Sayfa 26 / 367 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

inzaghi hala gilardino'dan daha iyi hiç geliştiremedi kendini....

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

juveden artık büyük yıldız bekliyorum.yanında ivanoviçte gelse iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default İtalya Serie A

İtalya Serie A maçlarını burada konuşabiliriz:

Serie A'da 1.Hafta Toplu Sonuçlar:

AS Roma 2 - 0 Livorno
    Fiorentina 2 - 3 Inter Milan
    AC Milan 2 - 1 Lazio
    Atalanta 3 - 1 Ascoli
    Cagliari 0 - 1 Catania
    Chievo 1 - 2 Siena
    Messina 1 - 0 Udinese
    Palermo 4 - 3 Reggina
    Sampdoria 1 - 2 Empoli
    Torino 1-1 Parma
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Del Piero_10 Misafir

İtalya-Faroe Adaları 2-1
    Maçın yıldızı tekrar Giovinco

http://www.youtube.com/watch?v=TmzNdqEU2_0

Yeni Bir Pirlo Doğuyor: Cigarini

Parma’nın genç ortasaha oyuncusu Cigarini, Serie A’da ve İtalya ümit milli futbol takımında gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye başladı.

Luca Cigarini, İtalya 21 yaşaltı milli takımının geçtiğimiz hafta sonu Faroe Adaları’nı yendiği karşılaşmada da forma giydi. Her ne kadar İtalya’nın performansı beğenilmese de oyuncunun takıma katkısı olumluydu.

Birçok kişi tarafından Andrea Pirlo ile karşılaştırılan Parma’nın genç oyuncusu Cigarini bu karşılaştırmanın çok lüzumsuz ve yanlış olduğunu söyledi: “Beni onurlandıran bir karşılaştırma. Ancak sanırım insanlar beni biraz da abartmış. Henüz yolun başındayım. Her şeye rağmen beni buna layık görenlere çok teşekkür ediyorum.”

Cigarini Parma’nın İtalyan futboluna kazandırmak üzere olduğu tek isim değil. Marco Rossi ve Daniele Dessena da Serie A’nın göze çarpan genç isimleri.

Rosina Milli Takıma

Torino teknik direktörü Walter Novellino, takımının orta saha oyuncusu Alessandro Rosina’nın çok yakın zamanda ligin ilk maçlarındaki üstün performansı nedeniyle milli takıma çağrılabileceğini belirtti.

Rosina'nın milli takımı hak ettiğini belirten Sampdoria’nın eski hocası Novellino, Reggina maçında klasını gösteren Alvaro Recoba’yı övmeyi de ihmal etmedi.

Novellino Uruguaylı oyuncu için, “Recoba’nın yeteneklerini sahada gösterebilmesi için her şeyi yapacağım. Donadoni’nin yakın zamanda Alessandro (Rosina)’nın farkına varacağını da düşünüyorum,” dedi.

Takımına da güller saçmayı ihmal etmeyen İtalyan teknik adam, “Pratik ve dengeli bir Torino ekibine sahibim. Az gol yemeye çalışıyoruz. Son maçta kesinlikle şanssızdık,” diye konuştu.

Del Piero_10 Misafir

Default Ronaldo'ya Doping Şoku

Brezilya'da tedavisi süren Ronaldo, İtalya'dan gelen haberle sarsıldı. İtalya Milli Olimpiyat Komitesi'nden Luigi Frati'nin iddiasına göre sahalara dönüşü geciken Ronaldo'nun tedavisinde doping kapasamına girecek bir madde kullanılıyor.

Komite başkanı Luigi Frati, Ronaldo'nun İtalya'ya döndükten sonra doping testine girebileceğini açıkladı. Brezilyalı doktorlarının kulübünü suçladığı Ronaldo, ülkesine özel bir tedavi görüyordu.

Bu tedavi kapsamında oyuncunun kanından alınan protein, sakat olan bölgelere enjekte ediliyor.Bu tedavinin illegal doping içerdiğini düşünen Luigi Frati, Brezilyalı oyuncunun teste girmesini istedi.

Ronaldo'nun takıma daha önceden katılması bekleniyordu ama tedavi süresi beklenenden daha uzun oldu. Brezilyalı oyuncu 2 gün sonra İtalya'ya dönecek.

Del Piero_10 Misafir

Default İtalya'da en çok para kazananlar

Kaka (AS Milan) - 5.9m euro
    Francesco Totti (AS Roma) - 5.46m euro
    Zlatan Ibrahimovic (Internazionale) - 5m euro
    Patrick Vieira (Internazionale) - 5m euro
    Gianluigi Buffon (Juventus) - 5m euro
    Adriano (Internazionale) - 5m euro

En çok maaş ödeyen takımlar

Milan 118 milyon euro
    inter 109 milyon euro
    Juventus 97 milyon euro
    Roma 59 milyon euro
    Lazio 17 milyon euro

Del Piero_10 Misafir

Juventus Genel menajeri Alessio Secco 23 eylülde İvanovic'in durumunu konuşmak için Moskova'da olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Milanın İnterden daha fazla maaş ödemesine şaşırdım biraz.En çok Kaka'nın kazanması normal...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İlk kez duyuyorum adını.Genç olması güzel.

