Sayfa 280 / 476 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
8,371 ile 8,400 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Neyse böylece Ersan tüm testleri geçmiş oldu

Yalnız swf yi durdurasım gelmiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ersan hayırlı olsun gsnin daha çok ihtiyacı vardı ancak alternatifli 4 tane kaliteli stoperde avrupa hedeefi olan takımlar için önemli bu yüzden bjk iyi iş çıkardı

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ersan " son röportajım çarpıtılmış" az sonra haber1903 de

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

“Ait olduğum yerdeyim“

Beşiktaş'ın Adanaspor'dan transferi Ersan Gülüm HABER1903'e konuştu.

Gülüm yapıtığı açıklamada;

"Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum. Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Basında çıkan son röportajım farklı yansıtılmış, bazı sözlerim çarpıtılmış. Şu anda ait olduğum yerdeyim." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ersan,adamsın... O kadar sevindim ki

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ersan'ın Beşiktaş'a gitmesine sevindim.. Ben bu işte profesyonalliğe çok da inanmıyorum açıkçası, formasına gönülden bağlı olan adamları istediği yerde oynarken görmek beni sevindiriyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Beşiktaş'ın Adanaspor'dan transferi Ersan Gülüm HABER1903'e konuştu.

Gülüm yapıtığı açıklamada;

"Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum. Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Basında çıkan son röportajım farklı yansıtılmış, bazı sözlerim çarpıtılmış. Şu anda ait olduğum yerdeyim." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber1903

cok süper bi transfer sıradaki kim acaba

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Böyle transfer görülmedi!

Beşiktaş, Ersan Gülüm'de mutlu sona ulaştı! Transferin perde arkasında ise çok ilginç bir hikaye var!

Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören'in, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'le yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıktı ve Ersan Gülüm Beşiktaş'ın oldu.

Beşiktaş'ta kiralık olarak geçirdiği 1 sezonun ardından gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Ersan için transfer savaşı yaşanıyordu. Galatasaray'ın da devreye girmesiyle kızışan transfer düellosunda gülen taraf Beşiktaş oldu.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO
    Öte yandan Beşiktaş'ın Ersan Gülüm'ün bonservisi için Adanaspor'la 4 milyon euroya anlaştığı öğrenildi. Başarılı savunmacıyla da 4 yıllığına anlaşma sağlandı.

BORSAYA AÇIKLANDI
    Bu arada Beşiktaş'tan da borsaya resmi açıklama geldi. Siyah beyazlı kulüpten yapılan özel durum açıklamasında "Adanaspor Kulübü oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

YILDIRIM DEMİRÖREN, BAYRAM AKGÜL'Ü KAÇIRDI!
    Ersan Gülüm transferinin perde arkasında yaşanan ilginç hikayeyi Lig TV muhabiri Ömer Güvenç bildirdi.

"29 yıldır bu işi yapıyorum, ilk kez böyle bir transfer gördüm" diyen Ömer Güvenç, ilginç transferi şu sözlerle aktardı.

"Eskiden yöneticiler transfer için futbolcuları kaçırırdı. Şimdi başkanları kaçırıyorlar. ( ) Bu transferde Yıldırım Demirören, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ü kelimenin tam anlamıyla kaçırdı. Anlaşma yerden 10 bin feet yükseklikte yapıldı. 2.5 saat süren uçak yolculuğunun sonunda Ersan Gülüm Beşiktaşlı oldu. Yani özetlersek; Ersan Gülüm havada Beşiktaş'ın oldu. Çeşme'de olan Ersan pazar günü İstanbul'a gelecek."

Başarılı savunmacının ise yıllık 1 milyon 250 bin euro garanti ve 25 bin euro da maç başı ücreti alacağı öğrenildi.

