Sayfa 291 / 367 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341 ... SonSon
8,701 ile 8,730 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Vali Juveli sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Vali Juveli sanırım
    Bence Lazio'lu
    Bu Arada Kesinlikle Balotelli Haklı Diye Düşünüyorum...
    Hem Irkçı Tezahürat'a Maruz Kalacaksın Hemde Aa Ne Şeker Seyircileriniz Var Sizin Mi Diyeceksin?
    Ben Olsam Açardım Ağzımı Yumardım Gözümü...
    Bu Arada Balotelli'de Sanırım Biraz Antipatik Bir Oyuncu Pek Sevilmiyor Herhalde...

Del Piero_10 Misafir

Balotelli renginden ziyade tavırlarından ötürü İtalya genelinde nefret uyandırmaya başladı. Tribünlerden yükselen ''Se Saltelli Muore Balotelli''(zıplarsan balotelli ölür mealinde birşey, bizdeki zıplamayan ... gibi) tezahüratını da ırkçı olarak niteledi. İsrail'i eleştirenlerin anti-semitist olarak yaftalanması gibi birşey bu. Irkçı tezahüratlar ise Balotelli'nin İtalyan pasaportu alarak milli takımda oynama ihtimalinin ortaya çıkmasının bazı İtalyanlar tarafından sindirilememesinden kaynaklanıyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Milan ile Wolfsburg, Dzeko pazarlığında

Milan ve Wolfsburglu yöneticilerin, İtalyan ekibin çarşamba günü yaptığı Genoa maçından sonra buluştuğu öğrenildi.

Sportmediaset, Milan ve Wolfsburg'un Edin Dzeko için pazarlığa başladığını ve Wolfsburg yöneticisi Dieter Hoeness ile Milan İkinci Başkanı Adriano Galliani'nin, Milan'ın 5-2'lik Genoa zaferinin ardından bir araya geldiğini yazdı.

Geçen yazdan beri Bosnalı oyuncunun peşinde olduğu bilinen Milan, Alman ekibinin istediği yüksek bonservis ücreti sebebiyle bu transferi sonlandıramamıştı.

Wolfsburg'un 23 yaşındaki golcü için 40 milyon avro talep ettiği, Milan'ın ise Klaas-Jan Huntelaar'ı takasta kullanma niyetinin olduğu öğrenildi.

İki kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki yaza kadar süreceği tahmin edilirken, Inter ve Chelsea gibi dev kulüpler de Dzeko'yu almak için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

40 milyon euro çok büyük bir rakam. Bazen çok abartıyorlar yahu,sinirlerim bozuluyor.

20 Miliyon Euro'dan dazla etmez Dzeko.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Dzeko en fazla Huntelaar + 5 Milyon € yapar...

40 mı ? yok artık..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Milan Juve'yi deplasmanda dağıtıyor 3-0 Ronaldinho

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho coştu yine

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir antrenman maçında Milan defansı ve kalecisi daha fazla zorlanırmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon başında Milan ve Ronaldinho çok eleştiriliyordu, dünyanın tartışmasız en iyisi yorumları yapıldığı dönem üzerinden çok geçmemesine rağmen Ronaldinho'ya futbolcu değil diyenler bile çıkmıştı son 1 senede.

Güçlü bir Milan, avrupa kupalarında adından söz ettiren bir Milan'ı yeniden izlemek istiyorum, zamanla bu isteğim de gerçekleşecek gibi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Juventus'ta çok eksik vardı zaten .. Milan da geçen haftanın verdiği gazla deplasmanda farkla ve üstün oyunla kazandı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sezon başında Milan ve Ronaldinho çok eleştiriliyordu, dünyanın tartışmasız en iyisi yorumları yapıldığı dönem üzerinden çok geçmemesine rağmen Ronaldinho'ya futbolcu değil diyenler bile çıkmıştı son 1 senede.
    Önümüzdeki sayfaya bakınca bile birçok kişinin şimdi sustuğu görülüyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aygün karıştırma ortalığı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hadi Türk takımları için anlarım da, yabancı takımlar için neden fanatiklik yapıyorsunuz yahu? Maçı izlerim, Milan'ın oyunu keyif verdi, yarın Juventus, Inter'i güzel oyunla yenerse ondan da keyif alırım, fanatikliğimiz yurt sınırları içerisinde kalsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Biraz yurtdışı için de fanatikleşelim canım nolucak Bir şey demiyorum artık bundan sonra Tebrik ediyorum Milan'ı bu galibiyetinden ötürü.Hiç zorlanmadan aldı maçı.İnter'e gittikçe yaklaşıyor.Kim bilir belki sezon sonunda en tepede olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç Ntvspor'da yayınlandığı için (uyduda şifreye giriyor kabloluda yok) seyredemedim ama Milan kazanmış.Tebrikler.Bir toparlanma söz konusu Milan'da ama İnter'i geçebilirler mi bu sene de zor gözüküyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ronaldinho Ferrara'nın ipini çekti. Bu adam bu sene cidden eski günlerini hatırlatıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

