Sayfa 279 / 367 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329 ... SonSon
8,341 ile 8,370 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Default Spalletti, Sensi'nin açıklamalarından rahatsız

Roma Başkanı Rosella Sensi, son açıklamalarında Spalletti'nin istifasından dolayı üzgün olduğunu, böyle bir noktada takımı bırakıp gitmesine bir anlam veremediğini belirtmişti.

Goal.com Italia'ya konuşan Spalletti, "Sensi'nin yaptığı açıklamalardan dolayı üzgünüm. Ben Roma'yı bırakıp kaçmadım. Aslında haziran ayında istifa etmek benim açımdan daha iyiydi. Daha kolay takım bulabilirdim" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Spalletti, "Özellikle O'nunla olan iyi diyaloğumuzun ardından yaptığı bu açıklamalar beni çok üzdü" şeklinde konuştu.

Bakalım Rosella Sensi'nin bu açıklamalara yanıtı ne olacak...

Del Piero_10 Misafir

Default İtalya'nın ilk onbiri belli oldu

Marcello Lippi akşam oynayacakları Gürcistan maçının ilk onbirini açıkladı.

İtalya Teknik Direktörü Marcello Lippi, bu akşamki mücadelede forvet hattını Iaquinta ve Rossi'den oluşturacak.

Sky Sport Italia'nın haberine göre Lippi, Gürcistan maçının ilk onbirini açıklarken İtalya'nın sahaya 4-4-2 taktiğiyle dizilmesi bekleniyor.

Grosso'nun yerine Genoa'dan Domenico Criscito'nun sol bek olarak başlaması ve Marco Marchionni üç yıl sonra tekrar takıma dönmesi bekleniyor.

İtalya'nın bu akşamki karşılaşmada ilk onbiri şu şekilde:

Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Marchionni, Pirlo, Palombo, Camoranesi, Iaquinta, Rossi

Del Piero_10 Misafir

Default Zanetti: "Messi'yi Inter için ikna edebilirim"

Inter kaptanı, Messi'yi Inter'e gelmesi için ikna edebileceğini iddia etti.

Javier Zanetti, yaptığı açıklamada, Barcelonalı yıldız oyuncuyu, Inter'e gelmesi için ikna edebileceğini vurguladı.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zanetti, "Başkanımızın Messi'yi istediğini biliyorum. Şu an O'nu transfer edebilmek imkansız, fakat 2-3 yıl içinde olabilir.

Açıklamalarına devam eden tecrübeli yıldız, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olmayı ve Messi'yi Inter'e getiren adam olmayı hedeflediğini de belirtti.

Ibrahimovic'in gidişini de değerlendiren yıldız oyuncu, "Şimdiki kadromuz daha derin. Ibra'nın satılması bizim için daha iyi oldu, bu sayede orta sahada kaliteli oyuncularımız oldu. Geçen seneden daha güçlüyüz" ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Hepsi iyi oyuncular ama şöyle eskisi gibi dünyaya malolmuş idol bir topçusu yok italyanın. R. Baggio ve Del Piero son oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Boşuna uğraşmasın Messi Barca gibi bir takımı ve İspanya gibi yıldızlar topluluğu rüya gibi bir ligi bırakıpta inter gibi bir takıma gitmez. Barca şuanki ulaşılabilecek en iyi 2-3 hedeften birisidir. Ben olsam gitmem. Zaten 11 Milyon euro felan para alıyor, tüm kupalarda favoriler arasında hiç böyle bir maceraya gerek yok. Zanetti zırvalamış..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Messi Barca'dan kolay kolay ayrılmaz . Bir gün ayrıldığını düşünürsek bu klüp asla Inter olmaz bence ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Marchionni, Camoranesi, Iaquinta,
    8 oyuncu Juve pantentli denebilir

Default Milan, Palmeriaslı Marquinhos'u istiyor

Milan, yeni Kaka olarak Marquinhos'u buldu.

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, geçen hafta yeni bir Kaka aradıklarını söylemişti.

Sportmediaset.it'in haberine göre, Palmerias'ın yıldızı Marquinhos, Milan'ın yeni Kaka'sı olabilir.

Milan'ın 19 yaşındaki oyuncuyu, ocak ayında İtalya'ya getirmek için çalışmalara başladığı iddia ediliyor.

Vitoria'da oynarken adını duyuran genç oyuncu, ikinci forvet olarak ileri uçta ya da orta sahada oynayabiliyor. Uruguaylı Tabare Viudez'in kontratını iptal eden İtalyan kulübü, halen bir Avrupa Birliği dışı oyuncu transfer etme hakkına sahip.

Goal

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Offfffffff Bırakın fm 2010'da da alabilelim işte yaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yöneticiler de FM oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ocak ayınamı alıcaklar o zamana kadar sampıyonluktan koparlar zaten

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Alsınlar da en azından transfer yapmış olsunlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Transfer yapmak için transfer
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Offfffffff Bırakın fm 2010'da da alabilelim işte yaa
    Aynen Kardeş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bütün FM yıldızları büyük takımlara gidiyor, artık Oscar Cardozo da Arsenal'e gelir.

Del Piero_10 Misafir

Default Milan Ocak ayını bekliyor

Milan'ın, Ocak ayında Rafinha, Gareth Bale ve David Beckham için harekete geçeceği iddia edildi.

