Sinan Engin, Diego Costa'nın menajerliğini yapıyor da adamı pazarlamaya mı çalışıyor nedir? 2 haftadır Costa da Costa.Başkan canlı yayında çok iyi bir santrafor alıp transferi kapatacağız demiş, o çok iyi santrafor Costa olamaz heralde. Forlan için her an bitebilir de dedikten sonra ve Eto'o sorusu üzerine o anlamlı gülüşünden sonra ben beklemiyorum Costa'nın geleceğini. İnşallah ters köşe olmam bu konuda.
![]()
Yalnız Forlan santrafor değil mi? At. Madrid'de Aguero 2. forvet gibi oynuyor diye biliyorum. Forlan 2. forvet olarak tam performansla oynar mı?
Forza'dan alintiveli-burak-tanju adamları transfer ettik kim imza törenin izledi. BJK tv gittimi havaalanına, bizden kimse röportaj yaptımı bunlarla henüz.nerde başkan veya serdal adalı.yok
ersan- ülkenin gündemindeki transfer. BJK tv nerde. nerde başkan, serdal adalı. varmı bir gövde gösterisi.yok
egemen alındı. nerde BJK tv. nerde röportaj. nerde başkan nerde serdal adalı
sidnei alındı nerde BJK tv...
yani başkan, Tuğrul Yenidoğa'na, "bana shengen vizesi olan bir kameraman ve muhabir ayarla" yani diğer transferlerden farklı olarak
1-bu yıl ilk defa kendisi futbolcunun ayağına gidiyor.
2-futbocuya orada imza attırıp kameraya çekiyor.
3-nedense yılan hikayesine dönen ersan transferi bile bu kadar erken sonuçlanmışken, basit bir santrafor transferi neden en sona kalıyor.
4-Bütün medyanın Costa dediği günlerde veli*burak*tanju*sidnei*mustafa*mehmet gibi transferleri kimsenin tahmin edememiş olması ile berababer 10 gündür dünya yıldızı costanın nasıl oluyorda bjknin teklifini kabul etmiyor oluşu tartışılmıyor. nedir yani 10 gün boyunca düşünecek, kameralar ayağına gelecek, bu adamın adı diego costa olacak. Costayı bırak bizim tv nin kamerası ile çekmeyi, cep telefonun 3.5 piksel kamerası ile bile çekmem arkadaş. Kameranın kasedine , kameramanın vereceği vize parasına yazık.
KENDİNİ BU KADAR AĞIRDAN SATAN BİRİ VARSA YA FORLAN'DIR YADA ETO'DUR.
bence gayet mantikli yanliz Eto'o gelmez aldigi para'ya bakarsak
Diego Costa'yı daha çok isterim Forlandan , Eto'o'dan. Nedir bu bütün Beşiktaşlılarda Costa'yı bu kötülemek anlamadım. Costa bu ligin tozunu attırır.
Ben teorimi daha önce de söyledimForlan gelmezse, sürekli oyuncu aldığımız fondan dolayı Diego Costa gelecek bence. Öyle büyük paralar saçıp, büyük yıldız getirmeye gerek yok, elimizdekiler yeter bize şimdilik, bence şart değil büyük bir oyuncu olması. Genç bir yetenek gelse daha iyi olabilir.
Kemal ile hala ilgileniyormuşuz.Valla o da gelsin.Geçen sezon sakatlıklardan dolayı yaşadığımız sıkıntılardan sonra bol alternatifli bir kadro oluştursak kötü olmaz diye düşünüyorum.Yabancı bir forvet de alınacakmış.Gönlüm çok iyi bir golcünün alınmasından yana.Hayırlısı olsun diyelim.
So what?
