Buffon'dan iyi kaleci değil yahu o kadarda değil..![]()
Buffon'dan iyi kaleci değil yahu o kadarda değil..![]()
Bence Buffon'dan iyi kaleci.
Tabiki buffon daha iyi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Buyrun
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83934
Nasıl bir sorun![]()
Ozaman silindi bil sen konuyu![]()
Süper transfer eğer FM'deki gibiyse
Serie A takımlarından Fiorentina'nın yıldız futbolcu Mutu'ya bir şok daha! Fiorentina'nın Bari ile oynadığı maçta rakip fileleri bir kez havalandırma başarısı gösteren Adrian Mutu'nun yapılan kontrollerinin ardından doping yaptığı tespit edildi.
Mutu'nun daha önce de 2004'ün Ekim ayında Chelsea'de futbol oynarken yapılan doping testi sırasında kanında doping tespit edilmişti.
Mutu'nun doping testinin pozitif çıkması nedeniyle Chelsea ile olan sözleşmesini ihlal etmesi üzerine, FIFA Uyuşmazlık Kurulu yıldız futbolcuyu 17.173.990 Euro para cezasına çarptırmıştı.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
emre aydın'dan geliyor..
adam olmaz dedim senden..
Aynı Hata'yı 2 Kere Yapıyorsa Bir İnsan Artık O Hata Olmaktan Çıkar...
Yazık Etmiş Kendisine...
Aceto ....Adrian Mutu bu kez bitti. Chelsea'de kokain yüzünden 7 ay ceza yemişti. Bu kez sibutramin maddesine rastlanmış. Fiorentina'nın Bari'yi 2-1 mağlup ettiği ve Mutu'nun da bir gol attığı maç sonrası. Sibutramin, kilo vermede, verilen kilonun korunmasında etkili bir madde. Sakatlıklar sonrası hızlı kilo vermek için kullandığını tahmin ediyorum. Serie A'da en sevdiğim adamlardan biridir. Bu kez düştüğü çukurdan zor çıkar. Ulan Mutu diyorum sadece...
Mutu yapma be!
Bi kere yakalandın işte niye bi daha gidiyorsun bu işlere.
Yazık oldu.
Bir kez hata yaptı yedi cezayı tonlarca para ödemek zorunda kaldı.. Yetmedi bi daha aynı naneyi yedi.. E tarlada neyim çalışır, hamallık yapar öder borcunu, hem dopingde kullanıyor görür faydasını..
Adrian Mutu'nun menajeri oyuncusunun kariyerinin son bulduğunu söyledi.
Fiorentinalı forveti Adrian Mutu'nun menajerine göre Romen oyuncunun ikinci defa doping cezası alması halinde kariyerinin son bulacağını söyledi.
İtalya Olimpiyat Komitesi bugün yaptığı açıklamada Fiorentinalı oyuncunun 10 Ocak'ta alınan örneğinde doping tepit edildiğini belirtmişti.
Mutu'nun menajeri Gigi Becali, Romanya Televizyonu Gsp Tv'ye yaptığı açıklamada oyuncusunun kariyerinin son bulabileceğini söyledi.
Adrian Mutu'nun akşam üzeri yapılan antrenmanı yarıda keserek soyunma odasına giderek kulüp yöneticileri ve kulüp doktorlarıyla görüştüğü belirtildi.
Fiorentina Kulübü henüz bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.
Yapma ben Mutu ! İyi oyuncusun ama doping yüzünden kendine yazık ediyosun !
Beraberlik golü geldi Lucio.
İnter 1 - 1 Juventus, devam ediyor.
2-1 olmuş sanırım Balotelli atmış.Koçum İnter
![]()
Lucio ve Balotelli'nin golleri ile 2-1 kazandık. Yarı Finaldeyiz.
Ben böyLe kendisine acımayan adamLara acımam.. İyi oLdu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Her Zaman Şüpheyle Bakmışımdır Bu Adama Hiçte Yanılmadım Romanyada Oynadığı Dönemlerde de Çok Defasında Yakalanmıştı. 1 Değil2 Değil İfla Olmayan Böyle Oyuncuları Ömür Boyu Men Edecen
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Performans arttırıcı değil, iştah kesici ama yasaklılar listesindeki bir madde. Yazık oldu.
İnter 2 - 1 Juventus
72'Lucio-----Diego-dk.10
89'Balotelli-------i-----------
Siyah beyazlı kulüp Milan'ın eski çalıştırıcısı ile sezon sonuna kadar anlaştı...
Juventus'un yeni teknik direktörü bir dönem Milan'ı da çalıştıran Alberto Zaccheroni oldu.
Sky Sport Italia'da yer alan habere göre yöneticiler Roberto Battega ve Alessio Secco ive başkan Jean-Claude Blanc ile Torino'da bir araya gelen Zaccheroni, kendisini sezon sonuna kadar Juvnetuslu yapacak olan sözleşmeyi imzaladı.
Juventus'un bu konudaki ilerleyen saatlerde yapması beklenirken, Ciro Ferrara'nın sözleşmesini feshetme konusundaki çalışmalarında sürdüğü bildirildi.
Zaccheroni'nin sezon sonuna görevde kalması yeni sezonda da kulübün Liverpool Menajeri Rafael Benitez'e emanet edilmesi bekleniyor.
![]()
Juventus a Mourinho gibi kaybetmeyi hazmedemeyen, yeniLgiye tahamüLü oLmayan bir adam Lazım. Zac iLe oLmaz bu işLer. Benitez Le de oLmaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kariyerini bakarsak en son Milan ile 99 yılında şampiyonluk kazanmış ve 2001 sezon ortasında kovulmuş. Sonraki başarıları sırasıyla Lazio,Inter ve Torino'dan kovulmak. Dördüncülük kovalayacak, kontratının 6 aylık olması tek ümit verici gelişme. Tabi Ferrara'nın da sezonun son iki maçı için göreve getirilip yeni sezona onunla devam edildiğini düşünürsek diğer ihtimalleri de göz önünde bulundurmalıyız. Kısaca ucuz etin yahnisi.