Helal olsun adama bende olsam aynısını yaparmıydım bılmıyorum cesaret işi ama sevdim bu acıklamaları
Helal olsun adama bende olsam aynısını yaparmıydım bılmıyorum cesaret işi ama sevdim bu acıklamaları
Milan o mevkide adama ihtiyacımız yok derse ben görürüm Balotelli'yi.
Tuttum çocuğu ama,Milan'a transfer olmak için her şeyi yapmış,şimdiden formasını da almış,tek eksik transfer .
Puan durumuna kolay ulaşılabilmesi açısından bir konu açıyorum.. Her hafta güncel olmasına özen göstereceğim.
Serie A 26. Hafta Puan Durumu
Caceres'i bekte oynatmış bir takım için Behrami de harika olur doğrusu.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Caceres bekte gayet başarılı oldu yalnız![]()
Blogumda bundan bahsetmiştim, Caceres'in başarısından. Ama yetmez Juventus'a Barcelona'ya dönecek kiralık bir bek. Canlı heyecanlı bir adam gerek, o da Behrami olabilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Genç çocuk yapar böyle hatalar
Onlar oynadı, Inter kazandı
Serie A'da Roma-Milan maçının sonunda sevinen takım lider Inter oldu. Şampiyonluk yarışının içinde yer almak isteyen Roma ile Milan'ın mücadelesinden 0-0'lık beraberlik çıkınca iki takım da büyük bir darbe aldı. Bu beraberliğin sonrasında Milan 55 puana, Roma da 53 puana yükseldi. Böylece Inter puan farkını 6'ya çıkarma şansı yakaladı.
LigTv
Juve yara sardı
Serie A'da 27. haftanın açılış maçında Fiorentina deplasmanına çıkan Juventus, zorlu mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrılarak haftayı mutlu kapattı.
Geçen hafta evinde Palermo'ya boyun eğerek taraftarlarını üzen siyah beyazlılar, 3 puanı Fiorentina deplasmanında telafi etti.
Maçın henüz 2. dakikasında Diego'yla 1-0 öne geçen Juventus'a cevap 32. dakikada Marco Marchionni'den geldi. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle geçilirken ikinci yarının başında oyuna giren Fabio Grosso, 68'de galibiyeti getiren isim oldu.
Bu sonucun ardından 44 puana yükselen Juventus, maç fazlasıyla 4. sıraya yükselirken Fiorentina 35 puanda kaldı.
(Ligtv.com.tr)
İtalyan basınında bir süredir Inter’in 19 yaşındaki golcüsü Mario Balotelli’nin kulübüyle sözleşme yenileyeceğine dair haberler yer alıyordu. Ancak Balotelli’nin ağabeyi ve aynı zamanda menajeri olan Corrado Balotelli, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Corrado Balotelli, Corriere dello Sport gazetesine yaptığı açıklamada, kardeşinin mevcut sözleşmesinin 2013 yılında sona ereceğini belirterek, Mario’nun şu an için odaklanması gereken tek meselenin, sahadaki performansı olduğunu söyledi.
Mario Balotelli, Castrol Football Rankings listesinde 318. sırada yer alıyor.
Juventus'un eski oyuncularından Emerson, şike skandalı nedeniyle cezalandırılan eski takımın haksızlığa uğradığını düşünüyor.
Şike skandalı nedeniyle ağır cezalar alan Juventus'un iki şampiyonluğu silinmiş ve Serie B'ye düşürülmüştü. O dönemde Juventus forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Emerson, verilen cezaların adaletsiz olduğunu iddia ediyor.
Kazanılan şampiyonluklarda şaibe olmadığını belirten Brezilyalı oyuncu, Studio Stadio isimli televizyon programına yaptığı açıklamada, "Ben bir şampiyonum. Kendimi öyle hissesiyorum. Hiçbir mahkeme benden bu hakkı alamaz" dedi.
Juventus'ta çok güzel iki sezon geçirdiğini belirten Emerson, "İtalya'da harika iki sene geçirdim. Şampiyonlukları sahada kazandık. Rakiplerimizden daha iyi olduğumuz için şampiyon olduk. Herkes bu gerçeği biliyor. Saha dışından bir yardıma ihtiyacımız olmadı. Şike yapmak için bir neden yoktu" şeklinde konuştu.
Emerson son derece haklı.
