Sayfa 265 / 367 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
7,921 ile 7,950 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

TuNdRaLoWeR Misafir

Bende 14 oldum

Milan Maldonado isminde futbolcu almasın başına iş açar..
    Last edited by goosfraba : 18.Temmuz.2009 at 23:54 Reason: ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

uu süper fener'e gün doğmuş uçakta oyuncuyu halletsinler, yerine bizim 'mal'donado yu koysunlar
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçedeki sandım, sazan bilmem kaçım. Maldonado o kadar yaşlı mıydı yahu yazacaktım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsminde bile hayır yok Milan aklı varsa uzak durmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sazan 17'den sevgilerle Yorumlar harika yalnız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zlatan gelirse Barça tutulamaz bu sezon La Liga baya bi keyifli olucak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İbra için Eto'o+40£??? İnter karda

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İbra süper olur Barça için,bence müthiş transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Inter'in karına olmuş bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

1 sene sonra Hleb geri dönecek.Yani İnter'in karı sadece 40 milyon euro olacak

Muthis bir transfer yapti Barca.Ama Eto'o icin uzuldum cok sevdigim bir oyuncuydu Barca'dan ayrilacak olmasi kotu bir durum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    1 sene sonra Hleb geri dönecek.Yani İnter'in karı sadece 40 milyon euro olacak
    Bir İspanyol Gazetesinde Eto'o'nun bonservisinin 35 MN € olduğu yazılmış...Yani doğru olduğunu kabul edersek Ibra'nın fiyatı+Eto'o--->75 MN € yani Real'in transferlerine o kadar sallayan sayın Laporta Ibra'yı Kaka'nın değerinden daha fazla bir paraya almış olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

diyelim ki barça ibraya 75 milyon onu geçtim 80 milyon euro versin nakit.en fazla laportaya kapak oalcak bu fiyatlar çok uçuk dediği için.ama barça gücüne güç katacak özellikle guardiola zlatanı istiyor.

şöyle bir şey var eto'o yu barça 35 e satsın barçada bayram havası olur.en fazla teklifi city verdi 2 hafta önce 28 milyon euro ve kendisi kaprisleri ve istekleri yüzünden bu transfer olmadı.(laporta bu fiyatı eto o için rekor teklif diye nitelendirdi).eto'o nun sözleşmesi sene sonu bitiyor ve bu sene 2 ay afrika kupasına gidecek geçen yıl guardiola ile arasında sorunlar olmuştu ve bunlar ört bas edildi hemen.barçayla eto'o artık iyice koptu zaten geçen yıl kadro dışı kalmıştı ve takıma forvet alınamayıcna tekrar takıma alındı eto 'o hep sorun oluyor barça için ve barça için değeri 0 şu anda.sözleşme mzalamıyor ve hep sorun oluyor sene sonuda bedavaya gitmek istiyor ve rekor bir yıllık ücretle milana ya da başka bir takıma gitmek istiyor.

40 milyon ve eto o interi nerelere getreblir ama ibranın barçanın o ortasahasıyla yapabileceklerini düşününce aklıma olağanüstü şeyler geliyor.

ayrıca seri a da kakayla zlatanın yaptıklarına bakarsam ibraya 100 milyon euro bile veririm.hiç sevmem ibrayı ama boşuna iibrakadabra demiyorlar her sene harikalar yaratıyor seri ada.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İbra'yı her ne kadar sevmesemde 75 Milyon € eder. Ronaldo 94 ediyorsa İbra 100 eder... Ben sadece Eto'o'nun fiyatının düşük kaldığını düşünüyorum. 45 eder Eto'o...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

eto'o + 40M çok fazla yahu ! ibrahimoviç çok çok iyi bir oyuncu hatta mevkisinde en iyisi ama eto'o da boru değil . inter ibra'yı kaybedecek ama eto'o + 40 la istediklerini yapabilirler . bir de hleb kiralık geliyor tabi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence Barça bu transferde daha karlı.Sonuçta oyuncularının hepsi çok iyi.Ben Eto'o yu çok beğenmiyorum.Saha gibi zor pozisyonları değerlendiren kolay pozisyonları atamayan garip bir forvet , sürekliliği de yok.Zaten Xavi , Iniesta ,Messi gibi oyuncuların daha iyisi bulunmayacağına göre en mantıklı transfer bu.Ayrıca Barça ile Realin transferleri bir değil.Barça sadece 40 mn harcadı.Tek transfer yaptı.Bence İbo bu para + Eto'o ya değecek bir oyuncu.

Sheriff Misafir

Transfer bitmiş sanırsam..

Enterokinaz Misafir

barca yılın kazığını yemek üzere yani. beklemedeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

etonun son senesi ve muhtemelen sözleşme yenilemeyecekti bunun neresi kazık oluyo ki ve cok iddialıyım eto barcayı yavaslatıyodu 30küsür gol atmasına ragmen hemde.o pas trafigine uygun bi oyuncu degil o kadar teknik kapasitesi yok ama ibra öyle değil dünyanın en teknik ve becerikli forveti dünya standartlarının cok daha üstünde bi takım olur barca ibrahimovicle birlikte orta sahaları aynı düzeyde oynamaya devam ederse
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gerçek hayatta ne kadar katkı yapar bilemem ama PES'te Barcelona'dan başkasını almam artık.

