Çok uçuk bir tahmin yapasım geldi
Barcelona 6-1 Bayern Münih
Olacağı yok ama insan atıyor işte.
Çok uçuk bir tahmin yapasım geldi
Barcelona 6-1 Bayern Münih
Olacağı yok ama insan atıyor işte.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Messi yedek soyunacakmış.
Valdes, Alves, Pique, Bartra, Adriano, Fabregas, Xavi, Iniesta, Song, Villa, Pedro 11i olacakmış sahada.
4-6 ve 7 + oynadım messi nasıl oynamaz yabu maçta 3ten fazla gol olmazsa kahrolurum
![]()
Neuer; Lahm, Boateng, van Buyten, Alaba; Martinez, Schweinsteiger; Robben, Müller, Ribery; Mandzukic
barcanin kadrosu acayip ilginc.
Barca-Münich maçını izleyebileceğim bir link atabilir misiniz ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bayern bu maçta 5 atmak istiyor galiba o kadro ne öyle.Barça'da bi de Messi yok gol atmaları zor olacak 2. yarı girerse de 1 tane atar Munih'in 4-1 almasını bekliyorum bugün.
bence barca ilk yaridan 2-0 yapicak bayerni yoracaklar 2. yari messi girip fisi cekicek
Münih 4-1 miKaan efsane yazmışsın tarihe.
İlk maçın ardından beri maçın dönebileceğini belirtiyorum. En azından harika bir maç izleyeceğiz gibime geliyor.
Maç hangi kanalda ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tur dönmez gibime geliyor ama rakip Barcelona olunca insan ister istemez bir durup düşünüyor.![]()
Canım FEDA olsun sana !
bayern bi gol atsa barça 6 tane atmak zorunda bayern en az 2 tane atar hayır full ezilse bu takım duran toptan 1 tane atar umraım 4-4 3-4 4-3 gibi bi skorla biter (bkz. 7 +)
David Villa çökmüş ya sakatlıktan sonra hiçbir maçta etkili olamadı. Pique net 3 pozisyonu kurtardı. Bayern 1 tane atar, 2. yarı barcelona iyice yüklenir geçen yılki Chelsea maçına döner. Bayern iyi defans yapıyor. Ribery özellikle Daniel Alves'e gelen toplarda çok iyi baskı uyguladı. Sürekli yardıma geliyorlar. 4-5 gol olacağını sanmıyorum. 2-1 Barcelona alır.
ne biçim takım ya bu valla 3-4 tane daha yesinler bu maç rahatlıyalım 4 tane yemişler ilk maç dk 40 hala top çeviriyolar
Barca ilk yarıda Münih'in direncini düşürdü. 2. yarıda Messi girer daha da güçlenir. Ama Münih'in savunması gerçekten üst düzey. Her türlü sonuç çıkabilir bu maçtan.
Canım FEDA olsun sana !
Bayern tek topun kralını oynuyor bugün Barcadan bile iyiler bu konuda.Alaba-Ribery ve Robben-Lahm ikilisi her türlü yürür bu alemde![]()
Ve Robben Attı Golü![]()
Hadi geçmiş olsun
Arjen Robben işi tamamen bitirdi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ali telefonu aç Arjen Robben.Alicim sana gelsin bu gol.
![]()
Efsane gol attı Robben.
Robben çok klas bir gol attı. Barcelona taraftarlarının yerinde olsam stadı terk ederim, boşu boşuna beklemesinler.![]()
Canım FEDA olsun sana !
şu valdese halen nasıl katlanıyorlar anlamıyorum adam bildiğin hayrettin
Barça'nın kalecisi olmak çok zor olmasa gerek zaten adama o kadar çok şutta gelmez ki yani ama adam her maç mutlaka gol yiyor.![]()
Yediği golü bırak, serbest vuruşta topu çıktı aldı. Kontra atağa çıkarabilirdi takımını ama gitti degaj yaptı taca gitti. O top döndü Robben'e gitti gol oldu.
Canım FEDA olsun sana !
Barcelona'nın gazı kaçmış
Bu Barca aynı Rijkaard'ın bıraktığı dönem ki Barca.Hayır anlamıyorum total futbolu bi altyapı teknik direktörü mü biliyor ? Tito'dan başka adam mı kalmadı koca dünyada.Gerçekten çok ilginç bu Barcelona çok![]()
Barcelona' ya oley çekiyorlar vay arkadaş. Ne hala düştüler
Football is simple,but Football Manager is not
Münih ter atıyor.
Canım FEDA olsun sana !
An itibariyle Bayern 2-0 yaptı.
2-0 Yaptı Munih Pique Kendi Kalesine![]()