Milan Teknik Direktörü Leonardo, Ocak ayı için transfer listesinini hazırlamaya başladı. Genç hocanın hedefinde, Schalke'nin yıldızı Rafinha, Tottenham'ın genç oyuncusu Gareth Bale ve İngiliz yıldız David Beckham var.

Il Corriere Dello Sport'un haberine göre Leonardo, Milano ekibinin sol bek sıkıntısına Gareth Bale ile çözüm bulmak istiyor. Genç oyuncu için Marek Jankulovski'nin gövden çıkarıldığı da gelen haberler arasında.

Milan, sağ bek bölgesine de Rafinha'yı düşünüyor. Ama İtalyan devinin Schalke 04 forması giyen oyuncu için 11 milyon avro verip vermeyeceği merak konusu.

Dünya Kupası'nda forma giymek için Avrupa'da oynaması gereken David Beckham'ın da ilk adresi geçen yıl formasını giydiği Milan. La Gazzetta Dello Sport'a göre, tecrübeli oyuncunun İtalya'ya geri dönüşü kesin gibi.

Del Piero_10 Misafir

Default Sneijder: "Inter, Real'den daha iyi

Wesley Sneijder, Inter'in takım olarak Real Madrid'den daha iyi olduğunu söyledi.

Interli Wesley Sneijder, yeni takımının, eski takımı Real Madrid'den daha güçlü olduğunu ifade etti.

İyi bir transfer yaptığını düşünen Hollandalı oyuncu, La Gazzetta dello Sport'a konuşurken, "Beni seven bir teknik direktörüm var ve takımım Real Madrid'den daha güçlü" dedi.

Real'in bireysel yeteneklerinin daha iyi olduğunu söyleyen Sneijder, "Biz daha iyi bir takımız. Inter'i, takımın en önemli oyuncularından biri olmak için tercih ettim. Madrid'de bana bir çocuk gibi davranıyorlardı" diye konuştu.

Barcelona'nın Avrupa'nın en güçlü takımı olduğunu söyleyen yıldz oyuncu, "Manchester United, Arsenal ve tabii ki Inter, Avrupa'nın en iyileri arasındalar. Ibrahimovic ayrılmış olabilir, ama Samuel Eto'o ve Diego Milito çok iyi forvet oyuncuları" dedi.

Default Mutu'dan af mektubu

Adrian Mutu, eski kulübü Chelsea'ye 17 milyon avro ödememek için FIFA Başkanı Sep Blatter'e bir mektup gönderecek.

Fiorentinalı Adrian Mutu, Chelsea'ye 17 milyon avro ceza ödememek için verdiği savaşına devam ediyor. Başarılı oyuncu FIFA'ya mektup göndermeyi düşünüyor.

Sky Sport İtalya'da yayınlanan mektupta şu satırlara yer verildi:

"Chelsea, FIFA disiplin komitesi ve FIFA Başkanı Josep Blatter'e

Bu mektubu 17 milyon avroluk ceza yüzünden yazıyorum. Futbolculuk haklarımı savunmak ve işime devam edebilmek için bu mücadeleyi sürdürmeliyim.

Ben böylesi bir cezayı ödeyemem. Hiç bir futbolcunun bu parayı ödemesi mümkün değil. Bence sorunu çözmenin en iyi yolu bir yardım vakfına para yatırmam, bu İngiltere'de ve ya Romanya'da olabilir.

Adrian Mutu"

İddialara rağmen, henüz tecrübeli oyuncu mektup ile çıkan haberleri henüz doğrulamadı.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

futbol hayatının bitmesini istemem acıkcası umarım bir ortak yol bulunur
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

medya önündeki futbolcular neden böyle açıklamalar yapıp kendilerini komik duruma düşürürler hiç anlamam

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid'ten ayrılmamak için 40 takla atan Wesley Sneijder transfer olduktan sonra Inter Real Madrid'ten iyi diyor. Inter'e gitmesi kendisi için daha iyi oldu ama bu tip açıklamalar gereksiz ve yapmacık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu açıklamar harbiden moda oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Ambrosini Sözleşme Uzattı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan, takım kaptanı Massimo Ambrosini ile sözleşme yeniledi.

AC Milan'dan yapılan açıklamaya göre, Paolo Maldini'den kaptanlık pazubandını devralan 32 yaşındaki Ambrosini'nin sözleşmesi, Haziran 2011'e kadar uzatıldı.

Öte yandan, AC Milan'ın yeni teknik direktörü Leonardo, Ambrosini'yi bu sezonun iki maçında da yedek kulübesinde oturtmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kendisini olumsuz eleştirenlere ''bana bi süre daha katlanacaksınız'' demiş
    vefa da bi yere kadar, bence milan yollamalıydı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kulüp mü böyle istiyor anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

17 milyon avroyu rahat öder bence

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hem rafinha hem bale hem de beckham nası bir arada gündemde olur anlamam, takıma genç takviye edeceksin, aynı anda beckham için de ugraşıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rafinha, Bayern Münih'e transfer oldu diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Takımı Bale kurtarcak sanki.Doğru düzgün transfer yapsınlar yapıcaklarsa.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Rafinha, Bayern Münih'e transfer oldu diye biliyorum.
    Bayern vazgeçti Rafinha'dan..

Mesaj Yetkileri