Sayfa 281 / 480 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
8,401 ile 8,430 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok pahalıya gelmiş bence, umarım bir sürpriz yapar.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Mehmet'in gelmesi iyi oldu bence, gecen sene gördük Almeida ve Bobo olmayinca. Yedek için iyi bir oyuncu

Nobre ve Nihat'tan sonra Mustafa ve Mehmet dinamizm katacaktır hücuma yerli alternatifler olarak.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

450 bin euro nun altına oyuncuyu Beşiktaş ın zaten almaması gerekir Bana çok gibi gelmedi, oyuncu almaya değer birşeyse normal fiyat zaten. Öyle aman aman bir kontratı da yok ayrıca.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence iyi olmuş 1-2 sayfa önce demek istediğim buydu benim bize yedeğin yedeği bi forvet lazım demiştim benim akılma mehmet yıldız filan gelmişti ama akyüz de iyidir en azından yedek kalmayı çok sorun etmez daha çok çalışır forma için.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mehmet Akyüz de 3 gün önce NTVspor da Fatih Terim iLe çaLışacağım için mutLuyum feLan diyordu. Şimdi Tayfur hoca iLe çaLışıcak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tamam, stoperi doldurdun. Artık bek almanın zamanı geldi Tayfur hoca. Ne Toraman, ne de Hilbert. Oraya ya Serkan Balcı'yı alacaksın, ya da o bölgenin hakkını verebilecek bir genç alacaksın. bunu yapmazsan olmaz.

Beşiktaş'ın zayıf karnı bekleridir arkadaşlar. Madem Guti'yi göndermeyecekler, sola da sağa da adam alacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Tamam, stoperi doldurdun. Artık bek almanın zamanı geldi Tayfur hoca. Ne Toraman, ne de Hilbert. Oraya ya Serkan Balcı'yı alacaksın, ya da o bölgenin hakkını verebilecek bir genç alacaksın. bunu yapmazsan olmaz.

Beşiktaş'ın zayıf karnı bekleridir arkadaşlar. Madem Guti'yi göndermeyecekler, sola da sağa da adam alacaklar.
    Katılıyorum İlhan Abi'ye... Mutlaka bir DR almamız şart.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İyi güzel söylüyorsunuz da, sağ beke yabancı koydun mu, Egemen-Toraman stoper ikilisine kalırız. Bu ikiliyle Avrupa da birşey başarmak zor gibi. Ayrıca olası bir sakatlık ve ceza durumunda hem sağ beki hem de stoperi değiştirmek zorunda kalırız. Bence kesinlikle İsmail-Sivok(Sidnei)-Egemen-Toraman 4 lüsü üzerinde durulmalı. Toraman mümkünse Q7 nin arkasında oynayıp defansif olarak açıklarını kapatmalı. Hucumda zaten Q7 yeterde artar bile. Solda da İsmail le Simao nun defansif yardımıyla o tarafıda kapatmış oluruz. Bu sene için Egemen ile Toraman ın ne performans göstereceği çok önemli... Birde Rıdvan var sanırım, umarım beklenen patlamayı bu sene yapar... Yine Tanju nun da ne çıkacağını bilmiyoruz... Kadro seçimi için 3-4 alternatif var, biri inşallah tutacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    İyi güzel söylüyorsunuz da, sağ beke yabancı koydun mu, Egemen-Toraman stoper ikilisine kalırız. Bu ikiliyle Avrupa da birşey başarmak zor gibi.
    Avrupa'da sorun olmaz. 10 yabancıyı da oynatabiliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Avrupa'da sorun olmaz. 10 yabancıyı da oynatabiliyorsun.
    Bu sene 6+2+2'nin son +2'si kalkacak diyorlardı Necip, bilmem ne kadar doğru.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bu sene değil, seneye kalkıyor, ancak kadro istikrarı çok önemli... Kimileri kabul etmese de geçen sene bizim sıkıntımız sürekli olarak istikrarsızlıktı. Gerçi geçen sene ki kısıtlılıklar sakatlıklardan dolayıydı ama en azından takımla fazla oynamanın ne kadar zararlı olduğunu gördük. Hele ki defans 4 lüsünün kesinlikle rotasyona girmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu sene 6+2+2'nin son +2'si kalkacak diyorlardı Necip, bilmem ne kadar doğru.
    Necip mi ? Nedim olacak Kaan. Önemli değil tabi ama söyleyeyim karışıklık olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Necip mi ? Nedim olacak Kaan. Önemli değil tabi ama söyleyeyim karışıklık olmasın
    Pardon Nedim ya arkadaşla Necip Uysal'ın milli takıma alınıp alınmamasını tartışıyorduk, Necip-Nedim'i benzetip Necip demişim. Adını biliyorum yani kusura bakma tekrar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler Diego Costa haberleri dönüyor kesin deniyor doğru mudur? Aşırı derecede gereksiz bir adam değil mi Diego Costa?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Pardon Nedim ya arkadaşla Necip Uysal'ın milli takıma alınıp alınmamasını tartışıyorduk, Necip-Nedim'i benzetip Necip demişim. Adını biliyorum yani kusura bakma tekrar
    Ne kusuru Kaan

