Sayfa 274 / 367 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324 ... SonSon
8,191 ile 8,220 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lig öncesi nefes aldırmıştır Milan'a . . .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Milan'ın attığı her penaltıdan sonra kameralar Abdurrahim Albayrak edasıyla sevinen Galliani'ye dönüyordu. Nereden nereye..

Juve Serie A'yı kazansa sizin başkan kim edasıyla sevinir tahmin bile edemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Eskiden TIM kupası vardı bu mu o yoksa bu başka mı ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tim kupası bitti. Juventus kazandı Tim kupasını.
    Last edited by eXcitinG : 18.Ağustos.2009 at 16:25
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Berlusconi'nin kupasını almasakta olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bizim ülkemizdemi yok ?? daha geçen hafta Antep-Galatasaray maçına gittim..hiç de bir ilerleme yok bizim ülkemizde gözümle şahit oldum..taşlar sopalar havada uçuştu bize karşı..antepli taraftarların esnafa saldırmasını söylemiyorum bile..
    yani kesinlikle bizim ülkemizde de şart bu tarz bir uygulama..haketmeyen insan azmanları izlemeyecek bu zevkten mahrum kalacak !!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Onlar normal diye nitelendirilen olaylar...

İtalya'da her hafta yaralanma,ölüm,ciddi maddi hasar oluşturan olaylar oluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kafamın üstünden kaldırım taşı geçmesi normalse sorun yok o zaman
    inan İtalyadakinden çok büyük farkı yok dostum yaşayan bilir ne zorluklar çekildiğini..
    dilerim bu durumu aşarız..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Benim gitmediğim il kalmadı...

Otobüs taşlanması falan bunlar İtalya'ya göre normal diyorum.Ve ya münferit olaylar oluyor...

Eskidendi bizim ülkede öyla taraftar arası çatışmalar falan filan.Dediğim gibi şimdi münferit olaylar oluyor sadece.Bunlar İtalya'ya göre çok basit olaylar.Böyle fişlemeyi gerektircek olaylar yok Türkiye'de...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gitmediğin il kalmadıysa MİY-AD maçlarında çıkan olayları da iyi biliyorsundur o zaman..soruyorum İtalyadan ne farkı var bu maçta çıkan olayların

gittiğim deplasmanlarda gördüğüm tek bişey var üzülerek söylüyorum ki canım ülkemde taraftar bilinci sıfır..az cefasını çekmedik deplasman takımı taraftarı olarak..bu yüzden bu tür bir fişlemeye ihtiyaç var bence Türkiye de..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben başka bir ülkede yaşıyorum demek ki. Paralel evren diye bir şey mi var yoksa? Münferit olaylar mı? Çok şaşkınım. Orda ne kadar olay oluyor bizde de aynısı ya da daha acısı oluyor . Ama bizde olayların sonu farklı lanse ediliyor futbola bağlanmıyor o ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben Süper Lig bazında yeterli güvenlik önlemlerinin alındığından söz ediyorum...

Alt liglerde her maç olay oluyor.Gereken önemi vermiyorlar oraya...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Ben başka bir ülkede yaşıyorum demek ki. Paralel evren diye bir şey mi var yoksa? Münferit olaylar mı? Çok şaşkınım. Orda ne kadar olay oluyor bizde de aynısı ya da daha acısı oluyor . Ama bizde olayların sonu farklı lanse ediliyor futbola bağlanmıyor o ayrı.
    İtalya'da olan olayların yarısının yarısı kadar olay olmuyor Türkiye'de...
    Last edited by anilton : 18.Ağustos.2009 at 19:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fikrine saygım var ama katılmıyorum..gördüklerim,yaşadıklarım,çektiklerim gerekli önlem alınmadığının bir kanıtıdır..
    Türkiye de yıllardır holiganizm vardır,yaşamaktadır..ama ligimizn rant kaybına uğramasından korkan sponsorlar,medya kuruluşları bunu ört pas etmektedir..
    sonu ölüm olmasa da ciddi hasarlara neden olan birçok olay devam etmektedir yıllardır..
    esnafı,polisi,taraftarı hepsi bunun cefasını çekmektedir..
    statlarda aile profilinin olmamasının başlıca nedenidir Türkiye deki bilinçsiz taraftar kuruluşları..
    dilerim bu acı gerçek birgün son bulur..çok zor değil..radikal önlemler..ve bunları uygular hale gelme..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Juve Serie A'yı kazansa sizin başkan kim edasıyla sevinir tahmin bile edemiyorum.
    Onla bu bir mi? Sanki Milan her sene SerieA'yı kazanıyor gibi konuşmuşsun Aygün.Bende Milan'a sempati duyuyorum ama kabul etmek gerekiyorki takım yakın zamanlarda geldiği noktadan çok uzak.Ve yönetiminde bu düşüşü engellemek adına çok fazla şey yaptığı söylenemez..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benimde Milan'a aşırı sempatim var. Nerdeyse tüm oyuncuları benim kuşak

