Manchester'a gelsin.Kjaer biz FM'ciler tarafından tanınmış bir oyuncu ve belki onu tanıyan insanlar gene çoktur ama bir Vidic'i düşünün onun yaşlarına yakın bir dilim de geldi ve bugün dünyanın en iyi 10 stoperini sıralamış olsak 1'i Vidic olurdu.(En azından benim için öyle)
Kjaer gelirse eğer Ferdinand'ın yaşı geçiyor zaten ilerde Vidic ile bomba bir ikili olurlar, umarım ManU'ya gelir.
Zamanı gelince, kimin kaç stoperi olup kime gittiğini görürüz.
Arnavut işadamı Rezart Taci yaptığı açıklamada, Berlusconi'nin Milan hisselerini satmaya karar vermesi halinde bununla ilgilenebileceğini belirtti.
Silvio Berlusconi'nin Milan'ın hisselerinin çoğunu elinde bulunduran şirketi Fininvest'ten sürekli olarak yalanlama gelse de, Milan hisselerinin satılacağı yönündeki dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.
Bu dedikodular sonrasında bir açıklama yapan Arnavut işadamı Rezak Taci, hisselerin satılması durumunda talip olacağını belirtti.
Guerin Sportivo'ya konuşan Taci, "Berlusconi'nin Milan'dan uzaklaşacağını hiç sanmıyorum fakat böyle bir karar alırlarsa Milan'ı satın almak isterim. Şuanda kulüp üzerinde hisse sahibi olduğum haberleri tamamen gerçek dışı. Ayrıca Berlusconi ve Galliani çok yakın dostlarımdır" ifadelerini kullandı.
Berlusconi bırak artık şu takımı ya![]()
Berlusconi gitsin de kim gelirse gelsin farketmez.
Napoli'de Donadoni gitti, Mazzarri geldi
Napoli'nin resmi internet ssayfasından yapılan açıklamada, teknik direktör Roberto Donadoni'yle yolların ayrıldığı ve Walter Mazzarri'nin yeni hoca olarak takımın başına geçtiği belirtildi.
06 Eki 2009 15:02:14
Goal.com
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Donadoni'nin görevine son verildiği ve Napoli'nin yeni teknik direktörünün Walter Mazzarri olduğu belirtildi.
Yapılan açıklama şu şekilde:
"SSC Napoli Kulübü olarak, Roberto Donadoni'nin takımdaki bütün görevlerine son verildiği ve Walter Mazzarri'nin teknik sorumlu olarak takımın başına geçtiğini belirtmek isteriz. Donadoni'ye bizim için yaptıklarından dolayı teşekkür eder, ileride de başarılı ve mutlu bir hayatının olmasını dileriz."
Bu durumla ilgili bir açıklama yapan başkan Aurelio De Laurentiis, takımdaki kötü gidişi durdurabilmek için köklü bir değişime ihtiyaç duyduklarını ifade etti.
Yarın düzenlenecek basın toplantısının ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıkması beklenen Mazzarri'nin yıllık 1.5 milyon avroda iki yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
Mazzari'yi severim, Sampdoria'yı sevdiğimden ötürü..
Ölücek zaten Coni yakında
Benim de param olsa ben de almak isterim gönülden..
Transfere 50 milyon € harcayan bir takıma büyük fiyasko yaşattı Donadoni.
Goal.com editörlerinden Gil Gillespie, Serie A'da 23 yaşın altındaki yıldız adaylarını mercek altına aldı...
10. Simon Kjaer (Palermo, 20)
Danimarkalı oyuncu, kulübü FC Midtyjlland Real Madrid'in teklifini reddettikten 6 ay sonra Palermo'ya transfer olduğunda hayal kırıklığına uğramıştı. Ancak şimdi oldukça mutlu olmalı. Uzun, sarışın ve yetenekli stoper, Sicilya ekibinde Moris Carrozzieri'nin yerini başarıyla doldurdu. Şimdi ise Milan, Manchester United, Roma ve Juventus peşinde.
9. Ignazio Abate (Milan, 22)
Milan için bu sezon şu ana kadar iyi sayılabilecek iki gelişme oldu: Alessandro Nesta'nın sahalara dönmesi ve Abate gibi bir yeteneğin sahneye çıkması. Takım arkadaşları bekleneni veremese de, Abate hem sağ bekte hem de sağ kanatta gösterdiği performansla müthiş bir grafik çizgi. Hızı, dinamizmi ve öldürücü ortalarıyla, daha uzun süre kırmızı siyahlılarda forma giyecek gibi duruyor.
