Milito İnter İçin Çok İyi Olur İnşallah Alır İnter Militoyu
Milito İnter İçin Çok İyi Olur İnşallah Alır İnter Militoyu
İnter, uzun süredir peşinden koştuğu iki futbolcunun transferini kesinleştirdi. İnter'in bu iki futbolcunun transferi karşılığında Genoa'ya ne kadar bonservis ödemesi yaptığı şimdilik bilinmiyor.
Serie A'da sezonun ilk transferleri İnter'den geldi. İtalya şampiyonu, Genoa takımında forma giyen Thiago Motta ve Diego Milito'yla anlaştı.
Transferin resmiyete dönüştüğü haberi az önce Genoa Başkanı Enrico Preziosi tarafından duyuruldu. İnter'in, bu iki futbolcunun transferi için şimdilik bilinmeyen miktarda paranın yanısıra Robert Acquafresca'yı da Genoa'ya verdiği öğrenildi.
Bu arada Genoa takımı da, İnter'e sattığı Diego Milito yerine Sergio Floccari ile anlaştı.
İkisi de sezon başında İspanya'dan gelmişti
Sezon başında Real Zaragoza'dan Genoa'ya transfer olan Arjantinli golcü Milito, İtalyan ekibiyle bu sezon çıktığı 29 karşılaşmada 20 gole imza atarak İnter başta olmak üzere birçok dev kulübün dikkatini çekmişti
.26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Thiago Motta da Genoa'nın bu sezon başında, yine bir İspanyol takımından, bu kez Atletico Madrid'den transfer ettiği bir isimdi. Genç yaşından itibaren Barcelona Kulübü'nde yetişen Motta, 6 sezon boyunca da Katalan ekibinin A takımında forma giymişti.
Motta gereksiz olmuş bence ama Milito İbo ile mükemmel ikili olur.
Güzel Transferler İnter İçin
Bencede Motta gereksiz olmuş.Ama Bilito çok iyi transfer.Forvet hattında İbrahimıviç ile iyi ikili olurlar.
Milan’ın Brezilyalı yıldızı Kaka kendisiyle ilgilenen kulüplere mesaj verdi ve kulübünden ayrılmayacağını belirtti.
Kaka Milan’dan ayrılacağına dair çıkan haberlere rağmen yakın bir zaman içinde kulübünden ayrılmayacağını açıkladı.
Marca ve AS gazetelerinde yer alan haberlere göre Real Madrid’de başkanlığa seçilmesi beklenen Florenitono Perez yıldız oyuncuyu transfer etmek istiyordu. Nacak hem Milan kulübü hem de oyuncunun menajeri bu haberleri yalanlamıştı.
Ancak Berlusconi’nin çarşamba günü yaptığı açıklamada Kaka’yı satabileceğini belirtmesi dedikoduların tekrar canlanmasına sebep olmuştu.
Milan Channel’a açıklamalarda bulunan Kaka, “Milan’dan ayrılmayacağımı herkese söylemek istiyorum” dedi.
Bu sezon Sampdoria'da gösterdiği performansla İtalya'yı kasıp kavuran Antonio Cassaano, Messi'ye övgüler yağdırdı ve onun Ronaldo’dan da Maradona’dan da iyi olduğunu belirtti.
Sampdoria’nın golcü futbolcusu Cassano, Messi’nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olduğunu düşünüyor.
Önümüzdeki hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçında favorisinin barcelona olduğu açıklayan İtalyan futbolcu, Messi’nin Ronaldo’dan daha iyi bir oyuncu olduğunu belirtti..
Sky Sport Italia’ya konuşan Cassano, “İki takımı da desteklemeyeceğim. Ama bu maçta futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olan Messi sahne alacak” dedi.
Barcelona’nın kupayı kazanmasını istediğini söyleyen Cassano açıklamalarını, “Maradona’da adını tarihe yazdırmış bir futbolcuydu. Ama Messi ondan çok daha iyi. Maradona bugünlerde top oynasaydı o kadar etkili olamazdı. Ronaldo da iyi bir oyuncu ama Messi en iyisi. Umarım Balon d’Or’u bu yıl o kazanır” diyerek sonlandırdı.
Cassano'ya katılıyorum.![]()
(/s)
Sonunda benim gibi düşünen biri daha çıktı. 5 YıL sonra herkes böyLe düşünecek zaten.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Messi tabiki inanılmaz ama bugün napoliye gitse maradonanın yaptıklarını yapabilir mi? Açıkçası yapamaz..Messi iyi oynarken yanındakilerede bir bakın derim..
Cassano haklıda olabilir haksızda. Çünkü iki futbolcunun oynadıgı zaman dilimleri epey farklı. Mesela Ronaldo'dan iyi deseydi tamam diyebilirdim. Gerçi ben hiç Maradona'nın tam bir maçını izlemedim sadece Ronaldo'dan daha iyi olduguna katıldıgımı söyleyebilirim.
Bende böyle düşünüyorum daha çok genç olmasına rağmen çok büyük işler yapıyor olgunlaşınca düşünemiyorum
Allah vergisi akıl almaz bir yetenek ve bunun yanıdan herkeste olması gereken vakur bır durus .. kotu oynasa bıle Messi'yi ıkıncı ozellıgı dunyanın en ıyı oyuncusu yapmaya yeter .. Yetenek bakımından belki Ronaldo'nun O'ndan aşagı kalır yanı yok ama kişilik, futbol ahlakı vs bakımından Messi 1000 Ronaldo eder ..