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Beyler Diego Costa haberleri dönüyor kesin deniyor doğru mudur? Aşırı derecede gereksiz bir adam değil mi Diego Costa?
    Tam aksine yararlı olur ama alamadık sanırsam.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

FM ye göre tam istediğimiz adam, Almeida ile çok iyi ikili olurlar ama gerçekte izleyen varsa ordan bilgi almak lazım. İstatistikleri de vasat. Ama genç oyuncu alınırsa mantıklı olur bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İbrahim'e 5 milyon Euro

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu tarafından istenen İbrahim Akın'ın transferi rafa kalktı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcunun bonservisi için 5 milyon euro isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un talebini fazla buldu.

Lig bitiminde Beşiktaş Yönetimi'ne haber gönderen ve siyah - beyazlı takımda tekrar forma giymek istediğini söyleyen İbrahim Akın transferine 5 milyon euroluk bir engel çıktı.
    Siyah-beyazlı takımın formasını özleyen ve bu nedenle Teknik Direktör Tayfur Havutçu'yu arayan tecrübeli oyuncunun bonservisi için 5 milyon euro bonservis bedeli istenince, görüşmeler askıya alındı. Önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşen siyah-beyazlılar, İbrahim Akın için astronomik bir rakam istenmesi nedeniyle bu oyuncuyu almaktan vazgeçti.

Gençlerbirliği'nden Mustafa Pektemek, TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan Mehmet Akyüz’ün alınması ile Atletico Madridli Costa'da son noktaya gelinmesi, İbrahim Akın'ın B planına itilmesine neden oldu. Bundan dolayı Beşiktaş Yönetimi, İbrahim Akın transferinde ısrarcı olmayacak.

Takas düşüncesi

Transferi yurt dışındaki kamp dönemine yetiştirmek isteyen siyah-beyazlı yönetimin, yerli transferini bitirebileceği iddia edildi. Başkan Yıldırım Demirören'in, Ersan Gülüm transferinde olduğu gibi İbrahim Akın'da da fazla para vermeyi istemediği ve beklemeye geçtiği vurgulandı. Kartal, paranın ötesinde takasa sıcak bakıyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

1.2 milyon Euro'ya anlaşalım

Geçen sezonki kadrosunu baştan aşağı değiştirmeye kararlı olan Beşiktaş’ta teknik direktör Tayfur Havutçu’nun istemediği Matteo Ferrari’nin siyah beyazlılardan bir şartı var. Mustafa Denizli döneminde İtalya’dan transfer edilen Ferrari, yönetimle yaptığı görüşmede, “Yıllık ücretimin yarısını verirseniz, sözleşmemi feshederim” dedi.

