Vay beZaten bize gelmeyecegini biliyordum turnuvadan sonra.Ajaxa ya da baska bir takima gider diye dusunuyordum..
Aziz başkan yine bi uçak kaldırsın![]()
turnuvadan once olsaydı turkıyeye gelırdı...mılanda yararlı olurmu bılemem kapanan takımların defansında cok faydalı olur ama mılan gıbı hucumu dusunen bı takımda yararlı olucagını sanmıyorum
Onyewu adı bizim için çıktığında çoğunluk beğenmiyordu, Milana gidince göklere çıkarır taraftar, rakip taraftarlar, medya falan...
İsot'un dediği gibi pehlivan gibi adam alsaydık iyi olurdu. Milan iyi bir stoper aldı fakat orda pek fazla 11 oynayacağını düşümüyorum tabi belli olmaz iyi çıkış yakalayabilir, Stam gibi olabilir![]()
Onyewu'yu bedavaya aldilar Lugano gibi bir oyuncu bedavada dururken onu kimse almadi ? Niye acaba![]()
İso Abi'nin Pehlivanını Milan almış
Bu arada hayret ettim Milan 30 yaşından genç bir oyuncuda alırmış![]()
Fenerbahçe'nin transferde önceliği stoper olsaydı,bitirebilirdik bu transferi aslında.Gerçi bu oyuncunun özellikle konfederasyon kupasındaki performansından sonra Türkiye'ye gelmesi zor olurdu.
Transfer Milan'a hayırlı olsun,Onyewu'nun Serie A'da başarılı olacağını düşünüyorum.Milan'da ilk 11'in değişmez oyuncusu olabilir.
Juventus, Felipe Melo'nun transferi için Fiorentina'yı sonunda ikna etti.
Sky Sports'un haberine göre, Juventus, Fiorentina ile Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo için el sıkıştı.
Alınan bilgilere göre, siyah beyazlılar, Floransa ekibine 20 milyon avro ve Mario Marchionni'yi verecek. Juventus, Melo ile daha önceden yıllık 2.6 milyon avroya anlaşmıştı.
İmza töreninin ve basın tanıtımının çarşamba günü yapılacağı söyleniyor. Felipe Melo, Fiorentina ile geçirdiği başarılı sezonun ardından, Konfederasyon Kupası'ndaki performansıyla da beğeni toplamıştı.
Çok iyi transfer.Melo gerçekten çok iyi bi orta saha.
Milan bonservis ödemeden iyi bir oyuncu aldı ama daha çok takviyeye ihtiyaç var ...
İtalyan kaleci Christian Abbiati, dizindeki sakatlığının ardından sahalara bu sezon dönmeyi umut ediyor.
Milanlı kaleci Christian Abbiati, yeni sezonda sakatlığını tamamen atlatmış olmayı umuyor.
Mart ayında oynanan mücadelede dizinden sakatlanan Abbiati, ameliyat olmuştu. Geçirdiği operasyonun ardından iyileşme süreci de iyi giden İtalyan kaleci yeni sezonda takımdaki yerini almayı bekliyor.
Milan Channel’a konuşan 32 yaşındaki oyuncu, “Her şey iyi gidiyor. Antrenmanlara devam ediyorum. İyileşme sürecinin sona ermesini bekliyoruz. Umuyorum ki en yakın sürede geri dönebilirim” dedi.
“32 benim uğurlu rakamım ve gelecek sezon neler olacağını göreceğiz. Tamamen hazır olana kadar çalışmalarıma devam edeceğim”
Geçtiğimiz Pazartesi günü sezon öncesi hazırlıklarına başlayan Milan’da Abbiati, takımda yakalanan uyumdan bahsetti. Tecrübeli kaleci “Antrenör değişikliği yeni bir motivasyon sağlar. Genç oyunculara sahibiz ve biz de onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
goal
38'e kadar kalede kalır artık.Genç bir kaleci alın ya.27-28 yaşında olsa da olur.Dida gitti Abbiati geldi.Ne zaman bu takımda genç bir kaleci olucak bilmiyorum.
Fizik gücü müthiş bir oyuncu kendini Milan'da daha fazla geliştirirse dünya çapında bir stoper olur...
Fok iş başında
Harika bir transfer bu demek oluyor ki Poulsen yolcu..