Enterokinaz Misafir

eto'o barca'yı yavaşlatırsa, ibrahimovic ne yapar bilemem artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kasıt kişisel hız degildi orda eto ispanyolların pas trafigine cokda uygun oyuncu degil o kadar teknik kapasitesi yok çünkü yani etonun oynadıgı yerde gudjohnsende oynadıgında her mac gol atıyo etoda pek fark yok
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kasıt kişisel hız degildi orda eto ispanyolların pas trafigine cokda uygun oyuncu degil o kadar teknik kapasitesi yok çünkü yani etonun oynadıgı yerde gudjohnsende oynadıgında her mac gol atıyo etoda pek fark yok
    Ben de katılıyorum sana o kadar iyi bir takımın en öndeki forveti nasıl gol kralı olamaz ben de onu anlamıyorum.Açıkçası ben liglerin ilk 3te 2lik kısmını izlemedim uydu yoktu ama son kısımlarını hem İnterin hem de Barçanın izledim ve pu paranın normal olduunu anladım

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ben de katılıyorum sana o kadar iyi bir takımın en öndeki forveti nasıl gol kralı olamaz ben de onu anlamıyorum.Açıkçası ben liglerin ilk 3te 2lik kısmını izlemedim uydu yoktu ama son kısımlarını hem İnterin hem de Barçanın izledim ve pu paranın normal olduunu anladım
    iyi de eto'o sanki 10 gol attı geçen sezon . sonuçta 32 gol gibi hayvansı bir istatistik çıkardı forlan . bunu geçemedi diye laf edebiliyorsak eto'o ya , söyleyecek fazla birşey yok . adam ligde 30 gol attı sonuçta . 30 gol atması onu gol kralı yapmıyorsa bu onun sorunu değil , forlan'ın sorunudur

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    barca yılın kazığını yemek üzere yani. beklemedeyiz.
    Yilin transferi demek istedin heralde Ortada Barca'nin kazik yemesi gibi bir durum yok

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Yilin transferi demek istedin heralde Ortada Barca'nin kazik yemesi gibi bir durum yok
    Tarık Kardeşime Katılıyorum Zlatan İbrahimovic Yılın Transferidir Kakadanda Ronaldodanda Daha İyi Performans Sergileyecektir

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Etoo mukavele yenilemeye yanaşmıyordu, ayrıca M.City nin astronomik teklifinide kabul etmedi, tek amacı gelecek sene sözleşmenin son senesinden doğan hakkını kullanıp, bir yıllık maaşı karşılığı serbest kalmaktı.(en büyük sebeb, yönetim ve Pep le yaşadığı inatlaşma )Bu gerçeği göz önüne alırsanız,Etoo seneye 10 milyon euro ya serbest kalıcaktı.Yani İbra kadabra Barca ya 10+40=50 milyon euroya malolmuştur.
    Soruyorum,95 milyona C.Ronaldo mu ?
    50 milyona İbra mı ?

Bence Barcelona kazık falan yemediği gibi sorunlu Eto'o nun yerine İbrahimovic gibi bir oyuncuyu takıma katmıştır..İnter'inde zararlı oldugu düşünülemez..Sorunsuz bir Eto'o her takımda iş yapar..Şu bir gerçekki Eto'o nun miladı dolmuştu artık Barca'da..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    sorunlu Eto'o nun yerine İbrahimovic gibi bir oyuncuyu takıma katmıştır.

Eto'o sorunluysa İbra off off

Default Guardiola: "Eto'o gitmeli"

Barcelona'nın teknik direktörü Guardiola, Eto'o'nun gitmesinin hem Barcelona hem de oyuncu için en iyisi olacağını ifade etti. Kamerunlu'nun transferinin kendisinin elinde olduğunu belirten genç teknik adam Eto'o'nun gitmek istememesinin bir sorun olmayacağını belirtti.

Barcelona'nın teknik direktörü Josep Guardiola, Eto'o'nun Inter'e gitmesi için baskı yapmaya devam ediyor.

Kamerunlu yıldızın Inter'e gitmesi gerektiğini savunan Guardiola, İspanyol basınına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Barcelona için Eto'o'nun ayrılması en iyisi olur. Inter'in Eto'o'yu mutlu edecek kadar parası var. ama Eto'o kalmakta ısrarcıysa bu benim için problem olmaz."

Kararı verecek kişinin Eto’o olacağını hatırlayan genç teknik adam, “Ibrahimovic, Eto’o’dan farklı bir oyuncu. İkisi de dünya çapında önemli isimler. Eto’o, kendisine gelen teklifi değerlendirecek. Ama bence en iyisi Kamerunlu oyuncunun kendisi için verilen teklifi kabul etmesidir. Başarıya rağmen, takımda değişiklikler yapılması iyidir” dedi.

Goal

Default Totti'de mutlu son yakın

Francesco Totti'nin önümüzdeki günlerde Roma ile yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Roma'nın sembol isimlerinden Francesco Totti, yakın gelecekte kulübüyle olan kontratını 2014'e kadar uzatacak.

Il Messaggero'ya göre, Totti'nin danışmanları, bugün tesislere gelerek sarı kırmızılı ekibin yöneticilerinden Daniele Prade ile bir görüşme yapacak.

Kontratı gelecek sezon bitecek olan Roma kaptanı, daha önce, 2014 yılına -yani profesyonel kariyerine başladığı 1993'ten 21 yıl sonrasına- kadar futbol oynamak istediğini söylemişti.
    Son gelen haberler, Roma'nın yıldız futbolcuya 10 gün içerisinde imza attıracağını öne sürüyor.

Goal

Mesaj Yetkileri