Matteo Ferrari, siyah beyazlı takımdan yıllık 2.5 milyon Euro alıyor.
    Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, kadroda önemli değişiklikler yapacaklarını ifade etti. Adalı, şunları söyledi:

Zorla göndermiyoruz

“Ferrari, Hilbert, Nobre gibi oyuncularla yollarımızı ayırdıktan sonra transferde daha sağlıklı kararlar alacağız. Kimseyi zorla göndermiyoruz. Ferrari’nin menajeriyle pazartesi günü masaya oturacağız ve anlaşma zemini arayacağız. Daha sonra temas halinde olduğumuz oyuncuları transfer etmek için harekete geçeceğiz.”

Haber Kaynağı: Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim ederi o kadar olan bir futbolcu değil. Yaşı genç de değil. Kulüpler abarttıkça abartıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by vego View Post
    Haber Kaynağı: Milliyet

Haber Kaynağı: Hürriyet
    Haber kaynaklarına güvenmiyorum

İbrahim ederi o kadar olan bir futbolcu değil. Yaşı genç de değil. Kulüpler abarttıkça abartıyor.
    Benim de okuduğum Galatasaray yönetimi makul bir fiyat verince İBB den bir yönetici çıkıp açıklama yapmıştı, Galatasaray bizim isteklerimizi biliyor, bizi anlıyor tarzında Holosko yerine para istiyorlarmış, bahsedilen rakamları vermemiz gibi bir durum mümkün değil. Mehmet Akyüz transferi de o yüzden yapıldı bana kalırsa. Kısacası ben vazgeçtik diye düşünüyorum...

Haberi de bulmuşken koyayım...
    Kamil Dizar Haber1903'e konuştu

02 Haziran 2011 Perşembe 16:08

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, Beşiktaş ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği İbrahim Akın transferi hakkında Haber1903'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dizar yaptığı açıklamada;

İbrahim Akın- Holosko takasına kesinlikle sıcak bakmadıklarını vurgulan Kamil Dizar, " Beşiktaş'ın Holosko, İbrahim Akın takasına kesinlikle sıcak bakmıyoruz. Holosko gerçekten çok iyi bir futbolcu. Ancak Holosko'ya sıcak bakmamızın iki tane nedeni var. Bunlardan birincisi, Holosko yabancı oyuncu. İkincisi Beşiktaş ile önemli bir kontratı var. Beşiktaş'ın Holosko ile yaptığı kontrat bizi aşar. Bu şartlarda Beşiktaş'

- İBRAHİM GALATASARAY'A DAHA YAKIN -

Galatasarayın İbrahim Akın transferinde bir adım önde olduğunu söyleyen Dizar, "Galatasaray'ın İbrahim Akın için yaptığı teklif bize daha sıcak geliyor. Galatasaray İbrahim'e Beşiktaş'tan daha yakın. Galatasaray'ın kulübümüze tatmin edici bir rakamın yanında oyuncu teklifi var. Galatasaray İbrahim Akın transferine daha samimi yaklaşıyor. Galatasaray İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un neye ihtiyacı olduğunu biliyor. " dedi.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bu da aynı konuda Ligtv nin haberi...

Son bir umut
    Beşiktaş, İbrahim Akın transferinden vazgeçti. Siyah beyazlıların, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 4.5 milyon euro'luk bonserviste indirime gitmemesi sonrasında İbrahim Akın defterini kapattığı öğrenildi.

Siyah beyazlıların Diego Forlan ısrarı devam ediyor. Uruguaylı yıldızla bir kez daha görüşen Beşiktaşlı yöneticilerin, bu ayın sonunda tekrar görüşmek için sözleştikleri ifade edildi.

Yapılan son görüşmede tüm şartlarını Forlan'a ileten siyah beyazlıların, Uruguaylı oyuncunun verdikleri fiyatı kabul etmemesi durumunda bu transferden vazgeçeceği bildirildi. Forlan transferinin gerçekleşmeme ihtimalini göz önünde tutan Beşiktaş'ın, bir başka Dünya yıldızını transfer etmek için girişimlerini sürdürdükleri öğrenildi.

