmeye çalışıyorsun.

Sizin bu haberlerde duyduğunuz Adriano,Sheva,Ronaldo,Ronaldinho vs vs haberleri Aziz Yıldırım çıkartmıyor, bizim saçma medyamızın uydurmaları.

Ayrıca dünkü yayını izleseydin bu yorumu yapmazdın Ronaldinho'yu transfer etmek için hiçbir çalışma yapılmadığını söyledi.

Klübü maddi zarara sokacak hiç bir transferi yapmaz ve yapacağınada inanmıyorum. Ronaldinho'nun Maliyetinin sadece 11m€ olarak kalmayacağını, bunun maaşı primi maç başı parası bilmemnesi + 3 veya 4 sezonluk toplam verilecek paranın bir hayli fazla olması nedeni ile bu transferi yapmaz.

Yorum yaparken 2 kere düşün. Tahrik edici, küçük düşürücü, dalga geçmek amaçlı yorum yapma.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Ne demek şimdi bu. Neyi ima etmeye çalışıyorsun.

Sizin bu haberlerde duyduğunuz Adriano,Sheva,Ronaldo,Ronaldinho vs vs haberleri Aziz Yıldırım çıkartmıyor, bizim saçma medyamızın uydurmaları.

Ayrıca dünkü yayını izleseydin bu yorumu yapmazdın Ronaldinho'yu transfer etmek için hiçbir çalışma yapılmadığını söyledi.

Klübü maddi zarara sokacak hiç bir transferi yapmaz ve yapacağınada inanmıyorum. Ronaldinho'nun Maliyetinin sadece 11m€ olarak kalmayacağını, bunun maaşı primi maç başı parası bilmemnesi + 3 veya 4 sezonluk toplam verilecek paranın bir hayli fazla olması nedeni ile bu transferi yapmaz.

Yorum yaparken 2 kere düşün. Tahrik edici, küçük düşürücü, dalga geçmek amaçlı yorum yapma.
    ?? Bana mı??
    Ben Galatasaray taraftarıyım ve Fenerbahçe'de Ronaldinho'yu alacak maddi güç var diye düşünüyorum. Ronaldinho'nun Fnere'e gelmesi de bana yaramaz..

Bu haberi Aziz Yıldırım çıkarttı diye birşey ne dedim ne ima ettim.
    Dalga geçmedim aksine fenerbahçe'nin bu oyuncuyu alacak madi gücü vardır demeye getirdim. Ama bir neden bulup saldırmak istediysen orasını bilemem.

Ayrıca "tahrik etme, dalga geçme" gibi şeyler söyleyerek milleti bana karşı kışkırtmaya çalışma. Tek cümleden bu kadar nem kapılmaz yahu...

Sizi överken yerdiğimi söylüyorsun.. Enteresan.

Not: Kızdırdıysak kusura bakma.
    Last edited by Hugo : 20.Mayıs.2009 at 01:17

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Alicanın Dediği Gibi City Saldırır Şimdi

Mesaj Yetkileri