8. Sebastian Giovinco (Juventus, 22)
'Atom Karınca' olarak bilinen futbolcunun bu listenin en tepesinde yer almaması, bu sezon henüz bekleneni veremediğini gösteriyor. Teknik direktörü Ferrara diğer bütün opsiyonları tıkandığında bile ona şans vermese de, Giovinco'nun kramponlarında büyük bir potansiyel olduğuna şüphe yok. Dino Zoff'un onu Alessandro Del Piero'nun veliahtı olarak görmesi akıllara şu soruyu getiriyor: Giovinco neden düzenli olarak oynatılmıyor?
7. Alexandre Pato (Milan, 20)
2009/2010 sezonunda birçok Milanlı gibi form grafiği dibe vursa da, Carlo Ancelotti, geçen sezon Pato'nun birkaç yıl içinde dünyanın en iyi forveti olacağını söylemişti. Hızı, tekniği, yaratıcılığı ve fiziksel gücünün yanında, son vuruşlarını ve karar verme yeteneğini de geliştirirse gerçekten de öyle olacak gibi.
6. Mauro Zarate (Lazio, 22)
Geçen sene Lazio kariyerine fırtına gibi başladıktan sonra, hem Lazio taraftarının sevgilisi olmuş hem de Arjantin Milli Takımı'nın yeni kurtarıcısı gibi görülmeye başlamıştı. Hocası Ballardini de onun dünyanın en iyisi olacağı görüşündeydi. Bu sezon gol atma sıkıntısı çekiyor olsa da, 'Zarate Kid' 10 numaralı formasıyla eski günlerine dönecektir.
5. David Santon (Inter, 18)
Marcello Lippi onu milli takıma çağırırken, futbolunun Paolo Maldini'yi anımsattığını söylemişti. Mourinho'nun gözdesi Santon, son yıllarda yetişen en iyi savunma oyuncularından biri olarak göze çarpıyor. Aslında sağ bek olmasına rağmen devamlı olarak defansın solunda kullanılan Santon, bütün özelliklere sahip gibi gözüküyor.
4. Edinson Cavani (Palermo, 22)
22 yaşındaki forvet, 2007'de transfer olduğu Palermo'da 84 lig maçına çıkarak 24 gol kaydetti. Ancak asıl çıkışını bu yıl, hatta son oynanan Juventus karşılaşmasında gösterdiği performansla gerçekleştirdi. Hızı, tekniği, hava hakimiyeti ve kale önündeki etkinliği mükemmel. Juventus'un onu alabilmek için harekete geçeceği söyleniyor.
3. Marek Hamsik (Napoli, 22)
Napoli'nin iki ayağını da kullanabilen maestrosu, Serie A'nın en iyi orta sahalarından biri ve çok sayıda gol atıyor. Bu sezon da şu ana kadar 7 maçta 5 gol kaydeden hızlı futbolcu, defanslar açısından marke edilmesi en zor isimlerden biri.
2. Claudio Marchisio (Juventus, 22)
İrlanda yardımcı antrenörü Marco Tardelli onun için "O artık gelecek vadeden bir oyuncu değil; harika bir futbolcu" demişti. Söylemediği şey ise, Marchisio'nun bir İtalya efsanesi olan Tardelli'den bile iyi olabilecek tekniğe sahip oluşuydu. Bu sezon, şu ana kadar hem kulüp bazında hem de milli takımda gösterdiği performansla, ne kadar yetenekli olduğunu ispatladı.
1. Stevan Jovetic (Fiorentina, 19)
Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa futbolunda olay yarattı. Eylül ayında, Real Madrid'in hocası Pellegrini tarafından geleceğin yıldızı olarak lanse edildi. Fiorentina'nın Liverpool'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada yıldızı iyice parladı. Bu maçtan sonra birçok takımın ilgisini çeken Jovetic'in kontratına, onu bırakmak istemeyen Fiorentina yönetimi serbest kalmak için minimum bonservis bedeli maddesi ekledi.
Güzel bir çalışma yapmış. Jovetic' i Şamp. Ligi ön elemesinde Lizbon' a karşı izlemişti. İki yağında iyi kullanıyor. Şık bir gol atmıştı o maçta da. Henüz 89 lu olduğunu düşünürsek. Geleceği çok parlak.
