Teklif çok zayıf ManCity kabul etmez . . .
Teklif çok zayıf ManCity kabul etmez . . .
Genoa müthiş transferlere devam ediyor . . .
Evet doğru çevirmişin bu transfer 2 gün önce falan gerçekleşti üstelik Genoa ucuzada kaaptmış şaşırdım
milito kadar olmasa da harika bir forvet..
real piyasayı 2 ye katladı. 10 lira reddedilir gibi geliyor.
ama gerçekte elano 10 liralık bir futbolcu bence
Goal.coma dresinde görmüştüm 3.5 mn euro gibi bir rakamdı sanırım ama bonservisinde bazı maddelerde varmış sanırım ayrıca oyuncuyada yıllık 1 mn euro verecekmiş sanırım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit:transfermarkt.de sitesine görde 5 mn euro bonservis gösteriliyor
Last edited by deniz.91 : 27.Temmuz.2009 at 03:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
3.5 Mn € olarak duydum bende Genoa'nın ödediği bonservis bedelini.Üstelik Palacio'da yıllık 1-1.5 Mn € gibi bir para alacakmış.
Buyur işte. Bizim Türkiye'dede 8 milyon €'lar havada uçussun.Genoa'dan akıllı hamleler tarifi...
I'm back...
Süper bir oyuncu bit kadar bi fiyata Genoa'ya![]()
Milanda bu cimrilik oldukça transfer yapamaz
Bizimkilerde uyusun daha Güiza'nın 14M€ ettiği bir ülkede yaşıyoruz yazık gerçekten 5M€ nedir ki yıllıkta 1,5M€ fıstık gibi santrafor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İşte Türk takımlarının transfer poltikasıbugünde Dortmun Colo Colodan Barriosu almış 4.5 mn euro adamın 53 maçta 49 golü var![]()
palacio bence fm şişirmesi bi oyuncu genoada başarılı olacagını sanmıyorum ama piyasa şartlarında yinede ucuz
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Barça kârlı, çünkü Eto'o seneye bedavaya gidecekti.. Yönetim ve Guardiola ile arası da bozuk, sözleşme yenilememek için yaptığı kaprisler de ortada. Seneye bedavaya gidecek olan bir futbolcu + 40 milyon Euro = Ibra.. Gayet mantıklı bi hamle.. Aynı zaman da Inter de kârlı.. Hayırlı olsun..
Zlatan nerdeyse o takımı desteklerim..
Başarılar Zlatan bundan sonra barçalıyız..
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
Barça ligin tozunu attırır. Dünya'nın en yetenkli 3 oyuncusundan 2'si onlarda. Bana göre dünyanın en iyi 2 oyuncusu onlarda ama neyse.![]()
I'm back...
Bu takastan nasıl Barça karlı çıkmış anlamak mümkün değil. Eto'o serbest kalınca İnter'e gideceği kesin miydi acaba? Herkes Eto'o gibi bir forveti kaçırmak istemez.
Mourinho her zamanki gibi haklı. İnter fecci kazıkladı Barcelona'yı. Eto'o ile İbrahimovic arasında en fazla 7 milyon euro vardır. Hadi diyelim 10-15 milyon euro fark olsun ki buda olmaz, 25-30 milyon euro kar kalıyor İnter'e. E bide 1 yıllığına yararlanabileceği Hleb var e Mourinho'dan daha memnunda biri olmaz sanırım. (((:
Barça'nın ise pek zararda olduğu söylenemez. Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği geliri verdi ve İbrahimovic gibi birine sahip. 40 milyon euro Barça'yı pek etkilemez yani.
"Hoşgeldin Zlatan"
Transferini gerçekleştirmek için Barcelona'ya gelen Zlatan Ibrahimovic, Barca Tv'ye ve internet sitesine açıklamalarda bulundu.
Boşnak yıldız, "Duygularımı tarif etmek zor. Bu transfer beni gerçekten çok heyecanlandırdı. Barcelona'ya transfer olduğum için gerçekten çok ama çok mutluyum. Sanırım şuan dünyanın en mutlu insanı benim." diyerek taraftalarının
gönlüne girdi.
"Barça'ya gelmeyi kim istemez?"
İbra,"Her oyuncu Barça'ya gelmek ister ama herkes buraya gelemez. Barcelona'nın benimle ilgilendiğini görünce menajerime bu işi bitirmesini söyledim. Çünkü her futbolcu avrupa'nın hatta dünyanın bu büyük kulübünde oynamak ister. Burada en iyi oyuncular oynayabilir ve uamrım bende o oyunculardan biri olacağım." ifadelerini kullandı.
"Barca'nın bir parçası olacağım"
Barcelona'nın müthiş oyununu öven Zlatan, "Herkes benim kaliteli oyuncu olduğumu biliyor. Bende burada takıma katkı sağlayarak Barcelona'nın bir parçası olacağım. İnterde yaptıklarım ortada. Amacım burada aynı başarıyı sağlayabilmek. Bunun için Barca'da nasıl oynanır öğreneceğim ve sanırım onlara uyum sağlayacağım" dedi.