ATINÇ DA KALDI!
    Bu arada Beşiktaş, genç savunmacısı Atınç'ı da bırakmadı. Deneyim kazanması için bir takıma kiralık olarak gönderilmesi düşünülen Atınç Nukan da Beşiktaş'ta kaldı. Ayrıca sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan genç savunmacı, böylece en az 5 yıl daha Beşiktaş'ta kalacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

''Eskiden yöneticiler transfer için futbolcuları kaçırırdı. Şimdi Başkanları kaçırıyorlar.''

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beşiktaş 10 defans çıkacak heralde kadroda çok stoper şişti

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Beşiktaş 10 defans çıkacak heralde kadroda çok stoper şişti
    Toraman, Egemen, Sidnei (kiralik) ve Ersan 4 stoper

Ferari kesin gider ve Sivok da muhtemelen gider.

Atinç, Sezer ve Furkan seker 93/92 dogumlu genç kardeslerimiz

Toraman sağ bekte, Egemen sol bekte kullanılabilir. Elbette ikisi ayı anda değil

Gerçi Quaresma-Simao-Fernandes-Guti gibi oyuncuların oynadığı maçlarda beklerin hücuma katkı vermesine gerek duyulacağını zannetmiyorum. Bir şekilde gol atılır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu habere çok çok çok sevindim. Ersan'ı galatasaray forması ile görmek beni üzerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte şimdi mükemmel oldu. Ligin en sağlam defansına kavuştuk diyebiliriz. Sidnei ve Ersan uyum sağlarlarsa bizi en az 10 sene götürürler. Sidnei'nin 4milyon euroluk opsiyonunun kullanılacağını düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sanırım Tayfur hoca geLecek yıL soL bekte Egemen, Sağ bekte Toraman göbekte Ersan ve Sidnei iLe oynayacak. ÖzeLLikLe Quaresma nın savunmaya yardım etmemesinden ve hücum çıkışLarında arkasında ki bek oyuncuya ihtiyaç duymamasından doLayı böyLe bir savunma hattı kurması mantıkLı. BöyLece Simao yu da iLeride daha verimLi kuLLanabiLir. Simao da iLeride kaLır ve geri dönme probLemi yaşamaz. Quaresma da Simao da orta sahadan aLacağı yardım iLe atakLarda buLunursa geLecek yıL süper başarıLar eLde edebiLiriz.

HayırLı oLsun Ersan transferi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sanırım Tayfur hoca geLecek yıL soL bekte Egemen, Sağ bekte Toraman göbekte Ersan ve Sidnei iLe oynayacak. ÖzeLLikLe Quaresma nın savunmaya yardım etmemesinden ve hücum çıkışLarında arkasında ki bek oyuncuya ihtiyaç duymamasından doLayı böyLe bir savunma hattı kurması mantıkLı. BöyLece Simao yu da iLeride daha verimLi kuLLanabiLir. Simao da iLeride kaLır ve geri dönme probLemi yaşamaz. Quaresma da Simao da orta sahadan aLacağı yardım iLe atakLarda buLunursa geLecek yıL süper başarıLar eLde edebiLiriz.

HayırLı oLsun Ersan transferi.
    mustafa denizli ve tigana'nın yaptığı gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beyler kadro muhabbetleri lütfen sohbet alanına

