O kadar büyük beklenti içine girmeyelim , transferde yine sınıfta kalacagız büyük ihtimal
Kazım,Servet as oyuncularımız değildi zaten mucizevi şeyler oldugunda forma giyiyordu , Ceyhun ve Selçuk demişsinde Selçuk'a 1 sezon önce Juve,Milan,Arsenal gibi takımlar talip oldu büyük paralar ödeyeceklerdi ancak Selçuk'u bırakmadık , Ceyhun ise herkesin sanılanın aksine stoperde oynattık , stoper antreman programı yükledim savunmada top becerisi ve hava hakimiyeti ile 2 sezon önce Liverpool,Atl Madrid ve Valencia gibi takımların gündemindeydi ama yine satmamıştık
Yani anlayacağın bu oyuncular başarımızda pay sahibi
Teşekkürler , Nejat![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yes Alican , Yes Party![]()
No Fierro , No Party![]()
2016-2017 Sezonu
Şampiyonlar Ligi Grupları Belli Oldu
1.Torbadan katıldık , kura çekimine ve gayette ''şeker'' gibi bir kura çektik.
2016-2017
Avrupa Süper Kupa
-Final-
Şampiyon Galatasaray
Maçı sabah oynamıştım , şimdi ekliyeyim buraları bayağı boş kalmışBu kupayla birlikte sezona girerken 2 kupa ile girmiş olduk , maça gelirsek Nancy penaltıdan 1-0 öne geçsede geri kalan dakikalarda yine şiir gibi bir futbol ortaya koyduk ve başarılı olduk , Uefa Kupası şampiyonun Fransız temsilcisi Nancy'yi bozguna uğratıp Avrupa'dan bir kupa daha koyuyoruz müzemize.
Alican çok boş bırakmışsın buraları hadi, bekliyoruz![]()
Yeni sezonda başarılar![]()
Yeni sezonda başarılar.
...
Valla çoğu arkadaşında dediği gibi Kazım, Servet gibi adamları hala kadroda tutarak CL'yi böyle gösterişli bir şekilde kazanmış olman takdire şayan.. Yabancı kısıtlaması ve reputation durumundan iyi oyuncuların Galatasaray'a gelmemesi nedeniyle GS kariyerimi açar açmaz 1 ay sonra kapatmıştım.. Senim yaptıklarım çok muazzam.. Tekrardan tebrikler.
Sonunda arzuladığın noktaya ulaşmışsın tebrikler ...
Teşekkürler arkadaşlar kariyere biraz ara veriyorum , ortak kariyerimiz oldugundan o kariyere abanıcam biraz![]()
hocam artık takım değiştirme zamanın gelmiş.
Efsana geri döndü beyler , son sürat kaldığı yerden devam edeceğim![]()
Sıkılmadın mı olm![]()
Yok ya 12.2 yaması çıkana kadar oynayacağım![]()
2016-2017 Spor Toto Süper Lig başladı.6-7 Hafta oynadım.Hemen oyuna girip ssleri bırakıyorum.
2016-2017 Sezonu
Transfer Tablosu
Spor Toto Süper Lig
-1.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-2.Hafta-
Şampiyonlar Ligi
C Grubu -1.Maç-
Spor Toto Süper Lig
-3.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-4.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-5.Hafta-
Şampiyonlar Ligi
C Grubu -2.Maç-
Spor Toto Süper Lig
-6.Hafta-
4'er , 6'şar gidiyoruz.Ancak Fierro Milli takımdan sakat döndü , ama neyseki Mevlüt iyileşti yaklaşık 3-4 maç Fierrosuz oynayacağız.
Fierro sağlam golcü buldu mu atıyor Skorların şişkin olmasında onun etkisi büyük.
...
Skorlar çok iyi Alican..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
muhteşem bir kariyer başından beri takip ediyordum zaten ve tek eleştirim eski arka planınız daha güzel ve estetikti
Fierro'suz görelim bide marifetleriniBiri çıksın Galatasaray hegomonyasına son versin artık
![]()
Görürsün Berkay , raad ol. Bizim hegomonyamıza kimse son veremez.![]()