"Herşeye hazırım" Barcelona'ya gelirken herşeye hazır olduğunu söyleyen golcü oyuncu, "Herkes gibi bende elimden gelenin en iyisi yapacağım ve herkes yaptıklarımı beğenecek" diyerek sözlerini noktaladı.
sporx
Juventus'a geldiğinde çocukluğumdan beri Juventus'luydum odamda Del Piero posteri asılıydı demişti. Inter'e gidince çocukluğumda beri Inter'liydim odamda Ronaldo posteri var demişti. Şimdi şöyle bir açıklama bekliyorum ''Büyük dedem Katalan'dır, odamın duvarında Cruyyf posteri asılı idi.''
Barcelona'nın kasasından pek birşeyin çıkmadığını söylediğim Şampiyonlar Ligi geliri 40 milyon euro demedim![]()
burada bir düzeltme olması gerek sanırım. cl nin verdiği para (cl şampiyonuna) totalde 40 milyon euro falan. o 100 milyon euro lar her takım için değil. merchandising ve klubün forma satışı vs. türü reklam-sponsor vs. olduğundan bir manU nun şampiyon olmasıyla bir porto nun bir monaco nun şampiyon olması bir değil. kısacası 110 milyon un cl ile alakası 40 milyon civarı sanırım. konudan farklı oldu biraz ama düzelteyim istedim.
ibrahimovic barça da başarılı olabilir ama messi nin yanında ne yapar bilinmez. aynı ronaldo-kaka olayı gibi. ama ibra herhalde bunun farkına varır ve başarılı olmak için bu tür şeyleri aşar. bence cl nin bir numaralı adayı yine barça dır..
o kadarını bilmyorum ama barcelona şampiyonlar liginden 110 milyon euro gelir elde etti bu sene.
zlatan şampiyonlar ligi şampiyonu olmak istiyor sorun çıkartacağını düşünmüyorum forvetin ortasında olacak ve takımla birlikte oda sitemin bir parçası olacaktır muhtemelen.ronaldo-kakanın oynadığı takımın oturmuş bir sistemi yok kıyaslamak yersiz.onlara takım için tek başına birer kurtarıcı olarak bakılıyor.
Katalan kulübünün, Inter'den transfer ettiği Ibrahimovic, 9 numaralı formasıyla taraftarlara tanıtıldı.
Tanıtım töreninden önce Barcelona'nın ekonomik yönetiminden sorumlu Asbaşkanı Joan Boix, Inter'e transfer gereği 43.5 milyon avro ödeyeceklerini, Eto'o'nun da değerinin 20 milyon avro civarında olduğunu açıkladı.
Kontratlar fiyat farkına neden oldu
İki futbolcunun değerlerinin arasında bu kadar fark olmasının nedeninin, Eto'o'nun Barcelona'yla 1 senelik, Ibra'nın ise Inter'le 5 senelik kontratlarının olduğu ifade edildi.
Ardından, Laporta ve Txikis ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Ibrahimovic, dünyanın en büyük takımına geldiğini, Barça'nın kendisi için çok özel bir takım olduğunu ve hala uyanmak istemediği bir rüya yaşadığını ifade etti.
Hedef Şampiyonlar Ligi
Gelecek sezon başarılı olacağından emin gözüken İsveçli yıldız futbolcu, 9 numaralı Barcelona formasını öperek, Messi, Xavi, Iniesta ve Henry gibi yıldız isimlerle birlikte Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağına inandığını sözlerine ekledi.
Konuşmasının ardından, Nou Camp'a çıkarak taraftarlarla buluşan eski Juventuslu golcü futbolcu, topla yaptığı güzel hareketlerin ardından, tek tek tribünleri gezerek, Katalan taraftarlara kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
Goal
Milan’ın resmi internet sitesinin hacklendiği iddia edildi. Giuseppe Rossi’nin transferinin gerçekleştirildiğinin duyurulduğu haber, siteden kaldırıldı.
Radio 24 ve Radio Radio’dan verilen haberde, Milan’ın internet sitesinden yapılan açıklamayla, Villarreal’de forma giyen İtalyan golcü Giuseppe Rossi’nin transfer edildiği açıklanmıştı.
Wolfsburg’dan Edin Dzeko ve Sevilla’dan Luis Fabiano’yu kadrosuna katmak istediği bilinen Milan’ın, Rossi’yi kadrosuna kattığını açıklaması şok etkisi yarattı. Daha önceden Milan’a katılmak istediğini açıklayan Rossi’nin transferi, flaş haber olarak aktarıldı.
Yalanlama gelmedi
Haberin kısa süre içinde siteden kaldırılmasının iki mantıklı açıklaması olabileceği söyleniyor. Milan’ın resmi internet sitesinin hacklendiği ya da bu haberle bir şaka yapılmak istendiği söyleniyor.
Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmaması, taraftarın Rossi transferi konusunda umutlanmasına neden oluyor. Villarreal’in Nilmar’ı transfer etmesi, Rossi’nin ayrılacağı yönünde yorumlanmıştı.
pato nun yanına yie aynı stil adam gitmez bence.. dzeko ve fabiano türü adamlar gerekir pato ile birlikte.
milan kendini bulsun artık ya, yarı finalde 3 ingiliz görmekten bıktık. ambargo yu kaldırsın italyan takımları. çünkü ingiltere den sonra bunu yapabilecek ülke onlar..