Saike
---------------------------------------Cenk--------------------------------------------
--------------------------------------(Rüştü)------------------------------------------
-----Toraman---------Egemen---------------Ersan--------------İsmail---------
-(Rıdvan/Ekrem)------(Sidnei)-----------(Sezer/Kemal?)--------(Tanju)---------
----Quaresma------Fernandes-------------Necip---------------Simao--------
------(Burak)---------(Veli/Onur)---------(Ernst/Aurelio)-------(Mehmet)------
------------------------------------Forvetlan----------------------------------------
--------------------------------------(Guti)------------------------------------------
------------------------------------Almeida-----------------------------------------
------------------------------------(Mustafa)-----------------------------------------
Simao'nun yedeği Mehmet kim abi benim kaçırdığım bir isim mi var ? Alt yapıdan bir eleman ?
Kadro şekilden şekle sokulabilecek bol alternatifli bir kadro oldu. Geçen sezon çektiğimiz sıkıntıları bu sezon çekmeyiz gibime geliyor. Hani ilk 11 oyuncularının katkısını alamasak bile 2 kaleci dahil 14 kişi maç kadrosu oluşturma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayız.
Edit. Mehmet Akyüz tamam![]()
Çoğuna katılıyorum ama M. Akyüz sol açık oynayamaz. Veli ile Onur da eğer Guti yerine Forlan gibi bir forvet alınırsa fazla ofansif kalır, orayı taşıyamaz. Birde stoper alternatiflerimizden Sivok var kadroda, ayrıca sağ açık alternatiflerinden Hilbert var. Yani var da var
Kesin olarak tamamlandı Fernandes te işlem. 3-4 civarı bir fiyata anlaşıldı. Hatta kontratın bile ne olacağı belli. Oynamasa da Ernst in bildiğimiz performansı bizi idare eder. Yok eğer çok anormal birşey olurda Fernandes kalmazsa, Fink var elimizde... Onun da ben çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
Fernandes transferi gerçekleşti mi %100 ?
Fernandes tipik kiralık oyuncusu son 2-3 macını iyi oynayıp akılları karıstırdı ama bonservisiyle alınan bi fernandes'in , Ernst'in şampiyonluk senesinde yaptıgı katkıyı yapamayacagı görüşündeyim.İsim olarak iyi transfer yanılabilirim de.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Mehmet Akyüz hakkında bilgim yok kanatta mı oynayabiliyor ?
Beşiktaş yine kadro kalitesi olarak ligin üstünde ama Teknik Direktörden yana sıkıntı çekebilirler.
Ersan Gülüm Beşiktaş’ta
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği açıklamada oyuncu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda anlaşma sağlandığını bildirdi.
Şirketten yapılan açıklama şu şekilde:
"Oyuncu Ersan Adem Gülüm’ün transferi konusunda Adanaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; sözleşme fesih bedeli olarak Adanaspor Kulübü’ne 2.000.000 Euro ödenecektir. Ayrıca oyuncunun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası karşılaşmalarında yer almasına bağlı olarak Adanaspor’a sezon başına 1.000.000 Euro’ya kadar ek ödeme yapılabilecektir."
Onur ile Veli'yi kadroya yazabilmek için o mevkiiye koydum. Zaten bu oyuncular oynarken sistem az da olsa değişir. Fernandes ya da Necip olmadığında o bölgede elbette ilk tercih Ernst olacaktır.
Mehmet de tabii ki görev aldığında kanat-forvet, yani açık olarak görev alacaktır ki kendisinin asıl mevkiisi bu, klasik bir santrafor değil.
Sivok ve Hilbert'in durumları henüz belli olmadı, 6+2+2 olarak değerlendirilebilirler ama ben şahsen gitmeleri taraftarıyım. (Özellikle Sivok'u çok severim, bence Sidnei kiralanmayarak Sivok'a güvenilebilirdi. Ama bu kadar yerli stoper varken 2 yabancı stoperi alternatif olarak tutmanın da bir manası yok. Kendisinden 1-2 milyon euro kazanabileceğimizi umuyorum ona buna bedava vermeden.
Hilbert kalmalı bence. Tamam Pekteme-Veli-Burak geldi, o mevkinin oyuncuları ama kritik maçlarda Simao ya da Q7 nin yokluğunda orada tecrübeli bir isme ihtiyacımız olacaktır. Zaten sağ bek almadıktan sonra başka yabancı gönderilmesine gerek de yok.