Kupanın adının bir takımın başkanının ismi olması da bir garip.Kupa sahibine gitmiş

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Onla bu bir mi? Sanki Milan her sene SerieA'yı kazanıyor gibi konuşmuşsun Aygün.Bende Milan'a sempati duyuyorum ama kabul etmek gerekiyorki takım yakın zamanlarda geldiği noktadan çok uzak.Ve yönetiminde bu düşüşü engellemek adına çok fazla şey yaptığı söylenemez..
    Sonuçta Milan bir kupa kazandı.Buna yönetimden herkes sevinir.Bazıları sevinci abartır vs. Juve yıllardır Serie A'yı kazanamıyor.Kazansalar Juve yönetimini de böyle sevinir.Berlusconi kupasıyla Serie A bir değil fakat kupa kupadır.Her kupada mutlu olur insan.Juve kupayı alsa ve Juve'den birisi öyle coşsa Özgür abi bunu değil takımın nasıl oynadığını ve hakettiğini söylerdi.O Milan'ı tebrik etmese de olur zaten (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Sonuçta Milan bir kupa kazandı.Buna yönetimden herkes sevinir.Bazıları sevinci abartır vs. Juve yıllardır Serie A'yı kazanamıyor.Kazansalar Juve yönetimini de böyle sevinir.Berlusconi kupasıyla Serie A bir değil fakat kupa kupadır.Her kupada mutlu olur insan.Juve kupayı alsa ve Juve'den birisi öyle coşsa Özgür abi bunu değil takımın nasıl oynadığını ve hakettiğini söylerdi.O Milan'ı tebrik etmese de olur zaten (:
    Juventus en son 2005'de aldı Serie A'yı. 2006'da da şampiyon oldular fakat sayılmadı sanki 10-20 yıldır şampiyon olamamış gibi konuşuyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Milan gibi bir büyük takımın başkanı veya başkan yardımcısı (ne olduğuda belli değil ) bir hazırlık kupasını kazandığı için bu kadar seviniyorsa orada durup düşünülmesi gereken bir şey vardır.Bu durum Milan'ın nereden nereye düştüğünün çok iyi bir özeti aslında..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Benimde Milan'a aşırı sempatim var. Nerdeyse tüm oyuncuları benim kuşak

Kupanın adının bir takımın başkanının ismi olması da bir garip.Kupa sahibine gitmiş
    Koptum Kaan abi

Del Piero_10 Misafir

2006 yılında Juventus'a verilen ceza(hala ortada ne ayarlandığına hükmedilmiş bir maç ne de satıldığı kanaatine varılmış bir hakem var; o ayrı mesele) ayağına ağır bir taş bağlayıp denize atmaktan farksızdı. 2006 yılından bu yana İtalya'da Inter dışında herkes kaybetti. Ligin kendisi, milli takım ve genel olarak bütün prestijlerini kaybettiler. Neredeyse Şampiyonlar Ligine 4 takım ile katılma hakkını Almanya'ya kaptıracak hale geldiler.

Hal böyle iken Juventus, 2 sezon Şampiyonlar Ligine katılma hakkından ve sponsorluk gelirlerinden mahrum, kadrosunun yarıya yakınını haraç mezat satmak zorunda bırakılmış, o sene itibariyle FM tabiriyle Sugar daddy desteği olmaksızın dünyanın en iyi yönetilen kulübü iken yöneticileri futboldan el çektirilmiş ve yerlerine futboldan bir radyo tamircisinin uzay mekiğinden anladığı kadar anlayan Fiat'ın fabrika müdürü ile bir tenis organizasyoncusu getirilmiş, transfer guru'su olarak bilinen Moggi'nin yerini yanında çantasını taşıyan Secco almış, kısacası eli kolu bağlanmış bir şekilde düzlüğe çıkmayı anca başardı. Yani Juventus'un uzun süredir(3 sezondur) şampiyon olamamasının geçerli nedenleri var.

Milan'ın 2004'ten beri şampiyon olamama nedenleri ise Beckham, Rivaldo, Ronaldinho gibi popülist transferler vb yönetim yanlışları..

