M.Sedef Altay'a kiralandı...
Kleberson ne oldu bu arada?
Antony Seric ile Sözleşme İmzalandı
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gordon Schildenfeld'in Duisburg, Mehmet Sedef'in de Altay'a kiralandığını, Antony Seric ile de resmi sözleşme imzalandığını İMKB'ye bildirdi.
Şirketten İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamalar şöyle:
Antony Seric açıklaması:
Şirketimiz profesyonel futbolcularından Antony Seric ile şirketimiz arasında , Türkiye Futbol Federasyonu nezdindeki “Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi” imzalanmış olup Lisansı alınmıştır.
Gordon Schildenfeld açıklaması:
Şirketimiz profesyonel futbolcularından Gordon Schildenfeld 2008-2009 sezon sonuna kadar Almanya futbol takımlarından Duisburg’a kiralanmıştır
Mehmet Sedef açıklaması:
Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mehmet Seyfettin Sedef 2008-2009 sezon sonuna kadar Altay Spor Kulubü’ne kiralanmıştır.
Seric kötü oLdu. Ama farketmez. NasıL oLsa forma şansı buLamayacak. O da isyan edip sezon ortasında beLeşe başka kuLüp yoLunu tutar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Seric, Panathinakos taraftarının söylediği kadar facia bir oyuncu değilse bu takımda oynar..
çünkü Beşiktaş sürekli sol kanadından akınlar yiyor..Uefada başa bela olur..
Evet Uefa maçlarında arkada Seric, önde Tello şeklinde deneyebiliriz.Tsl'de zaten yedek...
BEŞİKTAŞ'IN GENÇ YILDIZININ TALİBİ ÇOK!..
Beşiktaş'ın genç yıldızı Batuhan'a Manchester City ve Porto'dan sonra bu kez de siyah beyazlı takımın eski teknik direktörü Mircae Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk ve Daum'un çalıştırdığı Köln talip oldu.
Lig Tv'nin haberine göre. Ukrayna Ligi'nde kötü günler geçiren ve 11. sırada yer alan Shakhtar'ın Batuhan için Beşiktaş'a resmi teklif yaptığı ancak siyah beyazlıların "Batuhan satılık değildir" cevabını verdikleri öğrenildi. Bunun üzerine genç oyuncuyu kiralamak isteyen Ukrayna ekibinin Beşiktaş'ın kapısını ikinci kez çaldığı, siyah beyazlıların ise düşünmek için süre istedikleri belirtildi.
Lige verilen arada pazar günü İstanbul'da Beşiktaş ile karşılacak olan Shakhtar'da Lucescu'nun, siyah beyazlı takımın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile görüşeceği ve Batuhan için onay isteyeceği iddia edildi.
Batuhan'a ayrıca Christoph Daum'un çalıştırdığı Köln'ün de talip olduğu ve genç oyuncuyu bir yıl kiralamak istediği öğrenildi.
Teklifler karşısında mutlu olduğunu belirten Batuhan'ın ise "Beşiktaş'ta mutluyum ancak Bobo ve Nobre gibi yıldızların arasında forma bulmam zor. Bu yüzden bir yıl kiralık gidip kendimi geliştirmek isterim" dediği belirtildi.
Bence bu sene Batuhana biraz daha sans verilmeli..Biraz oynadi mi kendine ve takima cok sey katabilir..
Ertuğrul Hoca gerektiğince şans vermeye çalışıyor ama sonuçta Bobo oynuyor,Holosko sağa kaymak zorunda kalıyor,Nobre yedek kalıyor,Batuhan'ın bu durumda zaman zaman şans bulması bile büyük bir şey.Aslında isteyen takımlardan birine kiralık verilirse hem kendisi hemde bizim açımızdan iyi olur gibi duruyor...
Bencede Yaşı Daha cok genç Kiralık bir takıma gitmesi lazım.
Arkadaşlar herkesin beğenme yönü farklıdır.Ben de mesela Serdar Özkanın yerine oyuncu alınmasını ve Serdar Özkanın 1-2 sene sonra süper bir futbolcu olacağını düşünüyorum.(Bazı BJKliler Serdar ve Ardayı kıyaslıyo ama neyse)Herkesin futbol anlayışı farklı.Ben de mesela Ümit Karanı,Nondayı ve Barışı herkes beğenir ama ben beğenmiyorum. Hemen bilip bilmeden taraflı falan demeyin bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Böyle olacağını biliyordum.Özellikle toroman gibi oyuncuyu gözden çıkarışmasını beklemiyordum. Bence öyle olunca Üzlümezi de affettiler.
Last edited by omersal : 08.Temmuz.2008 at 09:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence de Fatih Tekke en iyi Türk forvet şuanda Zenit'te faydalı olamıyor birtakım sorunları vardı.Rahat edeceği bir kulübe giderse tekrar başarılı olur.Hem havadan hem yerden çok etkili gol vuruşları çok iyi.Beşiktaş'a gelirse iyi bir iş yapmış olur yönetim.
Gereksiz tartışmaya burada son verelim.
Arkadaşlar öncelikle tartışmaya güzel başladığınız için teşekkür ediyorum. Ancak akabinde olayı takım tartışmasına, alakasız oyuncu değerlendirmesine çevirmişsiniz. Haliyle burası transferleri konuşma bölümüdür. Bir oyuncu ile ilgili haber bırakılır veya oyuncu transferi gerçekleştirilmiştir. Bunun üzerinden yararlı olur mu olmaz mı tartışması en doğru olanıdır. Sizler ise bu benim oyuncum şu sizin oyuncunuz biz daha büyüğüz vs. diye uzayan tartışmalara kaydığınız için buna izin vermeyeceğim.
Hatırlatmakta fayda görüyorum. Bir futbolcu X takımdan çıkmış olabilir. Sizin çok beğendiğiniz bir oyuncu olabilir vs. vs. çoğaltabilirim. Savunma hakkınız vardır. Düzeyinde tartışırsınız ancak birisi sizin beğendiğiniz oyuncuyu istemiyor diye o adam üzerinde hak iddia edip tartışma ortamı yaratamazsınız. Siz nasıl o oyuncuyu beğenme hakkını kendinizde görüyorsanız başkalarınında o oyuncuyu beğenmeme hakkı bulunmaktadır. Şayet sizi rahatsız eden bir mesaj varsa ki bazen gözümüzden kaçmış olabiliyor. Bunu kendiniz çözme yerine rapor ederseniz biz gerekeni yaparız. Aksi takdirde tartışmanın bir tarafı olursunuz.
Anlayışınıza teşekkür ediyorum.