İnter'i elersen Finalde muhtemel rakiplerin kimler?
İnter'i elersen Finalde muhtemel rakiplerin kimler?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -1.Maç-
Türkiye Kupası
-Yarı Final-
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -2.Maç-
Gece gece uyku tutmadı bende 2-3 maç yaptım onlarıda ekliyeyim dedim , Play-Off lara kötü başladık ancak sonrasında ikinci maçta evimizde Beşiktaş'ı bozguna ugrattık , Türkiye kupasında ise Fenerbahçe ile evimizde oynadık ve kazanmasını bildik vede rakibimize bu sezon olan şansızlıgımızı kırmıs olduk böylelikle , finalde Tavsanlı Linyitspor ile oynacağız
Tek üzücü nokta ise Fierro'nun Beşiktaş maçında sakatlanıp 1.5 ay sakatlanması oldu , İnter maçında gol yollarındaki en büyük kozumuz böylelikle yok oldu , bu arada Yarı finalin ilk ayağı İtalya'da oynanacak , onuda yarın aksama dogru oynayıp eklerim siteye.
Fierro'nun sakatlanması çok kötü olmuş. Umarım İnter maçında sıkıntı yaşamazsın.
Bende öyle umuyorum ama zor Mevlüt çok iyi bir sezon geçiriyor ancak Bi Fierro değil![]()
Şuan oyunu açıyorum , play-off maçlarını filan oynayııp koyacagım tabi bide İnter![]()
Şampiyonlar Ligi
Yarı Final -İlk Maç-
İtalya'da hak eden bizdik ve maçıda aldık , Kazım'ın gol atması bizim açımızdan süpriz oldu ancak Selçuk tam bir maestro gibiydi bir asist yapıp birde golü attı , 3 tane net pozisyonumuz vardı ancak rakibide 2 tane pozisyon verdik onlarda son dakikalara dogru idi , neticesinde kazandık net bir skor evimizde final için çok ama çok şanslıyız.
İnteri deplesmanda Kazımı oynatarakı bırak attığı gol ile yendin ya bravo arkadaşım![]()
Teşekkürler dostum.
Fierro sakat olunca Mevlüt'ü sağ kanattan forvete çektim mecbur sağ kanat açıgı olunca Kazım'a şans verdim![]()
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -3.Maç-
İnter maçı arefesinde as oyucularımızın büyük bir bölümünü dinlendirdik kısır bir maç oldu ancak bizi kurtaran Mevlüt oldu
İnteri deplasmanda 2-0 yenmen çok iiy olmuş. Turu geçersin umarım finali ve kupayı bize getirirsin![]()
Şampiyonlar Ligi
Yarı Final -Rövanş Maçı-
Söylenecek fazla birşey yok , maçı kazanmak için herşeyi yaptık ve başarılı olduk , Şampiyonlar Liginde finale geldik şimdi Cska ve R.Madrid ikilisinden birini beklemeye başladık.Artık onlar düşünsün.
Finalde Rakip Cska Moskova
İnanılmaz şanslıyız , Cska'yı Real'e 1000 kere tercih ederim , Allah'ına kurban Love , Cska'yı gruplardan tanıyoruz kupaya uzanabiliriz inşAllah.İlk maçta 1-0 yenmişler Real'i , ikinci maçtada Akinfeev büyük işler yapmış 2-1 yenilmiş olsada finale cıktı Rus ekibi.
Hadi bakalım kupayı Türkiye'ye getir.![]()
TariboWest
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -4.Maç-
Ezeli rakibimizi yenerek 5 sene üst üste şampiyonlugumuzu resmen ilan etmiş oluyoruz.Tek üzücü nokta Vukcevic ve Raush sakatlandı , Vukcevic'in durumu belirsiz ancak Rausch 6 hafta sahalardan uzak kalacak buda demek oluyorki finali kaçıracak.
Final demek he. Hadi bakalım beklemedeyim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -5.Maç-
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -6.Maç-
2015-2016 Sezonu
Spor Toto Süper Lig
-Şampiyonu Galatasaray-
Şampiyonluk hayırlı olsun. ŞL'yi alırsan artık son 1 sene daha Galatasaray'da oynarsın. Sonra gidicisin baska bi takıma![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Teşekkürler Taylan , valla son haberleri sizle paylaşmadım Galatasaray ile 3 yıllık yani 2019'a kadar sözleşme imzaladk , her yıl 3.000.000 Euro alacağız hesapta![]()
Tebrikler Alican. Sıra ŞL'de.![]()
Tebrikler arkadaşım![]()
Teşekkürler arkadaşlar bu arada Şl ve Tr Kupası finalini bu gece oynayacağım tahminen yarım saat sonra girerim oyuna.
Türkiye Kupası
-Final-
2015-2016 Sezonu Türkiye Kupası
-Şampiyon Galatasaray-
Türkiye Kupasına önem verdiğimiz oynadıgımız elemelerden belliydi , her kupayı almak için kazanmak için oynuyoruz ve bundada başarılı olduk bu senede , Türkiye Kupasını bu sene müzemize götürdük , mutluyuz şimdi Cska maçına giriyorum .
Tavşanlı Linyit ? Şaşırdım. Kupa'nın son şampiyonu onlar mı kiİyiymiş. Kupa gayet iyi. Finali bekliyorum ben hala.
![]()
Futbolcu Bilgileri
Şampiyonlar Ligi
-Final-
2015-2016 Sezonu Şampiyonlar Ligi
-Şampiyonu Galatasaray-
Buraya kadar gelişimizin tesadüf olmadıgını gösterdik Rus ekibinide adeta sahaya gömdük , inanılmaz bir futbol ortaya koyduk , inanılmaz bir iştah ve inanılmaz bir istek bunun sonucu dogrultusunda 5 senedir bu hedefle oynadıgımız amaca ulaştık , yinede durmak yok her sene üstüne koya koya gideceğiz.
Tamam Şampiyonlar Ligi alınır da finalde 6 tane atılmaz kiSonuçta bu Şampiyonlar Ligi finali. Heyecan, stres, gerginlik olması lazım.
Tebrikler kardeşim.
![]()
TariboWest
Ops, özür dilerim. Yanlış okumusum. Linyit iyi gelmiş ama talihsizlikleri sen olmuşsun. Ayrıca ŞL Şampiyonlugu ile ilgili sana sadece sunu söylemek istiyorum Alican.
6 tane atılır mı laaaaaan
Oha Galatasaray.....
Futbolcu Bilgileri