City bile o kadar vermez Dzekoya..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakkaten ne oynadı öyle adam. İlk yarıda zaten 2-3 gol olurdu. Maninger kurtardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maç Ntvspor'da yayınlandığı için (uyduda şifreye giriyor kabloluda yok) seyredemedim ama Milan kazanmış.Tebrikler.Bir toparlanma söz konusu Milan'da ama İnter'i geçebilirler mi bu sene de zor gözüküyor..
    Dipnot;

Şemsi NTVSpor artık karasal yayındada var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Dipnot;

Şemsi NTVSpor artık karasal yayındada var.
    Onu biliyorum ama normal anten yok işte.Tornavidayla seyrede seyrede televizyonun arka giriş mahvoldu..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ronaldinho nun bir gün eski günlerine dönüş sinyali vereceğini biliyordum.
    Yalnız Juve çok kötü durumda toparlanmaları lazım

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    uyduda şifre girmemeleri lazım..banada önceden şifre giriyorlardı ama bayadır girmiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Stefano Guberti, Sampdoria'da

Roma forması giyen Stefano Guberti, sezon sonuna kadar Sampdoria'ya kiralandı.

Roma'da forma şansı bulamayan 25 yaşındaki kanat oyuncusu Stafano Guberti'nin sezon sonuna kadar Sampdoria'ya kiralık gönderildiği açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajeri Claudio De Nicola, Calciomercato.it'e verdiği açıklamada ''Transfer yüzde 90 ihtimalle gerçekleşti.'' demişti.

Bugün AS Roma'nın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, oyuncunun 30 Haziran 2010 tarihine kadar Sampdoria'ya kiralık verildiği duyuruldu.

Bu sezonun başında Ascoli'den Roma'ya transfer olan Guberti, Roma formasıyla yalnızca bir maça çıktı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Inter, Di Maria ve Ramires'le ilgileniyor

İtalya şampiyonu, Benfica'nın iki yıldızını birden kadrosuna katmayı planlıyor.

Jose Mourinho'nun isteği üzerine kadrosunu güçlendirmek isteyen Inter, Benfica'nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Ramires ve Arjantinli golcüsü Anger Di Maria'yı kadrosuna katmayı düşünüyor.

Il Corriere Dello Sport'un haberine göre, Inter'in transfer heyetinden Luiz Suarez, Portekiz'de bulunuyor ve bu iki oyuncuyu yakın takibe aldı. Bu sezon şimdiye kadar Suarez'in üç defa izlediği Di Maria ve Ramires için, Inter her an Benfica'ya teklif götürebilir.

Milano ekibinin yöneticisi Marco Branco, bu iki oyuncunun olası transferi hakkında sorulara, "Di Maria ve Ramires çok yetenekli futbolcular. Ancak, bu isimler Ocak ayında kadromuza katmamız kolay değil. Haziran ayında neler olacağını bekleyip göreceğiz" diyerek cevap verdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ramires'i bilmiyorum ama Di Maria yararlı olur ama benim anlamadığım niye kimse Cardozo'ya bakmıyor
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ramires harika olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cambiasso - Muntari - Motta - Stankovic varken Ramires'i alsalar bile en fazla 10 maça çıkar senede. Di Maria için birşey diyemem kanat oyuncusu yok İnter'de ama futbolcu öğütme fabrikası olduğu için çekiniyorum açıkçası : )

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Alsalarda oynatmazlar büyük ihtimalle. Her zamanki gibi sadece para sacarlar

Mesaj Yetkileri