http://forum.turksportal.net/vb/show...=95862&page=13

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sevindim ersana sidnei iyi ama kötü çıkarsada öyle aman aman üzülmem zaten kiralık direk devre arasında veda ederiz ben egemen ersan veya ersan sidnei diye düşünüyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla bence harika bir transfer oldu, stoper ikilisini uzun yıllar için garanti altına aldık.
    Yalnız niye herkes Sivok'u gönderdi ki? Yıllardır istikrarlı bir şekilde oynayan, geriden oyun kurabilen Beşiktaş'ın en sağlam savunma oyuncusu bence.
    Bence Sidnei'den çok fazla şey bekliyorsunuz, 20 yaşında ve bizim biraz üstümüzde olan bir takımdan kiralandı, FM profili Portekiz'den gelen bir oyuncu için bir şey ifade etmiyor. Sidnei çok iyi de, çok kötü de oynayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Valla bence harika bir transfer oldu, stoper ikilisini uzun yıllar için garanti altına aldık.
    Yalnız niye herkes Sivok'u gönderdi ki? Yıllardır istikrarlı bir şekilde oynayan, geriden oyun kurabilen Beşiktaş'ın en sağlam savunma oyuncusu bence.
    Bence Sidnei'den çok fazla şey bekliyorsunuz, 20 yaşında ve bizim biraz üstümüzde olan bir takımdan kiralandı, FM profili Portekiz'den gelen bir oyuncu için bir şey ifade etmiyor. Sidnei çok iyi de, çok kötü de oynayabilir.
    Bana gidecek gibi geliyor o yüzden, Sidnei'yi hazirlak kampinda gördükten sonra bakarlar belki. yoksa Sivok ve Ersan bence iyi ikili olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Matteo Ferrari ne oldu ? Nereye gitti ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Matteo Ferrari ne oldu ? Nereye gitti ?
    duruyor daha ama 1 senelik alacaklarinin bir kismini verip gider bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

%50 olarak anlaşma teklifi sunmuş Matteo. 1.2 mn euroya tekabül ediyor yanlış hatırlamıyorsam. Onu verin gideyim diyor. Pazartesi günü menajeri ile masaya oturup anlaşma zemini arayacakmış yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ferrari'yi de Fenerbahce maci yakti. Bence cok kaliteli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimse kötü oyuncu olduğundan gitsin demiyor zaten. Bir sakatlık bir kart cezası sürekli takımdan ayrı. Ne yapayım öyle oyuncuyu.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ersan transferi oldu ya, artık her şey keyfe keder oldu Ferrari-Sivok-Tabata-Fink-Holosko-Bobo-Hilbert... Bunlardan isteyenler gidebilir isteyenler kalabilir Eldeki oyuncularla bu oyuncular arasında uçurumlar yok. Fernandes-Ernst-Guti-Simao-Q7-Sidnei-Almeida dışında 3 yabancı daha kadroya katılacak. Seç beğen al

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ersan transferi oldu ya, artık her şey keyfe keder oldu Ferrari-Sivok-Tabata-Fink-Holosko-Bobo-Hilbert... Bunlardan isteyenler gidebilir isteyenler kalabilir Eldeki oyuncularla bu oyuncular arasında uçurumlar yok. Fernandes-Ernst-Guti-Simao-Q7-Sidnei-Almeida dışında 3 yabancı daha kadroya katılacak. Seç beğen al
    14 yabancı olmuş hocam daha 3 tanede alıncak diosun 17.. 7oyuncuda gidecek sonuçta 10 yabancı hakkı var Bahçeli'nin hesapları geçer bu iş.Beşiktaş'a kolay gelsin.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by okumus View Post
    14 yabancı olmuş hocam daha 3 tanede alıncak diosun 17.. 7oyuncuda gidecek sonuçta 10 yabancı hakkı var Bahçeli'nin hesapları geçer bu iş.Beşiktaş'a kolay gelsin.
    3 tane daha katılacak derken yanlış kelimeyi seçmişim. Bu 3 tane eldekilerden de olabilir, tamamı dışarıdan da gelebilir. Bobo nun kontratı bitti. Tabata yı Araplar alıyor. Gönderilmesi gerek ve henüz net durumu olmayan, Fink-Holosko-Ferrari ya da Sivok. Forvet transfer edilmezse Holosko ile devam edilir. o 7 oyuncu içinde Hilbert ve Sivok ya da Ferrari zaten kalıyor sağ bek alınmazsa. Bu andan itibaren dışardan kimseyi almasak Ferrari ve Fink i gönderdik mi olay bitiyor zaten... Derdimiz bu olsun Yine kiralarız dışarıya. Bunlar işin kolay kısımları, zor olanlar Ersan-Pektemek-Egemen-Gurbetçi transferleriydi. Piyasada Türk stoper yokken bunları yapmak kolay değildir asıl

Mesaj Yetkileri