Vali Juveli sanırım![]()
Vali Juveli sanırım![]()
Bence Lazio'lu
Bu Arada Kesinlikle Balotelli Haklı Diye Düşünüyorum...
Hem Irkçı Tezahürat'a Maruz Kalacaksın Hemde Aa Ne Şeker Seyircileriniz Var Sizin Mi Diyeceksin?
Ben Olsam Açardım Ağzımı Yumardım Gözümü...
Bu Arada Balotelli'de Sanırım Biraz Antipatik Bir Oyuncu Pek Sevilmiyor Herhalde...
Balotelli renginden ziyade tavırlarından ötürü İtalya genelinde nefret uyandırmaya başladı. Tribünlerden yükselen ''Se Saltelli Muore Balotelli''(zıplarsan balotelli ölür mealinde birşey, bizdeki zıplamayan ... gibi) tezahüratını da ırkçı olarak niteledi. İsrail'i eleştirenlerin anti-semitist olarak yaftalanması gibi birşey bu. Irkçı tezahüratlar ise Balotelli'nin İtalyan pasaportu alarak milli takımda oynama ihtimalinin ortaya çıkmasının bazı İtalyanlar tarafından sindirilememesinden kaynaklanıyor.
Milan ve Wolfsburglu yöneticilerin, İtalyan ekibin çarşamba günü yaptığı Genoa maçından sonra buluştuğu öğrenildi.
Sportmediaset, Milan ve Wolfsburg'un Edin Dzeko için pazarlığa başladığını ve Wolfsburg yöneticisi Dieter Hoeness ile Milan İkinci Başkanı Adriano Galliani'nin, Milan'ın 5-2'lik Genoa zaferinin ardından bir araya geldiğini yazdı.
Geçen yazdan beri Bosnalı oyuncunun peşinde olduğu bilinen Milan, Alman ekibinin istediği yüksek bonservis ücreti sebebiyle bu transferi sonlandıramamıştı.
Wolfsburg'un 23 yaşındaki golcü için 40 milyon avro talep ettiği, Milan'ın ise Klaas-Jan Huntelaar'ı takasta kullanma niyetinin olduğu öğrenildi.
İki kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki yaza kadar süreceği tahmin edilirken, Inter ve Chelsea gibi dev kulüpler de Dzeko'yu almak için teklif yapmaya hazırlanıyor.
40 milyon euro çok büyük bir rakam. Bazen çok abartıyorlar yahu,sinirlerim bozuluyor.
20 Miliyon Euro'dan dazla etmez Dzeko.
Dzeko en fazla Huntelaar + 5 Milyon € yapar...
40 mı ?yok artık..
Milan Juve'yi deplasmanda dağıtıyor 3-0 Ronaldinho![]()
Ronaldinho coştu yine![]()
Bir antrenman maçında Milan defansı ve kalecisi daha fazla zorlanırmış![]()
Sezon başında Milan ve Ronaldinho çok eleştiriliyordu, dünyanın tartışmasız en iyisi yorumları yapıldığı dönem üzerinden çok geçmemesine rağmen Ronaldinho'ya futbolcu değil diyenler bile çıkmıştı son 1 senede.
Güçlü bir Milan, avrupa kupalarında adından söz ettiren bir Milan'ı yeniden izlemek istiyorum, zamanla bu isteğim de gerçekleşecek gibi.
"YÜCE ATATÜRK"
Juventus'ta çok eksik vardı zaten .. Milan da geçen haftanın verdiği gazla deplasmanda farkla ve üstün oyunla kazandı![]()
Aygün karıştırma ortalığı![]()
Hadi Türk takımları için anlarım da, yabancı takımlar için neden fanatiklik yapıyorsunuz yahu?Maçı izlerim, Milan'ın oyunu keyif verdi, yarın Juventus, Inter'i güzel oyunla yenerse ondan da keyif alırım, fanatikliğimiz yurt sınırları içerisinde kalsın.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Biraz yurtdışı için de fanatikleşelim canım nolucakBir şey demiyorum artık bundan sonra
Tebrik ediyorum Milan'ı bu galibiyetinden ötürü.Hiç zorlanmadan aldı maçı.İnter'e gittikçe yaklaşıyor.Kim bilir belki sezon sonunda en tepede olur
![]()
Maç Ntvspor'da yayınlandığı için (uyduda şifreye giriyor kabloluda yok) seyredemedim ama Milan kazanmış.Tebrikler.Bir toparlanma söz konusu Milan'da ama İnter'i geçebilirler mi bu sene de zor gözüküyor..
Ronaldinho Ferrara'nın ipini çekti. Bu adam bu sene cidden eski günlerini hatırlatıyor.
City bile o kadar vermez Dzekoya..
Ronaldinho nun bir gün eski günlerine dönüş sinyali vereceğini biliyordum.
Yalnız Juve çok kötü durumda toparlanmaları lazım
Roma forması giyen Stefano Guberti, sezon sonuna kadar Sampdoria'ya kiralandı.
Roma'da forma şansı bulamayan 25 yaşındaki kanat oyuncusu Stafano Guberti'nin sezon sonuna kadar Sampdoria'ya kiralık gönderildiği açıklandı.
Geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajeri Claudio De Nicola, Calciomercato.it'e verdiği açıklamada ''Transfer yüzde 90 ihtimalle gerçekleşti.'' demişti.
Bugün AS Roma'nın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, oyuncunun 30 Haziran 2010 tarihine kadar Sampdoria'ya kiralık verildiği duyuruldu.
Bu sezonun başında Ascoli'den Roma'ya transfer olan Guberti, Roma formasıyla yalnızca bir maça çıktı.
İtalya şampiyonu, Benfica'nın iki yıldızını birden kadrosuna katmayı planlıyor.
Jose Mourinho'nun isteği üzerine kadrosunu güçlendirmek isteyen Inter, Benfica'nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Ramires ve Arjantinli golcüsü Anger Di Maria'yı kadrosuna katmayı düşünüyor.
Il Corriere Dello Sport'un haberine göre, Inter'in transfer heyetinden Luiz Suarez, Portekiz'de bulunuyor ve bu iki oyuncuyu yakın takibe aldı. Bu sezon şimdiye kadar Suarez'in üç defa izlediği Di Maria ve Ramires için, Inter her an Benfica'ya teklif götürebilir.
Milano ekibinin yöneticisi Marco Branco, bu iki oyuncunun olası transferi hakkında sorulara, "Di Maria ve Ramires çok yetenekli futbolcular. Ancak, bu isimler Ocak ayında kadromuza katmamız kolay değil. Haziran ayında neler olacağını bekleyip göreceğiz" diyerek cevap verdi.
Ramires'i bilmiyorum ama Di Maria yararlı olur ama benim anlamadığım niye kimse Cardozo'ya bakmıyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ramires harika olur
Alsalarda oynatmazlar büyük ihtimalle. Her zamanki gibi sadece para sacarlar![]()