chelsea bu adamı ne yapacak ki geçen sezon 8 maç mı ne oynamış ... bu senede çok şans bulamaz bence .... sanırım 30 yaşında bence chelsea bu oyuncuyu bırakır ....Originally Posted by kavara
chelsea bu adamı ne yapacak ki geçen sezon 8 maç mı ne oynamış ... bu senede çok şans bulamaz bence .... sanırım 30 yaşında bence chelsea bu oyuncuyu bırakır ....Originally Posted by kavara
Maniche'mi??? Yapmayın Allah aşkına!
maniche gs ye gelmez diebiliriz ama adam biraz dusunduruo
porto da iken we tum klupler pesindeyken dinamo moskovaya gittiiini dusunursek insanin aklına su soru gelio NEDEN OLMASİN?
Ama Galatasaray onun peşinde değilken ve gündemde Maniche'in adı bile geçmezken gelmesi biraz tuhaf ve saçma olur öyle değil mi?Originally Posted by gookhan
Maniche, Mournho'nun guvendigi bir oyuncu. Chelsea'nin orta sahada belki ilk 11'de belki Maniche'e ihtiyaci yok ama ozellikle oyuna sonradan girerek veya kupa maclarinda ve yogun mac trafiginde oynayabilecek bir oyuncu. Makalele'nin artik iyice yaslandigi goz onune alinirsa Mourinho eger orta sahaya bir oyuncu almazsa Maniche'i kadrosunda tutmak isteyecektir.
maniche çok ama çok zor hatta imkansız![]()
ze roberto zokora yeter... mondi türk olursa bide guarini alalım
mondi türk olabilir (bence) . Çünkü sanırım Müslüman oldu eskiden gol attığımızda haç işareti yapardı ama son maçlarda sahada secdeye kapanır gibi bi hareket yapıyoduOriginally Posted by hurmet
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
5 sene sonra ancaOriginally Posted by Nedvedmania
hürmet koptu gidiyoOriginally Posted by hurmet
![]()
maniche iyi transfer bence olursa tabi. kaleyi bombalıyor roberto baggio gelıyor aklıma onu ızlerken.
ben hiç duymadım müslüman oldıuğuÇünkü sanırım Müslüman oldu eskiden gol attığımızda haç işareti yapardı ama son maçlarda sahada secdeye kapanır gibi bi hareket yapıyodu![]()
bende duymadım ama işte yukarda yazdığım gibi
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ne alaka 5 sene sonra ile ?
Turk vatandasligina basvurmasindan ancak 5 sene sonra Turk vatandasi statusunde futbol oynayabilecek cunku (herhalde o manada yazmistir).Originally Posted by hurmet
Ama Mondi 5 senedir Türkiye'de zatenOriginally Posted by perpetua
O zaman 10 oluyor![]()
-
Ama Mondragon 5 sene once mi basvurdu Turk vatandasi olmak icin? Federasyon'un onemsedigi tarih Turkiye'de futbol oynadigi sure degil, basvuru'nun yapildigi tarih. Mondragon bugun basvuru yaparsa ancak 5 sene sonra yabanci statusunden cikar. Daha once basvuru yaptigini tahmin etmiyorum.Originally Posted by Maymuncuk
Yeni kural Mondragon'a islemiyor cunku Mondragon Turk milli takiminda oynayabilecek bir oyuncu degil. Yeni kural sadece Turk milli takiminda oynamasina engel olmayan oyuncular (yani baska milli takimda henuz forma giymemis) icin.Originally Posted by mustafagungor
benimde demek istediğim o mondi 5snedir burda
yeni uygulamaya gore oyleOriginally Posted by hurmet
aurelio eger a milli takima cagirip resmi mac oynarsa 5 sene beklemeden turk statusune hemen geciyor...
ama mondinin oyle bir sansi yok cuk daha once comlombia formasi giyidigi icin...
basvurduktan 5 sene sonra uygulamaya gecerli sayiliyor...
tani bu TFF ile biz cok uzaklara gidemeyiz
avrupali bizim rustuyu barcelonada avrupa statusunde oynatiyor yani avrupali goruyor... ama bu TFF anelkayi avrupali olarak gormuyor...
allah sonumuzu hayretsin![]()
Hani yeni kural için öyle birşey demiş olabilir..
10 sene oluncada zaten bizim halı saha maçlarında oynar anca![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
tabi ya anca
o şimdi başvuru yapsa 5 yıl sonra olma olayını kastetmiştim
benim bildiğim bir oyuncu 5 yıldan beri türkiye süper liginde oynuyorsa türk statüsünde sayılacak ... türk statüsünde sayılması demek türk milli takımında oynaması demek değil ... onun için türk vatandaşlığına geçmesi gerekiyor ....
ben bi oyuncu bizim ligde 5 sene oynarsa türk statüsüne geçiyo diye biliyorum aynı cm 03-04 te olduğu gibi
niye ya gayet makul![]()
ewet guarin i alalim...
birde yanına ne istersnizi burak bey![]()
serkan gedik de necatinin yedegi olur iste
ohhhh tamam sizler takımı kurmuşunuz beyler.....