çok vermişler bence o kadar iyi bi orta saha degil yani tamam iyi brezilya milli takımında oynuyo falan ama sissokko marchisio gibi oyuncular var aynı mevkide onlara göre pek bi artısı oldugunu sanmıyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Güzel Transfer Melo Ortasahaya Büyük Güç Katar
janku(zamb)-silva-nesta-zamb(oddo) olacak gibi görünüyor.
en merak ettiğim leo gerçekten 4-3-3 mü oynatacak yoksa çam ağacından vazgeçilmyecek mi?
italya ligi için pek hoş gelmese de kulağa, yetenekli adam,inş başarısız olur inter de
Önerdikleri adam fio dan fazla para istedi falan diye biliyordum. kesinleşti mi?
güzel bir transfer Poulse'ne güle güle
İtalyan ekip, transferlerine devam ediyor.
Bu sene transfer piyasasında fırtına gibi esen Napoli, başarılı transferlerine devam etti. Siena’dan sağ bek oyuncusu Juan Zuniga’yı transfer eden mavi beyazlılar, Sampdoria’dan da savunma oyuncusu Hugo Campagnaro’yu renklerine kattı.
Siena ile çok iyi bir sezon geçiren Kolombiyalı oyuncu, Serie A’nın en iyi bek oyuncularından biri olarak gösteriliyordu. Her ne kadar transfer ücreti gizli tutulsa da, menajerinden alınan habere göre transferin yaklaşık olarak 8 milyon avroluk bir ücret karşılığında gerçekleşti.
Bu arada sol bek oyuncusu Daniele Manini’nin de, ortaklık anlaşması karşılığında Sampdoria’ya transfer olacağı öğrenildi.
Daha önce Udinese’den Fabio Quagliarella ve İtalya 21 yaş altı milli takımının yıldızı Luca Cigari’ni kadrosuna katan Napoli’nin, İtalya milli takım forması giyen Morgan De Sanctis’i de bitirdiği biliniyor.
goal
Napoli iyi bir kadro kuruyor iyii![]()
Napoli doğru yolda gerçekten transferleri çok sağlam.
Campagnaro çok iyi oyuncu. Başarılı oacaktır.
Napoli iyi transferler yapıyor.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Napoli bir şehir takımı ve ona göre davranıyor. Napoli, İtalya'da en sevdiğim kulüplerin başında gelir Napoli'ye şampiyon olmasını istediğim bir kulüp ama; Milan, Juventus ve Inter gibi kulüplei geçmesi çok zor.Bu transferler ile bu sezon Avrupa Ligine katılacak sıra elde ederle. Kötü geçen bir sezonun ardından geleceğe umut ile bakan güzel bir kadro kuruyorlar.
Jose Mourinho, rakipleri, transferler ve Carlo Ancelotti ile ilgili konuştu. İşte Mourinho'dan inciler: "Real'den korkmuyorum", "Kadroyu daraltmaya çalışıyoruz", "Ancelotti benim arkadaşım değil"
![]()
Jose Mourinho bugün düzenlediği basın toplantısında Inter'in rakipleri Milan ve Juventus'tan, yıldız isimlere para döken Real Madrid'e ve eski rakibi Ancelotti'ye kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
Mourinho, "Real Madrid ile ilgili söyleyecek özel bir şeyim yok. Bu sezon onlarla oynamadık bile. Onlardan korkmuyorum. Büyük bir dünya kulübü olabilirler dünyanın gözü onların üzerinde olabilir ama söyleyecek bir şeyim yok. İtalyan takımlarından da korkmuyorum.Onların yaptığı normal. Bugünlerde herkes daha iyi olmaya çalışıyor bu apaçık ortada" dedi.
Sözlerine devam eden teknik adam, "Hep aynı görevlere sahibim. Geri dönmekten dolayı mutluyum. Çalışmayı, oynamayı, çalıştırmayı seviyorum. Rekabeti seviyorum. Gelecek haftanın dostluk maçları için çalışmalara hemen başlayacağız. Mutlu ve tatmin olmuş durumdayım. Kadronun büyüklüğü benim için sorun. Bu durum beni mutsuz ediyor. Çalışmak için iyi değil. Maç 11 kişiye 11 kişi oynanır ama antremanda 30 kişi var. Ayrılmak isteyen oyuncuların kalmasını istemiyorum. Takım için iyi değil. Jimenez, West Ham'a gitti. Onun adına mutluyum. Diğer oyuncular kalmak istiyorlarsa saygı duyarım" dedi.
Mourinho basın toplantısının sonunda eski Milan antrenörü Carlo Ancelotti ile ilgili bir soruyu, "Ancelotti benim arkadaşım değil" diyerek yanıtsız bıraktı.
GOAL