2006 olayları ile beraber Inter şampiyonluk sayısında Milan'ı yakaladı. Hem Silvio Berlusconi hem de Milan taraftarları Inter'e geçilmektense ligin son haftası Juventus'un San Siro'daki maçtan sonra şampiyonluğu kutlamasını tercih ederler herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrik Ediyorum seni Şemsi Abi,olaya Aygün gibi fanatik bakmıyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Semioli Sampdoria’ya Gitti

Fiorentina’da forma giyen orta saha oyuncusu Franco Semioli’nin Sampdoria’ya transfer olduğu açıkladı.

Sky Sport 24’ün haberine göre, Fiorentinalı kanat oyuncusu Franco Semioli’nin Sampdoria’ya transfer olduğu açıklandı. Chievo’da 5 miyom avro bonservis bedeliyle transfer edilen Semioli, Floransa’da beklenen performansı sergileyememişti.

Marco Marchionni’nin transferinden sonra gözden çıkarılan 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Fiorentina formasıyla 20 lig maçına çıkmış ve 5 asist yapmıştı. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

Nesil
    2006

Fişleme, insanlık dışı bir davranıştır ve bütün Avrupa Ülkelerinde yasaktır. Eskiden siyasi nedenlerden insanları fişlerlerdi, şimdi futbol yüzünden fişleyecekler. Büyük ihtimalle büyük tepki çeker ve bu adımlar geri alınır.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Fişleme kelimesi burda tam manasına ulaşmıyor bence.Ne kadar engeller bu sistem olayları, kestiremiyorum..

İtalyadaki futbol tribün taraftar olaylarını bizimle kıyaslamak doğru olmaz.
    İtalya da özellikle siyasi kimliklerde karıştığı için tribünün içine her maçta müthiş olaylar ölümler yaranlamanlar oluyor.
    Özellikle belli düşmanlığı olan takımların maçlarının öncesi ve sonrası o kentler savaş alanına dönüyor..
    Türkiye'de İtalya'dakinin 10 da 1 bile yok...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Türkiye'de İtalya'dakinin 10 da 1 bile yok...
    10 da 1 i diyecektim
    Ayrıca bu konu niye Türkiyeden Futbolda
    Last edited by GebzeLi1907 : 19.Ağustos.2009 at 01:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok faşistçe bi düşünce bu kadarda ilerliye gidilmez diye düşünüyorum ayrıca bizim ülkemizde sorunları büyüten taraftar değil polisin tavrıdır bunuda böyle bilmek lazım..

Sheriff Misafir

Konu olması gereken yere taşındı.

Del Piero_10 Misafir

Default Berlusconi: "Milan'ın stoperleri kimsede yok"

AC Milan'ın başkanı, defansın göbeğinde oynayan futbolcularına övgüler yağdırdı...

Milan Başkanı Silvio Berlusconi, takımının yeni stoper ikilisinin, Avrupa'nın en iyisi olduğunu iddia etti.

Goal.com İtalya'ya konuşan Berlusconi, "Thiago Silva çok güçlü bir oyuncu. Alessandro Nesta'nın da iyileşmesiyle birlikte, defansın göbeğinde Avrupa'nın en iyi ikilisine sahip olacağız. Maldini-Baresi dönemlerine geri dönmeyeceğimizi kim iddia edebilir?" dedi.

Berlusconi ayrıca, kulübü satacağı yönündeki dedikoduları da yalanladı.

Del Piero_10 Misafir

Default Mourinho - Lippi gerginliği

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, Marcello Lippi’nin şampiyonluk adayları hakkında yaptığı açıklamaları saygısızlık olarak nitelendirdi.

Inter’in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi’nde daha başarılı bir sene geçirmek istediklerini ifade etti. Şampiyonlar Ligi için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Mourinho, büyük başarılara imza atmak istediklerini belirtti.

Lippi’nin Juventus’un şampiyon olacağı yönündeki açıklamalarına çok sinirlendiği gözlenen Portekizli teknik adam, “Daha sezon başlamadan şampiyon ilan edildi. Çalışmamıza ya da çaba göstermemize gerek kalmadı” diyerek Lippi’yi eleştirdi.

Lippi’nin ülke futboluna karşı sorumlulukları olan bir isim olduğunu hatırlatan Mourinho, “Ülke futboluna karşı ciddi sorumlulukları olan bir teknik adamın, Juventus’u şampiyon ilan etmesi kabul edilemez. Kişisel fikrini belirtmiş olsa bile, bize ve diğer takımlara saygısızlık yapmıştır” dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Nesta'nın dünyanın en iyi DC'lerinden biri olduğunu kabul ediyorum,fakat Thiago Silva hiçte öyle en iyi değil...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

mourinho haklı....fatih terim çıksa şu takım şampiyon olur dese olay olur

Mesaj Yetkileri