Lugano evladım niye böyle yapıyorsun sen !
Lugano evladım niye böyle yapıyorsun sen !
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Ah Lugano ah ! Keşke kalsaydın.
Roma derbilerindeki kavgalar artık daha çetin geçicek..
bugün görüşme olacakmış sonkez..ama pek umut yok gibi..
Takımın sayfasında da görüntüsü var.
http://www.acmilan.com/LM_Actor.aspx...ar%20Klaas-Jan
Madrid bilemedi kıymetini ama bu adam ilerleyen yaşlarında david villa kadar iyi olcak![]()
Next to Marco van Basten
(/s)
İtalya Liginde uslandırırlar Lugano'yu![]()
Ben sevmiyorum,kardeşim herkez herkezi sevmek zorundamı ? Galatasaray maçında yaptıklarıda ortada sadece ben değil çoğu galatasaraylı sevmiyor bu oyuncuyu.
Galatasaraylıların Luganoyu sevmemesi, nefret etmesi kadar normal birsey mi var?Fenerliler bi Hasan Şaş'dan, Sabri'den nefret etmiyor mu? Bu da onun gibi birsey.
Yolu acık olsun.
Arkadaşlar herkes bir oyuncuyu sevecek diye bir kanun yok. Sevmeyenlerde olacaktır bu usturuplu olarak dile getirildiği taktirde bir sorun yok. bu kadar da kasmayın.
Konuya gelecek olursam, Lugana bu saat'den sonra Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaz, imzalamamalıdır da. Bizler Her ne kadar sevsekte futbol yaşantısını başka takımda sürdürmelidir. Bu takım da büyük ihtimal İtalyan ekibi Lazio olacaktır.
Bundan sonra bir kez daha üslubunu bozan ortalığı karıştıracak mesaj atan arkadaşım olursa, gerekli cezayı alacaktır. Bundan emin olun. Ne isterseniz düşünebilirsiniz, hiç kimse kimseyi sevmek zorunda değil, lakin bunu uygun bir üslupla dile getirmelisiniz..
Lugano gibi takımı için terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncuyu kaybetmek bizim adımıza kötü oldu. Eğer menajeri Figer değil de doğru düzgün birisi olsaydı eminim Fenerbahçe'den kopmazdı. Bizim defansımıza ilaç oldu. Umarım İtalya'da başarılı olur. Nedendir bilmiyorum Tuncay ve Aurelio'ya duyduğum kızgınlığı Lugano'ya duymuyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Umarım Fenerbahçe'yi aramazsın..Yolun açık olsun..Bu kadar gürültü ve nazın üstüne kalmanı istemezdim zaten..Fazla naz aşık usandırırmış..Güle güle!..
Fenerbahçe'ye geri dönmesin de, Galatasaray maçında takımına yaptığı ihanette gözümden düşmüştü, sonraki para merakı da cabası. Ha yine gelseydi oyuncumuzdur deyip, sineye çekerdim belki. Gideceği yerde Fenerbahçe'nin verdiği kadar para vereceklerini de sanmıyorum, ne diyelim hayırlı olsun onun adına, yıllarca formamızı terletti, mücadele etti, yolu açık olsun.
"YÜCE ATATÜRK"
Lazio'da küme düşerse şaşırmam..
Tuncay gitti düştü , Aurelio gitti düştü. O bakımdan söyledim.
Yani demek istediği, Fenerbahçe'den giden iflah olmuyor![]()
(/s)
Aynen öyle Umut abi. Appiah 2 senedir boş birde o örnek var.
Lanus'un 19 yaşındaki futbolcusunun, Floransa ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladğı iddia edildi.
İtalyan medyasında çıkan haberlere göre, Eduardo Salvio Fiorentina'yla sözleşme imzaladı.
Güney Amerika'nın geleceğe dönük en önemli yıldızları arasında gösterilen futbolcu, Arjantin 20 Yaş Altı Milli Takımı'nın da yıldızı konumunda.
Lanus formasıyla da 29 karşılaşmada 9 atan Salvio, bu performansıyla bazı Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı.
Il Corriere dello Sport'un haberine göre ise, Fiorentina, Juventus ve Atletico Madrid'i sollayarak, Salvio'yu kadrosuna katmayı başardı. Oyuncuyla senelik 600 bin avroluk bir sözleşme imzalandığı iddia edildi. Habere göre, Lanus'a ise 10 milyon avro bonservis bedeli ödendi.
19 yaşındaki yıldız adayının, Prandelli'nin 4-2-3-1 taktiğinde, sağ kanatta ya da Gilardinho'nun arkasında oynayacağı tahmin ediliyor.
Goal.com
Lugano'nun Fenerbahçe'den gitmesine bende sevindim. Kendisi bence Türkiye'nin en iyi stoperiydi böylece ezeli rakibimiz en iyi oyuncularından birini kaybetti. Bu tabikide bizi sevindirecektir.![]()
10 milyon dolar mı.FMden bakıyolar valla
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Lugano'da yaptigi bu hatayi birgün anlayacak elbet ama is isten gececektir![]()
Uruguay medyası, Diego Lugano'nun yeni takımının Fiorentina olacağını iddia etti.
Yeni takımını pazar günü açıklayacağını bildiren Diego Lugano'nun hangi kulübe imza atacağı merakla beklenirken, konuyla ilgili son iddia Uruguay'dan geldi.
Pasion gazetesi, Uruguay milli takımının 28 yaşındaki kaptanının Fiorentina ile anlaştığını yazdı.
Pasion, Lugano ile daha önce de ilgilenen Fiorentina'nın son bir hamleyle Lazio'yu ekarte ettiğini ve oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağını ileri sürüyor.
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Lugano'nun adı özellikle Lazio ile anılıyor. Oyuncunun Fenerbahçe'ye dönmesi de ciddi bir ihtimal olarak gösteriliyor.
Cnn Türk
Fenerbahçe Cumhuriyeti