Ersan için güzel bir anlaşma yapmışız.Bravo başkan.Hem rakibimize kaptırmadı kaliteli bir yerli stoperi,hem de bunu yaparken aşırı bir ücret ödemedi.
So what?
Saike
Dünde hatalarımızı gördük falan dedi. Serdal Adalı kaldığı sürece gitmesinler, 20 sene sonra oğlu geçsin yerine![]()
Bir an yılları görmedim, 2 sene için normal bir fiyat, ben her sene sanmıştım.![]()
Forlan olacakmış gibi bir his var içimde ama hadi bakalım ya![]()
Klose'de flaş gelişme!
Bild Gazetesi, Beşiktaş'ın transferinde büyük mesafe katettiği Alman futbolcunun, İspanya'nın Valencia takımıyla anlaştığını iddia etti. Bugün Bayern Münih'ten ayrılacak olan golcü oyuncunun yeni kulübü bir iki gün içinde kesinlik kazanacak.
Atletico Madrid’in genç golcüsü Diego Costa ile anlaşmaya varan Beşiktaş, İspanyol kulübünün karar değişikliğinden sonra yıldız oyuncudan vazgeçmişti.
Rotasını hemen Alman golcü Miroslav Klose’ye çeviren Beşiktaş bu transferde büyük mesafe katetti. Ancak Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’de yayınlanan habere göre Klose’nin İspanya’nın Valencia takımına gideceği ileri sürüldü. Kulübü Bayern Münih’ten bugün ayrılacak olan Klose’nin, Valencia’nın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması nedeniyle İspanya’yı tercih edeceği iddia edildi. Valencia olmazsa, Alman oyuncunun Everton’a da gidebileceği yazıldı. Bu arada Beşiktaş’ın da Klose’yi almak için vatandaşı Fabian Ernst’i devreye soktuğu kaydedildi. Ernst’in Klose’yle görüştüğü ve transferde aracılık yaptığı ifade edilirken, Siyah-Beyazlılar’ın Alman yıldıza yıllık 2,7 milyon Euro önerdiği bildirildi.
HABER1903
Kale için hedef Sinan
Hakan Arıkan ile yollarını ayıran ve mevcut kadrosunda Rüştü Reçber ile Cenk Gönen kalan Beşiktaş, üçüncü bir file bekçisi için harekete geçti.
38 yaşındaki Rüştü’nün takıma en fazla 1 sezon daha katkı sağlayabileceğini düşünen Siyah-Beyazlı yönetim, Standard Liege’in başarılı file bekçisi Sinan Bolat için harekete geçti. A Milli Takım forması giyen 22 yaşındaki kalecinin, uzun yıllar takıma hizmet edebileceğini göz önünde bulunduran Beşiktaş, başarılı oyuncunun bonservisi konusunda Belçika ekibiyle önümüzdeki günlerde temasa geçecek. Takımdaki yabancı fazlalığını göz önünde bulunduran Kartal, kontejanı yabancı kaleciyle doldurmamak için Sinan’ın işini bitirmek istiyor.
HABER1903
Tabata'nın keyfi yerinde
Katar'ın Al-Ryan kulübünde kiralık olarak forma giyen Rodrigo Tabata, takımında çok seviliyor.
Attığı ve attırdığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı futbolcunun önümüzdeki sezon da Katar’da kalmak istediği öğrenildi. Satış opsiyonunu elinde bulunduran Al-Ryan’ın önümüzdeki günlerde Beşiktaş’la masaya oturacağı bildirilirken, tecrübeli oyuncuya Türkiye’den pek çok Süper Lig ekibi de teklifte bulunuyor.
HABER1903
Hayat Tabataya hayat.![]()
Delgado ne olmuştu arkadaşlar, hala Beşiktaş'ın futbolcusu mu? Eğer öyleyse bu kadro arasında Guti yerinde iyi bi performans gösterirdi.