tebrikler. Fiorentina'yi mahvetmisin Serkan abi.
tebrikler. Fiorentina'yi mahvetmisin Serkan abi.
Güveniyoruz sana Abi en iyi yerde bitirceksin ligi...
İyi gidiyorsun Serkan abi![]()
tebrikler süper gidiyosun
İtalya Kupası
Rövanş maçı 1-1 sona erdi. Toplamda 4-2 ile tur atladık ve çeyrek finalde Sampdoria ile eşleştik.
SERIE A 13. HAFTA
Hleb’in 5. dakikada attığı golle maçı kazanıyoruz. Zorlu maçlar öncesi bu galibiyet ve 3 puan bize moral sağlıyor.
Şimdi sırasıyla Roma (deplasman) Juventus (ev) Inter (deplasman) ile oynayacağız. Bakalım bu 3 maçtan kaç puan çıkarabileceğiz?
"YÜCE ATATÜRK"
3 maç 3 puan bekliyorum...
İyi Abi Siena yı yenmişsin...
evinde juve ile berabere kalıp deplasmanda inter'e yenilirsin gibime geliyor
juve galibiyeti süper olmuş...İnter deplasmanından inş. puan çıkartabilirsin
"YÜCE ATATÜRK"
yenilgisiz çıkacak bu seriden![]()
Bravo Serkan abi.. yenmisin Juve'yi
Juventus uda yenmişsin Abi... Tebrikler...
Inter ide yenseydin tam süper olucaktı ama sağlık olsuN...
SERIE A 17. HAFTA
İlk yarının son dakikasında golü yemeyip devre arasına 2 farkla girseydik 3 puanı rahat alabilirdik. İlk yarı biz oynadık, 2. yarı Reggina oynadı ve puanları paylaştık.
SERIE A 18. HAFTA
Fazla gol pozisyonu olmayan maçta bulduğunu atan Parma galip gelen taraf oldu. Galip gelebilseydik 5. bile olabilirdik.
18 hafta sonunda oluşan puan durumu;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
6. yada 7.bitireceksin sezonu ve ilk sene avrupaya gideceksin dardanel'de oldugu gibi gerçekten büyük başarı bunlar
Parma malübiyeti kötü olmuŞ...
İtalya Kupası Çeyrek Final İlk Maçı
Serie B ekiplerinden Sampdoria’yı Iago’nun 38. dakikada attığı golle 1-0 yendik. 2. maç için çok avantajlı bir skor olmasa da deplasmanlarda daha iyi oynadığımızı hesaba katarsak yarı finale çıktık diyebiliriz.
SERIE A 19. HAFTA
Hleb’in yine etkili oyunu kazanmamızda büyük rol oynadı. 1-0 geriye düşmemize rağmen maçı 3-1’e getiren oyuncularıma çok çok teşekkür ederim.
İtalya Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı
Calaio bu maçı da boş geçmedi. Serie B temsilcisinin gücü bizi yenmek için yetmedi ve 3-1 ile turu geçtik.
Yarı finalde rakibimiz Milan.
"YÜCE ATATÜRK"
Milan.. çift ayaklı olması avantaj olabilir
Turu da geçmişsin ligde de kazanmışsın tebrikler abi![]()
SerkaN Abi kızdın bana tüm maçları kazanmaya başladın...![]()
Helal olsun Serkan abi.Harika gidiyorsun.UEFA'ya kesinlikle gidersin bence.
serkan abi uçtu
Cok güzel gidiyorsun
süpersin yaw bn de senden ozendim amerika ligi actım hemen bakalım noolcak bu arada hindistan sayfalarında kopardın beni karnıma agrılar girdi![]()
Teşekkürler arkadaşlar sağolun. Fırat daha ne maçlar kazanacağız, ben burda kalpten gidecek duruma geleceğim.
Bizi izlemeye devam edin.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bekliyooreeem