Sturgarter Kickers'ın Yeni Menajeri Horst Steffen
127 Yıllık Tarihi olan ama beklenen başarıyı bir türlü göstereneyip 14 sezondur 3.ligde mücadele veren Stuttgarter Kickers'ın yeni Menajeri Horst SteffenGazi Stadyumun da basına tanıtıldı.
Bir gazetecinin ''ilk yapacağınız şey ne olacak?'' sorusuna da Steffen, ''İlk olarak Almanya'ya yakışır Alt yapı sistemini hayata geçirmek istiyorum. Önceliğimiz kendi oyuncularımız yetiştirmek ve Almanya'da yetişen genç oyuncuları kulübe çekmek olacak dedi. Tüm bunlar biraz zaman alacak ama 14 sezondur.
3.Ligde olan bir kulüp için bu büyük bir adım olacaktır. '' dedi.
PROFİLİMİZ
Karl Marginson Emekli olurken bile bu denli profile sahip değildiBu kez kararlılık başta olmak üzere zihinsele önem verdim çünkü bunlar gelişmiyor.
KULÜP HAKKINDA
Gelir gelmez ilk yaptığımız iş takımın personel kısmına el atmak oldu.
Oynatmak istediğim dizilişler. Hala üzerinde çalışıyorum kafamda tam bir diziliş yok. 4-4-2 Baklava dizilişide diğer alternatif olabilir.
Spoiler: Takım Genel Görünümü
TAKIMDA ÖNE ÇIKANLAR
Spoiler: Adil Eren Profil
Spoiler: Löbich Profil
Spoiler: İvan Profil
Transfer bütçemiz
Bir oyuncumuz maaş bütçemizin %20'sini tek başına kullanıyor eğer onu elimizden çıkarta bilrsem ancak transfer yapabiliriz.
Gözlemcilerimiz Almanya Ligindeki oyuncuları tanımak amaçlı piyasaya gönderdik. Bu yıl yukarıda belirttiğim gibi yüksek maaş alan oyuncumuzu elimizden çıkartırsak ancak transfer yapabiliriz. Takımda sadece 2 stoper olması en büyük eksikliğimiz oraya şimdilik aşağıdaki Selçuk Mustafa için teklif yolladık. Bu arada RBL'nin pilot takımıyız belki oradan bir iki bişey bulabiliriz
SON OLARAK SEZON ÖNCESİ BAKIŞ

Bu kez kararlılık başta olmak üzere zihinsele önem verdim çünkü bunlar gelişmiyor.

Cottbus'lar, Duisburg'lar, Paderborn'lar Takılıyor