Zarate de geçen sene nefis oynuyordu. Forlan ve Lazio' nun makedon sol bekiyle birlikte uzaktan nefis şutlar çıkaran oyuncuların başında geliyor.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Parlak geleceğe sahip oyuncular.Gio'yu merak ediyorum ben daha çok.
Balotelli'nin listede olmaması beni hayli şaşırttı açıkçası..
Sanırım Balotelli artık yıldızdan sayılıyor![]()
Zarate Jovetic müthiş yetenek cidden balotellinin olmaması benide şaşırttı
Sebastian Giovinco bu cocugu oynatmayan hocanın antrenörlügünden süphe ederim benşaka bi yana bence rahat oynar juventusta Giovinco
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bunlara ek olarak Criscito, Pastore, Menez, Morimoto, Alexis Sanchez'i sayabiliriz.
Jovetic, Hamsik ve Pato'nun bundan daha iyi performans göstereceğine inanmıyorum. Hamsik, sezonluk performans gösterdiğine inanıyorum.
Milan zaten kötü futbol oynuyor. Bu kötü futbol içinde Pato kendini gösteremiyor. Gösteremediği zamanda büyük futbolcu olamaz.
Jovetic, Şampiyonlar Liginde attığı iki golden sonra ismini duyurdu. Bundan önce ismini duymamıştım. İtalya'da ismini duyurabilmiş bir futbolcu olarak görüyorum.
İtalya Milli Futbol Takımı kaptanı ve Juventus'un defans oyuncusu 36 yaşındaki Fabio Cannavaro'da doping tespit edildiği açıklandı.
29 Ağustos günü dopig testine tabi tutulan oyuncunun test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi. Ancak ünlü oyuncu ve takımı Juventus'un test sonucuyla ilgili açıklaması oldukça ilginç oldu. Cannavaro ve takım doktoru tarafından hazırlanıp İtalya Milli Olimpiyat Komitesi ve milli takım yönetimine gönderilen açıklamada, dopıng bulgusunun oyuncunun acilen kullandığı bir ilaçtan kaynaklandığı ifade edildi.
Açıklamada Cannavaro'yu bir arının ısırdığı, arı alerjisi olan futbolcunun acilen kortizon içeren bir ilaç kullandığı ve bunun da doping testinin pozitif çıkmasına neden olduğu bildiridi. Ancak bu açıklama yeterli olmadı. Anti-Doping Kurulu, 9 Ekim Cuma günü Torino'da Cannavaro ve takım doktorunun birebir ifadesini alıp, sunacakları belgeleri inceledikten sonra kararını açıklayacak.
Kaynak: Hürriyet.
Jovetic 18 yaşında Partizan'da kaptanlık yaptı. Kendini daha rahat geliştirebileceğini düşündüğü için transferde Fiorentina'yı tercih etti.
aklandı.. temiz
Milan Asbaşkanı, Beckham transferini halledeceklerini belirtti.
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, LA Galaxy takımında forma giyen David Beckham'ı ocak ayında kiralayacaklarından emin konuştu.
La Repubblica'nın haberine göre Galliani, "Büyük ihtimalle Beckham'ı 30 Haziran'a kadar kiralayabileceğiz. Ancak imzalar atılana kadar hiçbir şey hakkında kesin konuşmak istemiyorum" şeklinde konuştu.
Daha önce çıkan haberlerde, Milan'ın haftalık 85 bin avro ödemeye sıcak bakmadığı, hatta bu miktarı karşılayamayacağı iddia edilmişti. Ancak Galliani, açıklamalarında, böyle bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi.
Bu arada 2010 Dünya Kupası'nda İngiltere forması giymek isteyen Beckham'ın, bir Avrupa takımında forma giymek istediği biliniyor.
Bunlar da Beckham'ı yazlık ev gibi kullanıyorlar Ocak oldu mu kaç yazlığaŞaka bir yana Kaka'dan aldıkları parayla adam gibi transfer yapamadılar, Milan'ın çöküşünü kendi elleriyle hazırladılar.
Bence Milan kadoyu baştan genç isimlerle kurmalı, bu yaşlı kadro ile iş yürümez.
bişiy dicektim ama hadi tövbe tövbe...
napıyor bu adamlar yahu..
Milan için worderkit diyebileceğimiz bir isim şimdiden hayırlı olsun.![]()