Beşiktaş'ın, Atletico Madridli Diego Costa içinse tüm şartları zorladığı belirtiliyor. Bu transfer için 3-4 gün bekleme kararı alan Siyah - Beyazlı yönetimin, bu sürede olumlu bir gelişme yaşanmaması halinde yeni bir teklifle İspanyol kulübünün kapısını çalacağı ifade edildi.

Bu arada Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun yapılan transfer nedeniyle yönetime teşekkür ettiği öğrenildi. Yöneticilerle bir görüşme yapan Havutçu'nun, "Genç ve yetenekli oyuncular transfer ederek, geniş bir kadro oluşturduk. Birkaç deneyimli oyuncu alınca, daha da güçlü hale geleceğiz. Siz yönetim olarak elinizden geleni yapıyorsunuz. Artık çalışma sırası bizde" cümlelerini kullandığı öğrenildi.

Biz İbrahim'i nerdeyse bedavaya İBB'ye verdik diye hatırlıyorum Holosko'yu da; Bize bu transferde biraz kolaylık sağlamaları gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç gerek yok zorlaştırdıkça zorlaştırsınlar almayalım biz de.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İbrahim'e 5 milyon Euro
    Bu haberi hazırlayanlar ne içtiler acaba ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

besiktasin ibrahime ihtiyaci yok bence gereksiz olur tekrardan alinmasi.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Diego Costa zora girdi

04 Haziran 2011 Cumartesi 15:26

Beşiktaş'ın teklifde bulunduğu Diego Costa transferi zora girdi.

Beşiktaş Kulübünün Brezilyalı Diego Costa'yı 1 sezonluk kiralamak istemesine A.Madrid kulübünden olumsuz cevap geldi.

Brezilyalı futbolcunun kulübü olan A.Madrid, oyuncunun kiralık olarak verilmesine sıcak bakmadığını ve bonservisi ile Beşiktaş'a transfer olabileceğini Beşiktaş yönetimine iletti.

Öte yandan bir Rus takımının Diego Costa'nın bonservisi ile alınması yönünde A.Madrid'e teklifte bulunduğuda gelen haberler arasında.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida-Pektemek-Mehmet Akyüz şu an Beşiktaş'ın forvetleri. Beşiktaşlı arkadaşlara bir sorum var belki bilgisi olan vardır. Yeni gelecek forvet Almeida'nın yerine mi yoksa Almeida'nın yedeği olarak mı alınacak?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Almeida-Pektemek-Mehmet Akyüz şu an Beşiktaş'ın forvetleri. Beşiktaşlı arkadaşlara bir sorum var belki bilgisi olan vardır. Yeni gelecek forvet Almeida'nın yerine mi yoksa Almeida'nın yedeği olarak mı alınacak?
    Şu an için geri dörtlümüz net olarak belli değilse de, orta saha ve hucum hattı;

Necip-Fernandes
    Q7-Guti-Simao
    Almeida

şeklinde düşünülüyor... Ancak eğer Bobo dan boşalan kontenjana gelen forvet oyuncusu geçen sene Nobre nin oynamaya çalıştığı ''forvet arkası'' ya da ''ikinci forvet'' tarzı bir oyuncu olursa, Guti ikinci yarılara saklanacak. Trabzondaki Jaja ya da Sociedad daki Nihat gibi. Buraya en ideali Forlan gibi görünüyor ama Serdal Adalı öyle istenen parayı hemen veren bir adam değil, Q7 de ki gibi adamları bıktırana kadar pazarlık yapıyor. Forlan la anlaşırsak ne ala, anlaşamazsak ben asıl mevkisi ikinci forvet olan ama yeri gelirse tek santrafor da oynayabilecek bir oyuncu alacaklarını düşünüyorum. Zaten dikkat edersen Pektemek de aynı tarz bir oyuncu... Ama Almeida her türlü birinci forvet olacaktır, enteresan bir gelişme olupta gönderilmediği sürece...

Mesaj Yetkileri