Serie A'da bu hafta...
    Serie A'da yeni sezon heyecanı başladı. Sezon öncesi yaşanan şike skandalı ile son anda İtalya Serie A'da kalan ve sezona -8 puanla başlayan Milan, ligin ilk haftasında seyircisi önünde kendisi gibi şike skandalı kapsamında sezona -11 puanla başlama cezasına çarptırılan Lazio'yu 2-1 mağlup ederek sezonu 3 puanla açtı.

İlk yarısı 1-0 Milan'ın üstünlüğü ile biten maçta kırmızı - siyahlılara galibiyeti getiren golleri 27. dakikada F. Inzaghi, 70. dakikada bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan takımın yeni transferi R. Oliveira kaydederken, Lazio adına tek gol 73. dakikada Makinwa kaydetti.

İtalya'da yeni sezon dün oynanan iki maç ile açılmıştı. Ligin açılış maçında Roma evinde Livorno'yu 2-0'la geçerken, büyük bir çekişme içerisinde geçen maçta Serie A'da bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen İnter Fiorentina deplasmanında Cambiasso ve Juventus'tan transfer edilen golcü futbolcu İbrahimovic'in golleriyle 3-2 galip gelmesini bildi.

Luca Toni'nin ligin ilk haftasında İnter filelerine Fiorentina formasıyla bıraktığı iki gol Mor Menekşeler'in mağlubiyetini engelleyemedi.

Kaynak : SuperSpor.com

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Reggina neden -15 puanla başladı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

sonradan onla ilgili bi olay oldu heralde ama neydi bilmiorum
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006

Bence bu yıl Lazio çıkış yapabilir.Makinwa ve daha önemlisi Ledesma'yı almışlar.Özellikle Ledesma takımı büyük yerlere getirebilecek kapasitede bir oyuncu.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by dick
    Bence bu yıl Lazio çıkış yapabilir.Makinwa ve daha önemlisi Ledesma'yı almışlar.Özellikle Ledesma takımı büyük yerlere getirebilecek kapasitede bir oyuncu.
    evet ben özellikle Makinwa yı çok beğeniyorum beğeniyle izliyorum kendisini.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Makinwa Palermo dan geldi ve Palermo bence çok güç kaybetti

Quote Originally Posted by WishbonE
    Juve ve Firenze nin yaptığı şikeden yapmışlarda o yüzden

Del Piero_10 Misafir

berlusconileri yoktu o yüzden

Del Piero_10 Misafir

Kaka'dan İnter'e: "Adriano'nun Yeteneğini Harcıyorsunuz"

Milan'ın süper Brezilyalısı Kaka, İnter'de kendine bir türlü yer bulamayan vatandaşına destek çıktı.

Adriano'nun her zaman oynaması gerektiğini söyleyen Kaka, bir ara Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Brezilyalı yetenek için "Arkadaşım olması dışında, futbola zenginlik katması nedeniyle de onun yedek kulübesinde oturmaması gerektiğini düşünüyorum. Yeteneği çöpe atılıyor" şeklinde konuştu.

Hatırlanacağı gibi son olarak Milan 2. Başkanı Adriano Galliani, Milan'ın Adriano'yla ilgilendiğini söylemişti. Kaka'nın da olası bir Adriano transferinden memnuniyet duyacağı anlaşılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adriano tam Milan'lık adam. Bence gitsin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bencede yetenegi Mancini yüzünden çöpe atılıyor sırf Adrianonun bu durumu yüzünden İnter i hiç sevmez oldum insallah Adriano başka bir takıma transfer olurda böyle bir yetenekten Dünya futbolu mahrum kalmaz.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Del Piero_10 Misafir

Juventus ve Roma'nın maaş dağılımı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

inşallah roma şamiyon olur ya içlerinde en sevdğim takım o

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    inşallah roma şamiyon olur ya içlerinde en sevdğim takım o
    kesinlikle...roma olsun.....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

interi tercih ederim romaya...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bir juveli olarak roma yı intere tercih ederim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Juveliler Roma'yı ister.. Fio olsun diyeceğim ama çok zor. Inter diyecektim fakat Juve'yi yendiler bu hafta Bu yüzden Roma olsun.

Del Piero_10 Misafir

Juveliler Roma'yı ister.. Fio olsun diyeceğim ama çok zor. Inter diyecektim fakat Juve'yi yendiler bu hafta Bu yüzden Roma olsun.
    inter bu hafta Juve'yi yenmedi,sanırım Fiorentina yazacaktın
    Roma olsa iyi olur zaten 3 kere olabilmişler,ama zor

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

inter fio yu yendi..lig açılmadan oynanan maçta juve interi yendi:1-0

Ronaldo'ya doping şoku
    Milan'ın sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Brezilyalı golcüsü Ronaldo'nun doping kullandığı iddia ediliyor. Brezilyalı futbolcunun kanının genetik oynamayla ve proteinle değerleri yükseltilerek yeniden enjekte edildiği belirtiliyor. Bu yöntem Brezilya'da serbest iken, İtalya'da yasak. La Gazzetta dello Sport, 31 yaşındaki oyuncuya ceza gelebileceğini belirtti. Ronaldo'nun bu yöntemle üç hafta sonra sahalara döneceği ifade edildi.
    13.09.2007

Kaynak : Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Barzagli süper.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Adriano ya 5m€ veriyor İnter...Hiçde faydalanamıyor...

Mesaj Yetkileri