Yine UEFA yolları gözüktü
Yine UEFA yolları gözüktü
Football is simple,but Football Manager is not
Aynen aynen çok üzüldük..
3'lü paket sahaya iniyor.
![]()
Sentugo.
Olimpiyakosu yeneriz
Sentugo.
geçen sezon kanatsız oynadık felan diyorsun psikolojim bozuldu, sonra niye türk futbolcu çıkmıyor![]()
Olimpiyakosu yenip Avrupa'da devam.Semihde çok iyi olmuş.
Sentugo.
Said çok fena hal almış Maşallah.
Sol bek konusunda memnun değilsen bence yabancı al serdar aziz-semih oynat.Senin orta saha da Batalla nın eksikliği hissediliyor sanki.Dudu Halilovic tutmuş
Sentugo kardeşim , kusura bakma ismini bilmiyorum. Seninle rahatlıkla konuşabiliceğim bir adres verebilirmisin bana. Steam hesabı falan olabilir
Valla ne oldu bilemiyorum. Batalla korner ve frikik falan atıyordu en azından. Takımda onları iyi kullanan birisi yok. En iyisi Emre güral..
Halledeceğiz herhalde durumu. Kurtarırım...
Steam hesabımı kardeşim kullanıyor, Facebook üzerinden iletişim kurabiliriz.
https://www.facebook.com/halperkoc
Sentugo.
Takım düzelsin diye şöyle hazırlık maçları yaptık. Eskişehir ile maçı düzenlememeliydim.. İnşallah iyi bir seri yakar da takım kendine gelir.
Anladığım kadarıyla yıldız oyuncuları takıma kattıktan sonra bizimkilerin aldıkları maaşlar düşük geldi. O sebeple performnsta sıkıntı oldu. Tek önemli olan şey moral. Takım moralini düzeltirsem, tüm maçlarımı kazanırım. Bu morallerde Avrupa maçlarından bozuldu. Takım şut atıyor, top oynuyor ama gol atamıyordu, oralardan da şanssızlıklar oldu. Bence düzeltilemeyecek bir durum değil.
MAÇLARI TV'den izliyordum. ARTIK 'D İzleyeceğimBelki düzelir. (Hep böyle durumlarda düzelmişti
)
Sentugo.
Robben, Torres ve Villa. Transferler harika olmuş.![]()
TariboWest
Var ya şu fm'de dikkat ettim 2-3 seridir ne zaman gol atsan ofsayt verseler maçı 2-0 önde olsan bile en iyi beraberlikle bitirebiliyorsun yada yeniliyorsun.Belkide hep bana denk geliyorAyrıca SAİD insan değil söyliyim ben sana
![]()
Hiç de öyle olmadı işteAdamlar oynamıyor. Sıkıntıları var, para için gelmişler bunu belli ettiler. Takım top oynamıyor görmedin mi ?
Oyunun kendi içinde böyle bir sistemi var. Çok belli oluyor yani bu. Resmen komplo
Sezon başı istediğimiz adamı aldık.
Sentugo.
çok iyi transfer bu adam![]()
Felipe güzel transfer.
Güzel fiyata gidiyor.
iyi teklif 11.5 + %20 kar
Ahaha
11.5 - 7.75 = 3,75 milyon euro + Yarı maaşı (500 bin euro) + Yarı imza bedeli = yaklaşık 4,5-5 milyon kar.
Adamlar bu adamı 11.5 tan yüksek fiyata satamazlar kiO yüzden o %20 kar pek işe yaramaz
Ama belli olmaz. Ama zannediyorum ki dişin kovuğunu bile doldurmaz.
BURSASPOR TAKIMI DÜZELDİ
Maçları 2d izlemeye karar vermiştim biliyorsunuz. Resmen fark etti. Ya ben oyunu daha iyi okuyorum ya da oyunda böyle bir hata mevcutKötü giden bir takım varsa devamlı şu olayı yapıyoum takım toplarlanıyor valla
![]()
Sentugo.
Sentugo.
ee sen herkesi gönderirsen sonun bu olur![]()
İşin ilginç yanı hala lideriz yaniSüper lig çok kötü bir durumda demektir o zaman
Gerçi 4 büyük takımı falan sürekli yeniyoruz ya da üst sıralarda bulunana takımları yeniyoruz zaten. O yüzden liderliğmiiz devam ediyor yani.
BURSASPOR UEFA'DAN DA ELENDİ!
ZATEN TÜRKİYE KUPASINDAN DA ELENMİŞTİ!
SADECE SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU KALDI!
![]()
Sentugo.
bir ara bi 5 6 maç kazanamadın ya ondan yazdım ligde kaçıncı olduğunu bilmiyodum bile![]()
Torres' i hiç göremedik heralde. Bizi mi kandırdın naptın![]()
Football is simple,but Football Manager is not
hocam bi istatistiklerimi paylaşabilir misin merak ettim ne yapmışım![]()