http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83368
Hemen hemen aynı haber Özgür abi![]()
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83368
Hemen hemen aynı haber Özgür abi![]()
1 ay geçmiş ziyanı yok![]()
Milan-İnter maçı bu akşam. 21.45'de.
İnter kazanıp puan farkını açmak istiyor, Milan kazanıp azaltmak.
Muhteşem bir maç olacağı kesin.
İddaacılar üst oynasın.
(/s)
Milan kazanıcak. İddaacılar 2 oynasın.
Dün akşamki güzel maçtan sonra bu akşam da Milan kazanırsa harika olur![]()
Milan alır banko 2 bencede.
0 biter. hatta 0-0 biter. malum İtalya ligi.![]()
Az önce gittim iddaa oynamaya elim sürekli Milan'a gitti ama bi türlü işaretliycek cesareti bulamadımÜst oynadım
![]()
Süper maça çok az kaldı..İtalya'da şampiyonu büyük ölçüde belli edecek bir maç.İnterin 1 maç fazlasıyla arada 6 puan fark var.Eğer Milan kazanırsa hem İnter hemde ertelenen maçını puanları eşitliyor.
İnşallah zevkli bir maç olur.Milan da kazansın![]()
Hoba yedik yaMilito attı dk 10.
Milito güzel attı da o hatayı yapan oyuncu kimdi? sarı kafa
Abate'ydi sanırım..
Abate .
Sneijder atıldı..
pandev harika bir gol attı.frikiğin faulle alakası yoktu.
milan son dakikalarda saldırıyordu ama inter golü buldu.bu saatten sonra maç dönmez diyip maçı izlemeyi bırakmış bulunuyorum.
Milan'in penalti disinda pozisyonu yoktuRonaldinho kacirir demistim icimden dedigim oldu
![]()
Futbol böyle oynanır![]()
İnter Milan'ın şampiyonluk umudunu net bir şekilde kırmış oldu.Mourinho'nun yönettiği takımı evinde yenmek zor iş zaten.Seneye belki artık..
Dün akşam sakatlandı.
Şu Milito'yu acayip beğeniyorum.Pandev'de gelir gelmez gollerine başladı..
İnter'i destekleyen arkadaşlar için özel bir bölüm olsun istedim.
Burası transfer haberlerini,maç resimlerini ve özetlerini paylaşabileceğimiz,kısacası İnter'i her yönü ile tartışabileceğimiz bir konudur.
Umarım yöneticiler tarafından bir sorun çıkmaz.
![]()
İnter 2-0 Ac Milan
Dk'10 Diego Milito
Dk' 65 Goran Pandev
Buda Maçın özeti;
http://www.youtube.com/watch?v=e0PtLEiTb6I
Julio Cesar son dakikada kurtardığı ve maç içindeki muhteşem kurtarışlarıyla Buffon'dan daha iyi bir kaleci olduğunu kanıtladı sanırım
Deyinmeden geçemeyeceğim, Jose Mourinho bir harika. Bütün stadı tek el hareketi ile ayağa kaldırdı. Muhteşem bir atmosfer yarattı stadyumda.
1- JuLio Cesar ın bir Buffon oLması için bir 10 yıL daha geçmesi gerek ama o kadar kariyeri oLmayacak maaLesef.
2- Eto`o nun işi çok zor. Pandev böyLe oynarken, MiLito bu kadar formdayken biraz yedek kuLübesinde takıLacak sanırım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Interli futbolcu, Milan galibiyetini ilginç bir şekilde kutladı...
Inter'in defans oyuncusu Marco Materazzi, takımının Milan'ı yendiği maçta sahada görev almadı ancak, galibiyeti en ilginç şekilde kutlayan isim oldu.
Maçın son düdüğü ile birlikte Milan Başkanı Silvio Berlusconi maskesi takan futbolcu tribünlerin kutlamalarına renk katmayı başardı.
Milan başkanından Materazzi'nin bu hareketine henüz bir tepki gelmedi. Ama Berlusconi'nin tarzı düşünüldüğünde İtalyan defans oyuncusu bu hareketin cevabını er yada geç alacak gibi gözüküyor.
![]()
Pandev şu an takımı karıştırdı açıkcası. Eto'o ya verilen yıllık para,Milito'nun performansı.
Pandev'in bu formu haftalık ise işi yine zor.