Serie A 27. Hafta Puan Durumu
Milan'da Nesta korkusu
Serie A takımlarından Milan'ın savunma oyuncusu Alessandro Nesta'nın dizindeki sakatlığı nedeniyle sezonu kapatabileceği belirtildi.
Roma'da tedavi gören Nesta, basına yaptığı açıklamada birkaç gün içinde ameliyat olup olmayacağının belli olacağını belirti. 33 yaşındaki Nesta, ''Sezonu kapatacak mıyım bilmiyorum. Ameliyat olsam bile sezonun son maçlarına yetişebilirim'' dedi.
Ligde lider İnter'in 4 puan ardında 2. sırada yer alan Milan'da, savunmada oynayan Luca Antonini, Daniele Bonera ve Oguchi Onyewu'nun sakatlıkları da devam ediyor.
LigTv
Muntari'nin 2 dakikada 2 sart gördüğü ayrıca penaltıya sebep olduğu maçta skor Catania:2 - Inter:1. Son 5 dakika, Inter öne geçtiği maçı kaybetmek üzere..
3-1 oldu Inter'i zorlayan bir rakip çıksa bu sene çoktan götürmüştü işi
Sağol Muntari yaktın beni de : ) Allahtan sistem oynamıştım : )
Catania nın son goLü güzeLdi. Adam Maicon dan başLamak üzere savunma da ve kaLede kim varsa herkesi tarumar ederek attı goLü.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İnter,Catania'nın Mascarası oldu
Adamın penaltı golüne ne güzel öyle.
Şampiyon Romaaa.
Oooley oley oley oleyyy.. Juve olmazsa Roma olsunJuninki imkansız gibi bir şey. Romanın da işi zor ama güveniyorum
![]()
Catania'nın son golü de PESteki goller gibi olmuş![]()
Gelecek sezon CL'de Serie A'yı 3 takım mı temsil edecek ?
Gelecek sezon 4. Ondan sonra 3 olma ihtimali var.
Catania - Inter maç özeti
http://www.youtube.com/watch?v=XuwV_TYA-i8
Last edited by Del Piero_10 : 13.Mart.2010 at 17:59
Inter senelerdir hep tek başına, artık sıkıldılar herhalde, lige renk gelsin diye dağıtıyorlar puanları ama arkadakiler yine de yetişemedi, bakalım neler olacak?
"YÜCE ATATÜRK"
Catania - İnter süper maçtı
Beckham'ın hazin sonu!
Milan'ın İngiliz yıldızı David Beckham'ın aşil tendonundaki sakatlıktan dolayı tedavi için Finlandiya'ya gideceği ve sahalardan yaklaşık 5-6 ay kadar uzak kalacağı açıklandı.
David Beckham 1-0 kazanılan Chievo maçında sol dizindeki aşil tendonundaki yırtıktan dolayı dünya kupasında yer alamayak. Milan Kulübünün asbaşkanı Adriano Galliani Sky Italia Televizyonuna yaptığı açıklamada, "Onu gerçekten acı içinde gördüm. Can çekişiyordu. Soyunma odasında ona sarıldım ve isterse gelecek sezon bizimle kalabileceğini söyledim" ifadelerini kullandı.
David Beckham tedavi için doktor Sakari Orava ile birlikte Finlandiya'ya gidecek. Orava Didier Deschamps, Josep Guardiola, Haile Gebrselassie ve Merlene Ottey gibi isimlerin operasyonlarını gerçekleştirmişti.
Bu Milan içim ikinci büyük şok oldu. Daha önce Alessandro Nesta da dizindeki aşir tendonundan sakatlık geçirmişti. Galliani ise açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:
"Bu iki oyuncu dünya klasında oyuncular. Beckham Milan'a Fabia Capello tarafından İngiltere Milli Takımı'na seçilmiş olarak gelmişti. Malesefki bu futbol ama Beckham geniş ve büyük bir kafa yapısı gücüne sahip."
35 yaşında bulunan ve kariyerinde sayısız başarısı bulunan David Beckham'ın bu sakatlıktan sonra futbola dönüp dönmeyeceği şimdiden tartışılmaya başlandı.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Sakatlandığı an: http://www.youtube.com/watch?v=mv4oywKJxzo
Zaten gidemeyecekti ki. Neden bitsin ?![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...