Vaart'ı da istiyor Inter.
Vaart'ı da istiyor Inter.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
mourinho bu adamada laf söylerse çarpılır artık![]()
Herkesin kendine göre haklı yanları var.Fakat bence Mourinho'nun Muntari'yi basın yoluyla eleştirme çok yanlış.Böyle yaptığı zaman biryerlerden tepki alması çok doğal.
real madrid en önemli oyuncularından birini sattı.inter harika transfer yaptı bence ,sneijder intere çok katkı yapacaktır.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=i9mQqfWNrL8&feature=fvsr[/YOUTUBE]
sneijder 15 milyon eurodan çok çok daha değerli bir oyuncu intere yapacağı katkıyla bir kez daha haklı çıkaracaktır beni.
Inter için harika bir transfer . Real para derdine düştü böyle bir oyuncuyu ucuza satmış ...
Çok iyi transfer İnter adına..Transferi ucuza kapatmışlar![]()
Sneijder , Huntelaar , Vaart bunlar müthiş oyuncular . Niye satmaya çalıştıklarını ya da sattıklarını anlayamıyorum .
inter ispanya ligine büyük kazık attı bu sene![]()
@ultimatom : habere baya sinirlendin sanırım
habere gelirsek bence de mourinho'yu eleştiren dayı fazla konuşmuş
http://forum.turksportal.net/vb/show...6&postcount=28
25-08-2009, 10:27Önce biz söyledik
İyi transfer oldu sağ bek için yaşıda çok genç. Bana ilginç gelen alacağı para ve Lazio'nun istediği bonservis bedeli. Avrupa'da takım olmak varmış. Burda 2. ligden adam bile Süperlige geldiğinde bu parayı alıyo.
FM'de çok sağlam bir profili var.Takıma katkı sağlayacaktır eminim ki.
sneijder yaptıgı açıklamada, çok garip şeyler oldu, teknik direktörün beni takımda istemesine ragmen kulup içinden bazı kişiler kalmamı istemiyordu, bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum demiş![]()
sanırım real in kadrosunu pellegrini yönlendirmiyor
mourinho çok ruhsuz durmuş, istemiyor mu ne![]()
uykudan uyandırmışlar heralde..![]()
Fiorentinalı golcü, Chelsea'ye olan borcunu iki gün içerisinde ödeyemezse, futboldan ihraç edilebilir.
CAS tarafından verilen ceza gereği, Chelsea kulübüne 17.173.990 avro ödemesi gereken Adrian Mutu, bu rakamı en geç Pazartesi gününe kadar ödemek zorunda.
Mutu'nun bu parayı ödememesi durumunda ise, Chelsea kulübünün, bu oyuncunun futboldan ihraç edilmesi için FIFA'ya başvuru yapma hakkı bulunuyor.
Bu arada olay hem İngiltere'de hem de İtalya'da, ülke sorunu haline geldi.
Koyun can, kasap et derdinde
Oyuncunun kulübü Fiorentina bu durumun iptali için UEFA'ya ve Avrupa Mahkemeleri'ne başvurmaya hazırlanırken; Chelsea'nin ise hiçbir şekilde kararından taviz vermesi beklenmiyor.
Fiorentina'nın sahibi olan Della Valle ailesi de girişimlere başladı. İtalya Futbol Federasyonunun kapısını çalan aile, destek istedi. Çalışma Bakanı Maurizio Sacconi de Berlusconi ile görüşerek, devlet olarak bu konuda bir şeyler yapmaları gerektiğini belirtti.
Mutu'ya destek yağıyor
Bu arada Juventus ve Livorno kulüplerinin de Mutu'ya destek verdiği belirtildi. Mutu'nun kariyerinin, yarın Palermo maçıyla son bulması mümkün gözüküyor.
2004 senesinde bir Chelsea antrenmanından sonra yapılan doping testinde kokain kullandığı ortaya çıkan Mutu, CAS tarafından Premier League kulübüne 17 milyon avro ödemek zorunda bırakılmıştı.
Acımasız bir ceza
Futbolcunun hatası yüzünden chelsea klübü büyük zarara uğradı.. Ceza yerinde ama uygulaması acımasız..
Her fırsatta Wollfsburg’dan ayrılmak istediğini belirten İtalyan savunma oyuncusu Cristian Zaccardo’nun, Parma ile anlaştığı açıklandı.
Serie A’nın yeni ekiplerinden Parma, Wolfsburg’da forma giyen savunma oyuncusu Zaccardo’yu renklerine kattığını açıkladı. Parma taraftarının, Zaccardo transferine çok olumlu tepki gösterdiği ifade edildi.
2006’da Dünya Kupası kazanan İtalya Milli Takım kadrosunda da yer alan 26 yaşındaki savunma oyuncusunun Almanya’da mutlu olmadığı ve daha çok forma şansı bulacağı bir takımda oynamak istediği biliniyordu.
Parma ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edilen Zaccardo’nun, bu hafta oynanacak lig maçına yetişmesinin zor olduğu belirtildi.
Bence iyi oldu. Bjk nin rakibi nede olsa.
alt ligden yeni çıkmış bi takım için çok çok iyi bi transfer
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Milan:0 İnter:3
T.Motta
D.Milito
Maicon
Gattuso 41'de atıldı.İlk yarı bitti.
aslanım inter ya hiç sevmiyorum milanı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Inter dagitti Milan`i 4-0...
eee Milan'ın sonu böyle olacağını belliydi Daha kötü günler bekliyor Milan'ı ...
Bu kadar büyük bir hezimet açıkcası beklemiyordum.
Görünen köy kılavuz istemez. Aslında Milan yönetimi de Inter'le yarışabilecek bir kadroları olmadığını biliyor. Hatta Milan yöneticilerinin birçok kez kadromuz süper, Inter'den daha iyiyiz gibisinden açıklama yapma ihtiyacı duymalarının nedeni de kadrolarının yeteri kadar iyi olmadığını bilmelerindendir.
Real Madrid ve Manchester City'nin transfer piyasasını alt üst ettiği dönemde fazla para harcamak istemediler. Bir nevi kumar oynadılar. Bu kadroyla bu sene başarı gelirse süper, gelmezse de önümüzdeki sene bonservis ücretlerinin daha dengeli olduğu bir transfer döneminde oyuncu alarak kar elde etmek istediklerini düşünüyorum. Inter'in galip geleceğini tahmin ediyordum fakat böylesine farklı bir skor beklemiyordum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Milan bitmiştir...