İçeriden bilgi aldığını belirten Inter teknik direktörü, Ancelotti’nin önümüzdeki sezon Premier Lig’e gideceğini yineledi.
Birçok kişi Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin Chelsea’ye gitmesini bekliyor fakat Inter teknik direktörü Jose Mourinho bu konu hakkında kesin konuşuyor.
Kulübün içinden bilgi aldığını belirten Porteklizli teknik adam, Guus Hiddink’in yerine gelecek ismin Ancelotti olduğunu tekrar tekrar belirtti.
Sky Italia’ya konuşan Mourinho, “Chelsea’deki arkadaşlarım bana Ancelotti’nin olduğunu söylediler. Hatta bazı oyuncular gelip bana, Carlo hakkında sorular soruyorlar, kendileri için iyi olup olmayacağını öğrenmek istiyorlar. Ben de onlara Ancelotti’nin; iyi bir teknik adam olduğunu, oyuncuları ile yakın ilişkiler kurduğunu ve kulüpte iyi bir atmosfer kurmayı başardığını söyledim” dedi.
Şu an için hala rakibi olan İtalyan teknik adamın, İngiltere’ye uyum sağlayabileceğini söyleyen Mourinho, sözlerine şöyle devam etti:
“Adapte olabilir. Çünkü Ancelotti’yi orada, kazanmak için sabırsızlanan bir sürü oyuncu bekliyor. Sonuçta Carlo gider mi gitmez mi bilmiyorum ama onun için en iyisini dilerim. Bana sorarsa hiç düşünmesin. İngiltere’de onu çok farklı bir tecrübe bekliyor”
Goal
Yav sanane![]()
Inter'de forma giyen Hernan Crespo futbol kariyini büyük olasılıkla Genoa'da sürdürecek. Açıklama, Genoa Başkanı'ndan geldi.
Hernan Crespo kariyerini Genoa'da noktalayacak gibi görünüyor. Genoa Başkanı Enrico Preziosi, İnter'le sözleşmesi sona eren Arjantinli golcüyle büyük ölçüde anlaştıklarını söyledi.
İtalyanca yayın yapan Radio Incontro'ya konuşan Preziosi, Crespo konusuna ilişkin olarak, "Henüz sözleşme imzalamadık. Ancak ben kendisiyle biraraya geldim ve bu çok etkili oldu. Crespo yüzde 99.9 Genoa oyuncusudur" diye konuştu.
33 yaşındaki Arjantinli golcü, daha önce İnter'in yanısıra Lazio, Chelsea gibi takımlarda da forma giymişti.
Milito'nun yerine aldılar sanırım kalitesine bir sözüm yok fakat yaşlandı artık kısa vadede bir çözüm olur Genoa'nın forvet sorununa.
Crespo yaşlandı artık 1 veya 2 yıl verimli olur ondan sonra olacağını sanmıyorum....
Bazı Milan taraftarları San Siro'daki son maçında Maldini'ye yuhlayarak ve ''Tek bir kaptanımız var o da Baresi'' pankartı ile veda ettiler.
Milan formasıyla San Siro’daki son maçında çıkan Paolo Maldini, Roma maçında alınan mağlubiyet sonrası taraftarın tepkisiyle karşılaştı.
Bugün San Siro’da oynanan Roma maçında alınan 3-2’lik mağlubiyet sonrası, efsane savunma oyuncusu Paolo Maldini için hazırlanan veda etkinliklerine taraftarın tepkisi damga vurdu.
Milan’ın Ultras taraftar grubu 6 numara bir forma pankartı açarken, ‘Milan’ın bir kaptanı var’ yazılı afişler açtılar. Ultras grubu, Milan’ın efsane kaptanlarından Franco Baresi’nin Milan’ın tek kaptanı olduğu yönünde tezahüratlar yaptı.
Stadın büyük bir kısmı bu protestoya tepki gösterirken, Maldini’nin son maçında istenmeyen görüntüler yaşandı.
Maldini’ye yapılan tezahüratlar sonrası, büyük bir taraftar grubu Maldini lehine sloganlar attı. Ultras’ın bu tepkisi saygısızlık olarak nitelendirildi.
Hem de ne saygısızlık
Diyecek tek şey; "yazık"
Terbiyesizlik..
Sen takım için herşeyini ver yıllardır canını dişine tak sonrasında istemedigin şeyleri yaşa , saygısızlık
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Resmen Saygısızlık Böyle Bir Futbolcuya Yapılacak Şeymi Bu
Baresi bir efsanedir evet ama Maldini de sadece ACM'da oynamış bir efsanedir. gerçekten iyi bir futbolcu ve altyapısından 41 ine kdr hep milanlıydı. saygısızlık yapmışlar. Maldini nin Baresi den daha iyi bir kaptan olmak gibi bir derdi de zaten yoktur bence . Ultra grubu hariç tüm milanlılar da böyle düşünüyrdur zaten, sorun yok. bu olayı kaldırabilecek tecrübesi var Maldini'nin..
We love you Paolo!!!
![]()
Ayıp Etmişler ...
çok büyük bir terbiyesizlik ......
24.5 milyon € karşılığında bugün imzayı attı.Werder Bremen ile son maçına 31 Mayıs'ta Almanya Kupası finalinde çıkacak.
http://www.juventus.com/site/ita/NEW...34B6091781.asp